Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου


Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης σε βοηθούν να αντέξεις την εσωστρέφεια που έχεις περιέλθει το τελευταίο διάστημα. Τόσο το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή, όσο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο σταθεροποιούν την σχέση με τους οικείους και συσφίγγουν τους οικογενειακούς δεσμούς. Επιπλέον καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις για προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ταίρι καταλαβαίνει την εσωστρεφή σου διάθεση και αφήνει χώρο να αναπνεύσεις. Σου έχει εμπιστοσύνη και δεν ανησυχεί που δεν είστε τόσο συχνά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον σήμερα. Το ζητούμενο σου είναι να πάρεις αποστάσεις από τοξικούς ανθρώπους και να επανέλθεις δριμύτερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Αναθεωρείς επαγγελματικές προτάσεις που αφορούν στο παρελθόν και τις εξετάζεις από άλλη οπτική γωνία. Στα οικονομικά ξεπροβάλλουν εκκρεμότητες από τα παλιά και σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και το τρίγωνο της με τον Κρόνο, πρόκειται για δύο βοηθητικές όψεις που σε ευνοούν να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να εισακουστείς από το περιβάλλον. Έχεις προχωρήσει στην αναθεώρηση των στόχων και θέτεις καινούργιες βάσεις περισσότερο εφικτές. Οι δεύτερες σκέψεις τούτη την περίοδο επιβάλλονται ώστε να αποφύγεις τα λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οι ιδέες σου βρίσκουν αποδέκτη ένα φιλικό άτομο που ευελπιστεί να γίνει ο μελλοντικός σου σύντροφος εάν είσαι ελεύθερος. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε σχέση οι συναντήσεις, οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις με το ταίρι σε φέρνουν πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Διόλου απίθανο να συνάψεις συμφωνία με άτομο του φιλικού κύκλου που προέρχεται από τα παλιά. Στα οικονομικά θα τα βρείτε όταν ξεκαθαρίσετε παρελθοντικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο τόσο το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, όσο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο, είναι επιβοηθητικά για να αποκτήσεις τις ασφαλιστικές δικλείδες που εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα ζωής. Η κοινωνική άνοδος είναι δεδομένη, παρόλο που κάποιες φορές δεν προκύπτει με τα θεμιτά μέσα. Παρόλα αυτά πρέπει να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, αφού θεωρείς ότι στο χρωστάει το σύμπαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ένας έρωτας από τα παλιά επανέρχεται, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, σε σένα που είσαι αδέσμευτος και ενδιαφέρεσαι ακόμη. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεχε τα μυστικά που μπορεί να αποκαλυφθούν και να κλονίσουν την πίστη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νοιάζεσαι για την εξέλιξη της δουλειάς, αλλά δεν φανερώνεις τις προθέσεις σου. Κρατάς τους άσσους στο μανίκι! Οικονομικά ξεφεύγεις με πολλά έξοδα που προκύπτουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη κάνει δύο βοηθητικές όψεις. Ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή κι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Πρόκειται να ευνοηθείς για θέματα που αφορούν στο εξωτερικό, ή σε σπουδές. Μπορείς να ξεκινήσεις την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, την απόκτηση πτυχίου, ή μεταπτυχιακού, ή ακόμα το δίπλωμα της οδήγησης που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και στηρίζεσαι στα πόδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Νέες γνωριμίες προβλέπονται για σένα που είσαι αδέσμευτος. Μη διστάζεις να ταξιδέψεις με την παρέα σου, γιατί θα χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς στα ίχνη του καινούργιου έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, η μετακίνηση με το ταίρι, θα σου προσφέρει ωραίες εμπειρίες και θα ανανεώσεις τον έρωτα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις αφορούν σε θέματα του εξωτερικού. Είναι παλιοί συνεργάτες που σε ξαναπλησιάζουν. Οικονομικά δεν έχεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα!

ΛΕΩΝ

Γενικά Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει δύο θετικές γωνίες. Ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Ενώ βρίσκεσαι σε σύγχυση και νιώθεις μπερδεμένος με τα ψυχολογικά, αυτές οι ευνοϊκές όψεις σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις. Προς το παρόν επιθυμείς να μείνεις μόνος και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου. Η κοινωνική ζωή δεν σε γεμίζει σε αυτή τη φάση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αποζητάς την απόλυτη ένωση με τον σύντροφο της ζωής σου και όλα τα υπόλοιπα δεν σε καλύπτουν. Η σχέση είναι έντονη και εμπεριέχει κτητικότητα και ζήλια. Εάν είσαι αδέσμευτος, η συνάντηση με έναν έρωτα από το παρελθόν σε εξιτάρει και σου ξυπνάει μνήμες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα προχωρήσεις την σημερινή μέρα. Πολύ πιθανό βέβαια να προέρχονται από τα παλιά. Οικονομικά πρέπει να τακτοποιήσεις τα χρέη που ήδη έχουν μαζευτεί πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή κι ένα επίσης ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές σε βοηθούν να αλλάξεις πορεία ζωής και να θέσεις νέους στόχους. Αντιλαμβάνεσαι πως για να πετύχεις την προσωπική ανάπτυξη επιβάλλεται να αναθεωρήσεις τις φιλοδοξίες που έχεις για το μέλλον. Ευνοείσαι για ταξίδια και εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις Νοιάζεσαι για τον ερωτικό σύντροφο, παρόλο που ώρες – ώρες σε βάζει στον πάγο. Ίσως η υπέρμετρη αισιοδοξία να τον προβληματίζει. Μην τον αφήσεις να σε θεωρεί επιπόλαιο γιατί δεν είσαι. Αν δεν έχεις ταίρι, έχεις αυξημένες πιθανότητες να βρεις σήμερα που το σύμπαν συνηγορεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι φίλοι σε βοηθού να βρεις δουλειά σε περίπτωση που ψάχνεις, ή σου προτείνουν συνεργασία που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Οικονομικά είσαι αρκετά καλά και δεν έχεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, καθώς και το επίσης ευνοϊκό τρίγωνο της με τον Κρόνο σε βοηθούν να βάλεις σε τάξη την ζωή σου. Φτιάχνεις ένα οργανόγραμμα και δεν παρεκκλίνεις από αυτό. Η καθημερινότητα μοιάζει λιγότερο αγχωτική αφού καταφέρνεις να τελειώνεις με τις αγγαρείες και να σου μένει χρόνος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η αναμόχλευση του παρελθόντος δεν σε ωφελεί. Ότι έγινε έγινε και δεν γυρίζει πίσω. Αποτίναξε τις αναμνήσεις για να προχωρήσεις σε νέα γνωριμία εσύ που είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι σε σχέση επιθυμείς να εξερευνήσεις σε βάθος τα συναισθήματα του συντρόφου και να ανακαλύψεις τα μυστικά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σίγουρα καταπιάνεσαι με την δουλειά που ολοένα κι αυξάνεται. Ευτυχώς που έχεις την φόρμουλα για να τα καταφέρεις και να μη σε φάει το άγχος. Στα οικονομικά όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και το στρες χτυπάει κόκκινο για τις οφειλές που τρέχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Πρόκειται για το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Είναι οι όψεις που σε βοηθούν να αναπτύξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Νιώθεις ικανοποίηση και αισιοδοξία. Η επικοινωνία με ανθρώπους από το παρελθόν, σε φέρνει σε συμφιλίωση, σε περίπτωση που υπήρχαν προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ενδιαφέρεσαι να επισημοποιήσεις την σχέση με τον σύντροφο αφού όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείς άλλο. Το γοργόν και χάριν έχει λοιπόν και τίποτα δεν σε σταματά. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία σε περιμένει αφού κοινωνικοποιηθείς. Ταυτόχρονα πρόσεχε τα μπερδέματα από μια παρελθοντική σχέση που ξαναεμφανίζεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Διόλου απίθανο να προκύψουν νέες προτάσεις για δουλειά ιδίως από μακριά. Ταξιδεύεις για να συζητήσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις. Οικονομικά δεν υπάρχουν μεταβολές που να είναι αξιοσημείωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Πρόκειται για το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και το τρίγωνο της με τον Κρόνο. Είναι βοηθητικές και σε εξυπηρετούν στην αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων που καλείσαι να διαχειριστείς. Σπίτι και δουλειά δημιουργούν άγχος που καταφέρνεις να το διοχετεύσεις σε παραγωγικό από στατικό. Ο ψυχισμός σου βελτιώνεται σταδιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η λίμπιντο είναι τονισμένη και ο σύντροφος την αποδέχεται με ευχαρίστηση. Πρόσεχε όμως γιατί το έντονο πάθος διεγείρει το αίσθημα της ζήλιας και της κτητικότητας. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν βρίσκεσαι στην κατάλληλη στιγμή για να βρεις, αφού σε απασχολεί συναισθηματικά ένα άτομο από το παρελθόν, που εργάζεστε μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα οικονομικά παρουσιάζουν πρόβλημα με οφειλές που σε αγχώνουν. Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε δίλλημα ανάμεσα σε δύο προτάσεις. Πρόκειται για μια νέα και μια παλιά και σκέψου καλά πριν πάρεις τελική απόφαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή κι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο που σε βοηθούν να βελτιώσεις τις σχέσεις με τον περίγυρο και να συμφιλιωθείς μαζί τους. Κάνεις το πρώτο βήμα και απλώνεις το χέρι προς το μέρος τους. Τα λόγια σου είναι σταράτα και ξεκάθαρα. Οι ιδέες σου τυγχάνουν κοινής αποδοχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις Έχεις υπέροχο λόγο και φαεινές ιδέες που μοιράζεσαι με το ταίρι σου. Ο σύντροφος βρίσκεται στο πλευρό σου και σε στηρίζει. Απολαμβάνεις την παρέα και την συζήτηση μαζί του. Αν δεν είσαι σε σχέση σήμερα οι πιθανότητες να βρεις είναι αυξημένες λόγω ευνοϊκών συνθηκών. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις έξω. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις πάνω σε κάποιον πρώην.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα ταλέντα σου αναδύονται και πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να τα εκμεταλλευτούν. Πούλα τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς και θα βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά τίποτα δεν σκιάζει την ομαλότητα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Ερμή και σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο. Πρόκειται για δύο ευνοϊκές όψεις που σε βοηθούν να παλέψεις με την ωμή πραγματικότητα και να τα βγάλεις πέρα σε αντιξοότητες της ζωής. Απειλήθηκαν οι ασφάλειες σου τόσο οι συναισθηματικές, όσο και οι υλικές. Καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες και να προχωρήσεις στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ασχολείσαι περισσότερο με τις υποχρεώσεις και λιγότερο με τον σύντροφο, ο οποίος γκρινιάζει διαρκώς. Έχεις κι εσύ τα δίκια σου, αλλά βρες χρόνο να περάσεις μαζί του για να γλυτώσεις τα παράπονα. Αν δεν είσαι με κάποιο ταίρι, η μέρα δεν προμηνύεται ευνοϊκή για καινούργιες γνωριμίες. Προσπάθησε άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι δουλειές από το παρελθόν ξεπηδούν μπροστά σου και εσύ καλείσαι να τις τακτοποιήσεις. Είναι οι γνωστές αγγαρείες της εργασίας που ποτέ δεν προλαβαίνεις. Στα οικονομικά επικρατεί χάος και άγχος γιατί δεν σου φτάνουν τα λεφτά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο η Αφροδίτη σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Πρόκειται για το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και το τρίγωνο της με τον Κρόνο. Είναι η βοήθεια που σου στέλνει το σύμπαν, ώστε να φθάσεις την ζωή σου σε επίπεδο που να σε ευχαριστεί. Μετά από αυτό νιώθεις ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Δεν θα λείψουν οι συζητήσεις για προβλήματα του παρελθόντος που ζητούν λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Με χορηγό την Αφροδίτη αυξάνονται οι ερωτικές επιτυχίες για σένα που είσαι αδέσμευτος και πίστεψε με δεν θα είναι για πολύ ακόμα. Παλιοί και νέοι σύντροφοι σε πλησιάζουν για σχέση. Εσύ που είσαι ήδη με ένα σύντροφο, απολαμβάνεις την παρέα του με ρομαντική διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νιώθεις σιγουριά και αισιοδοξία. Τα επαγγελματικά πάνε πολύ καλά και οι δουλειές προχωρούν. Το ίδιο συμβαίνει και στα οικονομικά, οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη