Πατέρας παρέσυρε το 3 ετών κοριτσάκι του, κάνοντας όπισθεν με το ΙΧ του


Μάχη για τη ζωή του δίνει το περίπου 3 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του στον Κίσσαμο Χανίων.

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διακομιδής του κοριτσιού από το νοσοκομείο Χανίων στο ΠΑΓΝΗ.
Συγκεκριμένα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να εισαχθεί στη ΜΕΘ Παίδων.
Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς φέρει βαρύτατα τραύματα.

Πώς συνέβη το τροχαίο
Όλα συνέβησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι όταν ο πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Δυστυχώς, δεν είδε ότι πίσω από το όχημα βρισκόταν το 3 ετών κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί μεταφέροντάς το- αρχικά- στο νοσοκομείο Χανίων και- στη συνέχεια- στο ΠΑΓΝΗ.

Ο πατέρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή, σύμφωνα με το Mega ενώ όπως επισημαίνει το κανάλι, η μητέρα του παιδιού είναι 5,5 μηνών έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη