Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18/5


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18/5


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα κλονίζει τις ασφάλειες και τα κεκτημένα που ανήκουν στην ιδιοκτησία σου. Τα όνειρα και οι μελλοντικοί στόχοι χρειάζονται αναδιάρθρωση ώστε να γίνουν πραγματικοί και υλοποιήσιμοι. Από την άλλη η όψη εξάγωνου του Ήλιου-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει αυξάνοντας την πίστη και την αισιοδοξία πως όλα θα πάνε κατ’ ευχή. Υπάρχει ένας φύλακας άγγελος που σε στηρίζει, αυξάνοντας τη αυτοπεποίθηση σου.

ADVERTISING


Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι όρκοι αγάπης που λαμβάνεις από τον σύντροφο, εξασφαλίζουν μια ήρεμη ζωή μαζί του. Μη μπλέξεις φιλικά άτομα στην σχέση γιατί θα το μετανιώσεις. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις σήμερα μια τυχερή μέρα, όπου μπορείς να γνωρίσεις το ιδανικό ταίρι.





Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενώ υπάρχει οικονομική εύνοια με έσοδα και οφέλη, ταυτόχρονα τα έξοδα υπερισχύουν και σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Στα επαγγελματικά κινήσου μόνος, χωρίς την γνώμη των φίλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σε προσβάλει κοινωνικά και ηθικά. Μπορεί να βρεθείς υπόλογος στην δουλειά για θέματα που έχουν δημιουργήσει κάποιοι άλλοι. Θα καταφέρεις να πείσεις τους ανώτερους ότι δεν έχεις καμιά ανάμειξη. Παράλληλα το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει την στήριξη του φιλικού περιβάλλοντος. Εύνοια στα φιλόδοξα σχέδια αλλά και στην εκπλήρωση των ονείρων. Ο Δίας στο ζώδιο σου, ανοίγει πόρτες και σε οδηγεί στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα φιλικό άτομο μπορεί να αποκαλύψει τα ερωτικά συναισθήματα που θρέφει για σένα και να αλλάξει η σχέση σας. Αν είσαι διαθέσιμος άρπαξε την ευκαιρία και δεν θα χάσεις. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι, που μοιράζεσαι κοινούς στόχους και όνειρα για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την υπομονή και επιμονή που σε χαρακτηρίζει, καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι στις απαιτήσεις της δουλειάς. Στα οικονομικά δεν έχεις σοβαρά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, σε προφυλάσσει από απερίσκεπτες ενέργειες και σε ωθεί σε αναδιαμόρφωση των μελλοντικών σχεδίων. Έχοντας τον Δία στο πίσω μέρος του ωροσκοπίου σου, υπάρχει ένα μαξιλάρι ασφαλείας που σε βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση. Ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ήλιου- Ποσειδώνα, δημιουργεί ελπίδες για κοινωνική άνοδο και καταξίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συμβαίνει μια ριζική αλλαγή στην αντιμετώπιση της ερωτικής σχέσης με τον σύντροφο. Αναθεωρείς και θέτεις νέες βάσεις περισσότερο υγιείς. Η σχέση σταδιακά βελτιώνεται. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, έχεις όλο το σύμπαν και την τύχη με το μέρος σου, ώστε να πετύχεις την γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βοήθειες από τους ανώτερους στην ιεραρχία της εργασίας και σε προωθούν ώστε να κατακτήσεις καλύτερη θέση. Οικονομικά δεν έχεις κάποιο ουσιαστικό θέμα που να σε προβληματίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, δημιουργεί ανασφάλειες και απορίες για την ορθότητα των αποφάσεων που πήρες και αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια. Πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναθεωρήσεις. Σε αυτό συμβάλει το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα που σε βοηθά να ανακαλέσεις τις αποφάσεις σου και να θέσεις νέες και εφαρμόσιμες. Η αισιοδοξία σου σταδιακά επανέρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος δεν μένει αμέτοχος και σε στηρίζει για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες. Η συμβουλές του φαίνονται πολύτιμες. Έρχεσαι κοντά του και ενώνεις τα θέλω σου με τα δικά του. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις κάποιον που θα σε μαγνητίσει η έντονη προσωπικότητα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συμφωνίες προερχόμενες από μακριά προβλέπονται στο άμεσο μέλλον. Οικονομικά υπάρχει ρευστότητα, αλλά και έξοδα για να κλείσεις χρεωστικές τρύπες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, φέρνει εμπόδια στην εξέλιξη των σχέσεων, τόσο με τον σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες. Αναθεωρείς και αναδιαρθρώνεις συμφωνίες που σε απασχολούν και αλλάζεις πορεία πλεύσης. Το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα σου εξασφαλίζει ψυχική ηρεμία και χαλάρωση. Πιστεύεις στην βοήθεια του σύμπαντος και του Θεού και γνωρίζεις πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν ενώσεις τον ψυχισμό σου με του συντρόφου και εκμυστηρευτείς τα απόκρυφα μυστικά, τότε θα δεις την σχέση να αλλάζει μορφή και να βελτιώνεται. Εσύ που δεν έχεις σχέση, μπορείς εύκολα να αποκτήσεις, αφού το έντονο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα σου, δεν περνάει απαρατήρητο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καινούργιες συμφωνίες και συνεργασίες προκύπτουν σήμερα και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Πρόσεχε τους οικονομικούς διακανονισμούς γιατί μπορεί να σε αδικήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία-Πλούτωνα επισημαίνει πως κάτι πρέπει να αλλάξεις στη καθημερινότητα σου. Αν καταφέρεις και απαγκιστρωθείς από παλιές πεποιθήσεις και μοτίβα που δεν σε εξυπηρετούν τότε θα απογειώσεις την ψυχολογία σου. Το εξάγωνο Ήλιου- Ποσειδώνα σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την προσωπική ανάπτυξη που προσφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γκρίνια του συντρόφου που προέρχεται από τη ρουτίνα που έχει περιέλθει η σχέση είναι το μόνο μελανό σημείο και θα το ξεπεράσεις προτείνοντας ένα ταξίδι αναψυχής. Κάνε το δίχως δεύτερη σκέψη. Αν είσαι μόνος έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου και μπορείς να γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο που θα σε συντροφεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξωτερικό παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην επαγγελματική πορεία και εξέλιξη σου. Δέξου προτάσεις από μακριά. Οικονομικά διανύεις μια καλή περίοδο και κατορθώνεις να βάλεις σε τάξη τις οφειλές σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, δημιουργεί εμπόδια στην σχέση, τόσο με τον σύντροφο, όσο και με τα παιδιά. Κάτι δεν έχεις υπολογίσει σωστά και πρέπει να αναθεωρήσεις. Η υπερβολική εκδήλωση συναισθημάτων δεν ενδείκνυται πάντα. Ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ήλιου -Ποσειδώνα σε βοηθά να πάρεις τις αποστάσεις που χρειάζεσαι για να επανέλθεις δριμύτερος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν δικαιολογείται η εσωτερική αναστάτωση που νιώθεις αφού ο σύντροφος προσπαθεί για την αρμονία στην σχέση. Είναι δικές σου οι ανασφάλειες που πηγάζουν από την αναδρομή στο παρελθόν και σε προηγούμενες σχέσεις. Μη τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι. Αν είσαι μόνος, σήμερα είναι μια ουδέτερη μέρα και αν επιθυμείς γνωριμία, πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις νέες προτάσεις για επαγγελματικά ανοίγματα που θα σε δελεάσουν. Μην επενδύσεις προς το παρόν χρήματα γιατί θα ξεμείνεις και δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει η επένδυση

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, εμποδίζει την ομαλή σχέση σου με τον σύντροφο , τον συνεργάτη ή την οικογένεια. Το κυρίως πρόβλημα εντοπίζεται στο οικογενειακό περιβάλλον που θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων. Οι υπόλοιποι είναι πιο διαλλακτικοί. Παράλληλα το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα, καθιστά σαφές ότι έχεις βοήθεια από τον περίγυρο που εκτιμάς. Ανταποδίδεις τα μέγιστα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι δεν υπάρχουν προβλήματα και νιώθεις ευτυχία μαζί του. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία μεταξύ σας. Η διαφωνία εντοπίζεται στην σχέση του συντρόφου με το οικογενειακό περιβάλλον. Βρίσκεσαι στην μέση προσπαθώντας να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συζητήσεις με καινούργιους συνεργάτες και θα πάρεις αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά είσαι πολύ καλά αρκεί να μη το παρακάνεις με έξοδα που αφορούν σε παιδιά, ή σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, αλλάζει όλες τις θεωρίες που είχες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Βλέπεις ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αναθεωρείς. Το πρόγραμμα σου αποδεικνύεται λανθασμένο και χρειάζεται αναδιάρθρωση. Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να φτιάξεις ένα νέο πρόγραμμα που να χωράει και την επίσκεψη στην οικογένεια που έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καθημερινότητα περιλαμβάνει ρουτίνα που απογοητεύει το ταίρι. Η γκρίνια και τα παράπονα δεν μπορούν να αποφευχθούν. Ένας μικρός περίπατος σώζει την κατάσταση. Αν δεν έχεις σύντροφο, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη να βρεις αυτό που ψάχνεις. Προσπάθησε το άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και το βλέπεις στην πράξη. Δεν είσαι ευχαριστημένος από την δουλειά σου γιατί ενώ δουλεύεις πολύ δεν αμείβεσαι ανάλογα. Τα οικονομικά σε πιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα εντείνει τις υλικές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Αντιλαμβάνεσαι πως τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος. Η κτητικότητα και ο συντηρητισμός βλέπεις πως δεν οδηγούν πουθενά. Επίσης μπλοκάρεται ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία. Ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα, σε βοηθά να ανακτήσεις δυνάμεις και να μπεις στην διαδικασία των επαφών, διαπραγματεύσεων και μετακινήσεων. Ασχολείσαι με την προώθηση των ταλέντων και δημιουργημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας του συντρόφου σε απασχολεί έντονα και επιθυμείς να γευτείς την αγκαλιά του που σε ξεκουράζει. Χαλαρώνεις με μικρούς περιπάτους και κουβεντούλα μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος δεν θα μείνεις για πολύ έτσι, αφού έχεις την τύχη με το μέρος σου στα αισθηματικά ζητήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ευνοεί η προώθηση των ταλέντων σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Η καλή επικοινωνία, τα χαρίσματα και οι ιδέες σου βρίσκουν αποδέκτες. Οικονομικά μπορείς να αποκτήσεις οφέλη από την εκμετάλλευση των δημιουργημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί κυκλοθυμία και εσωτερική αναστάτωση για θέματα που άπτονται της οικογενείας. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και μην τα παίρνεις πολύ προσωπικά. Εξάλλου σχηματίζεται ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα που σε βοηθά να ανακτήσεις ένα πιο σταθερό πλαίσιο στην ζωή σου αλλά και να γεμίσεις το πορτοφόλι. Εξασφαλίζεις τα κεκτημένα σου και προσπαθείς να τα διαφυλάξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις απίστευτη σιγουριά για τα συναισθήματα τόσο τα δικά σου όσο και για του συντρόφου που παίρνεις την μεγάλη απόφαση για συγκατοίκηση. Το ταίρι εκπλήσσεται αλλά χαροποιείται ιδιαίτερα. Αν είσαι μόνος, σήμερα η εσωστρέφεια που νιώθεις, σε κλείνει μέσα στο σπίτι, με μόνη επιθυμία να παραμείνεις μόνος για λίγο ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να επενδύσεις στην οικογενειακή επιχείρηση που πηγαίνει καλά και σε χρειάζεται. Τα οφέλη είναι εξίσου σημαντικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, φέρνει σημαντικές προκλήσεις στις επικοινωνίες σου! Κάποιο άτομο από το περιβάλλον σου έχει δόλιες διαθέσεις ή υπόγειους σκοπούς και εσύ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσεις στην «φάκα» πιστεύοντας τα λόγια του! Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, δεν λείπει η ρομαντική διάθεση, οι ρομαντικές επικοινωνίες και η έμπνευση ιδεών! Οργανώνεις μία μετακίνηση που θα σου προσφέρει χαμόγελα ευτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την συζήτηση μπορούν να λυθούν πολλά προβλήματα. Η επικοινωνία με τον σύντροφο γίνεται πλέον πιο ευχάριστα και εποικοδομητικά. Οι μικρές αποδράσεις με περιπάτους στη εξοχή, ή και στην πόλη, ανανεώνουν την σχέση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος μπορείς εύκολα να κερδίσεις την προσοχή ενός υποψηφίου συντρόφου με την ευφράδεια του λόγου που είναι αξιοζήλευτη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς τις ιδέες σου και ανακαλύπτεις νέους συνεργάτες που πιστεύουν σε σένα. Πρόσεχε μόνο τις οικονομικές παγίδες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη