Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2/5Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2/5

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και προβληματίζεσαι για τα θέματα που αφορούν τόσο την οικονομική, όσο και την συναισθηματική ασφάλεια σου. Επανέρχονται παλιές ανασφάλειες και αναθεωρείς τις επιλογές σου. Θεωρείς πως δεν έκανες σοφές κινήσεις και τώρα πρέπει να μαζευτείς. Θα βοηθηθείς από τα δανεικά που έδωσες και σου τα επιστρέφουν.Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφος σε νοιάζεται και θέλει να σου συμπαρασταθεί. Η διάθεσή σου αλλάζει και το οφείλεις σε αυτόν που προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις σύντροφο και επιθυμείς να αποκτήσεις μπορείς να το καταφέρεις σήμερα που έχεις διάθεση για κοινωνικοποίηση και έξοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχεσαι σε επαφή με νέους συνεργάτες που επιθυμούν να δουλέψεις μαζί τους. Οικονομικά θα πιεστείς από έξοδα που θα κάνεις για να καλύψεις χρέη του παρελθόντος.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου και επαναξιολογείς την στάση σου απέναντι στους άλλους. Οι παρελθοντικές σκέψεις δημιουργούν κυκλοθυμική τάση και μπλοκαρισμένη ενέργεια. Δεν ξέρεις τι θέλεις και πως να επικοινωνήσεις. Αγχώνεσαι γιατί δεν μπορείς να πας μπροστά. Κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω και βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο. Προσπάθησε να αποφύγεις το πείσμα και την αμετακίνητη συμπεριφορά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά και επηρεάζεσαι από τον σύντροφο που δεν σε καταλαβαίνει. Δεν ξέρεις πως να του πεις αυτό που νιώθεις και προτιμάς την σιωπή. Η γκρίνια προκύπτει λόγω ασυνεννοησίας. Αν είσαι αδέσμευτος θα προσεγγίσεις ένα άτομο από το παρελθόν που σκέφτεσαι ακόμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δουλειές που σου φορτώνουν είναι τόσες πολλές, που δεν μπορείς να τις τελειώσεις και αγχώνεσαι. Τα οικονομικά σε πιέζουν από την αναβλητική σου στάση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή, στο ζώδιο του Ταύρου και η βαριά σου ψυχολογική διάθεση σε απομονώνει από το εξωτερικό περιβάλλον. Επιθυμείς την ηρεμία και την γαλήνη που σου προσφέρει ο ύπνος, για να μη σκέφτεσαι το παρελθόν που σε πονά. Παράλληλα θα αντιληφθείς την παρασκηνιακή δράση κάποιων ατόμων που θεωρούσες φίλους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί οι συνθήκες να μην το επιτρέπουν αλλά η ψυχή σου θέλει να βρεθεί μαζί με τον σύντροφο. Προτιμάς να μη βγεις και να τον συναντήσεις σε ιδιωτικό κλειστό χώρο. Εσύ που είσαι ελεύθερος σήμερα είσαι ρομαντικός και θα στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. Κερδίζεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι μυστικότητα είναι απαραίτητη αν θέλεις να ευοδωθεί μια συνεργασία. Πολύ πιθανόν να προέρχεται από το παρελθόν. Πρόσεχε τα έξοδα που κάνεις για τα παιδιά, ή τον σύντροφο, που συνεχώς αυξάνονται.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και καλείσαι να επανεξετάσεις τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους. Η αναθεώρηση κρίνεται απαραίτητη, διότι διαπιστώνεις ότι δεν είναι απολύτως εφικτά όλα όσα είχες στο μυαλό σου. Ακόμα δεν είσαι σε θέση να καταλήξεις σε σαφή συμπεράσματα και απλά σκέφτεσαι. Οι φίλοι που επανέρχονται, από την μια σε χαροποιούν και από την άλλη σε προβληματίζουν. Αναρωτιέσαι τι να θέλουν…
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με παλιές ερωτικές υποθέσεις θα ασχοληθείς, εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος και επιθυμείς κάτι τέτοιο. Ούτως ή άλλως, δεν θα το αποφύγεις, αφού θα συναντήσεις την παλιά γνωριμία, σε μια φιλική συγκέντρωση. Αν έχεις σύντροφο, σήμερα δεν θέλεις τίποτα άλλο, από το να φωλιάσεις τον έρωτα, μέσα στην θαλπωρή του σπιτιού.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σχέδια θέλουν αναθεώρηση και ανανέωση για να αποδώσουν. Παλιές συνεργασίες επαναξιολογούνται. Το οικονομικό κομμάτι δεν σε προβληματίζει ιδιαίτερα.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και τα θέματα που αφορούν την κοινωνική καταξίωση και προβολή επανέρχονται για να τα αναθεωρήσεις. Η αναγνώριση που επιζητούσες δεν εκτιμήθηκε ούτε και οι προσπάθειες που κατέβαλλες για την καριέρα σου. Πρέπει να κατεβάσεις λίγο τον πήχη και να το πιάσεις από την αρχή ενισχύοντας την υπομονή και την καρτερικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τίποτα δεν επηρεάζει τη διάθεση σου να φλερτάρεις, εσύ που είσαι ελεύθερος και θέλεις να γνωρίσεις ένα σύντροφο. Οι κοινωνικές επαφές και οι μετακινήσεις θα σε φέρουν πιο κοντά στον στόχο. Αν έχεις ταίρι, ανανεώνεις την σχέση με ταξίδια αναψυχής και εκδρομές, σε κοντινά, γνώριμα μέρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σε προβληματίζουν και ψάχνεις λύσεις για να εξελίξεις την δουλειά σου. Σίγουρα οι νέες προτάσεις δεν θα λείψουν αλλά μη βιαστείς να αποφασίσεις. Οικονομικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού αν δεν προσέξεις τα έξοδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και αναβάλλονται σχέδια που είχες κατά νου, είτε αυτό είναι κάποιο ταξίδι που είχες προγραμματίσει, είτε οι σπουδές, είτε κάποιες κινήσεις επέκτασης. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που επιθυμούσες να αποκτήσεις καθυστερούν πολύ. Πρέπει να αλλάξεις τρόπο πλεύσης και να δικτυωθείς αλλού. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία δεν εκπληρώνεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσουν σχέσεις από το παρελθόν που βρίσκονται μακριά και που δεν έχεις ξεπεράσει. Η απόσταση παραμένει εμπόδιο και επικοινωνείς μόνο τηλεφωνικά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος και ενδιαφέρεσαι ακόμα, τώρα έχεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ασφάλεια με την συντροφιά που σου προσφέρει το ταίρι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από τις οικονομίες σου έχεις καταφέρει να συλλέξεις τους πόρους που σου εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα ζωής και σε καθιστούν ασφαλή. Επαγγελματικά όμως πρέπει να ξαναδείς τις προτάσεις και να τις μελετήσεις προσεκτικά.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και σε κουράζει η ενασχόληση με το παρελθόν σου. Σκαλίζεις τα εσώψυχα σου και σκάβεις όσο πιο βαθιά μπορείς. Άγχος, ψυχική ταλαιπωρία και νεύρα σου προκαλεί αυτή η διεργασία και τίποτα άλλο. Αναλύεις τα συναισθήματα σου μη μπορώντας να βγάλεις άκρη. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ξεπηδήσουν οι φοβίες που επιμελώς έκρυβες. Φρόντισε λοιπόν σήμερα, να αποφορτιστείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν…
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις μια ρηχή κι επιφανειακή γνωριμία εσύ που είσαι ελεύθερος, απλά για να μην είσαι μόνος, αλλά επιθυμείς να συνδεθείς στενά με το άτομο που θα επιλέξεις. Αν έχεις ταίρι, προσπαθείς να ανοίξεις την ψυχή σου και να εκμυστηρευτείς στο σύντροφο, τα κρυφά κι απόκρυφα μυστικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάποιες προτάσεις στο μυαλό σου και ψάχνεις τους κατάλληλους αποδέκτες για να ολοκληρώσεις τα επαγγελματικά σχέδια. Οικονομικά σε βασανίζουν οι σκέψεις για τις εκκρεμείς οφειλές από το παρελθόν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και επανέρχονται στην ζωή σου άτομα από το παρελθόν, είτε πρόκειται για σχέσεις, είτε για συνεργασίες. Έχεις περίεργη διάθεση και δεν είσαι σίγουρος αν θέλεις να τους ξαναδείς. Οι διαφορές που υπήρχαν στο παρελθόν πρέπει να λυθούν και δεν αποκλείεται να θυμηθείς περσινά ξινά σταφύλια. Η δικαίωση θα αργήσει να έρθει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προτιμάς να απομονωθείς από το να τσακωθείς με τον σύντροφο σου. Η μειωμένη ζωτικότητα δεν σου αφήνει περιθώρια για κόντρες και αντιπαραθέσεις. Καλύτερα να μην τον συναντήσεις σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος, η επιθυμία σου να μείνεις σπίτι, δεν σου επιτρέπει να κάνεις κάποια γνωριμία. Προσπάθησε άλλη μέρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εμφανίζονται ξανά οι παλιοί συνεργάτες, ή εργοδότες, για να σου προτείνουν καινούργια συνεργασία. Σκέψου καλά πριν δεχθείς. Θα γίνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για τα οικονομικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και σε κατακλύζει το άγχος γιατί πρέπει να ασχοληθείς με παλιές εκκρεμότητες που ξεπηδούν από το παρελθόν. Δεν μπορείς να οργανώσεις τις δουλειές ούτε να βάλεις συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πάντα κάτι ανατρέπει τις δραστηριότητες σου και αναγκάζεσαι να ξεκινάς πάλι από τη αρχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να σε τρέχουν οι υποχρεώσεις αλλά η ψυχή σου θέλει να δραπετεύσει κάνοντας παρέα με τους φίλους, ψάχνοντας τον ιδανικό σύντροφο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η κοινωνικοποίηση θα σε φέρει κοντά σε μια νέα γνωριμία. Εσύ που έχεις βρει το ταίρι σου, μπορείς σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις και να ασχοληθείς μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά φορτώνεσαι με αγγαρείες που σου τρώνε το χρόνο και δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τα σημαντικά. Δεν είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός εξ αιτίας του άγχους. Οικονομικά πρόσεχε τα χρήματα που φεύγουν για την εργασία σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και αναθεωρείς για το τί είναι αυτό που πραγματικά σε γεμίζει και σου δίνει χαρά. Τα δημιουργικά σου ταλέντα καθώς και τα χόμπι δεν σε γεμίζουν πια. Κουράστηκες να παλεύεις για την ανάδειξή τους και αποσύρεσαι μέχρι να δεις τι φταίει και δεν προχωρούν κάποια πράγματα όπως θα θελες. Συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις ένα «φρεσκάρισμα» ανανέωσης στην ζωή σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάνω από όλα το καθήκον και το γνωρίζεις από πρώτο χέρι. Παραμελείς όμως τον σύντροφο και δυσανασχετεί. Θέλει συνάντηση μαζί σου και την επιδιώκει με κάθε τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις περισσότερες πιθανότητες να έρθεις σε επαφή με έναν παλιό έρωτα που ακόμα σε δένουν οι αναμνήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα στραμμένο στις επαγγελματικές επιδιώξεις και καταβάλλεις προσπάθειες για αναγνώριση μέσα στο χώρο της δουλειάς. Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν για να καλύψεις τις ανάγκες, γύρω από τα επιχειρηματικά σχέδια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και σου φέρνει τα προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος στο προσκήνιο. Θα ξανασυζητήσεις με την οικογένεια για το μέλλον της ακίνητης περιουσίας. Ποιος θα ωφεληθεί και ποιος θα αδικηθεί; Μπορείς να διεκδικήσεις το μερίδιο που σου αναλογεί αλλά προς το παρόν μην πάρεις οριστικές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ψυχή σου θέλει να δραπετεύσει από ότι σε προβληματίζει και δεν αργείς, να οργανώσεις ταξίδι, παρέα με το ταίρι σου. Μια εκδρομή θα ανανεώσει την σχέση και θα σε φέρει πιο κοντά του. Αν είσαι μόνος δεν επιθυμείς την σοβαρή δέσμευση και προτιμάς πιο χαλαρή σχέση με το άτομο που θα γνωρίσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε βαραίνουν τα έξοδα για το σπίτι και την ακίνητη περιουσία. Στα επαγγελματικά δεν θα λείψουν οι προτάσεις από το εξωτερικό, ή από πολυεθνικές.
ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και νιώθεις πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει πια κι ότι είναι σαν να μιλάς σε άλλη γλώσσα. Οι ιδέες σου στερεύουν και αδυνατείς να επικοινωνήσεις με τον κόσμο. Άλλα λες κι άλλα καταλαβαίνουν. Οι μετακινήσεις σου μπλοκάρονται αλλά τελευταία στιγμή κάτι σε βοηθά. Δείξε προσοχή στο μεταφορικό μέσο και μην λειτουργείς απρόσεκτα στις κινήσεις σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ενθουσιάζεσαι στην ιδέα να συναντήσεις τον ερωτικό σύντροφο, αλλά η επικοινωνία καταλήγει σε χαλασμένο τηλέφωνο. Εξήγησε του ότι νιώθεις μπερδεμένος και θέλεις τον χρόνο σου. Η σωματική ένωση θα σε βγάλει από την δυσάρεστη θέση να κάνεις κουβέντες που δεν έχουν νόημα. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις την έλξη για ένα άτομο και δεν διστάζεις να το εκφράσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεται νέα επαγγελματική πρόταση που για να την δεχθείς πρέπει πρώτα να την αξιολογήσεις. Τα χρέη και οι οφειλές σε προβληματίζουν και σε πιέζουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη