Τρύπα στο οδόστρωμα "κατάπιε" αυτοκίνητο Tesla model Y, σε πάρκινγκ της Ταϊβάν


Δείτε τι μπορεί να συμβεί στα καλά καθούμενα όταν η γη χάνεται κάτω από τις ρόδες.

Οι κακοτεχνίες στους δρόμους δεν είναι ελληνικό μόνο φαινόμενο. Υπάρχουν και άλλες χώρες που διεκδικούν περίοπτη θέση σε αυτή την άτυπη κατάταξη. Και μία από αυτές είναι η Ταϊβάν.

Εκεί καταγράφηκε και το περιστατικό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Όπως φαίνεται πρόκειται για μία συνηθισμένη ημέρα σε έναν μάλλον ήσυχο δρόμο, και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που θα συμβεί.

Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, το έδαφος κάτω από ένα παρκαρισμένο Tesla Model Y υποχωρεί. Και το ηλεκτρικό SUV βρίσκεται στον πάτο μιας μεγάλης τρύπας βάθους σχεδόν 3 μέτρων.

Το Tesla πέφτει με το πλάι και μένει έτσι εκεί μέχρι τελικά να έρθει γερανός για να το παραλάβει, αρκετά τραυματισμένο στη μια πλευρά του.

Όσο για τους λόγους που έγινε όλο αυτό, πιθανόν να το προκάλεσαν υπόγεια ύδατα. Πάντως οι αρχές της περιοχής ερευνούν το θέμα, καθώς αυτό ήταν το τρίτο αντίστοιχο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες.Το βάρος είναι ένα θέμα.
Σημειώστε δε, πως τα ηλεκτρικά οχήματα είναι κατά κανόνα και πολύ βαριά, ειδικά τα μεγάλα και πολυτελή, γεγονός που δημιουργεί πολλαπλά ζητήματα.

Οι απαιτούμενες μπαταρίες αυξάνουν αισθητά το βάρος ενός αυτοκινήτου σε σύγκριση με την έκδοση με θερμικό κινητήρα του ίδιου μοντέλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πλησιάζει ευκολότερα προς το θεσμοθετημένο όριο, ιδίως όταν πρόκειται για οχήματα μεγάλης κατηγορίας, είτε SUV είτε τετράθυρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη