35χρονος Θεσσαλονικιός έκλεψε την καρδιά της 47χρονης Εύης Βατίδου


Ο Ηλίας Κωνσταντίνου μίλησε πρώτη φορά για τη σύντροφό του Εύη Βατίδου, την πρώτη γνωριμία τους αλλά και το τι τον έκανε να την ερωτευτεί.
«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι», ανέφερε στην αρχή ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργαζόμαστε. Την πέτυχα πάνω στον διάδρομο να τρέχει εκείνη τη ώρα, πέρασα από δίπλα της, χαιρετηθήκαμε και έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η όμορφη ιστορία» πρόσθεσε το μοντέλο.

«Είμαι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων, με δύο μεταπτυχιακά, ήμουν ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή και έχω ασχοληθεί με τα κοινά. Όλος μου ο κύκλος ήξερε από την πρώτη στιγμή αυτό που έχω με την Εύη» συμπλήρωσε ο ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Το μόνο χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε λίγο τη διαφορά Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Υπάρχει μία δυσκολία αλλά αυτό μας έφερε κοντά με την Εύη», σημείωσε ο σύντροφος της Εύης Βατίδου.

«Δεν είμαι ζηλιάρης. Θα της πω αν κάτι με ενοχλήσει αλλά δεν κάνω σκηνές ζήλιας. Στην Εύη ερωτεύτηκα την ομορφιά της, τη δυναμικότητα, την ειλικρίνειά της», είπε στο τέλος ο Ηλίας Κωνσταντίνου.
Αν και οι ειδήσεις για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες, η ίδια είχε δηλώσει δημόσια στο παρελθόν πως είναι ερωτευμένη με κάποιον κατά 12 χρόνια νεότερό της. Ο Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Εύη Βατίδου δημοσίευσε το μεσημέρι της Πέμπτης μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της και έγραφε στη λεζάντα: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη