Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο και επηρεάζει τον τομέα που συμβολίζει για σένα τις ασφάλειες των κεκτημένων σου. Ξαφνικά εμφανίζονται ανάγκες που δεν περίμενες να έρθουν στην επιφάνεια και καλείσαι να τις καλύψεις. Δεν νιώθεις πλέον σίγουρος για τίποτα και τίποτα δεν είναι δεδομένο όπως παλιά. Αν χειριστείς την κατάσταση με σοφία και δεν πανικοβληθείς, μπορείς να μετατρέψεις την συγκυρία σε ευκαιρία για να ωφεληθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το άτομο που σε συντροφεύει δεν αισθάνεται ασφάλεια μαζί σου και θέλει αποδείξεις για τα συναισθήματα σου. Όταν μεταβάλλονται διαρκώς πως να σου έχει εμπιστοσύνη.. Φρόντισε περισσότερο την σχέση σου και μη δίνεις αφορμές. Αν είσαι αδέσμευτος πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να κατασταλάξεις συναισθηματικά και μετά να προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποιο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στον επαγγελματικό στίβο και προσπαθείς να ανέβεις στην δουλειά σου. Την προσοχή σου χρειάζονται τα οικονομικά γιατί δεν ξέρεις από που θα σου σκάσει ένα απρόβλεπτο έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Φίλε Ταύρε, σήμερα Τρίτη, η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό, γίνεται στο ζώδιο σου και η απρόβλεπτη συμπεριφορά σου σοκάρει τους συνανθρώπους σου. Αντιδράς ακαριαία και απερίσκεπτα στα εξωτερικά ερεθίσματα. Είσαι οξύθυμος και επιθετικός χωρίς να δίνεις δεύτερη ευκαιρία, ούτε καν πρώτη σε κανέναν. Είσαι μαινόμενος Ταύρος σε όποιον τολμήσει και σε θίξει. Δεν σου αρέσει η κριτική και τα σχόλια. Είσαι επιπλέον απόλυτος στις αποφάσεις σου. Η μεγαλύτερη δίψα σου για σήμερα είναι η αλλαγή και κάνεις τα πάντα για να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα! Προσοχή στην επαναστατικότητα και την αντιδραστικότητα

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ταίρι γοητεύεται από την εκκεντρική συμπεριφορά αλλά και εμφάνιση σου. Δεν σε έχει συνηθίσει έτσι και μάλλον του αρέσεις. Ένα ταξίδι αναψυχής θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη ανανέωση αρκεί να μη σε πιάσει η τρελή επιθυμία να μείνεις μόνος. Αν είσαι αδέσμευτος μπορείς να ταξιδέψεις για να γνωρίσεις τον κόσμο και κάπου εκεί να βρεις το ιδανικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με συμφωνίες από το εξωτερικό θα βαδίσεις στα επαγγελματικά και θα πάρεις το ρίσκο για να επεκταθείς επιχειρηματικά. Τα χρήματα που ξοδεύεις πάνε για την προώθηση της δουλειάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Φίλε Δίδυμε, σήμερα Τρίτη, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου και βρίσκεσαι σε εσωτερικό αναβρασμό. Έχεις αυξημένη διαίσθηση και το ένστικτο σου αποδεικνύεται αλάνθαστο. Είσαι απρόθυμος να ασχοληθείς με καινούργια πράγματα και θέλεις την ησυχία σου. Αφουγκράζεσαι την εσωτερική φωνή που σε καλεί να βγεις από τον λήθαργο που έχεις περιέλθει. Αφυπνίζεσαι και ξυπνούν μέσα στην ψυχή σου πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η εσωστρεφή σου διάθεση τρυπώνει και στην σχέση σου με τον ερωτικό σύντροφο. Τα θέλεις όλα ή τίποτα! Ημίμετρα δεν χωράνε. Οι γκρίνιες και τα παράπονα από το μέρος του συντρόφου δεν θα λείψουν αφού ασφυκτιά μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα βρεις σήμερα αυτό που ζητάς, διότι η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερα της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Είσαι έτοιμος να δώσεις τα χέρια για την σύναψη καινούργιας επαγγελματικής συμφωνίας. Το αγκάθι βρίσκεται στα οικονομικά που μπάζουν νερά και σε αγχώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Φίλε Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό σε ξαφνιάζει αφού ανατρέπει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Εσύ αλλιώς τα είχες στο μυαλό σου καμωμένα, αλλά το σύμπαν διάλεξε κάτι διαφορετικό για σένα. Οι φιλικές σχέσεις αλλάζουν και κάποιοι φεύγουν ενώ κάποιοι άλλοι έρχονται. Γενικά υπάρχει έντονη κινητικότητα και το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς. Οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αναθεωρούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις Είναι πολύ πιθανό μια φιλική σχέση να αλλάξει μορφή και να γίνει ερωτική για σένα που είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο. Από την άλλη εσύ που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση και θέλεις να την διατηρήσεις πρέπει να προσέξεις διπλά. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μπορεί να πάψουν τα ερωτικά συναισθήματα να υφίστανται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Θα έχεις πρόταση από ένα φιλικό άτομο για συνεργασία και τελικά θα δεις ότι ταιριάζουν τα χνώτα σας. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

ΛΕΩΝ

Γενικά Φίλε Λέοντα, σήμερα Τρίτη, η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην κοινωνική σου ζωή. Οι επενδύσεις για το μέλλον και η επιθυμία σου για την κατάκτηση καλύτερης θέσης στην κοινωνία, ανατρέπονται. Μπορείς να ελπίζεις σε βελτίωση της κοινωνικότητας, αλλά αφού πρώτα έρθουν όλα τούμπα κι αφού αλλάξεις γραμμή πλεύσης. Είναι γεγονός πως δεν σου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές και αγχώνεσαι γιατί δεν είναι στο χέρι σου να κάνεις διορθώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις Με πεσμένη ψυχολογική διάθεση πως να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του συντρόφου.. που από την μια θέλει εξόδους και κοινωνική ζωή και από την άλλη εσύ δεν είσαι σε θέση να τα προσφέρεις. Γκρίνια και παράπονα θα συνοδεύονται σε κάθε συνάντηση. Αν είσαι αδέσμευτος προτιμάς να μείνεις μόνος μέχρι να δεις τι θα κάνεις με τα δικά σου θέματα και μετά θα κοιτάξεις να βρεις το ταίρι που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η πολύ δουλειά σε αγχώνει αλλά σε κάνει να ξεχνάς. Μάλλον έχεις ανάγκη την εργασιοθεραπεία για να απασχολείς το μυαλό σου. Οικονομικά δεν έχεις κάτι σπουδαίο να προσθέσεις στο πορτοφόλι σου και μένεις στα γνωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Φίλε Παρθένε, σήμερα Τρίτη, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια για ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να φέρει εμπόδια στα πλάνα για την απόκτηση νέων δεξιοτήτων. Φωτίζονται τα κακώς κείμενα και βλέπεις ξεκάθαρα τι πήγε λάθος. Μπορείς να αναθεωρήσεις και να βάλεις καινούργιους στόχους που θα εφαρμόσεις στο μέλλον. Παρόλες τις αντιξοότητες τίποτα δεν σε πτοεί και δεν χάνεις την αισιοδοξία σου. Ατενίζεις το αύριο με πίστη και καλή διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφος μπορεί να σταθεί δίπλα σου και να σε εμψυχώσει. Αυτό που ζητάει ως αντάλλαγμα είναι λίγες όμορφες στιγμές μαζί σου για να περπατήσετε πλάι στο νέο μονοπάτι. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις τον σύντροφο της ζωής σου αρκεί να μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νέα δεδομένα στην δουλειά και νέες συνθήκες εργασίας. Υπάρχει άνοδος και θα έχεις απολαβές τόσο υλικές όσο και ηθικές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Φίλε Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα επέμβει στην ψυχολογία σου και θα ανασύρει τα απόκρυφα και τα μυστικά που έχεις καταχωνιασμένα εκεί στα βάθη της ψυχής σου. Είναι μια επίπονη διεργασία και θέλει τον χρόνο της. Εξυπακούεται ότι δεν έχεις διάθεση για βόλτες, εξόδους και κοινωνική ζωή. Επιθυμείς την εσωστρέφεια και το κλείσιμο στον εαυτό σου μέχρι να απεγκλωβιστείς από όλο αυτό. Το σπίτι είναι για σένα το καταφύγιο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οι έντονες διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου και οι δυνατές εμπειρίες που έχεις αποκομίσει σε ωθούν στην αγκαλιά του συντρόφου για λίγη θαλπωρή και ζεστασιά. Νιώθεις οικεία μαζί του και φροντίζεις να του το δείχνεις με κάθε τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι καλή η επιλογή σήμερα για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα προχωρήσεις που όμως δεν θα δουν το φως της δημοσιότητας για την ώρα. Πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τα χρέη προς δημόσιους φορείς που σε αγχώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και μπαίνουν στο μικροσκόπιο οι σχέσεις, οι συνεργασίες και ο γάμος σου. Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι αλλάζουν χαρακτήρα και βλέπεις ένα άλλο πρόσωπο. Μπορεί να νιώσεις ότι σου είναι παντελώς άγνωστοι κι ας ήσουν μαζί τους καιρό. Δεν είναι πάντα κακό αυτό διότι τώρα θα δεις τον πραγματικό τους εαυτό και αν το πάρεις διαφορετικά στο τέλος μπορεί και να σου αρέσει αυτή η αλλαγή. Για να το πετύχεις βέβαια πρέπει να είσαι πολύ ανοικτόμυαλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αρκείσαι σε συζητήσεις με το ταίρι που τις έχεις ανάγκη. Είχε χαθεί η πνευματική επαφή και τώρα θέλεις να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Υπάρχει ταύτιση απόψεων! Εάν είσαι αδέσμευτος, οι έξυπνες ιδέες βρίσκουν αποδέκτη και θαυμαστή που κρέμεται από τα λόγια σου. Μη χάσεις την ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Επικοινωνείς τις απόψεις σου στο επαγγελματικό περιβάλλον και θα ακουστούν εκεί που πρέπει. Οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Φίλε Τοξότη, σήμερα Τρίτη, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται για να ανατρέψει το πρόγραμμα σου και να σε βγάλει εκτός. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις που σίγουρα δεν θα προλάβεις. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να οργανώσεις τίποτα αφού όλα τελευταία στιγμή αλλάζουν. Τα τρεχάματα και οι αγγαρείες σε εξουθενώνουν ενεργειακά και χρειάζεσαι ξεκούραση. Νιώθεις σαν κάποιος να σου τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις Με παραπονιάρικη διάθεση σε προσεγγίζει το ταίρι που σε βλέπει να αγχώνεσαι για όλα. Η προσπάθεια του να σε κάνει να χαμογελάσεις πέφτει στο κενό. Δεν σου είναι εύκολο την δεδομένη χρονική στιγμή. Εσύ που είσαι ελεύθερος δεν έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να προκύψει κάτι λόγω αρνητικών επιρροών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η δουλειά είναι το μόνο που σε κρατάει σε εγρήγορση και απασχολείς το μυαλό και το σώμα σου. Ενώ έχεις άγχος ταυτόχρονα αισθάνεσαι ασφαλής που έχεις αυτήν την δουλειά και μπορείς να κερδίζεις τα προς το ζην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και επηρεάζει τον τομέα των επιχειρηματικών, των ταλέντων, των παιδιών και των ερώτων. Μέσα σε όλα αυτά θα βιώσεις αλλαγές που θα επιβληθούν με τον ένα, ή τον άλλον τρόπο. Ένα χόμπι μπορεί να μετατραπεί σε επαγγελματική κατεύθυνση που θα αλλάξει ριζικά την ζωή σου. Είσαι έτοιμος να κάνεις μεγάλα άλματα και να πάρεις ρίσκο. Δεν λογαριάζεις τίποτα προκειμένου να πάρεις την ζωή στα χέρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο ερωτικός σύντροφος σου ξυπνάει πρωτόγνωρα συναισθήματα και νιώθεις πιο ερωτευμένος από ποτέ. Περνάς αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου διασκεδάζοντας. Εάν είσαι αδέσμευτος, έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου σήμερα, να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Αναδεικνύονται τα ταλέντα και τα επιχειρηματικά σχέδια. Βάζεις σε εφαρμογή τους καινούργιους στόχους και πετυχαίνεις τον σκοπό σου. Τα έξοδα δεν θα αποφευχθούν για να περάσεις καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Φίλε Υδροχόε, σήμερα Τρίτη, η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί την έναρξη της εσωστρεφής περιόδου. Στο σπίτι δεν ένιωθες ιδιαίτερα καλά και τώρα έρχονται έτσι οι συνθήκες που πρέπει να μείνεις μέσα για να ελέγχεις την κατάσταση με τους οικείους σου. Ο μεγεθυντικός φακός μεγαλώνει τα προβλήματα και φαίνονται τεράστια. Η αλλαγή στην συμπεριφορά της οικογένειας σε καταθλίβει.

Αισθηματικές Προβλέψεις Δεν διανύεις την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου και έχει αντίκτυπο στην σχέση με τον σύντροφο. Η εσωστρέφεια και η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια δεν σου αφήνει περιθώρια να περάσεις καλά. Αν είσαι μόνος και δεν έχεις ταίρι δεν είναι σήμερα η κατάλληλη μέρα να ψάξεις. Προσπάθησε όταν θα περάσει η αρνητική επιρροή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σε μυστικές συμφωνίες θα προβείς και δεν θα ανακοινώσεις τίποτα μέχρι να είναι οριστική η συνεργασία. Οικονομικά τα έξοδα τρέχουν για να καλυφθούν οι ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Φίλε Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Ανακαλύπτεις πως όσο χρόνο και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετός και τελικά δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις τις δουλειές. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και διασπάσαι από δω κι εκεί. Αδυνατείς να ανταπεξέλθεις στις ανατροπές και κουράζεσαι. Χάνεις τηλεφωνήματα και κυρίως ραντεβού. Το μυαλό σου τρέχει με ταχύτητα φωτός αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να μπλοκάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ταίρι είναι ενθουσιασμένο μαζί σου παρόλο που είσαι άπιαστος και δεν στέκεσαι πουθενά. Η επαφή με τους φίλους και η ανταλλαγή απόψεων, σας φέρνει πιο κοντά, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε και να μοιραστείτε εμπειρίες. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις τον υποψήφιο σύντροφο ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Πολλοί θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου και τις προτάσεις που έχεις στο μυαλό σου. Να αναμένεις συνεργασίες! Οικονομικά όλα λειτουργούν σωστά και δεν έχεις κάτι να σε πιέζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη