Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μαμά για πρώτη φορά


Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από μερικές ώρες. Η παρουσιάστρια κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περνά τις πρώτες ώρες αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της. Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 5 ) 1 Μαΐου σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.


Τόσο η μητέρα αλλά και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας και έχουν διαρκώς στο πλευρό τους τον ευτυχή μπαμπά. Η γέννηση της κόρης της έγινε λίγες ημέρες μετά τον γάμο της, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ραφήνας υπό άκρα μυστικότητα.

Πριν από λίγα 24ωρα η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της.

Η δημοσιοποίηση της αγγελίας γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου έγινε μέσα από την εφημερίδα Ριζοσπάστης.

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής», ανέφερε η αγγελία γάμου της παρουσιάστριας.

Παρ' όλα αυτά, η ακριβής ημερομηνία του πολιτικού γάμου της παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά, δεν έγινε ποτέ γνωστή.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και το φύλο του μωρού
Ήταν μετά την ονομαστική της εορτή και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μοιραστεί με τους fans της τα νέα της εγκυμοσύνης της. Με ένα post στο οποίο κρατούσε τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της μωρό.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό το φύλο του μωρού της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη