Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Μαΐου


Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ νιώθεις αρκετά εσωστρεφής και θέλεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να κατανοήσεις τις ανάγκες σου . Μέσα στην ψυχή σου ανασύρονται μνήμες που σε στεναχωρούν, γιατί τις έχεις συνδυάσει με δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μη χαλάς το κέφι της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ταίρι προτιμά την κοινωνικοποίηση που ταιριάζει στο εορταστικό κλίμα της ημέρας, αλλά εσύ ούτε να ακούσεις. Ζητάς την απομόνωση, ή έστω την αποκλειστική του συντροφιά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν σου αρκεί μια επιφανειακή γνωριμία και επικεντρώνεσαι σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι διακυμάνσεις της ψυχολογικής σου διάθεσης, θα σε οδηγήσουν σε έντονη φόρτιση και άγχος για τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά προβλέπονται νέες συνεργασίες αλλά προς το παρόν τις σκέφτεσαι χωρίς να αποφασίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ δίνεις απόλυτα έμφαση στον τομέα των σχέσεων! Ίσως κάποιες στιγμές όμως, να αισθάνεσαι ότι είσαι εξαρτώμενος από τις διαθέσεις των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν ενώ μην ξεχνάς ότι η επιρροή της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης είναι ακόμα αισθητή. Το κλίμα της ημέρας σε κάνει επίσης συμπονετικό και υπερευαίσθητο. Μη σε παρασύρουν τα συναισθήματα τους και μη τα παίρνεις όλα προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οι επιθυμίες του συντρόφου είναι για σένα προσταγή, σήμερα που μπορείς να εκπληρώσεις τα *θέλω* του. Αυτή η στάση σου να ξέρεις, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το ταίρι σου και θα στο ανταποδώσει σύντομα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις την τύχη με το μέρος σου, για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο. Η δημοτικότητα σου είναι αυξημένη και δεν θα αργήσει να φανεί αυτός που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η επιθυμία σου να γνωρίσεις νέους ανθρώπους σήμερα θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που ποντάρουν σε μια συνεργασία μαζί σου. Τα οικονομικά προς το παρόν δαπανώνται σε επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Αγαπητέ μου Δίδυμε για σήμερα Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού και επικεντρώνεσαι στις εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Η κλίμακα του άγχους είναι αρκετά ανεβασμένη, γιατί συνειδητοποιείς ότι πολλά από όσα σχεδίαζες έχουν μείνει πίσω, ενώ κάποιες αναποδιές, είναι αναμενόμενο ότι κάνουν το πρόγραμμά σου «σαλάτα»! . Δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας αν δεν έχεις το σπίτι στην εντέλεια και δεν θα σε μαλώσει κανείς, αν κάνεις σήμερα τα στραβά μάτια και το ρίξεις λίγο έξω. Το δικαιούσαι και το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις Όταν τελειώσεις με τις δουλειές και τις αγγαρείες, τότε θα βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφο που γκρινιάζει. Εσύ θα ξεμπερδέψεις από όλα και θα ανακουφιστείς, αλλά τα παράπονα δεν τα γλυτώνεις με τίποτα. Αν είσαι μόνος, θεωρώ πως δεν σε νοιάζει και πολύ σήμερα. Όλο και με κάτι άλλο καταπιάνεσαι και σου περνάει η ώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Βάζεις σε τάξη τις επαγγελματικές εκκρεμότητες και τακτοποιείς τις μισοτελειωμένες δουλειές, σήμερα που έχεις την ευχέρεια του χρόνου. Τα οικονομικά σε πιέζουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και κατόπιν της Σεληνιακής Έκλειψης, συνεχίζεις και αισθάνεσαι το κλίμα φορτισμένο και ότι έχει έρθει η στιγμή να κυνηγήσεις τα βαθύτερα θέλω σου. Έχεις πιάσει το νόημα της ζωής και το εκφράζεις με γενναιόδωρες πράξεις προς τους αγαπημένους σου. Είσαι δημιουργικός κι αυθόρμητος. Παίζεις σαν παιδί και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα παιδιά και στα χόμπι σου. Γελάς με την καρδιά σου και όλοι χαίρονται την παρέα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Είναι γεγονός ότι σήμερα καταφέρνεις να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος. Έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αφού θα βρεθείς με κόσμο. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις ευχάριστα με το ταίρι και θα ανανεώσεις τον έρωτα σου. Διασκέδαση και γλέντι προβλέπονται για σήμερα, με ανεμελιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά δεν είναι τονισμένα και δεν σε απασχολούν για την ώρα. Το μόνο που θέλεις είναι να προωθήσεις τα καλλιτεχνικά σου δημιουργήματα αλλά όχι άμεσα. Στα οικονομικά πρόσεξε τα πολλά έξοδα που κάνεις για την διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

Γενικά Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού και η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης καλά κρατεί! Αυτή την ημέρα προσπάθησε να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα κακόβουλα κι αδιάκριτα βλέμματα του στενού περιβάλλοντος, ενώ φρόνιμο είναι να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά και θίγεσαι ή προσβάλλεσαι. Κάποιες μνήμες επανέρχονται στην επιφάνεια και συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσεις κάποιους κύκλους του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις Με την παρέα του συντρόφου και της οικογένειας, θα προτιμήσεις να περάσεις την μέρα. Δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου για επισκέψεις. Το ταίρι συμφωνεί μαζί σου! Αν δεν έχεις ταίρι αποδέξου το κάλεσμα για τραπέζι σε οικογενειακό σπίτι και που ξέρεις …Κάποιος που θα νιώσει οικεία μαζί σου, θα σε προσεγγίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στην οικογενειακή συγκέντρωση θα συζητηθεί το θέμα των επαγγελματικών, μαζί με όλα τα άλλα. Βρίσκεις λύσεις ακούγοντας τις συμβουλές των οικείων σου. Εκτός κουβέντας θα αφήσεις το οικονομικό κομμάτι προς το παρόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Παρθένε για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και η μέρα σου γεμίζει με επικοινωνία και μετακινήσεις. Τηλεφωνήματα, μηνύματα , συναντήσεις και καλέσματα σε χαροποιούν. Στην προσπάθειά σου να τους ικανοποιήσεις όλους, είσαι όλη μέρα έξω, παραμελώντας τις δικές σου ανάγκες, δικαίως λοιπόν η μέρα σου είναι άκρως επικοινωνιακή. Με την αυξημένη ενεργητικότητα που σε διακατέχει μπορεί να τα προλάβεις όλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής σήμερα και όλοι σε ψάχνουν για παρέα. Το στενό περιβάλλον προτείνει εξόδους και αν δεχθείς, θα γνωρίσεις τον σύντροφο που επιθυμείς, αν είσαι αδέσμευτος. Εσύ που έχεις ταίρι θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του, αλλά και με την παρέα. Μια μικρή μετακίνηση θα σε φέρει πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Μέσα στις τόσες πολλές συναναστροφές και επαφές, θα βρεθούν άτομα που θα προτείνουν επαγγελματική συνεργασία, ή δουλειά. Άρπαξε την ευκαιρία! Τα οικονομικά από την καινούργια συνεργασία ακούγονται δελεαστικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ζυγέ για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και επικεντρώνεσαι στα αποκτήματα σου. Θέλεις να έχεις όσο το δυνατό περισσότερα, για να περνάς όσο το δυνατό καλύτερα. Παρόλα αυτά, άλλες φορές σε πιάνει μανία να ξοδέψεις για πολυτελείς αγορές κι άλλες συμπεριφέρεσαι με συντηρητισμό. Στον προσωπικό τομέα εντείνονται οι ανασφάλειές σου και κάνεις έναν απολογισμό, διακρίνοντας τι είναι σημαντικό να έχεις στο πλάι σου και τι όχι!

Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα φέρεσαι με πλεονεξία και θέλεις την αποκλειστικότητα του συντρόφου. Η ανασφάλεια σε παρασύρει να τους ζητήσεις περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου δώσει. Αν είσαι μόνος δεν είσαι έτοιμος για κάτι καινούργιο στη ζωή σου και κινείσαι στα γνώριμα μονοπάτια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα υλικά αγαθά που έχεις αποκτήσει επενδύοντας χρήματα σε καθιστούν ασφαλή. Έχεις όσα χρειάζεσαι και σου φτάνουν. Η δουλειά, σου προσφέρει σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Σκορπιέ η Σελήνη για σήμερα Σάββατο συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο σου και η επιρροή της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης είναι αρκετά αισθητή! Αυτή την ημέρα ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Είσαι ευάλωτος στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και διαισθάνεσαι τις διαθέσεις των άλλων. Τα παίρνεις όλα βαριά λόγω υπερευαισθησίας, για το λόγο αυτό θα σε συμβούλευα να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις από ανθρώπους που εκ των προτέρων ξέρεις ότι δεν ταιριάζουν τα «χνώτα» σας!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η ευαίσθητη φύση που σε χαρακτηρίζει, σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφο που σε καταλαβαίνει και σου συμπαραστέκεται. Προσπάθησε να μην τον απομακρύνεις με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου. Αν δεν έχεις κάποιο ταίρι και βαδίζεις μόνος στην ζωή, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς κοντά με το άτομο που θα σε εμπνεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Έχεις μερικές σκέψεις που θα τις επικοινωνήσεις με τους νέους εργοδότες. Παίρνεις την τελική απόφαση για την δουλειά, η οποία εξαρτάται από την οικονομική συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Σκορπιού , που αναδύει τα εσωτερικά σου χαρίσματα και αυξάνει την διαίσθηση σου . Επικοινωνείς σχεδόν τηλεπαθητικά με το περιβάλλον και νιώθεις τα συναισθήματα τους. Δώσε σημασία στα όνειρα και αποκωδικοποίησε τα μηνύματα. Οι ανοικτές κεραίες σου είναι συντονισμένες με το σύμπαν και τον ανώτερο νου. Αντιλαμβάνεσαι σε βάθος την θεϊκή ύπαρξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις Καταπιέζεις τα συναισθήματα σου και δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο σε μια γνωριμία. Κλείνεσαι και κανείς δεν μπορεί να σε πλησιάσει. Άνοιξε την ψυχή σου για να βάλεις τέρμα στην μοναξιά σήμερα που θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις να γίνεστε ένα με τον σύντροφο. Ένα σώμα, μια ψυχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σήμερα δεν σε απασχολούν καθόλου τα επαγγελματικά και δεν τα σκέφτεσαι καν. Η ψυχή σου είναι αποστασιοποιημένη από τέτοιου είδους σκέψεις. Με τα οικονομικά θα ασχοληθείς όταν επανέλθεις στην δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Αιγόκερε για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ καταστρώνεις τα αμέσως επόμενα βήματά σου για να πετύχεις τους στόχους, τις προσδοκίες και τα όνειρά σου! Η παρέα με τους φίλους σε βοηθά να ζητήσεις την γνώμη τους και να συζητήσεις μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να σε επηρεάσουν τόσο πολύ, που να αλλάξεις τα πλάνα σου. Μη πάρεις βιαστικές αποφάσεις και απόλαυσε τη σημερινή μέρα, με ότι αυτή προσφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις Είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα, για να γνωρίσεις ένα άτομο, εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος. Κινήσου ανάμεσα σε φιλικές συντροφιές για να το ανακαλύψεις. Αν έχεις ταίρι, σήμερα αφιερώνεις χρόνο στους φίλους και κάπου το παραμελείς. Εξήγησέ του πως μια τέτοια μέρα, πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στους καλεσμένους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με καινούργιους επαγγελματικούς στόχους θα κινηθείς από δω και στο εξής. Η δικτύωση με νέα άτομα θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου. Στα οικονομικά προς το παρόν δεν υπάρχουν εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Υδροχόε, η επιρροή της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης είναι ακόμα αισθητή, και εσύ σήμερα θα καταβάλεις προσπάθειες, ώστε να κατακτήσεις τη θέση που αξίζεις, χωρίς να κάνεις πλέον εκπτώσεις. Νιώθεις αρκετά απογοητευμένος γιατί τα πράγματα δεν είναι στο σημείο που εσύ θα θελες, ενώ υπάρχουν και σημαντικές έννοιες για την πορεία της καριέρας και των στόχων ! Βασικό ζητούμενό σου είναι αυτό το διάστημα να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου και να πιάσει τόπο όλος ο αγώνας που έχεις δώσει για ένα καλύτερο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφος έχει παράπονα για την στάση σου που την εκλαμβάνει ως αδιαφορία. Μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο μαζί του αναβάλλοντας τις συζητήσεις για τα σχέδια της προσωπικής σου εξέλιξης. Αν όμως είσαι μόνος, μπορείς να γνωρίσεις κάποιο άτομο, μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον. Οι συγκεντρώσεις και τα καλέσματα δεν πρέπει να απορριφθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με έξοδα κυλάει η μέρα αλλά δεν σε νοιάζει. Οι θετικές εξελίξεις των επαγγελματικών και η εύνοια, θα σε αποζημιώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ιχθύ για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ έχεις την διάθεση να δραπετεύσεις από την ρουτίνα, να κάνεις μία μετακίνηση ή να επικοινωνήσεις με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό. Η μέρα σε προδιαθέτει να βρεθείς κοντά στην φύση, να φιλοσοφήσεις λίγο παραπάνω την ζωή και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο σε νέες γνωριμίες αλλά και νέες εμπειρίες! Μέσα σε όλη αυτή την αισιόδοξη διάθεση θα διαπιστώσεις, ότι υπάρχουν πολλά νέα σχέδια που είσαι σε ετοιμότητα να τα βάλεις στα σκαριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η αλλαγή παραστάσεων βοηθάει την σχέση να αναπτυχθεί γι’ αυτό προτείνεις στο ταίρι να περάσετε μαζί αυτή την μέρα κάπου μακριά. Ανανεώνεις τον σύντροφο με την περιπετειώδη στάση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα ενδιαφέροντα άνθρωπο πάνω σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Θα έρθεις σε επαφή με καινούργια πρόσωπα που έχουν να προτείνουν συμφέρουσες συνεργασίες. Ακολούθησε το ένστικτο σου για να αποφασίσεις αλλά μην κωλύεσαι στην απόσταση της έδρας. Τα χρήματα σπαταλούνται για την καλοπέραση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη