Βίντεο : Σφοδρές αντιδράσεις για τα βίντεο με καθηγήτρια μέσα σε σχολική αίθουσα, με μαθητές της στην Βραζιλία


Βίντεο : Σφοδρές αντιδράσεις για τα βίντεο με καθηγήτρια μέσα σε σχολική αίθουσα, με μαθητές της στην Βραζιλία
Στα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η καθηγήτρια Σιμπέλι Φερέιρα, φαίνεται η ίδια να λικνίζεται μαζί με μαθήτριες της ενώ άλλοι μαθητές τις αποθεώνουν.

«Ένας από τους μαθητές με κάλεσε να χορέψω μαζί του και αυτό άρεσε στην τάξη. Μετά από αυτή τη φορά, το ίδιο ζήτησαν και άλλοι μαθητές οπότε αξιοποίησα το ενδιαφέρον τους για να εφαρμόσω την πρακτική αυτή καθώς είδα ότι έτσι μπορώ να τους φέρω πιο κοντά στη διδασκαλία» δήλωσε η ίδια σε βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Δεν είχαν, όμως, την ίδια άποψη οι προϊστάμενοί της οι οποίοι, όπως αναφέρει η New York Post, την απέλυσαν μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο.

«Λάδι στη φωτιά» και ρόλο στην απόφαση πιθανότατα να έπαιξε και ο λογαριασμός της Φερέιρα στο Instagram στο οποίο ποζάρει με τολμηρές αμφιέσεις.
Η ίδια εμφανίζεται, μάλιστα, να έχει λογαριασμούς και σε συνδρομητικές ιστοσελίδες, δικαιολογώντας τις κινήσεις της αυτές με το επιχείρημα ότι «ως ενήλικη γυναίκα που χρειάζομαι έξτρα εισόδημα, έψαξα και τις άλλες μοντέρνες τάσεις. Η μητέρα μου, για παράδειγμα, το γνωρίζει και το έχει αποδεχθεί».

Κατά τα δημοσιεύματα η Φερέιρα έχει δίπλωμα στη Βιολογία από πανεπιστήμιο στη Βραζιλία και έχει κερδίσει βραβεία στα μαθηματικά.
@cibellyferreira_ Quem aí tb está in love? #professoracibelly #cibellyferreira #professora ♬ som original - Cammy 💗
@cibellyferreira_ Você dançaria com a Prof no elevador? #professoracibelly ##professora##cibellyferreira ♬ DC lBielm - Gabriel Mendes

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη