Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά Φίλε Ταύρε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με Ήλιο-Ουρανό και σε βοηθά να εξασφαλίσεις την υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Η τύχη χαμογελά και φέρνει πλούσια αγαθά στη πόρτα σου. Τα καταπιεσμένα συναισθήματα παύουν να υφίστανται κι αμέσως τονώνεται το ψυχολογικό κομμάτι του εαυτού σου. Ξαφνικά κέρδη!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η εξασφάλιση της πίστης κι αφοσίωσης του συντρόφου είναι δεδομένη. Αποδεικνύει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Στην ψυχή σου αναδύονται όμορφα συναισθήματα και ρομαντισμός. Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις ένα σύντροφο, αρκεί να μην φερθείς εγωιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα οικονομικά βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και η δουλειά σου εξασφαλίζει κέρδη. Επαγγελματικά βρίσκεσαι επίσης σε ένα εξαιρετικό στάδιο ανάπτυξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με Ήλιο-Ουρανό και είναι μια θετική συγκυρία για σένα αφού φιλοξενείς τους δύο πλανήτες στο ζώδιο σου. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και παίρνεις ρίσκο για την προσωπική σου ανάπτυξη. Αυτό που κάνεις είναι να αλλάζεις τα σχέδια για το μέλλον. Ως γνωστόν δεν φημίζεσαι για άτομο που λατρεύει τα ξεβολέματα. Τώρα όμως το θέλεις με την ψυχή σου. Είσαι αισιόδοξος και χαρούμενος!

Αισθηματικές Προβλέψεις Έρχεσαι σε επαφή με άτομα του φιλικού κύκλου και γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Κάπου ανάμεσα τους βρίσκεται το ταίρι που θα γνωρίσεις εσύ που είσαι αδέσμευτος. Εσύ που έχεις ταίρι, η κοινωνική ζωή με τους φίλους σε φέρνει πιο κοντά του και σχεδιάζεις την κοινή πορεία μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Ξαφνικό άνοιγμα της τύχης να περιμένεις στα επαγγελματικά σου με νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά με κέρδη και οφέλη τόσο από την δουλειά όσο και από κάτι έκτακτο. Δοκίμασε την τύχη σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κάνει εξάγωνο με Ήλιο-Ουρανό. Είναι ευνοϊκές όψεις που πραγματοποιούνται στον εσωτερικό τομέα που αφορά το υποσυνείδητο. Έχεις ανέβει το πρώτο σκαλοπάτι για την κοινωνική άνοδο και σε περιμένουν ακόμα πολλές ευκαιρίες για αναγνώριση και προβολή. Διατηρείς μυστικά που δεν δημοσιοποιείς προς το παρόν για να μην επηρεαστείς από τις γνώμες των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις Κρυφές συναντήσεις σε περιμένουν εσένα που είσαι αδέσμευτος και δεν έχεις απεγκλωβιστεί από το παρελθόν. Αν δε θέλεις να φανερωθεί η σχέση πρέπει να προσέχεις. Εσύ που είσαι δεσμευμένος προτιμάς να ζήσεις τον έρωτα του συντρόφου σε κλειστό ιδιωτικό χώρο μακριά από τα βλέμματα των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νέες ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά σου με άνοδο. Στα οικονομικά δεν έχεις σοβαρά προβλήματα και παραμένεις στα γνωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κάνει όψη εξάγωνου με Ήλιο-Ουρανό. Πρόκειται για δύο ευνοϊκές όψεις που βοηθούν την απογείωση της κοινωνικής ζωής. Οι φίλοι είναι πλέον και συμπαραστάτες που στηρίζουν τα νέα μεγαλόπνοα σχέδια σου για το μέλλον. Στα άμεσα πλάνα βρίσκεται ένα μεγάλο ταξίδι που επιθυμείς εδώ και καιρό. Το μυαλό λειτουργεί επεκτατικά και προοδευτικά. Έχεις έξυπνες ιδέες και ζητάς την αλλαγή στην ζωή σου την οποία πετυχαίνεις με σχετική ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σε διακατέχει η επιθυμία για ανεξαρτησία κι ελευθερία αλλά ο σύντροφος φαίνεται να διαφωνεί. Είσαι ικανός να πείσεις το ταίρι ότι πρέπει να πάρεις μια μικρή απόσταση. Το καταφέρνεις και περνάς κάποιες όμορφες στιγμές με τους φίλους. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή κοινωνικοποίηση σε φιλικό περιβάλλον κρύβει ένα υποψήφιο ταίρι. Αποδέξου προσκλήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι φίλοι εκτός από συμπαραστάτες μπορούν να γίνουν και συνεργάτες. Είναι μια καλή, θετική συγκυρία, ώστε να ενώσετε τις δυνάμεις. Οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές και το αξιοσημείωτο είναι πως δεν σκιάζει τίποτα αρνητικό τον λογαριασμό σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά Φίλε Λέοντα, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη δημιουργεί δύο εξαιρετικά βοηθητικές όψεις με Ήλιο-Ουρανό. Τα εξάγωνα της δείχνουν πως δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι σε ότι αφορά την κοινωνική σου άνοδο. Είναι όψεις επιβοηθητικές για την άμεση αναρρίχηση και αναγνώριση που αποζητάς. Οι στόχοι ευοδώνονται! Απλά πρόσεξε μην ξεπεράσεις τα επιτρεπτά όρια λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Νιώθεις την ανάγκη να ενωθείς ψυχή και σώμα με τον ερωτικό σύντροφο και να ζήσεις δυνατές εμπειρίες μαζί του. Ο ψυχισμός σου είναι ευάλωτος και επιθυμείς την συμπαράσταση του. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση και είσαι μόνος, σήμερα η βαθύτερη επιθυμία σου είναι, να ασχοληθείς με τον εσώτερο εαυτό σου. Θέλεις να δώσεις τον χρόνο που χρειάζεται η ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι λογαριασμοί και τα τρέχοντα έξοδα σε πιέζουν και σε αγχώνουν. Ωστόσο στα επαγγελματικά προβλέπονται ευκαιρίες επέκτασης και άνοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Φίλε Παρθένε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κάνει εξάγωνο με Ήλιο-Ουρανό και πρόκειται για δύο πολύ ευνοϊκές όψεις που σε βοηθούν να ανεξαρτητοποιηθείς και να σταθείς στα δικά σου πόδια. Θέλεις να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω και αυτές οι όψεις σε προωθούν για να πετύχεις. Μπορείς να καταπιαστείς με κάποιο γνωστικό αντικείμενο που είχες παρατήσει στην μέση. Μπορείς να ολοκληρώσεις ένα κύκλο σπουδών, αλλά και να ταξιδέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις Έχεις έναν μόνιμο συμπαραστάτη και δεν είναι άλλος από τον σύντροφο. Στηρίζει τις αποφάσεις σου και σε εμψυχώνει. Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο άτομο, εάν κοινωνικοποιηθείς και βγεις έξω με παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Αποκτώντας νέες δεξιότητες, μπορείς να τις προσθέσεις στο βιογραφικό σου και να βγεις ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας. Συνεργάτες σε πλησιάζουν για συμφωνίες. Τα οικονομικά βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν έχεις κάτι να σε επηρεάζει αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Φίλε Ζυγέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κάνει δύο εξαίσιες όψεις με Ήλιο και Ουρανό. Τα εξάγωνά που σχηματίζει σε βοηθούν να ανακαλύψεις τις εσωτερικές δυνάμεις που διαθέτεις και να εξιχνιάσεις τις πληροφορίες του ασυνείδητου. Αποκτάς σοφία και σύνεση. Παρόλα αυτά δεν θα αποφύγεις την εσωτερική σύγκρουση με τον εαυτό σου, που θα σε αγχώσει. Ασχολήσου με την βελτίωση της υγείας σου, κάνοντας σωστή διατροφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο είναι έντονη και τα συναισθήματα δυνατά. Σήμερα επιθυμείς να ζήσεις τον έρωτα στον υπέρτατο βαθμό, οπότε δεν θέλεις εξόδους και κοινωνικότητες. Εάν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα δεν σου επιφυλάσσει κάποια νέα γνωριμία, αφού επιθυμείς να μείνεις μέσα στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Έχεις σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά με νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία. Η υπάρχουσα δουλειά σε αγχώνει με πολλά τρεξίματα και υποχρεώσεις. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά και χρειάζεται προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει δύο θετικές όψεις εξάγωνου με Ήλιο και Ουρανό. Είναι ένας βοηθητικός παράγοντας που σε ωθεί να στηρίξεις τα δημιουργήματα και να αναδείξεις τα ταλέντα. Παράλληλα επιθυμείς να φροντίσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Απλά απέφυγε τους υπέρμετρους συναισθηματισμούς που δεν οδηγούν πουθενά. Παν μέτρον άριστον!

Αισθηματικές Προβλέψεις Νοιάζεσαι για τον σύντροφο και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία μεταξύ σας. Είσαι συμπονετικός, δεκτικός και ρομαντικός. Ο έρωτας εμπεριέχει πάθος και διάθεση για παιχνίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, ανεβάζεις ταχύτητες και φλερτάρεις, αυξάνοντας τις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα νέο ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Συνεργάτες τάσσονται στο πλευρό σου για την προώθηση των ταλέντων σου. Έχεις πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Φίλε Τοξότη, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κάνει δύο πολύ ευνοϊκές όψεις. Πρόκειται για τα εξάγωνα του Ήλιου και του Ουρανού που σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας. Βάζεις σε τάξη τις εκκρεμότητες της προσωπικής ζωής και ασχολείσαι με την υγεία και ευεξία. Θα βοηθηθείς ώστε να βάλεις τέρμα σε μια βλαβερή συνήθεια. Οι δραστηριότητες της ημέρας θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το έντονο στρες που είχες για λόγους επαγγελματικούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η κυκλοθυμική στάση που διατηρείς απομακρύνει το ταίρι από κοντά σου. Η επιθυμία σου να μείνεις μόνος, κλεισμένος στο σπίτι, στεναχωρεί τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεις κάποιον σήμερα, που δεν έχεις όρεξη να βγεις από το σπίτι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η δουλειά είναι κουραστική και την θεωρείς αγγαρεία, αλλά στο τέλος τα καταφέρνεις με σωστό προγραμματισμό. Στα οικονομικά δεν είσαι ευχαριστημένος και πιστεύεις πως άδικα παλεύεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει δύο εξαιρετικές όψεις εξάγωνου μια με τον Ήλιο και μια με τον Ουρανό. Είναι η βοήθεια που σου προσφέρεται αυτή την στιγμή από το σύμπαν και σε ευνοεί σε πολλούς τομείς στην ζωή σου. Τα βλέμματα στρέφονται όλα πάνω σου και κλέβεις την παράσταση όπου κι αν βρεθείς. Τονίζεται η γενναιοδωρία, η εκφραστικότητα και ο αυθορμητισμός σου. Έχεις ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για ανέμελη ζωή. Διανύεις την απόλυτα τυχερή και απολαυστική ημέρα… αξιοποίησέ την στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ταίρι είναι απόλυτα ευχαριστημένο μαζί σου και δεν χάνει ευκαιρία να σου δείξει τον έρωτα που νιώθει. Συμφωνείται σε όλα τα ζητήματα, οπότε οι συζητήσεις είναι απολαυστικές. Εσύ που δεν έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο, μπορείς να τον αναζητήσεις σήμερα, που η μέρα είναι κατάλληλη και ευνοϊκή. Η ελκυστικότητα που εκπέμπεις δεν περνάει απαρατήρητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με πολλές επαγγελματικές συζητήσεις θα περάσεις την μέρα σου. Επικοινωνίες, τηλέφωνα και διαπραγματεύσεις! Σε χαροποιούν ιδιαίτερα τα οικονομικά διότι καταφέρνεις να ξοδεύεις και να σου μένουν κιόλας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Φίλε Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται σε όψη εξάγωνου, τόσο με τον Ήλιο, όσο και τον Ουρανό. Πρόκειται για δύο ευνοϊκές όψεις που σε βοηθούν να σταθεροποιήσεις τις βάσεις σου και να νιώσεις ασφαλής. Το σπίτι και η οικογένεια σε στηρίζουν και μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Η πατρική περιουσία και τα αποκτήματα σου, εξασφαλίζουν μια άνετη ζωή. Εναλλακτικά αυτές οι όψεις μπορεί να καταδεικνύουν και την ριζική αντιμετώπιση και λύση ζητημάτων που σε προβλημάτισαν οικονομικά – ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η διάθεση σου να μείνεις μέσα με τον σύντροφο, είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο ιδιωτικός χώρος του σπιτιού σε φέρνει κοντά του και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου. Εσύ που είσαι ελεύθερος όμως δεν έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον αξιόλογο σήμερα που δεν διαθέτεις ούτε την ψυχολογία, ούτε την όρεξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα οικονομικά υπάρχει επάρκεια, παρόλο που κάνεις μικρές παρορμητικές αγορές. Επαγγελματικά προχωρούν οι επιχειρήσεις που μοιράζεσαι με την οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Φίλε Ιχθύ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη δημιουργεί δύο εξαίσια εξάγωνα, με τον Ήλιο και τον Ουρανό, που σε βοηθούν να επικοινωνήσεις καλύτερα με το στενό σου περιβάλλον και να μεταδώσεις τις ιδέες σου. Το τηλέφωνο σου χτυπά ακατάπαυστα και η προσοχή σου διασπάται. Καταφέρνεις εντούτοις να μαζέψεις τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα ώστε να μη χαθεί το νόημα των συζητήσεων. Πρόσεχε μόνο μη μπλέξεις την λογική με το συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Διαισθάνεσαι την ενέργεια του συντρόφου και νιώθεις τα συναισθήματα του. Τον παρασύρεις σε ρομαντική διάθεση και περνάς ευχάριστα μαζί του. Ένας μικρός περίπατος ανεβάζει την ερωτική λίμπιντο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις το ιδανικό ταίρι μέσα από μετακινήσεις, εκδρομές και ταξίδια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται στο προσκήνιο και συμφέρουσες συμφωνίες. Τα κέρδη είναι εξασφαλισμένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη