Συνελήφθησαν δύο αδέλφια ως δολοφόνοι του Μάριου Παπαγεωργίου


Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012. Οι δύο άνδρες μετά τις συλλήψεις από την Ασφάλεια θα οδηγηθούν στο σημείο όπου οι απαγωγείς έθαψαν τον γιο της φαρμακοποιού από την Καλλιθέα.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών, περιφερειακά στελέχη της συμμορίας που είχε αρπάξει τον νεαρό, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα, το απόγευμα στην Αθήνα μετά απο εντάλματα του ανακριτή καθώς από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων προέκυψαν πολλές επαφές με τον αρχηγό της οργάνωσης.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μάλιστα εκτιμάται ότι ο ένας εξ αυτών ήταν αυτός που έκαψε το αυτοκίνητο.

Ουσιαστικά, οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι τα δυο αυτά πρόσωπα, μαζί με άλλα άτομα κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση του πτώματος του νεαρού. Σκηνοθέτησαν εκτιμούν, ένα ταξίδι και μια αγοραπωλησία μεγάλης ποσότητας κάρβουνου προκειμένου να εξαφανίσουν το πτώμα του άτυχου 26χρονου.

Οι δύο συλλήψεις αποτελούν αποτέλεσμα μιας πολύ μεγάλης έρευνας του Ανθρωποκτονιών με τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν από το καλοκαίρι να συγκεντρώνουν στοιχεία και να είναι σε απευθείας συνεννόηση με τον ανακριτή.

Από την ανάλυση των επαφών προέκυψε ότι ο 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη είχε απευθείας σύνδεση με τον αρχηγό της ομάδας που βρίσκεται στη φυλακή, ενώ ο 54χρονος ο οποίος συνελήφθη έξω από τον εταιρεία στην οποία εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Καλλιθέα, ήταν αυτός που διέθεσε το αυτοκίνητό του - ένα Fiat - προκειμένου να μεταφέρουν τον άτυχο νέο.

Μάλιστα όταν η υπόθεση είχε αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις, ο 54χρονος έκαψε σε μεταγενέστερο χρόνο το αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο άνδρες τηρούν αρνητική στάση και, μάλιστα, ενδεικτικό της σκληρότητας του 54χρονου ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου είναι το γεγονός ότι αρνήθηκε να δώσει στους αστυνομικούς ακόμα και τη διεύθυνση του σπιτιού του. Με διάφορες δικαιολογίες απέφευγε να τους πει πού μένει λέγοντας ότι διαμένει προσωρινά σε μια φίλη του, αποκρύπτοντας την πραγματική του διεύθυνση κάτι που όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αρχών δεν ίσχυε καθώς όταν η γυναίκα εξετάστηκε από τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών είπε ότι δεν τον είχε φιλοξενήσει ποτέ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη