"Και τα 3 παιδιά μου είναι ΛΟΑΤΚΙ"


Η Μάρσα Γκέι Χάρντεν προασπίζεται ένθερμα τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξήγησε έναν από τους βασικότερους λόγους.

Αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι όλα της παιδιά είναι queer.

H ηθοποιός από το «Ταξίδι στην Αγρια Φύση» και τις «50 αποχρώσεις του γκρι» συμμετείχε σε έναν τηλεμαραθώνιο με τίτλο «Drag Isn't Dangerous» που συγκέντρωσε χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα. Στη διάρκεια της ομιλίας της, η Χάρντεν δήλωσε ότι τα παιδιά της αποτελούν δυνατό κίνητρο για το έργο της.

Ανάμεσα σε όσα είπε, τόνισε: «Αυτό που με οδηγεί είναι - τα παιδιά μου που είναι όλα queer. Το μεγαλύτερο παιδί μου είναι ουδέτερου φύλου. Ο γιος μου είναι γκέι. Το μικρότερο παιδί μου είναι ρευστού φύλου. Και ξέρετε, είναι τα παιδιά μου και με διδάσκουν κάθε μέρα».

«Αυτό είναι βασισμένο στον φόβο και εξαπλώνει αυτό το είδος φόβου και μίσους σε άλλους ανθρώπους. Πιστεύω ότι αυτή η χώρα θα το καταπολεμήσει αυτό» κατέληξε αναφερόμενη στη νομοθεσία των ΗΠΑ για τους ΛΟΑΤΚΙ+.
Απευθυνόμενη στο κοινό είπε: «Σας αγαπάμε, queens» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πληγώνουν και πραγματικά σκοτώνουν τα παιδιά μας και όλοι ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάω αυτή τη στιγμή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη