Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ





Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σε βοηθά ως προς την αποκατάσταση των σχέσεων με την οικογένεια. Δημιουργεί ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ σας το οποίο σε καθιστά ασφαλή συναισθηματικά. Αποτελείς πλέον προτεραιότητα στους οικείους που νοιάζονται πραγματικά για σένα. Είσαι ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη και γίνεσαι δοτικός και γενναιόδωρος μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθήματα που τρέφεις για τον ερωτικό σύντροφο, είναι δυνατά και σου βγαίνουν αυθόρμητα. Είσαι ρομαντικός, δημιουργικός και θέλεις όλο και περισσότερο χρόνο μαζί του. Οι συζητήσεις σας είναι απολαυστικές. Εσύ που είσαι μόνος και δεν έχεις βρει ακόμα το έτερον ήμισυ έχεις σήμερα μια καλή ευκαιρία να το ανακαλύψεις μέσα από το γνώριμο περιβάλλον.





Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα σου εκτοξεύεται στα ύψη και ασχολείσαι επαγγελματικά, με την ανάδειξη των ταλέντων σου. Οικονομικά νιώθεις ασφαλής αφού σε στηρίζει η οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Στον δρόμο εκπλήσσεσαι από συναντήσεις με άτομα που δεν περίμενες να δεις. Το μυαλό σου είναι κοφτερό, είσαι ετοιμόλογος και συλλαμβάνεις απίθανες ιδέες. Η ευχάριστη φυσιογνωμία σου, σε φέρνει κοντά με αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μαζί με το ταίρι απολαμβάνεις συζητήσεις και βόλτες που σε φέρνουν πιο κοντά του. Ακόμα και στο σπίτι περνάς καλά με τον σύντροφο, αφού έχεις πράγματα να κάνεις χωρίς να βαριέσαι. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, μπορείς εύκολα να γνωρίσεις κάποιον σήμερα, που έχεις διάθεση για φλερτ και κοινωνικότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είτε ξεκινάς μια νέα επιχείρηση, είτε μια νέα δουλειά, ως υπάλληλος, οι προοπτικές της επιτυχίας είναι αυξημένες. Με το οικονομικό θέμα δεν υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Το υποσυνείδητο αφυπνίζεται και ανασύρει μνήμες από το παρελθόν με σκοπό να τις εξορκίσεις. Είναι μια διεργασία εσωτερική, που δεν σε πονά πλέον. Μετά από αυτό, επανέρχεται στην ζωή σου η ηρεμία και η ασφάλεια. Αυξάνεις σταδιακά την κοινωνικότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξασφαλίζεις την αγάπη του συντρόφου και γαληνεύεις. Ανανεώνεσαι ψυχικά και μεταδίδεις την θετική ενέργεια στο ταίρι. Υπάρχει επικοινωνία αλλά και ταύτιση ιδεών. Μαζί του νιώθεις ασφάλεια. Αν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα είναι πολύ ευνοϊκή μέρα για να βρεις το άλλο σου μισό, αρκεί να μη μείνεις μέσα στο σπίτι με σταυρωμένα χέρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά έχεις την ξαφνική τύχη του σύμπαντος με έσοδα που δεν περιμένεις. Επαγγελματικά είσαι σε καλή περίοδο με αύξηση της δημοτικότητας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο σου, με τον Ουρανό. Να αναμένεις θετικές εξελίξεις στον τομέα των στόχων και των φιλοδοξιών σου. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και έχεις τη συμπαράσταση ενός φίλου που δεν περίμενες. Η συμπαθητική προσωπικότητα και η οικειότητα που εκπέμπεις προς τα έξω σε κάνει δημοφιλή στον κύκλο των γνωριμιών και των επαφών σου. Η επιτυχία σε ότι κάνεις είναι δεδομένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις ασφάλεια στην αγκαλιά του συντρόφου και περνάς ευχάριστες στιγμές τόσο όταν είστε μόνοι, όσο και με την παρέα των φίλων. Μαζί με το ταίρι κάνεις όνειρα για το μέλλον και υλοποιείς ένα σχέδιο. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να κοινωνικοποιηθείς και να βρεις τον υποψήφιο κάπου ανάμεσα στους φίλους, ή στον κοντινό περίγυρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι ασφαλής στην δουλειά σου και διαισθάνεσαι πως όλα θα πάνε καλά. Προβάλλεσαι και προωθείσαι από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα οικονομικά νιώθεις επαρκής με αυτά που κερδίζεις

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Έχεις την τάση της απομόνωσης χωρίς να σε ενοχλεί ιδιαίτερα, αφού πράττεις αυτό που νιώθεις και αυτό που λέει η διαίσθηση σου. Οι απαιτήσεις της κοινωνικής σου ζωής, πολύ σύντομα σε βγάζουν από την μοναχικότητα και σε θέτουν σε εξωστρέφεια. Ανεβαίνεις, καταξιώνεσαι και εκπληρώνονται οι φιλοδοξίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι έντονα συναισθηματικός και ευαίσθητος από ότι συνήθως και αποζητάς την παρέα του συντρόφου μακριά όμως από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να ανακαλύψεις τον έρωτα μέσα από τον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανεβαίνεις τα σκαλιά της επιτυχίας στην επαγγελματική ζωή και οι στόχοι εκπληρώνονται. Ένα μικρό οικονομικό πρόβλημα σε πιέζει αλλά το ξεπερνάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Ενώ η διάθεση της ημέρας είναι να απομονωθείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες από την κούραση της εβδομάδας, οι φίλοι σε παρασύρουν σε εξόδους και διασκεδάσεις. Δέχεσαι προτάσεις για ταξίδια και εκδρομές, όπου προβλέπεται να περάσεις τέλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος οργανώνει μια εκδρομή για το σαββατοκύριακο και σε πείθει να βγεις από την εσωστρέφεια. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και βλέπεις ότι είχε δίκιο αφού περνάς καλά και ξεχνιέσαι από τα προβλήματα. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση έχεις την εύνοια να γνωρίσεις τον σύντροφο της ζωής σου πάνω σε μια μετακίνηση. Μην εκπλαγείς αν τον ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα μετακινήσεως για ένα ταξίδι θα σε πιέσουν λίγο παραπάνω αλλά δικαιούσαι να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Στα επαγγελματικά εξάλλου έχεις σημαντική άνοδο και θα ρεφάρεις

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σε βοηθά να ξεφύγεις από την ματαιοδοξία και να δεις με πιο θετική ματιά το μέλλον. Αφυπνίζεσαι ψυχικά και ξαφνικά αναδύονται οι φοβίες, οι ανασφάλειες και οι εσωτερικοί προβληματισμοί. Ξορκίζεις το παρελθόν και αισιοδοξείς για το αύριο που σε περιμένει με ελπίδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αναμόχλευση του ερωτικού παρελθόντος δεν σε πονά και γίνεται για να σβήσεις μία μία τις επώδυνες αναμνήσεις. Μόλις απαλλαγείς οριστικά από αυτή την διεργασία κατόπιν μπορείς να γνωρίσεις τον επόμενο ερωτικό σύντροφο εσύ που είσαι διαθέσιμος. Αν έχεις ταίρι περνάς ευχάριστες ιδιωτικές στιγμές μαζί του και ενώνεσαι ψυχικά και σωματικά με πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε χαροποιεί μια ξαφνική πρόταση για συνεργασία και δεν διστάζεις να συμφωνήσεις. Στα οικονομικά δέχεσαι πίεση από μια οφειλή που είχες αμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός του ευνοϊκού εξάγωνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό σε εξυπηρετεί, ώστε να σχηματίσεις καλύτερη και πιο αισιόδοξη εικόνα για τον κόσμο και για το μέλλον. Η επιθυμία σου να γνωρίσεις άλλους πολιτισμούς και η τάση για ανεξαρτησία, θα σε πάνε κάπου μακριά. Ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι πως ότι πίστευες ήταν λάθος και αλλάζεις κοσμοθεωρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος γίνεται μαζί συνοδοιπόρος και σε συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής. Μαζί του ανακαλύπτεις το νόημα της ύπαρξης του ανθρώπου και εξελίσσεις την σχέση. Η σωματική ένωση που υπερτερούσε για σένα αντικαθίσταται σε εγκεφαλική. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις την πολυπόθητη γνωριμία με ένα ταίρι που θα σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνική προβολή, κερδίζεις την καταξίωση που επιθυμείς. Οικονομικά τα έξοδα που θα κάνεις για να ταξιδέψεις δεν σε δυσκολεύουν. Μπορείς και είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή , ο σχηματισμός του ευνοϊκού εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, εξομαλύνουν το κλίμα της καθημερινότητας που σε πίεσε τον τελευταίο καιρό. Φεύγει το άγχος και αποκτάς καινούργιες συνήθειες που ομορφαίνουν την ζωή σου. Τα πλάνα σου για ένα ταξίδι δεν θα αργήσουν να υλοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βελτιώνεις την συνύπαρξη με το ταίρι και αποφεύγεις την ρουτίνα. Η ενασχόληση με τα μελλοντικά σχέδια είναι το κυριότερο θέμα συζήτησης μαζί του και ανεβάζει την αισιοδοξία. Εσύ που είσαι αδέσμευτος ψάξε για τον σύντροφο μέσα στο χώρο της εργασίας, ή της καθημερινότητας. Είναι το άτομο που συναντάς κάθε μέρα και περιμένει το πράσινο φως από σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καινούργιες συνεργασίες που προκύπτουν είναι πολύ ευνοϊκές και θα ασχοληθείς με μια δουλειά που δεν είναι βαρετή. Οικονομικά βάλε σειρά προτεραιότητας στις υποχρεώσεις σου για να μην αγχώνεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού σε πριμοδοτούν ώστε να ασχοληθείς με τα δημιουργήματα και τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου. Έχεις την στήριξη του συντρόφου, των συνεργατών και των σημαντικών ανθρώπων γύρω σου. Απλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην αγχώνεσαι για τα αποτελέσματα. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο κι αν σε επηρεάζει το παρελθόν εσύ πρέπει να απεγκλωβιστείς από αυτό. Ο σύντροφος που αναμένει να τον ανακαλύψεις δεν θα έρθει, αν κολλάς σε παλιές καταστάσεις που έχουν τελειώσει οριστικά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, βγες από την γκρίνια και την εσωστρέφεια και ασχολήσου με το ταίρι που προσφέρει χαρά και όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις άγχος για το νέο επιχειρηματικό άνοιγμα και δεν είσαι σίγουρος για την επιτυχία. Ένα θα σου πω.. τόλμησε το! Το οικονομικό όφελος που θα αποκομίσεις θα σε βγάλει από τις έγνοιες για μια οφειλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, προσφέρει σημαντική βοήθεια στην βελτίωση της καθημερινότητας σου. Όταν είσαι κουρασμένος από την δουλειά και τις υποχρεώσεις τρέχεις στο σπίτι, όπου σε περιμένει μια ζεστή αγκαλιά από τους οικείους. Το σπίτι εκτός από φωλίτσα είναι και ο χώρος που απελευθερώνεσαι ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γκρίνια του συντρόφου είτε παύει να σε ενοχλεί, ή την σταματάει βλέποντας την αντίδρασή σου. Πάντως εσύ είσαι ωφελημένος με αυτή την στάση της απάθειας που διατηρείς. Αν δεν είσαι δεσμευμένος και παραμένεις ελεύθερο πουλί, έχεις την εύνοια να γνωρίσεις κάποιον αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί άλλα βλέπεις και αλλιώς είναι πραγματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες και καινούργια επιχειρηματικά ανοίγματα σε περιμένουν. Πριν προβείς σε συμφωνία συζήτησε το με τους οικείους που κάτι έχουν στο νου τους σαν συμβουλή. Οικονομικά θα σε στηρίξει η οικογένεια γιατί θέλουν όσο κι εσύ να πετύχεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σε βοηθά να αναπτύξεις την εξωστρέφεια και να έρθεις σε επαφή με άτομα του στενού περιβάλλοντος. Οι συναντήσεις εμπεριέχουν εποικοδομητικές συζητήσεις και η ευγλωττία που διαθέτεις καθηλώνει τους συνομιλητές σου. Τα θέματα που σε ενδιαφέρουν αφορούν κυρίως σε παιδιά, σχέσεις και δημιουργικά σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή και θετική περίοδος για να έρθεις σε επαφή με το ταίρι και να συνδεθείς εγκεφαλικά μαζί του. Αν και οι υποχρεώσεις είναι πολλές αυτό το διάστημα, δεν διστάζεις να προτείνεις εξόδους και διασκεδάσεις που τον ξαφνιάζουν ευχάριστα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, κάνε την σωστή κίνηση τώρα που έχεις πολλές πιθανότητες να δεσμευτείς. Βγες, φλέρταρε και κοινωνικοποιήσου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε έχει κουράσει και θεωρείς πως πρέπει να πάρεις ρεπό, άδεια ή να την βάλεις σε δεύτερη μοίρα. Προέχει η χαλάρωση, ξεκούραση και η ενασχόληση με άλλους τομείς. Οικονομικά είσαι σταθερός και τα έξοδα για την προσωπική σου ευχαρίστηση δεν σε πτοούν.





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη