Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τετράγωνο με τον Άρη. Δύο αρκετά δύσκολες όψεις για σένα και πολύ απαιτητικές. Είσαι φορτισμένος συναισθηματικά και σε ενοχλεί η σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους. Προσπαθείς να χτίσεις γέφυρα για να ενωθείς μαζί τους, αλλά δεν είναι πρόθυμοι να έρθουν προς το μέρος σου. Τραβούν το σχοινί μέχρι να σπάσει. Τις ίδιες αντιδράσεις εισπράττεις κι από το οικογενειακό περιβάλλον όπου βρίσκεσαι ανάμεσα σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Κράτα χαμηλούς τόνους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το οικογενειακό περιβάλλον διαφωνεί στον γάμο, ή στην σχέση σου. Την πίκρα την εκλαμβάνει ο σύντροφος, ως προσβολή και ζητά εξηγήσεις. Είσαι με το μέρος του ξεκάθαρα. Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η πιθανότητα να βρεις είναι αρκετά μειωμένη γι’ αυτό προσπάθησε άλλη φορά που θα έχεις καλύτερη διάθεση για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι διαφωνίες επεκτείνονται και στο εργασιακό περιβάλλον. Έχεις διαφορετική άποψη με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες. Οικονομικά θα αντιμετωπίσεις πολλά έξοδα για να καλύψεις τις ανάγκες της οικογένειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Είναι δύο πολύ δύσκολες όψεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό σου. Έχεις άγχος, νεύρα και κούραση. Η καθημερινότητα σου είναι πολύ απαιτητική και σε θέλει σε εγρήγορση. Είσαι με μειωμένη ζωτικότητα γι’ αυτό δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Βλέπεις πως όσο και να τρέχεις εξακολουθείς να παραμένεις στο σημείο εκκίνησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την γκρίνια και την απαισιόδοξη στάση του συντρόφου θα παλέψεις σήμερα. Δεν ξέρει τι του φταίει και ξεσπά πάνω σου. Η αλήθεια είναι ότι τον έχεις αναγκάσει σε μια ρουτινιάρικη και βαρετή ζωή. Εσύ που δεν έχεις σχέση, δεν είναι η ιδανική μέρα να γνωρίσεις κάποιον, αφού δεν προλαβαίνεις από τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου τρώει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας χωρίς να τελειώνεις αυτά που σου έχουν αναθέσει. Πρόκειται για αγγαρείες που σου δημιουργούν άγχος. Στα οικονομικά θα πιεστείς από την τακτοποίηση παλιών οφειλών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Πρόκειται για δύο πολύ δύσκολες όψεις, που επηρεάζουν τα φιλόδοξα σχέδια και πλήττουν τα όνειρα για το μέλλον. Χάνεις την όρεξη για διασκέδαση και ανεμελιά. Οι στόχοι σου εμποδίζονται από άτομα του φιλικού κύκλου. Ενδεχομένως συμβάλει και ο σύντροφος. Η ασφάλεια σου κλονίζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενώ η ψυχή σου φτερουγίζει για καλοπέραση και όμορφα πράγματα το ταίρι σου σε σαμποτάρει. Δεν θέλει την κοινωνικοποίηση σου με τους φίλους και προτιμά να σε έχει κατ’ αποκλειστικότητα. Δεν θα αποφύγεις τις διαμάχες. Αν δεν έχεις ταίρι η επαφή με τους φίλους μπορεί να κρύβει μια γνωριμία με καρμική χροιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή μην υπερβάλλεις στα έξοδα που κάνεις για να καλύψεις τις ανάγκες, τόσο τις δικές σου, όσο και των αγαπημένων σου προσώπων. Επαγγελματικά μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες οσονούπω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Είναι δύο δύσκολες όψεις για σένα και πολύ απαιτητικές. Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς το θυμό σου και γενικά είσαι πολύ παρορμητικός και ευέξαπτος. Τα βάζεις με όλους ακόμα κι αν δεν σου φταίνε. Ο βασικός αποδέκτης της απότομης συμπεριφοράς σου είναι το οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είσαι πολύ ευδιάθετος για να ασχοληθείς με την έξοδο και την ευχαρίστηση του συντρόφου και το μόνο που επιθυμείς είναι να μείνεις μέσα. Αν δεν έχεις ταίρι, δύσκολα θα το ανακαλύψεις σήμερα αφού δεν έχεις πολύ καλή διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπλέκεις την δουλειά με την οικογένεια και καταλήγεις σε διαφωνίες. Μόνος σου πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Είναι δύο πολύ δύσκολες όψεις που μπλοκάρουν τα θέματα ταξιδιών και γνώσεων. Μπορεί να είχες σχεδιάσει το πλάνο για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου αλλά τελευταία στιγμή χαλάνε όλα. Οι επαφές και οι συζητήσεις με το στενό περιβάλλον σου δημιουργούν δυσαρέσκεια. Κλείνεσαι στον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τηλέφωνο χτυπάει ασταμάτητα και ο σύντροφος θέλει να σου αποσπάσει την προσοχή και να σε παρασύρει σε έξοδο. Η ταραγμένη ψυχολογία σου δεν σε αφήνει να νιώσεις ευχαρίστηση. Αν δεν έχεις σύντροφο, οι πιθανότητες να βρεις σήμερα είναι μοιρασμένες. Από σένα εξαρτάται το πως θα το χειριστείς. Βγες από την κατήφεια και την απομόνωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα υπάρχουν επαγγελματικές προτάσεις και μάλιστα κάποιες γίνονται κρυφά. Στα οικονομικά κάνεις πολλά έξοδα που μετανιώνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Είναι και οι δύο όψεις πολύ δύσκολες και απαιτητικές. Νιώθεις την ανασφάλεια να τρυπώνει στην ψυχή σου και αγχώνεσαι για καταστάσεις που συνέβησαν παλαιότερα στην ζωή σου. Τα σχέδια που κάνεις σαμποτάρονται από τους φίλους. Αναθεωρείς την σχέση μαζί τους και στεναχωριέσαι γιατί βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Συνέχισε να κυνηγάς τα όνειρά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανασφάλεια και η ζήλια που νιώθεις για τον σύντροφο δεν σε αφήνει να περάσεις καλά μαζί του. Άφησε τον να έρθει κοντά σου και να γιατρέψει τις πληγές της ψυχής σου. Αν δεν έχεις σύντροφο, η δραστηριοποίηση σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σου φέρει μια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχθείς μια επαγγελματική πρόταση που θα έρθει σαν από μηχανής θεός. Ταυτόχρονα εξασφαλίζεις τα οικονομικά με συμφέρουσες συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Πρόκειται για δύο πολύ δύσκολες όψεις που σε επηρεάζουν άμεσα. Είσαι ευάλωτος και υπερευαίσθητος στις σχέσεις με τους άλλους. Αν σου κάνουν πόλεμο νεύρων, μη δίνεις σημασία. Προσπάθησε να καταλάβεις τις προθέσεις τους και προχώρησε σε συμβιβασμό που πλέον είναι μονόδρομος. Από την άλλη, σε απασχολεί το κυνήγι της κοινωνικής σου προβολής. Επιθυμείς να ανέλθεις στην επαγγελματική αρένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος νοιάζεται για σένα και στο δείχνει με κάθε τρόπο. Έχει δυνατά συναισθήματα και χρειάζεται την ανταπόδοση από την μεριά σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, μέσα από τον χώρο του ευρύτερου επαγγελματικού κύκλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να ζητήσεις συνεργασία με κάποια έμπιστα άτομα που γνωρίζεις. Είσαι έτοιμος να την πραγματοποιήσεις αφού υπάρχει η ίδια διάθεση κι από την άλλη πλευρά. Οικονομικά θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στη τσέπη για να βελτιώσεις την δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη, Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και τετράγωνο με τον Άρη. Όψεις εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές για σένα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Σου δημιουργούν άγχος, νεύρα και κούραση. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν θέλεις να δεις κανέναν. Η καθημερινότητα σε πιέζει να ασχοληθείς με αγγαρείες που δεν θέλεις. Μειώνεται η ενέργεια σου, από την έλλειψη ύπνου και καλής διατροφής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κακή ψυχολογική σου διάθεση, δεν σε αφήνει να δεις την χαρούμενη πλευρά της ζωής, που υπόσχεται ο σύντροφος. Προσπαθεί να σε ανεβάσει και οφείλεις να του το αναγνωρίσεις. Αν είσαι χωρίς ταίρι, η μέρα δεν υπόσχεται γνωριμίες και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις κάποια άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επαγγελματικό παρασκήνιο που λειτουργεί εις βάρος σου το αντιλαμβάνεσαι και παίρνεις τα κατάλληλα μέτρα. Οικονομικά είσαι σε δύσκολη θέση και πρέπει να οργανωθείς για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Δύο εξαιρετικά δύσκολες όψεις που σε επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό. Η πραγματοποίηση των σχεδίων και των φιλοδοξιών σου, εξαρτάται από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Πασχίζεις να προβάλλεις τις επιθυμίες σου και να καταστήσεις σαφές πως πρόκειται για τα δικά σου όνειρα. Οφείλουν να το σεβαστούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ψυχή σου είναι σαν μικρού παιδιού που θέλει να παίξει. Ο σύντροφος δεν συμμερίζεται την επιθυμία σου και εκφράζει ζήλια και παράπονα. Αν είσαι μόνος κι έχεις την διάθεση να γνωρίσεις, σήμερα το καταφέρνεις, με μια έξοδο σε φιλικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δραστηριοποιείσαι σε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα με προοπτικές εξέλιξης. Τα εμπόδια που σου βάζουν τα ξεπερνάς. Οικονομικά σε πιέζουν τα χρέη του παρελθόντος αλλά βρίσκεις λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Οι δύο εξαιρετικά δύσκολες όψεις, σε επηρεάζουν στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Το οικογενειακό περιβάλλον έρχεται σε αντιπαράθεση με το επαγγελματικό και εσύ βρίσκεσαι κάπου στη μέση. Νοιάζεσαι εξίσου και για τα δύο, αλλά δεν μπορείς να καταπιέζεσαι. Την λύση μπορεί να δώσει ένα αγαπημένο άτομο, που θα αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα προβλήματα που σε φορτώνουν τα αδειάζεις στον σύντροφο που εκνευρίζεται και με το δίκιο του. Πρόσεχε την σχέση σου και μην τον τσιτώνεις. Αν δεν έχεις σύντροφο, παραδόξως μπορείς να βρεις σήμερα αν κινηθείς έξυπνα και δεχθείς προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά έχουν εύνοια και παρόλες τις αντιξοότητες τα καταφέρνεις περίφημα. Τα οικονομικά δεν παρουσιάζουν σημαντικές μεταβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Είναι δύο πολύ δύσκολες όψεις που σε επηρεάζουν μεν, αλλά τις ξεπερνάς. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν καταλαβαίνεις πως τον σπαταλάς από δω κι εκεί, χωρίς τελικά να προλαβαίνεις να παράγεις έργο. Ενώ το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα μελλοντικά σου σχέδια, οι καθημερινότητα δεν σε αφήνει να τα ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος συμπαραστέκεται στα σχέδια σου και σε βοηθά να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου. Η παρέα του είναι πολύτιμη και σου ανεβάζει την διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, η οργάνωση ενός ταξιδιού θα σε φέρει κοντά στην πολυπόθητη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και να ασχοληθείς με ελεύθερο επάγγελμα που παρέχει την ανεξαρτησία. Οικονομικά δεν έχεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη. Πρόκειται για δύο πολύ απαιτητικές όψεις που χρειάζονται προσοχή. Βγάζεις φοβίες, ανασφάλειες και άγχη, που προέρχονται από το παρελθόν. Επιθυμείς να βουλιάξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου και να ανασύρεις στην επιφάνεια ότι σε πλήγωσε, με σκοπό να το θεραπεύσεις. Η βοήθεια και η στήριξη ενός ειδικού είναι πολύτιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος παίζει σπουδαίο ρόλο στην ζωή σου και σε βοηθά, ώστε να ανέβει η ψυχολογία σου. Κάποιες φορές το καταφέρνει αλλά χωρίς την δική σου επιθυμία το έργο του είναι δύσκολο. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς ένα ταίρι που να είναι αποκλειστικά δικό σου, αλλιώς δεν συμβιβάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επιχειρηματικά σχέδια και νέες συνεργασίες που περίμενες καιρό, έρχονται. Το άγχος για τα οικονομικά φεύγει σύντομα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη