Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η μέρα ξεκινά κάπως πιο έκρυθμα και νευρικά με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Άρη. Τα νευράκια δεν λείπουν και προκύπτουν κυρίως για ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά, είτε υπάρχει κάποιο γεγονός που σε ταράζει και θίγεσαι πάρα πολύ εύκολα από τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των ανθρώπων που αγαπάς. Αυτό το τεταμένο κλίμα υποχωρεί από το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και η σύνοδός της με τον Δία θα σου προσφέρει μία μεγάλη ικανοποίηση για ένα ζήτημα οικονομικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκφράσεις με κάθε τρόπο στο έτερον ήμισυ, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται όμως να το κάνεις αυτό με τάσεις κτητικότητας και απαιτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να γίνεις πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος από ότι συνήθως, ιδίως απέναντι στο φλερτ ενός εξωστρεφούς και θαρραλέου ατόμου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Μην βιάζεσαι να δεις εδώ και τώρα αποτελέσματα, ή μην κρίνεις παρορμητικά κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά! Νέες λύσεις και ιδέες, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία, αλλά και οικονομικές λύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Φίλε μου Ταύρε, η Τετάρτη ξεκινά με εσένα να έχεις έντονο στρες, γιατί υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ το μυαλό σου είναι φορτωμένο με πολλές σκέψεις και σε διακατέχει η ανησυχία αν θα καταφέρεις να προφτάσεις σήμερα να προχωρήσεις όλα όσα επείγουν. Όλη αυτή η τάση κυριαρχεί κυρίως έως το μεσημέρι που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, στην συνέχεια το πέρασμά της στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς, να βρεις το κέφι και την αισιοδοξία σου, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν, ενώ … η σύνοδος της Σελήνης με το ζώδιο σου, είναι βέβαιο ότι θα σου φέρει την απόλυτη τυχερή στιγμή για ανανέωση -σε όποιο τομέα της ζωής σου, εσύ δίνεις έμφαση αυτό τον καιρό –

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ανούσιες καυγάδες και διαφωνίες με το ταίρι σου, καταστρέφοντας το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας, ιδιαίτερα έως το μεσημέρι που θα τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά ! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα καταφέρεις να το κατακτήσεις σίγουρα! Ξέρεις πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και είσαι φυσικά ο νικητής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Πες όχι σε εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όπως επίσης και σε βιαστικές οικονομικές αποφάσεις ή κινήσεις! Από το μεσημέρι και μετά σου δίνονται σπουδαίες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Φίλε μου Δίδυμε, μέρα δραστήρια κοινωνικά αυτή η Τετάρτη, όπου είναι φανερό ότι θα έχεις αρκετές συναντήσεις και επαφές με άτομα του περιβάλλοντός σου, προχωρώντας ζητήματα πρακτικά – οικονομικά , τα οποία είχαν μείνει στην μέση! Βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα στις προσπάθειές σου, ενώ σήμερα σου φωλιάζει μέσα σου και η επιθυμία να κάνεις μία αγορά που κρίνεις ότι είναι σημαντική για σένα , θα σου έλεγα μην βιαστείς να πάρεις κάποια απόφαση ή να κάνεις κάποια κίνηση, γιατί λίγο αργότερα θα κρίνεις ότι δεν έπραξες σωστά! Από το μεσημέρι και έπειτα οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν, επιλέγεις για λίγο την προσωπική σου απομόνωση για να αφουγκραστείς καλύτερα τις εσωτερικές σου επιθυμίες. Στο τέλος της ημέρας έχεις ικανοποίηση γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι στάθηκες απόλυτα τυχερός σε μία επαγγελματική σου υπόθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις εξαιρετικά εύκολα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια! Προσοχή όμως, διότι μπορεί να απογοητευτείς στο τέλος, λόγω ψευδαισθήσεων και ευπιστίας! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως πια δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο και απαγορευμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και πρέπει να προσέχεις! Επίσης να είσαι σωστός στις οικονομικές σου υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη ξεκινάς την ημέρα σου αρκετά μαχητικά, δίνοντας κυρίως έμφαση σε θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, τις προοπτικές. Δίνεις τον δικό σου αγώνα ανέλιξης, συναντάς ωστόσο αντιστάσεις που σου δημιουργούν εκνευρισμό, ή που αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου! Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις σήμερα θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη ενός προσωπικού σου στόχου! Από το μεσημέρι και έπειτα, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σε απελευθερώνει από τις εντάσεις που είχαν προκληθεί και η συντροφιά φίλων θα αποτελέσει ως το βράδυ την δική σου τυχερή στιγμή για να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά! Μία πρόταση από άτομο του κοινωνικού περιβάλλοντος θα είναι θετική και θα πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό θα σου δώσει περισσότερη ελευθερία και ταυτόχρονα ενισχυμένο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ πιθανόν εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική διάθεση και όχι μέσα από άμεση ερωτική προσέγγιση! Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι συνεργασίες σημαίνουν πλέον, πολλά περισσότερα για σένα, αφού είναι ο παράγοντας, που θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση και την επιτυχία, στον τομέα της καριέρας! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, πες όχι στην αλόγιστη γρήγορη δράση και στις λάθος αυθόρμητες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη φιλοσοφείς λίγο παραπάνω τις καταστάσεις και αντιλαμβάνεσαι ότι οι σημαντικές επιτυχίες, θέλουν και σημαντικές θυσίες, είσαι όμως σε ετοιμότητα να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να πετύχεις τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου! Ως το μεσημέρι, βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή εγρήγορση και κλείνεις εκκρεμότητες που είχαν συσσωρευτεί όλο αυτό τον καιρό, αγχώνεσαι αλλά τα καταφέρνεις! Από το μεσημέρι και έπειτα, ενισχύονται τα φιλόδοξα και μεγαλόπνοα σχέδιά σου, ενώ υπάρχει μία ιδιαίτερα σημαντική αλλά και τυχερή στιγμή που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση ενός μεγάλου επαγγελματικού στόχου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για παράπονα, αλλά και συνεχείς απαιτήσεις, θα επιφέρει προβλήματα και πιθανόν απομάκρυνση μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα να αρπάξεις την μεγάλη ευκαιρία για μια νέα σταθερή, ουσιαστική και σοβαρή σχέση, ακόμα κι αν αυτή σου δοθεί, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλά και την οικονομική σου ασφάλεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Φίλε μου Παρθένε, η μέρα σου ξεκινά αρκετά απαιτητικά, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού προκαλώντας έντονο άγχος για ζητήματα που συνδέονται με το παρελθόν σου, τα οποία ξέρεις ότι καλείσαι τώρα να τα βάλεις σε μία τάξη και να τα τακτοποιήσεις. Υποθέσεις οικονομικές, παρεξηγήσεις κοινωνικές , έχουν σήμερα την τιμητική τους για αυτό δείξε καλύτερα πνεύμα συγκαταβατικότητας και κάνε υπομονή! Από το μεσημέρι και μετά οι διαθέσεις αλλάζουν και το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύει την αισιοδοξία, ενώ ως το τέλος της ημέρας υπάρχουν χαρμόσυνα μηνύματα, όμορφες επικοινωνίες, που σε βοηθούν να κάνεις ευχάριστα σχέδια για το υπόλοιπο του μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, ναι μεν, το ταίρι σου δείχνει να απολαμβάνει την ζωηρή ανανεωμένη συμπεριφορά σου, αλλά από την άλλη η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία, προκαλεί τις αντιδράσεις του! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε υπέρμετρο ενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες, απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σχέσεις και φλερτ, για να μην προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, αισθάνεσαι σίγουρα λιγότερο άγχος από το μεσημέρι της Τετάρτη και έπειτα, αφού τότε διαπιστώνεις πως πολλοί από τους στόχους σου, πραγματοποιούνται !

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Φίλε μου Ζυγέ, όσο και να προσπαθείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες, αξιοποιώντας το διπλωματικό σου ταλέντο, σήμερα θα διακρίνεις ότι το ποτήρι έχει αρχίζει να ξεχειλίζει και θα εκνευριστείς από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που συνδέεσαι στενά, είτε είναι ο σύντροφος, είτε κάποιος συνεργάτης. Προσπάθησε να μην παίρνεις τις μετρητοίς κάθε κουβέντα, ενώ περιόρισε για σήμερα τις απαιτήσεις σου, αν θέλεις να διατηρηθεί ένα αρμονικό κλίμα! Στην πορεία της ημέρα η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου προσφέρει ωραιότατες ευκαιρίες για την τόνωση των οικονομικών σου! Η μέρα ολοκληρώνεται με εσένα να μεγαλοποιείς συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις …

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, δεν λείπουν τα καβγαδάκια τα οποία στην πορεία της ημέρας θα εκτονωθούν μέσω της ερωτικής δραστηριότητας! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου, αφού δουλειά, φίλοι, υποχρεώσεις και οικογένεια, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εσύ έτσι καταφέρνεις να πλησιάσεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Επαγγελματικά, βρίσκεις τους ιδανικούς τρόπους για να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας τα πραγματικά τους πρόσωπα! Οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Σκορπιέ, είναι σημαντικό για σήμερα Τετάρτη να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό των δραστηριοτήτων σου και πραγματοποιήσεις ένα πλάνο με τις προτεραιότητές σου. Η μέρα είναι απαιτητική με πολύ τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, όμως αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιες στιγμές πρέπει να μάθεις και να λες «όχι, ως εδώ», γιατί ο συγκεντρωτισμός εργασιών μπορεί πραγματικά να σε αγχώσει ή να σε οδηγήσει στην παραμέληση του εαυτού σου! Από το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στον Ταύρο και οι διαθέσεις σου γίνονται πιο τρυφερές, συντροφικές … Μία τυχερή στιγμή στα αισθηματικά αναμένεται να σου προσφέρει μεγάλη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου, θα μπορέσεις σήμερα βρει τις σωστές ισορροπίες, αν είσαι δεσμευμένος! Το ταίρι σου, αναγνωρίζει την καλή σου πρόθεση και την ικανότητα σου να είσαι ένας καλός ακροατής, γεγονός που θα ενδυναμώσει της αγάπης σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο σοβαρό και ίσως αρκετά ντροπαλό και εσωστρεφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Βελτιώνονται οι συναδελφικές σου σχέσεις και συνεργασίες και επιτέλους ηρεμείς! Οικονομικά, κάνεις αρκετά λάθη στην διαχείριση των χρημάτων σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Τοξότη, μέρα γεμάτη πάθος, ερωτισμό αλλά και ασυγκράτητες επιθυμίες !Για σήμερα Τετάρτη είσαι απόλυτα δημιουργικός, έχεις πολύ εμπνευσμένες ιδέες και σε διακατέχει η επιθυμία να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή και να αλλάξεις τα δεδομένα γύρω σου! Μέσα σε όλο αυτό το παθιασμένο κλίμα, καλό είναι να περιορίσεις την επιπόλαιη επιθυμία σου να πάρεις κάποιο μεγάλο ρίσκο … Οι μεγάλες προσδοκίες που έχεις αυτό το διάστημα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη! Μία επαγγελματική πρόταση ως το τέλος της ημέρας θα αποτελέσει την δική σου τυχερή στιγμή που θα σε τονώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, σου δείχνει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση με το ταίρι σου, να γλυκάνετε κα να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, όπως επίσης και να βρείτε έμπρακτες λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στην καριέρα, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό αναγνωρίζεται, με ανταμοιβές και επαίνους! Οικονομικά, αγχώνεσαι πολύ για ανούσιους λόγους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Φίλε μου Αιγόκερε, δώσε τόπο στην οργή … αυτή θα μπορούσε να είναι η συμβουλή μου για σήμερα Τετάρτη, όπου η μέρα ξεκινά με την Σελήνη από τον Κριό να κοντράρεται με τον Άρη από τον Καρκίνο! Τα άτομα που συνδέεσαι στενά τροχίζουν τα νύχια τους για καβγά, σου καταλογίζουν ευθύνες, ή οι κινήσεις που κάνουν αυτό το διάστημα σε βρίσκουν εναντιωμένο και … θίγεσαι! Η τάση αυτή θα είναι πιο έντονη έως το μεσημέρι, ενώ στην συνέχεια η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο θα βοηθήσει σημαντικά να εξομαλυνθεί το κλίμα! Έως το βράδυ, αναμένεται να πάρεις μία ικανοποίηση αισθηματική ή από παιδί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, συναισθηματική τύχη και μπόλικο ερωτικό «παιχνίδι»! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωιστής, δραματικός και απαιτητικός, για να μην χάσεις με τον τρόπο αυτό, την σημερινή εύνοια, που πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό και καλοπέραση με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Επαγγελματικές και οικονομικές δράσεις και σχέδια, θα έχουν σήμερα επιτυχία, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ρίσκα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη καλό είναι να συγκρατήσεις τα λόγια σου, τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να σε οδηγήσουν σε έναν καβγά! Ίσως έχεις αρκετές απαιτήσεις από τους άλλους και πιέζεις πολύ παραπάνω να γίνεται το δικό σου, χωρίς να κάνεις «εκπτώσεις»! Το έντονο στρες που σε διακατέχει, σε παρασύρει να λειτουργείς βιαστικά και απερίσκεπτα, συγκράτησε αυτή την τάση, κυρίως ως το μεσημέρι! Για μία ακόμα φορά η σωτήρια λέμβος έρχεται από την οικογένεια, όπου στην πορεία της ημέρας σε βοηθά να αποφορτιστείς και να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι συναισθηματικά με το ταίρι σου και περνάτε όμορφα, απολαμβάνοντας μαζί τις μικρές χαρές της ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, για κάποιο λόγο σήμερα, θα επανέλθουν κάποιες αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός ευχάριστου επαγγελματικού περιβάλλοντος και πετυχαίνεις οικονομικούς στόχους με ευκολία!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ιχθύ, αντιλαμβάνεσαι ότι για να πετύχεις αυτά που πραγματικά επιθυμείς πολύ, θα πρέπει να εργαστείς σκληρά αλλά και να βάλεις πιο βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι και για σήμερα Τετάρτη ως το μεσημέρι σε αγχώνει ιδιαίτερα η σκέψη αυτή! Κάποια καβγαδάκια για τα οικονομικά είναι αναμενόμενα κυρίως ως το μεσημέρι, μην βιάζεσαι να δεσμευτείς σε μία οικονομική απόφαση που θα έχει αντίκτυπο σε βάθος χρόνου! Από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σου επιφυλάσσει όμορφες επικοινωνίες, ευχάριστες ειδήσεις ενώ ο προγραμματισμός μίας μετακίνησης αναμένεται να σου δώσει ελπίδα και προσμονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, χρειάζεται άμεσα περισσότερη υπευθυνότητα, εντιμότητα και συναίσθημα από μέρους σου! Σήμερα, αν δεχτείς κάποια παράπονα από το ταίρι σου, κάτσε και άκου τι έχει να σου πει και μην αδιαφορείς ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, επαφές και φλερτ και νιώθεις απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σήμερα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός με συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να οι διαπροσωπικές σχέσεις, να είναι ομαλές. Κάποια μικρά έξοδα, θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, αλλά είναι προσωρινό!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη