Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω στην κορυφή του ωροσκοπίου σου και εσύ δίνεις έμφαση στην κοινωνική προβολή και στο στάτους σου, αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να ανέβεις όσο ψηλότερα γίνεται. Τα κατορθώματα σου έχουν ήδη αναγνωριστεί και οι κόποι σου δεν έχουν πέσει στο κενό. Για σήμερα ενισχύονται ακόμα περισσότερο τα φιλόδοξα σχέδιά σου και η άνοδος είναι πλέον ορατή.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά δεν έχεις ιδιαίτερες εξελίξεις σήμερα και το μυαλό σου δεν είναι στον σύντροφο αλλά στις δικές σου ανάγκες. Ταυτόχρονα με τα δικά σου πρέπει να βρεις χρόνο και για το ταίρι που νιώθει παραμελημένο. Αν δεν έχεις ταίρι μη το πάρεις κατάκαρδα γιατί σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα αφού ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Δίνεις ολοκληρωτικά τον εαυτό σου στην εργασία που είναι πολύ απαιτητική σήμερα. Μην ανησυχείς διότι οι κόποι ανταμείβονται και το βλέπεις στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω και η θετική στάση ζωής που υιοθετείς σήμερα θα σου ανοίξει τις πόρτες για να εισέλθει στην ψυχή σου η χαρά και η αισιοδοξία. Αναλαμβάνεις δράση για περιπετειώδεις εξορμήσεις και ταξίδια που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Επαφές με αισιόδοξα και χαρούμενα άτομα θα αντλήσουν νέα συναισθήματα και πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις Απολαμβάνεις την χαρά του έρωτα σήμερα, μέσα από επικοινωνίες που θα φέρουν εξελίξεις στην σχέση. Προγραμματίζεις ταξίδι με το ταίρι σου για να έρθετε πιο κοντά. Στιγμές ξενοιασιάς και ανεμελιάς τονώνουν τον έρωτα. Αν δεν έχεις σχέση μη κάθεσαι λεπτό και δέξου οποιαδήποτε πρόταση για έξοδο και που ξέρεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σημαντικά τα νέα για τα καινούργια ανοίγματα στην δουλειά με ενδιαφέρουσες προτάσεις. Υπογραφές, συμβόλαια και πάσης φύσεως έγγραφα ευνοούνται. Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα για μετακινήσεις και ταξίδια που δεν θα τσιγκουνευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω έχεις άγχος και λειτουργείς με επιφυλακτικότητα και εγκράτεια στις καθημερινές σου επαφές! Διεισδύουν συναισθήματα καχυποψίας, αμφιβολίας αλλά και φόβου ότι κάτι δεν θα πάει καλά! Δεν μπορείς εύκολα να εμπιστευτείς και η στάση σου είναι αμυντική. Διαθέτεις μπόλικη διαίσθηση και μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι φίλοι και ποιοι εχθροί οπότε μην πανικοβάλλεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η επιφυλακτική στάση απέναντι στο ταίρι σου προβληματίζει την σχέση και προκαλεί τριγμούς. Η αμφιβολία μετατρέπεται σε έντονο ερωτικό πάθος για να σβήσει κάθε ίχνος της. Αν δεν είσαι σε σχέση θα σε ενοχλήσει ένα άτομο από το παρελθόν και μπορείς να επιλέξεις αν θα είστε πάλι μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η πορεία των επαγγελματικών δεν διαφαίνεται πολύ ξεκάθαρα και σιωπάς μέχρι να έχεις τις διαβεβαιώσεις και τα διαπιστευτήρια. Οικονομικές συμφωνίες σε ευνοούν και υπάρχει όφελος κυρίως από κληρονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Αιγόκερω και εσύ θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις παραμελώντας τις δικές σου ανάγκες. Τα άτομα που θα σε προσεγγίσουν είναι ξεκάθαρα και νοιάζονται πραγματικά για σένα. Η αμοιβαία οικειότητα δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Μπορείς να βασιστείς πάνω τους αρκεί βέβαια να βάλεις σε εφαρμογή την διαισθητική σου ικανότητα και αντιληφθείς ποιος είναι με το μέρος σου γιατί δεν είναι όλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ενδιαφέρον που δείχνεις για τον ερωτικό σύντροφο δεν περνάει απαρατήρητο και λαμβάνεις την ανταπόδοση. Εφόσον είστε καλά μαζί η δέσμευση είναι καθοριστικής σημασίας και προχωράς. Αν δεν έχεις σύντροφο θεωρείται κατάλληλη η μέρα για επαφές που θα σε φέρουν κοντά σε μια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Προμηνύονται νέες προτάσεις για δουλειά που θα δεχθείς ευχάριστα διότι τα άτομα που θα σε προσεγγίσουν νοιάζονται πραγματικά για σένα και η στήριξη τους θα είναι πολύτιμη. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν σταδιακά μέσα από την ευγενική χορηγία των συνεργατών.

ΛΕΩΝ

Γενικά Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ ασχολείσαι με σημαντικές υποχρεώσεις που όμως σου προκαλέσουν άγχος ως προς την διευθέτηση τους. Καλείσαι να βάλεις τάξη σε ένα χάος εκκρεμοτήτων που έχεις συσσωρεύσει από καιρό. Θα ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και αναποδιές που θα βρεθούν μπροστά σου αξιοποιώντας το πιο ισχυρό σου όπλο που είναι η διαίσθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Τα παράπονα και η γκρίνια του συντρόφου θα σε αποδιοργανώσουν σήμερα και δεν θα έχεις όρεξη για συναντήσεις και* αγάπες*. Η αλήθεια είναι πως δεν δίνεις όλο σου τον εαυτό στο ταίρι και προκαλείς. Αν δεν έχεις σύντροφο περίμενε να τακτοποιήσεις πρώτα τα θέματα σου γιατί δεν μπορείς τώρα να ανταπεξέλθεις στις απατήσεις μιας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η δουλειά έχει πολλές ευθύνες και σου ρουφάει ενέργεια και χρόνο. Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό και απογοητεύεσαι. Οι οικονομικές απολαβές δεν σε ικανοποιούν πλήρως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στον 5ο Ηλιακό σου Οίκο, δηλαδή στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ είσαι γεμάτος με εξωστρεφή διάθεση και όρεξη να επικοινωνήσεις τα ταλέντα και τις δημιουργίες σου. Δεν λείπουν η χαρά, η διασκέδαση και το πάθος να ρουφήξεις την ζωή και να την γευτείς στο έπακρο. Τα παιδιά σε ενθουσιάζουν βγάζοντας στην επιφάνεια την ξενοιασιά και την ευτυχία που έχεις στην ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Φουλ ερωτική η σημερινή μέρα για σένα που δεν έχεις σχέση. Παύεις να φλερτάρεις με την μοναξιά και επιδίδεσαι στο πραγματικό φλερτ με τον έρωτα ανακαλύπτοντας το ιδανικό ταίρι. Αν είσαι ήδη σε σχέση θα απολαύσεις το ερωτικό παιχνίδι με τον σύντροφο και θα το ευχαριστηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Το μυαλό μπορεί να βρίσκεται σήμερα στην δουλειά αλλά η καρδιά είναι αλλού και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Πάρε ρεπό! Οικονομικά τα έξοδα τρέχουν αλλά δεν σε νοιάζει!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ζυγέ για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω εντείνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τις πολύ προσωπικές αλλά και οικογενειακές σου υποθέσεις! Σε χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια και σε περιορίζει από τις εξωτερικές δραστηριότητες έτσι προτιμάς να μείνεις κλεισμένος μέσα. Η έλλειψη της οικογενειακής θαλπωρής δημιούργησε ένα κενό που σήμερα θα το καλύψεις. Φρόντισε τα αγαπημένα πρόσωπα χωρίς να γκρινιάζεις. Δεν φταίνε αυτοί που δεν είχες χρόνο να τους αφιερώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ταίρι περιμένει από σένα την τρυφερότητα και μια αγκαλιά. Μην το απομακρύνεις με δικαιολογίες ότι δεν προλαβαίνεις. Δεν σου ζητά κάτι παράλογο. Αν δεν έχεις σύντροφο η πιθανότητα να βρεις σήμερα είναι μηδαμινή με τέτοια διάθεση. Προσπάθησε να αλλάξεις αλλιώς άσε τις γνωριμίες για άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η απόσυρση από την δουλειά σήμερα ενδείκνυται για να κερδίσεις λίγο χρόνο. Οι μελλοντικές κινήσεις θα μεθοδευτούν καλύτερα αν περιμένεις. Οικονομικά θα χρειαστεί να δαπανήσεις χρήματα για το σπίτι αλλά θα ξεμπερδέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω η εξωστρέφεια σε φέρνει σε επαφή με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος και γίνεσαι αποδέκτης πολλών προτάσεων για μικρές μετακινήσεις. Άλλο που δεν θέλεις εσύ και αμέσως θα πεις το ναι.. Οι προτάσεις, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σε ανανεώνουν και γίνεσαι πολύ επικοινωνιακός.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα έχεις την δυνατότητα να έρθεις κοντά με το σύντροφο και να περάσετε μια όμορφη μέρα που θα περιλαμβάνει εξόδους και ευχάριστες στιγμές. Ανταλλάσσεις όμορφα λόγια που μιλούν στην ψυχή σου. Αν είσαι μόνος σήμερα έχεις αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις το ιδανικό ταίρι. Θα το αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά γιατί θα αισθανθείς αμέσως την οικειότητα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Ετοιμάσου για νέα επαγγελματικά ανοίγματα από καινούργιες προτάσεις που θα δεχθείς. Οι συμφωνίες ευνοούνται! Οικονομικά θα αποδώσουν τα μέγιστα οι νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και όλο το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην εξασφάλιση των σταθερών πόρων της ζωής σου! Οι ασφαλείς δικλείδες αποδίδουν και η πληρότητα είναι το στοιχείο και το ζητούμενο της ημέρας σου! Η ικανοποίηση των αναγκών σου καθώς και η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος είναι δεδομένα ότι θα υλοποιηθούν σήμερα. Πρόσεχε να διατηρήσεις και να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η εκδήλωση του ενδιαφέροντος του ατόμου που θέλεις θα συμβεί αφού χαλαρώσεις. Μην είσαι κουμπωμένος και άνοιξε την ψυχή σου. Αν είσαι σε σχέση φρόντισε να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του συντρόφου κάνοντας το να νιώσει ασφαλές μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά η προσπάθεια σου να δημιουργήσεις στενές σχέσεις και οικειότητα στο εργασιακό περιβάλλον θα αποδώσει. Οικονομικά υπάρχει ρευστότητα και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Μην επαναπαύεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Αιγόκερε , σημαντική ημέρα η σημερινή αφού η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο! Είσαι γεμάτος ενέργεια, ζωτικότητα, θέλεις να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην ζωή σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που πηγάζουν από τα κατάβαθα της ψυχής σου! Προσοχή όμως γιατί η μαχητικότητα μαζί με την κυκλοθυμία μπορούν να σταθούν τροχοπέδη για την εξέλιξη σου. Εξισορροπώντας αυτά τα δύο στοιχεία θα βγεις νικητής. Η διεκδίκηση των επιθυμιών και των αναγκών σου πρέπει να γίνει με σύνεση, χωρίς να σε παρασύρει το συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οι τολμηρές κινήσεις θα φέρουν κοντά το αντικείμενο του πόθου σου γι’ αυτό μην οπισθοχωρείς. Δείξε τα συναισθήματα σου και θα βρεις ανταπόκριση εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με το σύντροφο σου ανταλλάσσοντας τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε ο ένας για τον άλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Αναλαμβάνεις τον πλήρη έλεγχο της δουλειάς σου μαζί με τις ευθύνες. Η έντονη παρουσία σου αφήνει τα περιθώρια της άμεσης εξέλιξης. Οικονομικά πρόσεχε τα παρορμητικά έξοδα που γίνονται για τις προσωπικές σου ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και η διάθεσή σου είναι αρκετά πεσμένη! Έχεις την διάθεση να αποτραβηχτείς και να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν τον τελευταίο καιρό με άγχος! Κλείνεσαι στον εαυτό σου και νοιάζεσαι για τις βαθύτερες ανάγκες της ψυχής σου. Μπορείς να απολαύσεις την εσωτερική γαλήνη με την μοναχικότητα και να επανέλθεις στις επάλξεις όταν φορτίσεις τις μπαταρίες σου, άλλωστε αυτό ακριβώς έχεις ανάγκη!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η έννοια σου σήμερα για έναν παρελθοντικό έρωτα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις αμφιβολίες που φωλιάζουν στην ψυχή σου. Αυτή η στάση δεν σε καθιστά ασφαλή και θα φέρει εσωτερικά παράπονα και λύπη. Ξεκόλλα και βάδισε μπροστά με το άτομο που ήδη υπάρχει στην ζωή σου. Αν δεν έχεις σύντροφο θα βρεις όταν αποτινάξεις τα δεσμά του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι μυστικές επαφές με συνεργάτες θα σε απασχολήσουν σήμερα. Η προσπάθεια σου πρέπει να εστιαστεί στο παρασκήνιο. Οικονομικά υπάρχουν φόβοι για έξοδα που θα κρατηθούν μυστικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ιχθύ , σημαντική μέρα η Τετάρτη για σένα αφού η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω και σε κάνει να βρίσκεσαι ο πρωταγωνιστής σε κάθε κοινωνική επαφή και δραστηριότητα! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου, που είναι αλάνθαστη και ακολούθησε την καρδιά σου. Έχεις την εύνοια να υλοποιήσεις τους στόχους και τα όνειρα που με τόση στοχοπροσήλωση που διαθέτεις. Οι ομάδες και οι φίλοι στηρίζουν τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Κάπου ανάμεσα στον φιλικό κύκλο βρίσκεται το άτομο που σε βλέπει ερωτικά. Αν είσαι ελεύθερος δεν έχεις παρά να το ανακαλύψεις. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση θα πάρεις αγκαλιά το ταίρι σου και θα βγείτε με παρέα να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νέες συμφωνίες με άτομα που σας συνδέουν φιλικοί δεσμοί θα τεθούν σήμερα. Εξετάζεις όλα τα πιθανά σενάρια και η απόφαση σου να προχωρήσεις είναι ορθή. Οικονομικά η συμπαράσταση των φίλων και η συνδρομή τους είναι ωφέλιμη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη