Ποια είναι η 34χρονη μάρτυρας υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου


Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών συνεχίζεται και μια γυναίκα προτάθηκε από τους συνηγόρους του να καταθέσει υπέρ του.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος με καταγωγή από την Ουκρανία είναι η μόνη από τους 6 νέους μάρτυρες που βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα την πρώτη ημέρα της δίκης σύμφωνα με την εκπομπή Tlive.

Εξάλλου, η ίδια μέσα από δημόσιες αναρτήσεις της και άρθρα στο προσωπικό της ιστολόγιο στέκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του πιλότου. Η έρευνά της για την πολύκροτη δίκη μετρά 6 κεφάλαια στα οποία αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση, θεωρώντας ότι είναι κατασκεύασμα των μέσων ενημέρωσης.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο μόνος κατηγορούμενος τον οποίο στηρίζει η 34χρονη. Με ανάρτησή της, η οποία πριν από λίγες ώρες εξαφανίστηκε, στέκεται στο πλευρό της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα…

Ποια είναι η 34χρονη
Πρόκειται για μια γυναίκα 34 ετών με το βιογραφικό της είναι μακρύ… Η ίδια δηλώνει ερευνήτρια δημοσιογράφος, συγγραφέας, μοντέλο, πολιτική επιστήμονας, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια φιλοζωικών οργανώσεων. Παράλληλα με όλα αυτά απασχολείται και ως αεροσυνοδός.

Εκτός από τη μακρά λίστα επαγγελμάτων, δηλώνει κόρη μοντέλου, απόγονος οικογένειας Ουκρανών λόρδων, κάτοχος ενός σπάνιου μπλε διαμαντιού, ιδρύτρια ανθρωπιστικής ΜΚΟ για το περιβάλλον αλλά και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας. Μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως η πριγκίπισσα της ζάχαρης, αφού όπως λέει η οικογένειά της δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.














ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη