Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 ΜαΐουΚριός

Ακόμη και σήμερα μπορεί να σας απασχολούν πολύ πρακτικά θέματα. Εστιάστε σε ότι είναι άμεσο να γίνει και φροντίστε να ξεκουραστείτε.

Ταύρος

Σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής. Βάλτε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική και δημιουργική σειρά.

Δίδυμοι

Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για δράσεις ή πολλές σκέψεις. Αφεθείτε στην ροή για λίγο και αφήστε στην άκρη πράγματα για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Καρκίνος

Συζητήσεις ή επαφές έχετε σήμερα και θα πρέπει να φροντίσετε να περάσετε όσο πιο ήρεμα και ήσυχα μπορείτε. Αφήστε στην άκρη ότι σας χωρίζει και ξεκουραστείτε.

Λέων

Μια νοσταλγική νότα έχει η ημέρα για εσάς. Ακολουθήστε την ροή και ξεκουραστείτε.

Παρθένος

Σήμερα προσπαθήστε να ξεκουράσετε το μυαλό σας από σκέψεις. Ακολουθήστε το πρόγραμμά σας και προσπαθήστε να περάσετε όμορφα και γαλήνια.

Ζυγός

Οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα ή η δική σας διάθεση δεν είναι για πολλές ενέργειες. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να ησυχάσετε και να ξεκουραστείτε.

Σκορπιός

Η επικοινωνία σήμερα είναι καλή, σταθερή αλλά μπορεί να είναι περισσότερο κοφτή και ίσως απότομη. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε.

Τοξότης

Δώστε χώρο σήμερα σε ότι είναι σημαντικό και κυρίως πολύτιμο για εσάς. Είναι σημαντικό να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά αυτή την στιγμή.

Αιγόκερως

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις ή αποφάσεις. Σήμερα αφήστε λίγο τα θέματα που σας απασχολούν στην άκρη και δώστε χώρο σε εσάς την ίδια/τον ίδιο.

Υδροχόος

Διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να μην σας αφήνουν να ησυχάσετε ωστόσο είστε σε καλό δρόμο και είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη που ψάχνετε.

Ιχθύες

Παρόλο που κάποια πράγματα που συμβαίνουν αυτή την στιγμή γύρω σας δεν σας είναι πλήρως κατανοητά σήμερα μπορείτε να αποφορτίσετε τις σκέψεις σας και να ξεκουραστείτε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη