Θεσσαλονίκη : 36χρονη γυναίκα, κακοποίησε τον σύζυγό και την πεθερά της


Θεσσαλονίκη : 36χρονη γυναίκα, κακοποίησε τον σύζυγό και την πεθερά της

Δεκαέξι χρόνια γάμου μετατράπηκαν σε έναν ζωντανό εφιάλτη για τον 42χρονο άντρα.


«Σας παρακαλώ ελάτε. Σπάει την πόρτα μου, τα έχει σπάσει όλα… Γρήγορα! Ναι;».

Είναι το τηλεφώνημα απόγνωσης που έκανε ένας άντρας στην αστυνομία, όταν η πρώην σύζυγός του ήταν κάτω από το σπίτι του και έσπαγε το αυτοκίνητό του.

«Φώναζε, έβριζε, πετούσε πράγματα πάνω μου, ήταν και τα παιδιά στη μέση τα βλέπανε όλα αυτά».

Δεκαέξι χρόνια γάμου μετατράπηκαν σε έναν ζωντανό εφιάλτη για αυτόν τον άντρα.

Όπως λέει αποκλειστικά στο LIVE NEWS, τα τελευταία δύο χρόνια, η σύζυγός του που απέκτησε μαζί της δύο παιδιά, του είχε κάνει τη ζωή κόλαση.

«Στην αρχή περνούσαμε καλά χωρίς να έχουμε προβλήματα στο σπίτι, χωρίς τίποτα ξαφνικά είχαμε πολλές φασαρίες χωρίς λόγο. Υπήρχε πολύ μεγάλη ζήλια, δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον θυμό της».

Περιγράφει μία γυναίκα εμμονική και χειριστική. Αν και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος προσπαθούσε να κρατάει τις ισορροπίες στο σπίτι για χάρη των παιδιών, σχεδόν καθημερινά η κατάσταση ξέφευγε. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα, που ο 42χρονος απέκρουε μέχρι και κατσαρόλες.
  • Δημοσιογράφος: Έχει προσπαθήσει να σηκώσει και χέρι απέναντί σου;
  • 42χρονος: Ναι. Κατσαρόλες, πιάτα
  • Δημοσιογράφος: Και όλα αυτά γιατί;
  • 42χρονος: Φανταζόταν πράγματα για το καθετί, δικαιώματα δεν έδινα, το κινητό μου πάντα το έβλεπε, δεν το έκρυβα ποτέ.

Η Σοφία Νανούση, δικηγόρος του 42χρονου δήλωσε: «Υπήρχε πάρα πολλή ζήλια και μία καταδίωξη η οποία ήταν σε τέτοιο επίπεδο συνεχώς να του κάνει καταγγελίες ψευδείς, να βρίσκεται συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα».

«Πήραμε διαζύγιο και διέλυσε το αυτοκίνητό μου»
Ο 42χρονος ζήτησε διαζύγιο από την 36χρονη. Όταν πια βγήκε και επίσημα η απόφαση, η πρώην σύζυγός του πήγε κάτω από το σπίτι του και τα έκανε γυαλιά καρφιά.

« Ήρθε κάτω από το σπίτι μας, η κόρη μου πέταξε τα κλειδιά του σπιτιού και ξεκίνησε χτυπούσε το αυτοκίνητο, μου το έσπασε, έσπασε την εξώπορτα, την τζαμαρία χωρίς να υπάρχει λόγος. Χτυπούσε με κλωτσιές το αυτοκίνητό μου και το έκανε όλο λακκούβες».

Η εν διαστάσει σύζυγός του ήταν σε κατάσταση αμόκ. Έσπαγε το αυτοκίνητο του 42χρονου, με την γειτονιά να βγαίνει έντρομη στον δρόμο για να προσπαθήσει να την ηρεμήσει. Ο γείτονας που πήγε να καλέσει την αστυνομία, βρέθηκε και αυτός μπλεγμένος.

«Άρπαξε και τον γείτονα, τον έπιασε από τον γιακά και άρχισε να τον βρίζει».
Η πρώην πεθερά της, ηλικίας 73 ετών κατέβηκε να της μιλήσει για να κατευνάσει τα πνεύματα. Τότε η 36χρονη έσπρωξε την ηλικιωμένη γυναίκα, την έριξε στον δρόμο και επιχείρησε να τη χτυπήσει.

«Εγώ πλέον δεν βγαίνω στη γειτονιά μου, δεν βγαίνω στην περιοχή μου. Αν θέλω κάπου να πάω για έναν καφέ φεύγω σε άλλες περιοχές. Αποφεύγω τη συνάντησή μας».
Η 36χρονη καταδικάστηκε για τις πράξεις της σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή χωρίς να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Κρίθηκε ένοχη για δημόσια εξύβριση, φθορά ξένης περιουσίας, ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη