Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η επιρροή της επιδρά μέσα στον ψυχισμό σου, αφού συμβαίνει στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που βρίσκονται τα κρυφά και ανομολόγητα πάθη. Είναι ο τομέας που καταχωνιάζεις τα μυστικά, τα άγχη και τις φοβίες σου. Υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν όλα αυτά αν δεν προσέξεις. Αν δεν θέλεις να βγουν στην φόρα μην εμπιστεύεσαι κανέναν και τίποτα. Δεν θα γλυτώσεις από τη εσωστρέφεια και τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ψάχνεις το βαθύτερο νόημα της ζωής ακόμα και στην σχέση με τον σύντροφο. Δεν σου αρκεί μόνο να περνάς καλά, αλλά αποζητάς ουσιαστική ένωση. Επιθυμείς να γίνεις ένα με το ταίρι σου και φέρεσαι κτητικά. Εάν είσαι ελεύθερος, θα ενδώσεις μόνο στον υποψήφιο σύντροφο που θα εισχωρήσει στην καρδιά σου και θα ενωθεί ψυχικά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές συνεργασίες και θα υπάρξουν προτάσεις που θα σε βάλουν σε πειρασμό για καινούργια εγχειρήματα. Στα οικονομικά όμως έχεις άγχος για να τακτοποιήσεις τα χρέη που εκκρεμούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και η επιρροή της συμβαίνει στον τομέα του ωροσκοπίου που αντιπροσωπεύει τον τομέα των σχέσεων. Είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι του σύμπαντος για να φροντίσεις τους ανθρώπους που κινούνται γύρω από σένα και είναι σημαντικοί. Αν δεν θέλεις να διαταραχτούν οι σχέσεις μεταξύ σας, σκύψε στα προβλήματα τους και αφουγκράσου τις δικές τους επιθυμίες. Η συμπόνοια και η ανθρωπιά στα δύσκολα φαίνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις Από το στόχαστρο της έκλειψης δεν θα ξέφευγει ο σύντροφος. Αν σε προκαλέσει μην του ανταποδώσεις τα ίσα, αλλά περίμενε να περάσει η μπόρα, εφόσον σε ενδιαφέρει να παραμείνεις μαζί του. Με την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση θα αλλάξουν τα δεδομένα. Για σένα που είσαι μόνος, μπορεί να κάνεις μια ξαφνική σοβαρή γνωριμία που θα αλλάξει την ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Δεν αποκλείω το γεγονός να έρθει μια καινούργια επαγγελματική πρόταση. Μέτρα τα υπέρ και τα κατά προτού αποφασίσεις. Οι οικονομικές δοσοληψίες με τους συνεργάτες θέλουν προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, και επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου που αφορά την καθημερινότητα και τις συνήθειες. Το πρόγραμμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί κατά γράμμα και αποδιοργανώνεσαι. Οι ανατροπές και οι αλλαγές σε βγάζουν εκτός ελέγχου. Σωματοποιείς το άγχος σου και υπερβάλεις. Πρόσεχε την διατροφή σου και τον ύπνο. Είναι καιρός να ξεκόψεις από τις βλαβερές συνήθειες και να υιοθετήσεις πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το άγχος και η ψυχολογική κούραση δεν σου αφήνουν περιθώρια να ασχοληθείς με τον σύντροφο. Παίρνεις πολύ προσωπικά κάποιες καταστάσεις και λειτουργείς κυκλοθυμικά. Αν δεν έχεις σύντροφο, η δύσκολη συγκυρία της έκλειψης δεν σου αφήνει χώρο για αισιοδοξία και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της δουλειάς σε καταβάλλουν. Η ρουτίνα είναι κουραστική. Τα οικονομικά σε βαραίνουν από έξοδα και εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζει άμεσα τον τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά τα δημιουργήματα, τις δεξιότητες, τα παιδιά και την διασκέδαση. Κάπου χάνεις την ανεμελιά και την όρεξη για παιχνίδι. Εκλείπει η εκφραστικότητα και ο αυθορμητισμός σου, με αιτία εξωγενείς παράγοντες. Δεν νιώθεις πλέον το παιδί που ένιωθες και θέλεις πιο σοβαρά πράγματα. Αποζητάς ουσιαστικές εμπειρίες και δεν τα παίρνεις χαλαρά. Διψάς για πάθος!

Αισθηματικές Προβλέψεις Μια μεγάλη αλλαγή στην υπάρχουσα σχέση με τον σύντροφο θα σε φέρει μπροστά στην σοβαρή αντιμετώπιση του έρωτα. Τα παιχνίδια τελειώνουν! Θα κληθείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Πάντως για να έχεις τον σύντροφο, πρέπει να προσέχεις! Αν είσαι αδέσμευτος, ανοίγεσαι μόνο σε σοβαρές προτάσεις. Μια τέτοια γνωριμία δεν είναι απίθανη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σε ενδιαφέρει να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια και ρίχνεις όλο το βάρος εκεί. Δύσκολο να το καταφέρεις εκτός αν επιμείνεις. Τα οικονομικά δεν είναι στις προτεραιότητές σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου που συμβολίζει την βάση σου και την ιδιωτική ζωή. Φαίνεται να ροκανίζεται σιγά σιγά το οικοδόμημα που έχεις χτίσει με κόπο. Δεν είσαι σίγουρος για τίποτα ούτε ασφαλής. Η προσωπική σου ζωή είναι μετέωρη. Οι σχέσεις με τους οικείους χρειάζονται την προσοχή σου. Να είσαι αμερόληπτος με τις αντιδράσεις τους και μην τους ξεσυνερίζεσαι. Πολύ εύκολα γίνονται τα προσωπικά σου δημόσια.

Αισθηματικές Προβλέψεις Δύσκολος καιρός για τα αισθηματικά αφού δεν είσαι συγκεντρωμένος στον σύντροφο. Σε απασχολούν τόσο πολύ τα προσωπικά που δεν βλέπεις τίποτα άλλο μπροστά σου. Η παραμέληση θα φέρει γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος δεν υπάρχουν σήμερα ενδείξεις για νέα γνωριμία. Η διάθεση σου είναι πεσμένη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Επαγγελματικά θα βρεθείς σε αδιέξοδο διότι πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι πολύ δύσκολο αφού και τα δύο τα έχεις ανάγκη. Οικονομικά έχεις έξοδα από τις απαιτήσεις της οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου που συμβολίζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και τις ιδέες σου. Εννοείται πως θα πρέπει να προσέχεις τι λες, πως το λες και σε ποιον το λες. Υπάρχουν πολλοί κακόβουλοι άνθρωποι εκεί έξω που θα πιαστούν από την μια κουβέντα. Οι ιδέες σου δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και πέφτουν στο κενό. Πρόσεχε γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ρίξε μια ματιά και στο μεταφορικό μέσο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Είσαι κυκλοθυμικός γιατί δεν εισακούονται οι προτάσεις σου από τον σύντροφο. Αυτό σου προκαλεί νευρικότητα και έλλειψη συγκέντρωσης. Μπορεί άλλα να θες να πεις κι άλλα να βγαίνουν από τα χείλη σου. Έτσι μπερδεύεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι μπορείς σήμερα να έχεις μια καλή επαφή με μια υποψήφια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Αν επιμείνεις στις απόψεις σου μπορεί να εισακουστείς από τους συνεργάτες. Βάλε στο μυαλό σου ξεκάθαρα επιχειρήματα. Στα οικονομικά πρόσεχε τις συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου που συμβολίζει την συναισθηματική και την υλική σου ασφάλεια. Πρόσεχε γιατί θα κλονιστούν εξίσου και τα δύο. Παρασύρεσαι σε κτητική συμπεριφορά και τα θέλεις όλα δικά σου με όποιο κόστος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί υπάρχει μια κόκκινη λεπτή γραμμή μεταξύ της ασφάλειας και της πλεονεξίας. Ο συντηρητισμός και η στενόμυαλη αντιμετώπιση των καταστάσεων θα σε φέρει προ εκπλήξεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις Παύεις να νιώθεις ασφαλής με το ταίρι σου και ζητάς αποδείξεις για να σιγουρευτείς για τα αισθήματα του. Τα θέλεις όλα στο μέγιστο βαθμό ή τίποτα. Η άπληστη συμπεριφορά δεν θα σε ωφελήσει. Αν είσαι μόνος αυτό που επιθυμείς διακαώς είναι η αποκλειστικότητα κι αν δεν την βρεις δεν θα προχωρήσεις σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα αρκεί να αποφέρουν οικονομικό όφελος. Εκεί επικεντρώνεσαι για να νιώσεις ασφαλής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και είσαι ο πρωταγωνιστής του φαινομένου. Γίνεται στον τομέα που συμβολίζει τα προσωπικά σου. Σαφώς σε κάνει πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό. Είσαι ταυτόχρονα πομπός και δέκτης. Διαισθάνεσαι την ενέργεια του περιβάλλοντος και μπορείς να αντιληφθείς αν θα αφεθείς, ή αν θα είσαι εγκρατής στα εξωτερικά ερεθίσματα. Οι αντιδράσεις σου είναι υπερβολικές. Είσαι ευάλωτος στην κριτική των άλλων αλλά και στην αυτοκριτική. Ξεσπάς αλλάζοντας την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Εσύ λύνεις και δένεις με αυτήν την έκλειψη και μπορείς να χειριστείς την σχέση σου όπως νομίζεις καλύτερα. Παρόλα αυτά επειδή δεν είσαι αντικειμενικός θα κάνεις την λάθος εκτίμηση με τον ερωτικό σύντροφο. Να είσαι προσεκτικός και να μην τα παίρνεις επιπόλαια. Αν είσαι μόνος θα τραβήξεις σαν μαγνήτης τα βλέμματα πάνω σου και θα βρεθείς πολύ κοντά με ένα άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Έχεις κάποιες προτάσεις στο μυαλό σου και ελπίζεις να ακουστούν στην δουλειά. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει τον πιο εσωτερικό τομέα του ωροσκοπίου που συμβολίζει την ψυχολογική σου διάθεση. Εκεί βρίσκεται καταχωνιασμένο το υποσυνείδητο και ότι κρατάς πολύ καλά κρυμμένο. Αναδύονται στην επιφάνεια τα απόκρυφα συναισθήματα σου και κινδυνεύεις να απογυμνωθείς συναισθηματικά. Η εσωστρεφή διάθεση και η επιθυμία για απομόνωση κατά κάποιο τρόπο σε προφυλάσσουν. Το παρασκήνιο λειτουργεί έντονα και ανακαλύπτεις κρυφούς εχθρούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις Πολλά μυστικά και κρυφές σχέσεις για σένα που είσαι αδέσμευτος επιφυλάσσει αυτή η έκλειψη. Χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν όλα. Αν είσαι σε σχέση και κρατάς μυστικά από τον σύντροφο να ξέρεις πως δεν θα είναι για πολύ. Θα το ανακαλύψει και μετά δεν χωρούν δικαιολογίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Να είσαι προσεκτικός στις συμφωνίες που γίνονται κάτω από το τραπέζι. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά! Μην προτρέχεις και μη βιάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου που συμβολίζει τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον. Διακρίνεις πως τίποτα δεν είναι εφικτό και αναθεωρείς. Ίσως σου πότισαν το μυαλό με μεγαλόπνοα σχέδια κάποια άτομα του φιλικού κύκλου και τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Μαζί με τους στόχους αναθεωρείς και τους φίλους κάνοντας ένα καλό ξεκαθάρισμα. Χωρίζοντας την ήρα από το στάρι θα μείνεις με λίγους και καλούς στο τέλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις Στο φιλικό περιβάλλον υπάρχουν άτομα που σε βλέπουν ερωτικά εσένα που είσαι αδέσμευτος. Πριν ενδώσεις να ελέγξεις αν είναι αξιόπιστα. Αν είσαι σε σχέση θα δεις να αλλάζει πορεία πλεύσης το άτομο που είσαι μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Αναθεωρώντας τα σχέδια φτιάχνεις καινούργια πλάνα για την δουλειά σου. Αναδιάρθρωση θέλουν και τα οικονομικά ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου που συμβολίζει την δημόσια εικόνα και την προβολή στην κοινωνία. Αποζητάς την αναγνώριση αλλά τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα. Μάλλον θα πρέπει να μαζευτείς γιατί δεν θα τα καταφέρεις για την ώρα. Όχι ότι θα λείψουν οι ευκαιρίες αλλά θα χρειαστεί μεγάλος κόπος από μέρους σου και πάλι θα δυσκολευτείς. Τα μεγάλα άλματα θέλουν τον χρόνο τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις Τα ερωτικά δεν είναι στα καλύτερα τους αυτήν την περίοδο και αν είσαι δεσμευμένος δεν δείχνεις το ανάλογο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου. Έχεις βάλει άλλες προτεραιότητες. Αν είσαι αδέσμευτος, η κακοκεφιά δεν σου αφήνει περιθώρια για γνωριμίες. Μπορείς να προσπαθήσεις μια άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Βρίσκεσαι με το βλέμμα στραμμένο στον επαγγελματικό ορίζοντα και θέλεις να δεις εξελίξεις. Τα οικονομικά δεν σε βαραίνουν για την ώρα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου που συμβολίζει την ανεξαρτησία, την ελευθερία και την ανέμελη ζωή. Οι δρόμοι προς αυτήν την κατεύθυνση κλείνουν και στην θέση τους μπαίνουν άλλοι. Θα ξεχάσεις ότι ήξερες, θα αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου και θα επιθυμήσεις την απόκτηση καινούργιων δεξιοτήτων. Σε αυτό θα συμβάλει ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι που θα σε αλλάξει ριζικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η έκλειψη θα φέρει νέα αισθηματική πνοή στην σχέση για σένα που είσαι δεσμευμένος. Ένα ταξίδι θα σταθεί η αφορμή για κάτι τέτοιο. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με άτομο του εξωτερικού, ή από μακριά, θα γίνει η κατάκτηση που επιθυμείς αρκεί να προσέχεις γιατί εύκολα μπορούν να ανατραπούν τα πάντα και να μείνει η χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σου αρέσει να μαθαίνεις πράγματα και η έκλειψη θα σου φέρει καινούργιες δεξιότητες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Οικονομικά δεν ανησυχείς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη