Πόσα χρήματα θα πληρώνει διατροφή στην Χρηστίδου ο Μαραντίνης


Έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών του ο Θοδωρής Μαραντίνης, με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου να διατηρεί την πλήρη επιμέλεια των δύο αγοριών.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε με συναινετικό διαζύγιο και όπως συμφωνήθηκε, ο frontman των Onimara θα κατέβαλε το ποσό των 3.000 ευρώ ως διατροφή μηνιαίως.

Όπως αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η απόφαση εκδόθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και ήταν καταπέλτης για τον Θοδωρή Μαραντίνη. Το δικαστήριο τάχθηκε υπέρ του να συνεχίσει να έχει η παρουσιάστρια την επιμέλεια των δύο ανήλικων γιων τους, παραμένοντας σε ισχύ οι περισσότεροι όροι του συναινετικού διαζυγίου, δηλαδή να καταβάλει ο τραγουδιστής διατροφή ύψους 3.000 ευρώ τον μήνα και να βλέπει τα παιδιά του για 2,5 ημέρες την εβδομάδα και 20 ημέρες το καλοκαίρι.

Από την άλλη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Σίσσυς Χρηστίδου να βρίσκονται τα παιδιά όταν τα παίρνει ο πατέρας τους μαζί του και όχι με το οικογενειακό περιβάλλον.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο πριν όσο και μετά την απόφαση, ο Θοδωρής Μαραντίνης βλέπει τα παιδιά του 2,5 ημέρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες ημέρες τα αγόρια είναι με τη μητέρα τους. Οι συμφωνημένοι όροι δηλαδή παρέμειναν ίδιοι, αλλά έχασε στο σκέλος της συνεπιμέλειας, παρόλο που ο δικαστής ήταν άνδρας…

"Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε π.χ. τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου" έγινε γνωστό από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Εκτός από τη συνεπιμέλεια, "αγκάθι" ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη είναι και το κομμάτι της διατροφής. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο καθώς δεν πλήρωνε στην πρώην γυναίκα του το ποσό της διατροφής που είχε οριστεί, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί στη συνέχεια να πληρώσει το σύνολο των χρημάτων που δεν κατέβαλε.

Αν και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν είχε ποτέ τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Νοέμβριο του 2020 είχε λάβει μέρος σε καμπάνια των ενεργών μπαμπάδων με θέμα τη συνεπιμέλεια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε την πλήρη διαχείριση των οικονομικών τους, ακόμα και τα χρήματα από τα συμβόλαια και τις εμπορικές συμφωνίες έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό που χειριζόταν ο τραγουδιστής και μετά τη διάστασή τους, η παρουσιάστρια δεν είχε καμία πρόσβαση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη