Ράπτη-Μπρατάκος έκλεισαν ένα χρόνο σχέσης


Πριν από δύο μήνες ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη συμπλήρωσαν ένα χρόνο σχέσης.
Μετά τον σύντομο γάμο της που κατέληξε σε αθόρυβο διαζύγιο, η Έλενα Ράπτη άνοιξε νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, με τη σχέση της τον συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Γιάννη Μπρατάκο να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε το ζευγάρι στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύεται στο εξώφυλλο του περιοδικού, βλέπουμε την 47χρονη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη αγκαλιά με τον 54χρονο σύντροφό της, Γιάννη Μπρατάκο. Το ζευγάρι με casual look έκανε μια χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι και αμέσως μετά γευμάτισαν στο σε γνωστό εστιατόριο. Η πάντοτε κομψή Ελενα Ράπτη φόρεσε ένα αμάνικο εφαρμοστό μίντι φόρεμα.

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο όπου γιόρτασαν και την επέτειο της σχέσης τους, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους.
Σε αυτήν ποζάρουν αγκαλιασμένοι στα σοκάκια του νησιού."Ένας χρόνος" έγραψε στη λεζάντα ο Γιάννης Μπρατάκος.

Μετά το διαζύγιο, η Έλενα Ράπτη άνοιξε νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, με τη σχέση της με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η ίδια μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή. "Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ ευτυχισμένη" είπε με χαμόγελο η Έλενα Ράπτη χωρίς ωστόσο να θέλει να επεκταθεί περαιτέρω σε λεπτομέρειες σχετικές με την προσωπική της ζωή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη