Αντα Πανά: «Δεν θέλω ναρκωτικά αλλά γυναίκες και αλητεία»


Άντα Πανά: «Στο γάμο κατάλαβα ότι δεν ξαναθέλω τα ναρκωτικά αλλά θέλω αλητεία και γυναίκες»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η ιδιοκτήτρια παλαιοπωλείου, Άντα Πανά που βρέθηκε στο Cash or Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, η κα. Πανά αναφέρθηκε στις σεξουαλικές της προτιμήσεις, τον γάμο και την απόκτηση του παιδιού της αλλά και την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφο της ύστερα από 18 χρόνια.

Ειδικότερα, η Άντα Πανά εξομολογήθηκε πως «έχω παλέψει με πολλούς δαίμονες και τους περισσότερους τους έχω κερδίσει. Είχα μπλέξει με διάφορες ουσίες τις οποίες κατάφερα με μεγάλο αγώνα και σταμάτησα. Έμπλεξα από τα 16 ως τα 24 μου. 
Μετά αποφάσισα ότι θα αλλάξω όλη την ζωή, θα σταματήσω την αλητεία, τις γυναίκες και τις ουσίες Είχα σχέσεις από πάντα με γυναίκες και μετά αποφάσισα και βρήκα τον ίδιο δρόμο, ας πούμε, τότε και ερωτεύτηκα τον πρώην άνδρα μου και έκανα παιδί. Προχωρήσαμε έτσι, ας πούμε, μια πιο φυσιολογική ζωή».

«Μέσα στα επτά χρόνια που έμεινα όμως παντρεμένη, αποφάσισα ότι εγώ στη ζωή μου δεν ξαναθέλω τα ναρκωτικά, δηλαδή τέλος το κομμάτι αυτό, αλλά όλη η υπόλοιπη αλητεία και τα υπόλοιπα πράγματα τα θέλω. Και όχι μόνο τα θέλω, τα έχω ανάγκη».

«Μετά λοιπόν χωρίζω και μου ξαναγύρισαν οι παλιές μου προτιμήσεις ανθρώπων. Τις είχα συζητήσει και με τον άνδρα μου και με το παιδί μου που, τότε, δεν ήταν και έτσι απλά τα πράγματα., Δηλαδή με την τότε κοπέλα μου, η οποία τυχαία είναι και τωρινή μου, πηγαίναμε μαζί το παιδί στο σχολείο και ήταν λίγο κάπως όλο αυτό.

 Χωρίσαμε για 18 χρόνια και την συνάντησα τυχαία πριν από τέσσερις μήνες και είμαστε και πάλι μαζί, love story» συμπλήρωσε η Άντα Πανά στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη