Μπερλουσκόνι : Καταβεβλημένος ο "καβαλιέρε" στην τελευταία του φωτογραφίαΟ τετράκις πρωθυπουργός της Ιταλίας και δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα σε ηλικία 86 ετών, στο νοσοκομείο San Raffaele, στο Μιλάνο. 
Ο Μπερλουσκόνι είχε επιστρέψει στο νοσοκομείο για «προγραμματισμένες εξετάσεις» μετά από μια μακρά νοσηλεία εκεί λόγω πνευμονίας και μιας μορφής λευχαιμίας.

Πριν όμως πάει στο νοσοκομείο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η σύντροφός του, Μάρτα Φασίνα, επισκέφθηκαν το αγαπημένο του μπιστρό για μια τελευταία γρανίτα μπροστά από το άγαλμά του.O Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον γιο του ιδιοκτήτη του μπιστρό

«Ήταν περίπου 2:30 μ.μ. όταν έφτασε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μόλις είχαμε τελειώσει τη μεσημεριανή μας βάρδια» δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλμπανέζε, ιδιοκτήτης του Maximilian bistrot, του εστιατορίου με θέα τη λίμνη.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ζήτησε ένα τραπέζι με θέα τη λίμνη για τον ίδιο και τη σύντροφό του, Μάρτα Φασίνα, συνοδευόμενοι από τους σωματοφύλακές του, και παρήγγειλαν παγωτά.

«Αρχικά δεν υπήρχε κανείς στο εστιατόριο, στη συνέχεια όμως, καθώς έφταναν οι πελάτες, πλησίαζαν τον Μπερλουσκόνι για να ζητήσουν μια φωτογραφία μαζί του και εκείνος ήταν πολύ φιλικός και εξυπηρετικός», συνεχίζει ο Αλμπανέζε. «Έβγαλε φωτογραφία ακόμη και με τον 7χρονο γιο μου, αστειεύτηκε μαζί του και ήταν πολύ φιλικός».

«Πείτε σε όλους ότι συναντήσατε τον πρόεδρο»
Εκείνη την ημέρα δύο νεαροί, ο Ραφαέλ και ο Άλντο, που σπουδάζουν Ιατρική στο πανεπιστήμιο, πλησίασαν επίσης τον πρώην πρωθυπουργό για να του ζητήσουν να βγάλουν μια κοινή φωτογραφία... «Πείτε σε όλους ότι συναντήσατε τον πρόεδρο» αστειεύτηκε μαζί τους ο Μπερλουσκόνι, εμφανώς ενθουσιασμένος, όπως διηγήθηκαν οι δύο φοιτητές στη La Repubblica. «Δεν έμοιαζε καθόλου με κάποιον που θα νοσηλευόταν από λεπτό σε λεπτό», τόνισαν οι δύο φοιτητές.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη