Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18/6


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18/6


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, η Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί για σένα, νέες ενάρξεις στον τομέα των επικοινωνιών, των μετακινήσεων και των επαφών. Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και συγκεντρώνεις τα πλήθη γύρω σου, τα οποία κρέμονται κυριολεκτικά από το στόμα σου. Μπορεί να νιώθεις νευρικότητα λόγω πολλών μετακινήσεων αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει ψέματα, απατηλές καταστάσεις, εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα τα συναισθήματα σου είναι αρκετά μπερδεμένα και βρίσκεσαι σε σύγχυση. Από την μια θέλεις να είσαι έξω με κόσμο και το ταίρι παρέα και από την άλλη σε κυριεύει η εσωστρεφή διάθεση. Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή με μια γνωριμία που προκύπτει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις φρέσκιες νέες ιδέες στο μυαλό σου και θέλεις να βρεις τα κατάλληλα άτομα για να τις προωθήσεις. Στα οικονομικά όμως να κρατάς μικρό καλάθι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων σε επικεντρώνει σε μια καινούργια αρχή, πάνω στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου. Τονώνεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου. Δημιουργείς νέες ασφαλιστικές δικλείδες που σε κατοχυρώνουν οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Το τετράγωνό του Ποσειδώνα μπορεί να σε απογοητεύσει. Τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται εφόσον δεν είναι εφικτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιθυμείς να βάλεις την σχέση σε νέα βάση πιο σταθερή. Την δική σου ανασφάλεια δεν είναι σίγουρο ότι την αντιλαμβάνεται το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η γνωριμία με ένα άτομο του φιλικού περιβάλλοντος, εξελίσσεται σε έρωτα. Μην πιστεύεις όλα όσα ακούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια για νέες συνεργασίες σε απογοητεύουν. Στα οικονομικά εάν έκανες βιαστικές επενδύσεις θα αντιμετωπίσεις τα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Κυριακή είναι η δική σου μέρα αφού η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής του καινούργιου φεγγαριού. Αναμφίβολα θα βγάλει κρυμμένα συναισθήματα και κυκλοθυμία. Παρόλα αυτά θα σε προτρέπει να κάνεις μια νέα προσωπική αρχή. Θα ασχοληθείς με την εξωτερική εμφάνιση και θα ανανεώσεις την εικόνα σου. Προσοχή θα χρειαστεί η δημόσια εικόνα σου, γιατί μπορεί να εκτεθείς για κάποιο λόγο με το τετράγωνο του Ποσειδώνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις ένα καλό λόγο να είσαι ευχαριστημένος με το ταίρι αφού εισπράττεις τον θαυμασμό του. Μπορείς να δώσεις ένα φρέσκο αέρα ανανέωσης που θα τονώσει ακόμα περισσότερα τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν μπορεί κανείς να σου αντισταθεί και έχεις πολλές πιθανότητες να κερδίσεις την συμπάθεια του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η προσοχή σου στα επαγγελματικά πρέπει να είναι λεπτομερής γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Στα οικονομικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αρκεί να μην υπερβείς το όριο της πιστωτικής κάρτας για την βελτίωση της εμφάνισης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η Κυριακάτικη Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον πιο εσωτερικό τομέα του χάρτη σου. Αποζητάς να κλείσεις κύκλους και να ξεφύγεις από τοξικά άτομα και καταστάσεις. Ήρθε η αρχή του τέλους λοιπόν που θα σε ξαλαφρώσει από βάρη. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να φέρει μια απογοήτευση για τα σχέδια που έκανες και δεν πραγματοποιήθηκαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή εσωστρεφή σου στάση χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος προβληματίζει, τόσο εσένα, όσο και τον σύντροφο. Μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον και να μην μένεις προσκολλημένος στα παλιά. Αν είσαι ελεύθερος, η αναμόχλευση του παρελθόντος και οι αναμνήσεις, δεν σε αφήνουν να κάνεις μια γνωριμία που θα σε εξελίξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια δεν υλοποιούνται και οι προσδοκίες διαψεύδουν. Πρέπει να κάνεις οικονομία και να μην ξοδεύεσαι σε συναισθηματικές αγορές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζεται στον τομέα του χάρτη που φέρνει αισιόδοξα μηνύματα και εξωστρεφή διάθεση. Επιθυμείς να διαθέσεις χρόνο στους φίλους, αλλά κάνεις και νέες γνωριμίες που σε ενθουσιάζουν. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα μπορεί να βγάλει απογοήτευση που σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο και φέρνει ανασφάλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις όλη την καλή διάθεση να βγεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές, αλλά η έντονη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια προκαλεί τάσεις ζήλιας και κτητικότητας. Αν είσαι αδέσμευτος, οι έντονες διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου, δεν σου αφήνουν την ευκαιρία να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες που θα προκύψουν θέλουν προσοχή γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Οικονομικά πιέζεσαι για χρέη του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζεται στο πιο υψηλό σημείο του χάρτη σου και στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου. Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης βάζοντας νέα δεδομένα στην δουλειά σου. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από συνεργάτες που άλλα έταξαν κι άλλα έκαναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε απορροφά η δουλειά τόσο πολύ που δεν βρίσκεις χρόνο για το ταίρι. Η απογοήτευση που του προκαλείς είναι μεγάλη. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία αλλά μην επενδύεις συναισθηματικά. Μπορείς απλά να περάσεις μερικές ρομαντικές στιγμές χωρίς προσδοκίες για μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική άνοδος είναι δεδομένη και θα υπάρξουν ευκαιρίες. Οικονομικά δεν σε πιέζει κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζεται στον τομέα του χάρτη σου που φέρνει χαρούμενη διάθεση και αισιόδοξα μηνύματα. Αναζητάς να εντάξεις νέους τρόπους που θα ανεβάσουν την προσωπική σου ανάπτυξη. Σχεδιάζεις το μέλλον και στα πλάνα σου μπαίνουν ταξίδια και εκδρομές. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει εμπόδια και απογοήτευση γιατί η δουλειά σε κρατάει δέσμιο και δεν μπορείς να κάνεις αυτά που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σε βοηθά στον σχεδιασμό της νέας ζωής. Παρόλα αυτά λίγη γκρίνια δεν θα την αποφύγεις αφού η υλοποίηση των σχεδίων αναβάλλεται και ο σύντροφος δυσαρεστείται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά προκαλεί κούραση ψυχολογική και σωματική. Βρες τους χαμένους σου ρυθμούς. Άγχος για οικονομικές εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεται στον πιο μυστικό τομέα του χάρτη σου, εκεί που κρατάς τα μυστικά. Νιώθεις εσωστρεφής, μοναχικός και το τετράγωνο του Ποσειδώνα φέρνει άκρατο συναισθηματισμό που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, η υπερχείλιση συναισθημάτων φέρνει ζήλια και κτητικότητα που δεν αντέχει το ταίρι. Η ανασφαλή σου τάση σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Εσύ που είσαι ελεύθερος, εξιδανικεύεις μια νέα γνωριμία που έρχεται στην ζωή σου, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις. Άσε το χρόνο να μιλήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική άνοδος είναι δεδομένη και έχεις πολλές ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευθείς. Στα οικονομικά σε πιέζουν τα παλαιότερα χρέη που έχουν μαζευτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, η Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεται ακριβώς απέναντι σου. Σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα, σε θέλει προσεκτικό στις νέες σχέσεις που μπορεί να είναι απατηλές και απογοητευτικές. Προσοχή και στα θέματα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συμβίωση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη γιατί λέγονται λόγια που πικραίνουν και τους δυο σας. Ρίξε νερό στο κρασί σου. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται να προσέχεις τις νέες γνωριμίες γιατί μπορεί να είναι απατηλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες επαγγελματικές συνεργασίες και προτάσεις που θα πρέπει να εξεταστούν εξονυχιστικά. Κίνδυνος εξαπάτησης στα οικονομικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεται στον τομέα του χάρτη σου που αφορά την καθημερινότητα και τις συνήθειες σου. Βάζεις νέο πρόγραμμα στην ζωή σου. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να συντηρείς αυταπάτες και ελπίδες για ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο καινούργιος τρόπος ζωής υιοθετείται και από τον σύντροφο και κάνετε πράγματα από κοινού. Λες αντίο στην ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία αλλά κράτα μικρό καλάθι και μη θρέφεις αυταπάτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εστίαση του ενδιαφέροντος σου είναι στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Προωθούνται ταυτόχρονα και τα δύο και να αναμένεις θετικές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεται στον τομέα του χάρτη σου που θεωρείται πολύ θετικός και ευνοϊκός για σένα. Καινούργιο χόμπι, έρωτας, δημιουργία, εξωστρέφεια και γνωριμίες. Σχέσεις ερωτικές, επαγγελματικές , φιλικές, όλα ευνοούνται. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα φέρνει μια μικρή πρόσκαιρη απογοήτευση από την ανασφάλεια που νιώθεις χωρίς λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πολύ κοντά με το ταίρι, τόσο εγκεφαλικά, όσο και συναισθηματικά. Νέος αέρας πνέει στη σχέση που την ανανεώνει. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την τύχη με το μέρος σου να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και αμέσως θα νιώσεις οικειότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά θέλουν προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Οι συνεργασίες και τα επαγγελματικά ανοίγματα ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στον τομέα του χάρτη σου που αφορά στην οικογένεια και τους οικείους γενικότερα. Σε ότι αφορά το σπίτι κάνεις ανακαίνιση ή μετακόμιση. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, φέρνει παράπονα και λόγια απογοητευτικά μεταξύ των ατόμων του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να μη γλυτώσεις την γκρίνια του συντρόφου για την έλλειψη χρόνου που σας απομακρύνει. Φρόντισε να τον καθησυχάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία προερχόμενη από το χώρο της δουλειάς είναι πολύ πιθανή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου επιφυλάσσει ευχάριστα θετικά αποτελέσματα αν κι εσύ έχεις προσπαθήσει αρκετά. Οικονομικά δαπανάς τις οικονομίες σου για να φτιάξεις το σπίτι σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη