Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17/6


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17/6


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Σάββατο και ο Ερμής σχηματίζει το θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Είσαι πολύ κοινωνικός, επικοινωνιακός και έντονα εξωστρεφής. Η εκφραστικότητα και ο αυθορμητισμός σου γοητεύουν τους πάντες τριγύρω σου. Έχεις όλες τις ευκαιρίες ώστε να αναπτύξεις τα ταλέντα και να προβάλλεις τις ιδέες, που αφήνουν άφωνους τους συνομιλητές σου. Ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να φέρει κάποια θέματα του επαγγελματικού παρελθόντος.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις την πιο δημιουργική περίοδο με το ταίρι σου και απολαμβάνεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Διασκέδαση, επικοινωνία και άπειρες βόλτες με τον σύντροφο σου ανεβάζουν την διάθεση. Η χαρά και η αισιοδοξία μπαίνουν σταθερά στην ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και να φλερτάρεις με θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καινούργιες συμφωνίες που θα συνάψεις αφορούν την προώθηση των ταλέντων και των δεξιοτήτων σου. Μπορείς επίσης αν θέλεις να αναγάγεις σε επάγγελμα κάποιο χόμπι σου. Οικονομικά δεν έχεις πρόβλημα και η σπατάλη δεν σε πτοεί αφού γίνεται προς ευχαρίστηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Σάββατο και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής κάνει ένα θετικό εξάγωνο με την θεά του έρωτα Αφροδίτη. Περισσότερο από όλα σήμερα σε ενδιαφέρει η ασφάλεια και η σιγουριά που προσδίδει το σπίτι και το οικιακό περιβάλλον. Αποζητάς την θαλπωρή και την ζεστασιά που προσφέρουν οι γονείς και τα πολύ αγαπημένα άτομα που μένεις μαζί τους. Ο ανάδρομος Κρόνος φέρνει ξανά πίσω τα σχέδια που χρειάζονται επαναπροσδιορισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, έχεις την ευκαιρία να αγκαλιάσεις το ταίρι και να χαλαρώσεις. Τι κι αν είναι μέρα εξόδου; Εσύ δεν θέλεις να πας πουθενά γιατί τίποτα δεν σε γεμίζει όσο ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Αν είσαι αδέσμευτος, η πεσμένη διάθεση δεν σου αφήνει περιθώρια για εξόδους και γνωριμίες. Πάρε τον χρόνο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά νιώθεις αρκετά ασφαλής αφού έχεις κάνει τον προϋπολογισμό και έχεις σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια. Στα επαγγελματικά δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και μένεις στα γνωστά αφού είσαι ικανοποιημένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το θετικό εξάγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με την θεά του έρωτα την Αφροδίτη, κάνουν το Σάββατο μέρα χαράς και αισιοδοξίας για σένα. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και εξωστρεφής. Η ομιλία σου στάζει μέλι και γλύκα. Οι παρέες σε αναζητούν και επιδιώκουν την συναναστροφή μαζί σου. Ευνοείσαι για ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές με άτομα του στενού περιβάλλοντος. Σχέσεις με αδέρφια και γείτονες εξομαλύνονται. Ο ανάδρομος Κρόνος φέρνει ξανά στην επιφάνεια τα επαγγελματικά που έμειναν στην μέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η καλή επικοινωνία που έχεις αναπτύξει με τον σύντροφο σε φέρνει κοντά του. Υπάρχει ταύτιση απόψεων και χαίρεσαι την συζήτηση μαζί του. Μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα με τον σύντροφο σε ενθουσιάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να βγεις και να φλερτάρεις, με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τόσες πολλές ιδέες για την τόνωση των επαγγελματικών σου και αυτό που ζητάς είναι το άτομο που θα σε βοηθήσει να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά δεν έχεις κάποιο σοβαρό θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, το ευνοϊκό εξάγωνο που σχηματίζεται σήμερα μεταξύ του Ερμή και της Αφροδίτης κάνουν την μέρα του Σαββάτου να είναι με χαμηλή ενέργεια και μειωμένη διάθεση. Η βοήθεια που προσφέρουν οι πλανήτες είναι σημαντική και μπορείς να διαχειριστείς την εσωστρέφεια και να την νικήσεις, γιατί όχι. Υπερασπίζεις τα κεκτημένα σου και νιώθεις ασφαλής, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για σένα. Ο ανάδρομος Κρόνος επαναφέρει σχέδια και επιθυμίες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, επιθυμείς να λάβεις και να δώσεις συγχώρεση για τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν στο παρελθόν και κλόνισαν την σχέση. Με νέο τρόπο σκέψης και οπτική ατενίζεις το μέλλον. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σε απασχολεί η σκέψη ενός παλιού έρωτα και ζητάς ξανά να επικοινωνήσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανάγκη της σιγουριάς και της ασφάλειας δεν σε αφήνουν να ψαχτείς προς άλλες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Μένεις εκεί που ξέρεις ότι στο τέλος του μήνα θα έχεις το μισθό σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, το εξάγωνο που σχηματίζεται σήμερα Σάββατο μεταξύ του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή και της θεάς του έρωτα Αφροδίτης που αυτή βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σε ευνοεί σε όλους τους τομείς. Έχεις όλα τα φόντα και τις προϋποθέσεις να πετύχεις την υλοποίηση των μελλοντικών σου σχεδίων. Έχεις επίσης ανακαλύψει τους συμμάχους που θα σε ωθήσουν σε νέες κατευθύνσεις. Ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να σε φρενάρει προς στιγμή για να μη κάνεις τις υπερβολές που συνηθίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις υπέροχα με το ταίρι και αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να του προτείνεις μια έξοδο, όπου θα χαρείς την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος, η συναναστροφή με φίλους και η έξοδος μαζί τους επιφυλάσσει μια γνωριμία που από φιλική θα εξελιχθεί σε ερωτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα όνειρα σου πραγματοποιούνται! Είσαι ικανός και άξιος για να φέρεις τους επαγγελματικούς στόχους εις πέρας. Στα οικονομικά θα σε προβληματίσουν τα χρέη που εμφανίζονται από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, το σημερινό εξάγωνο του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, με την παιχνιδιάρα θεά του έρωτα την Αφροδίτη, σε ευνοεί σε θέματα που προάγουν την κοινωνική καταξίωση και προβολή σου. Το Σάββατο αποκτά άλλον αέρα και μπορείς να επενδύσεις τόσο στην εξωτερική ανάπτυξη, όσο και στην εσωτερική. Η ψυχολογική κούραση μειώνεται και η αυτοπεποίθηση αυξάνεται. Ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να επαναφέρει κάποια προβλήματα που έχεις ξεχάσει και αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου που λέει ότι ο σύντροφος σε θέλει και δεν έχει μάτια για αλλού. Εκτός από την διαίσθηση το αντιλαμβάνεσαι και με την λογική, ως ζώδιο που «αν μη τι άλλο» την εκπροσωπείς. Αν είσαι αδέσμευτος, ασχολείσαι με μια σχέση από το παρελθόν που σε ταλάνισε. Τα προβλήματα που σε χώρισαν όμως θα ξαναεμφανιστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα ήταν να αποφύγεις να συνεργαστείς εκ νέου με συνεργάτες του παρελθόντος. Δεν είναι φερέγγυοι! Στα οικονομικά παρουσιάζονται έξοδα που δεν μπορείς να παραβλέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο και το εξάγωνο που σχηματίζει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής με την ερωτική Αφροδίτη σε ευνοεί να φέρεις εις πέρας τα μελλοντικά σχέδια που κάνεις. Τα πράγματα θα έρθουν έτσι που θα πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου σε συντομότερο χρονικό διάστημα από ότι περίμενες. Ο ανάδρομος Κρόνος ενδέχεται να θέσει κάποιες άλλες προτεραιότητες αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σκέφτεσαι να υλοποιήσεις μαζί με το ταίρι σου ένα πολυπόθητο ταξίδι που θα ανανεώσει τη σχέση. Προς το παρόν βρίσκεσαι στην φάση του σχεδιασμού απολαμβάνοντας την γλυκιά προσμονή. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν πολλές θετικές ενδείξεις ότι βρίσκεις το αντικείμενο του πόθου σου σε μια μετακίνηση. Μην είσαι αναβλητικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δουλειές τρέχουν κι εσύ αφού ούτως, ή άλλως, δεν τις προλαβαίνεις αφήνεις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά δεν έχεις σημαντικά προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο και η θεά του έρωτα η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή. Έρωτες, πάθη και λάθη που σε προβλημάτιζαν δεν σε απασχολούν πλέον σε τόσο μεγάλο βαθμό. Αυτή η θετική όψη βελτιώνει πολλά θέματα και απαλύνει τον πόνο της ψυχής. Ο ανάδρομος Κρόνος φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ερωτικές ατασθαλίες του παρελθόντος που καλείσαι να κλείσεις για πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θέλεις να διατυμπανίσεις τον έρωτα που νιώθεις για το ταίρι σου αλλά σε φρενάρει η λογική. Τα συναισθήματα όμως τα επικοινωνείς στον σύντροφο, γιατί κάπου θέλεις να τα βγάλεις κι εσύ. Αν είσαι αδέσμευτος, μια μικρή ανασφάλεια που τρυπώνει στην ψυχή σου σε εμποδίζει να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο που έχει δείξει τις προθέσεις του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες ευνοούνται και νιώθεις έτοιμος να προβείς σε νέες συμφωνίες. Στα οικονομικά πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί θα χρειαστεί να δαπανήσεις χρήματα για την βελτίωση των συνθηκών στην δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, με την θεά του έρωτα Αφροδίτη. Η επιθυμία σου είναι να τιμήσεις το σαββατόβραδο και να βγεις για διασκέδαση και κοινωνικότητα. Επιθυμείς να συναναστραφείς με κόσμο και να περάσεις όμορφα. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται και κάνεις σχέδια για μελλοντικά ταξίδια. Ο ανάδρομος Κρόνος επαναφέρει παλαιότερα προβλήματα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα νοιάζεσαι τον σύντροφο και του το δείχνεις. Επιθυμείς την διαφυγή από την ρουτίνα μαζί του και σχεδιάζεις αποδράσεις. Αν δεν έχεις σχέση και είσαι μόνος η τύχη σου χαμογελά και σου υπόσχεται ερωτικές γνωριμίες και περιπέτειες σε μέρη μακρινά. Αυτό προϋποθέτει να δεχθείς πρόταση για εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να συνάψεις την επαγγελματική συμφωνία που έχεις στο μυαλό σου. Οικονομικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η θετική όψη του εξάγωνου που σχηματίζει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής με την θεά του έρωτα Αφροδίτη σε ευνοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έχεις πολλά τρεχάματα στην καθημερινή σου ζωή και κάποιες φορές κουράζεσαι πάρα πολύ. Αυτή όμως είναι η θεραπεία σου, γιατί όσο πιο πολύ δουλεύεις, τόσο λιγότερο σκέφτεσαι τα προβλήματα που θα φέρει ο ανάδρομος Κρόνος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ξεφύγεις από την ρουτίνα, που έχει εγκλωβίσει την σχέση και κάνε πράγματα που θα βελτιώσουν την κοινή ζωή με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι σήμερα η καταλληλότερη μέρα για να γνωρίσεις το άτομο που περιμένεις. Προσπάθησε μια άλλη φορά που οι συνθήκες θα έχουν ωριμάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή τη στιγμή το εργασιακό άγχος σου τρώει την ψυχή. Έχεις πολύ δουλειά, αλλά μη σε παίρνει από κάτω, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρεις και θα ωφεληθείς. Σταδιακή βελτίωση των οικονομικών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, το σημερινό εξάγωνο του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, με την θεά του έρωτα Αφροδίτη κάνει το Σάββατο να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα. Ασχολείσαι με τα αισθηματικά και τα ερωτικά σου τα οποία πάνε περίφημα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις βελτιώνονται και χαίρεσαι την παρέα του περιβάλλοντος. Σημαντικοί άνθρωποι στέκονται στο πλευρό σου. Ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να φέρει κάποιες ανασφάλειες του παρελθόντος τις οποίες θα εξετάσεις σε δεύτερη φάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάς. Τα αμοιβαία συναισθήματα σε χαροποιούν ιδιαίτερα και φεύγει κάθε είδους αμφιβολίας. Αν είσαι αδέσμευτος, άρπαξε την σημερινή ευκαιρία που προσφέρει το σύμπαν και κοινωνικοποιήσου. Η ερωτική γνωριμία είναι σίγουρη και δεδομένη αφού η γοητεία της προσωπικότητας σου δεν περνά απαρατήρητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες είναι τα άτομα που έχουν πιστέψει σε σένα και σε εμπιστεύονται. Αν μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο προχώρα. Στα οικονομικά επανέρχεται η παλιά ανασφαλή στάση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Σάββατο και σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, με την θεά του έρωτα, Αφροδίτη. Δύσκολα θα κατάφερνες να ανταπεξέλθεις στην δυσκολία της ημέρας αν δεν έπαιρνες την βοήθεια αυτής της όψης. Έτσι η κατήφεια που σε διακατέχει λόγων πολλών υποχρεώσεων εξανεμίζεται. Τα επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα ξεπερνιούνται. Ο ανάδρομος Κρόνος που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σε βάζει στην διαδικασία επαναξιολόγησης του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις γκρίνιες και παράπονα του συντρόφου για την έλλειψη χρόνου, που σας εμποδίζει να είστε περισσότερο μαζί. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον δεν είναι σοφή η επιλογή της σημερινής μέρας για νέες γνωριμίες. Ένα άτομο που κινείται στον χώρο της δουλειάς φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά και οι απαιτήσεις της, σου κλέβουν τον ελεύθερο χρόνο. Απογοητεύεσαι διότι δεν έχεις ούτε τις ανάλογες αμοιβές.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη