Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την Σελήνη να σχηματίζει την ευνοϊκή όψη τριγώνου, με το ερωτικό δίδυμο, Αφροδίτη-Άρη. Ευκαιρία να αναδείξεις την δημιουργικότητα αλλά και τον ερωτισμό σου. Με την εκπληκτική κοινωνική δραστηριότητα που διαθέτεις δεν περνάς με τίποτα απαρατήρητος είσαι περισσότερο από ποτέ εκφραστικός, ερωτικός και δημιουργικός και απολαμβάνεις μία μέρα γεμάτη κέφι και ευκαιρίες ψυχαγωγίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση κι έχεις στο πλάι σου το ταίρι που διάλεξες, ετοιμάσου για πολλές χαρές και απολαύσεις. Ζεις με πάθος την κάθε στιγμή μαζί του με εξόδους, διασκεδάσεις, ανεμελιά αλλά και ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, μη κάθεσαι μέσα λεπτό. Κοινωνικοποιήσου και θα έρθει το ταίρι που αποζητάς. Εκπέμπεις γοητεία και μαγνητισμό που δεν μπορεί κανείς να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν δεν αφήσεις ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να αξιοποιήσεις ένα ταλέντο, ή χόμπι, σίγουρα θα κερδίσεις πολλά οφέλη. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν αν και δεν θα λείψουν τα έξοδα για την καλοπέραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας που για σένα σημαίνει τσαγκαροδευτέρα. Δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι και προτιμάς την χαλάρωση και την ηρεμία του σπιτιού. Η εσωστρεφή σου διάθεση καθόλου δεν σε χαλάει, αφού το τρίγωνο της Σελήνης με το ερωτικό δίδυμο, Αφροδίτη-Άρη, σου τονίζουν ότι πουθενά δεν είναι καλύτερα από το σπίτι. Μέρα κατάλληλη για να λύσεις προβλήματα προσωπικά ή εργασιακά και να ξαλαφρώσεις από μπελάδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συμβίωση με το ταίρι είναι το κλειδί της ευτυχίας σήμερα, που η ενέργεια σου είναι μειωμένη και δεν θέλεις εξόδους και κοινωνικότητες. Αν είσαι αδέσμευτος, με τίποτα δεν θα βγεις από την βολή σου σήμερα, που η βασική σου επιθυμία δεν είναι να γνωρίσεις κάποιον, όσο το να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην οικογένεια και δεν σε απασχολεί η δουλειά. Καλή μέρα για άδεια, ή ρεπό. Οικονομικά το μόνο που σε προβληματίζει είναι τα έξοδα για το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας βρίσκει την Σελήνη να τριγωνίζει το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτη-Άρη. Παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα για συναντήσεις και επαφές με το κοντινό περιβάλλον. Μηνύματα, συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, είναι στο πρόγραμμα της ημέρας. Το πάθος πηγάζει από μέσα σου και τα λόγια σου είναι σταράτα, γλυκά και μες το θέμα. Επιπλέον η μέρα είναι κατάλληλη και για εμπορικές συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι και ταύτιση ιδεών. Μπορείς να συνεννοηθείς τέλεια μαζί του αφού ταιριάζουν οι απόψεις. Αν είσαι αδέσμευτος, επωφελήσου την ευκαιρία που σου δίνεται και βγες έξω να γνωρίσεις το άτομο που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στόχοι, όνειρα και φιλοδοξίες για ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα, υλοποιούνται. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού καταφέρνεις να έχεις ταυτόχρονα έσοδα και έξοδα. Το χρήμα πρέπει να ρέει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει με την Σελήνη να τριγωνίζει το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτη-Άρη. Νιώθεις ιδιαίτερα συναισθηματικός και ασφαλής με αυτή την ευεργετική όψη. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση σου και ξαλαφρώνεις το κεφάλι σου από τους προβληματισμούς των περασμένων ημερών. Παράλληλα σε ενδιαφέρει η κοινωνική καταξίωση και η επίτευξη των στόχων. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό – οικονομικό σχέδιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την συντροφικότητα που προσφέρει το ταίρι σου. Αναπτύσσεις ένα ασφαλές πλαίσιο στην σχέση που δεν μπορεί να την κλονίσει κανείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα όπλα που διαθέτεις,(γοητεία, σεξ-απήλ), για να φλερτάρεις και να αποκτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα και κάνεις όνειρα για να εκπληρώσεις τα μεγαλόπνοα σχέδια σου. Οικονομικά έχεις κάποια έξοδα, αλλά τα καταφέρνεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η πρώτη μέρα της εβδομάδας, βρίσκει την Σελήνη να τριγωνίζει το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη. Με τους δύο αιώνιους εραστές στο ζώδιο σου, ποιος σε πιάνει. Η παρουσία σου είναι τρανταχτή και δεν περνάς απαρατήρητος. Στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και όλοι μιλούν για σένα. Βαδίζεις με τον αέρα και την σιγουριά της τονισμένης αυτοπεποίθησης. Η μέρα είναι κατάλληλη για να σχεδιάσεις ένα μακρινό καλοκαιρινό ταξίδι ή για να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις υπέροχα με τον σύντροφο της ζωής σου και τίποτα δεν σκιάζει την ευτυχία σου. Ένα ταξιδάκι αναψυχής είναι στις άμεσες προτεραιότητες. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η τύχη σου χαμογελά και σε προορίζει για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα ανεβάσουν την ψυχολογική διάθεση. Αυξάνεται η φιλαρέσκεια σου στο έπακρο, αφού εισπράττεις θαυμασμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα χέρια σου είναι η εξέλιξη των επαγγελματικών. Είσαι ο αρχηγός και παίρνεις μόνος τις αποφάσεις. Οικονομικά βρίσκεσαι σε ανοδική τροχιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά, με το τρίγωνο της Σελήνης με το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτη-Άρη. Αν και η διάθεση σου δεν είναι και στα καλύτερα της, εντούτοις παίρνεις βοήθειες που σε βγάζουν από την εσωστρέφεια. Η ανησυχία για τα οικονομικά υποχωρεί γιατί δίνονται λύσεις μέσω της εργασίας σου για ανάπτυξη και πρόοδο. Στον ερωτικό τομέα διεισδύουν οι αμφιβολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις τα παράπονα του συντρόφου που νιώθει παραμελημένος και εγκλωβισμένος. Πρόσφερε την αγάπη σου και μην απομονώνεσαι. Αν είσαι ελεύθερος, δύσκολη μέρα διάλεξες για γνωριμίες. Περίμενε να ανέβει η διάθεση σου πρώτα και φυσικά κάνε κάτι γι’ αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μεγαλύτερο άγχος πηγάζει από την οικονομική δυσχέρεια. Είναι κάτι προσωρινό αφού πολύ σύντομα το λύνεις. Επαγγελματικά πρέπει να κινηθείς με σύνεση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με το τρίγωνο της Σελήνης με τους αιώνιους εραστές, Αφροδίτη-Άρη. Μπορείς να κάνεις όνειρα για το μέλλον, αφού παίρνεις τις απαραίτητες βοήθειες, ώστε να τα προωθήσεις. Επίσης σε στηρίζουν τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, καθώς και οι φίλοι. Όπως καταλαβαίνεις όλοι τάσσονται στο πλευρό σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κυνηγήσεις τα όνειρα, τις προσδοκίες σου αλλά και για να λάβεις στήριξη από το περιβάλλον σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την συντροφικότητα που προσφέρει το ταίρι και μαζί του περνάς υπέροχες στιγμές. Πάνω από όλα σου αρέσει που μπορείτε να είστε και φίλοι εκτός από εραστές. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα βρεις την ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατοχυρώνεις μια δουλειά, ή μια συνεργασία, με συμβόλαια και υπογραφές. Τα οικονομικά παίρνουν καλύτερη τροπή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης, με τους δύο αιώνιους εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται εξ ολοκλήρου στην κοινωνική προβολή και καταξίωση. Κοπιάζεις, κουράζεσαι και θέλεις να ανταμειφθείς έστω ηθικά. Μην ανησυχείς και οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι. Η μέρα είναι κατάλληλη για συγκρότηση των στόχο σου, αλλά και για να δεις καλά αποτελέσματα στην εργασία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μουρμούρα του συντρόφου σε αγχώνει. Έχεις τόσα πολλά στο κεφάλι σου και δεν αντέχεις κι άλλα. Πρέπει όμως να βρεις χρόνο και διάθεση για μια έξοδο. Αν είσαι ελεύθερος, ο χώρος της δουλειάς, κρύβει το άτομο που σε βλέπει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά και πολύ άγχος για να πετύχεις τον επαγγελματικό στόχο. Σταδιακά ανεβαίνεις το βάθρο της επιτυχίας. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε πιέζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Σελήνης ,με τους δύο αιώνιους εραστές, Αφροδίτη και Άρη. Έχεις την εύνοια και την τύχη που χαμογελά και σε βοηθά να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Η επίτευξη των στόχων είναι δεδομένη. Όταν είσαι τόσο θετικός και νιώθεις αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, τότε σίγουρα όλα θα πάνε καλά. Αναπτύσσεσαι και εξελίσσεσαι με γρήγορους ρυθμούς και η μέρα προσφέρεται για θετικά νέα, σχέδια διακοπών ή και νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, περνάς φανταστικές στιγμές με το ταίρι, σχεδιάζοντας ταξίδια, εκδρομές, περιπάτους και εξόδους. Η γενναιοδωρία σου δεν αφήνει ασυγκίνητο τον ερωτικό σύντροφο. Αν είσαι μόνος και ψάχνεις ένα ταίρι, τώρα είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Βγες και κοινωνικοποιήσου! Η γοητεία και η ελκυστική σου προσωπικότητα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να αναπτύξεις και να αναδείξεις τα ταλέντα σου, προκειμένου να πετύχεις επαγγελματικά. Άτομα του εξωτερικού που εκτιμούν τα δημιουργήματα σου, σε στηρίζουν. Οικονομική άνοδος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας που ξεκινά με την ευνοϊκή όψη του τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και των δύο αιώνιων εραστών Αφροδίτη-Άρη. Είσαι εσωστρεφής και δεν αποζητάς την κοινωνική συναναστροφή. Ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά, ιδιωτικά θέματα μακριά από εξωτερικές επιρροές. Τα κουκουλωμένα προβλήματα της οικογένειας, των φορολογικών, κληρονομικών υποχρεώσεων ή των λογαριασμών βγαίνουν στην φόρα αλλά μπορείς να διαχειριστείς επιτυχώς την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επιθυμία σου κυρίως είναι να βρεθείς με το ταίρι και να μείνεις μέσα στο σπίτι χωμένος στην αγκαλιά του. Θέλεις να ασχοληθείς μαζί του και να αφεθείς στην ψυχική και σωματική ένωση. Αν είσαι αδέσμευτος, η έντονη παρουσία ενός ατόμου που σε τριγυρίζει δεν σε αφήνει ασυγκίνητο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στις νέες συνεργασίες που προκύπτουν θα παίξει ρόλο και το οικογενειακό περιβάλλον με την συμβολή του. Στα οικονομικά νιώθεις ασφαλής, αφού καταφέρνεις να πληρώσεις τα χρέη χωρίς να ξεμείνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας που το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τους δύο αιώνιους εραστές, Αφροδίτη-Άρη σε βοηθούν στην εξομάλυνση των διαπροσωπικών σχέσεων. Πρώτος αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να απλώσεις το χέρι της συμφιλίωσης και να προτείνεις συμβιβασμό. Οι ιδέες σου και ο τρόπος που τις επικοινωνείς θα φέρει θετικές εξελίξεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να λυθούν παρεξηγήσεις και να ειπωθούν κάποια λόγια που θα φέρουν την αποκατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η εγκεφαλική επικοινωνία που αναπτύσσεται με το ταίρι είναι εξαιρετική. Μπορείς να συνεννοηθείς άψογα και να ταυτιστούν οι απόψεις. Απολαμβάνεις μακρινούς περιπάτους, συζητώντας. Αν είσαι αδέσμευτος, η αυξημένη κοινωνική ζωή θα σε φέρει μπροστά σε νέες γνωριμίες που θα χρειαστεί να επιλέξεις τον μελλοντικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέτεις επί τάπητος τις προτάσεις σου και αφήνεις τον χρόνο να μιλήσει. Όλα είναι υπέρ και θα πραγματοποιηθεί το σχέδιο σου. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα ξεκινά η εβδομάδα με το θετικό τρίγωνο της Σελήνης προς τους δύο αιώνιους εραστές, Αφροδίτη-Άρη. Η μέρα είναι εξαιρετικά επιβοηθητική και απαλύνει το άγχος που σε είχε καταβάλει. Η δουλειά και η σκληρή καθημερινότητα δεν σου άφηναν χρόνο και περιθώρια για ξεκούραση και κοινωνική ζωή. Τώρα θα τα αποκτήσεις όλα όσα σου έλειψαν. Η μέρα είναι κατάλληλη για να συγκροτήσεις τις εργασίες και τα οικονομικά και να νιώσεις πιο ήρεμος ότι όλα μπαίνουν επιτέλους σε μία σειρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ασφάλεια που προσφέρει ο σύντροφος, σε εσένα που έχεις βρει το ταίρι, σε ηρεμεί και σε καθησυχάζει. Φεύγει το άγχος και η αμφιβολία! Η σωματική επαφή αναδύει τα θετικά, ρομαντικά, συναισθήματα. Αν είσαι μόνος, χωρίς ταίρι, θα βρεις το άτομο που ψάχνεις ανάμεσα στους χώρους που κινείσαι σε καθημερινή βάση. Δοσοληψίες με το Δημόσιο, τράπεζες, λογιστήρια, ψώνια κι όπου κάνεις τις συναλλαγές, ή την ανταλλαγή υπηρεσιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος της δουλειάς σταδιακά υποχωρεί και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σου. Τακτοποιείς επιπλέον τα οικονομικά, αλλά δεν θα αποφύγεις τα έξοδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη