Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου


Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τους Ερμή και Ουρανό, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στην συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Ενώ προσπαθείς να διαφυλάξεις τους πόρους διαβίωσης και τα αποκτήματα που έχεις, ώστε να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ζωή, έρχεται ένα ξαφνικό νέο να σου ανατρέψει τα πάντα. Έλεγξε καλύτερα τις οφειλές ώστε να μη σου ξεφύγει το παραμικρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμάς να αποστασιοποιηθείς για λίγο από το ταίρι σου και να μείνεις μόνος, αφού δεν σου προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμείς. Πάρε τον χρόνο σου! Αν είσαι αδέσμευτος, σε ξαφνιάζει μια είδηση από ένα άτομο που δεν περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται καινούργιες συμφωνίες για συνεργασία που αναμένεις εδώ και καιρό. Οικονομικά είσαι αγχωμένος από οφειλές που δεν έχεις τακτοποιήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη έρχεται απέναντι από τον Ερμή και τον Ουρανό και σε απασχολούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είσαι λιγάκι απρόβλεπτος και ενίοτε ξεροκέφαλος στις συναναστροφές με τους άλλους. Μπορείς εύκολα να ξαφνιάσεις τον συνομιλητή σου γιατί δεν συζητάς με ήρεμο τρόπο. Προσπάθησε να μην λειτουργείς τόσο αντιδραστικά για να μην φέρεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος κάνεις επίδειξη γνώσεων στο ταίρι και φέρεσαι εγωιστικά. Μην τραβάς το σκοινί γιατί θα σπάσει. Την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι θα την κατακτήσεις με πιο ωραίο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να φλερτάρεις έναν υποψήφιο σύντροφο που έχεις βάλει στο μάτι, με επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεσαι σε επαφή με κάποιους συναδέλφους στην δουλειά και επικοινωνείς τις φαεινές ιδέες σου. Καλύτερα να τις επικοινωνήσεις με τους ανωτέρους. Οικονομικά δεν έχεις κάτι που να σε απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τους Ερμή και Ουρανό. Το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στην καθημερινότητα και στις επαγγελματικές σου συνήθειες. Κάποιες αγγαρείες σε ενοχλούν και σε κουράζουν ταυτόχρονα. Νιώθεις πως είσαι πλασμένος για άλλα πράγματα και δεν σε ενδιαφέρει να τρως τον χρόνο σου σε λεπτομέρειες που δεν προσφέρουν τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα γλυτώσεις από την γκρίνια του συντρόφου και την μουρμούρα. Σε θέλει περισσότερο χρόνο κοντά του και δεν του τον προσφέρεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι εντελώς ακατάλληλη για νέες γνωριμίες. Ακολούθησε την πεπατημένη και επικεντρώσου στο άτομο που βρίσκεται στην δουλειά και ενδιαφέρεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά είναι πιεστική, κουραστική, με πολλές αγγαρείες που πρέπει να διευθετήσεις. Αγχώνεσαι για τα χρήματα που δεν φθάνουν, όσο κι αν κάνεις οικονομία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη έρχεται σε όψη αντίθεσης με τους Ερμή και Ουρανό. Τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον αλλάζουν και ανατρέπονται από εξωγενείς παράγοντες. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρα δεν σε αντιπροσωπεύουν πλέον. Προσπαθείς να σπάσεις το κατεστημένο αλλά δεν σε βοηθά το περιβάλλον που μέχρι πρότινος σε στήριζε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική διάθεση σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου και επιθυμείς να διασκεδάσεις μαζί του αφήνοντας πίσω τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η έντονη κοινωνικοποίηση σε φέρνει μπροστά σε νέες γνωριμίες. Φλερτάρεις και κατακτάς ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις να κάνεις πράξη και να υλοποιήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια. Φίλοι και συνεργάτες στέκονται στο πλευρό σου. Οικονομικά σπαταλάς τα χρήματα σε εξόδους, διασκεδάσεις και καλή ζωή.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, και η θέση της Σελήνης βρίσκεται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ του κοινωνικοεπαγγελματικού περιβάλλοντος και της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε και δεν γίνεται να είσαι συνεπής παντού. Κάτι θα ξεφύγει της προσοχής σου. Νοιάζεσαι για το σπίτι σου, αλλά και η δουλειά σε θέλει σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο τα προβλήματα ξεκινούν όταν σε βλέπει να γίνεσαι εργασιομανής και να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Οι προσπάθειες του να σε τραβήξει βαίνουν άκαρπες. Αν είσαι ελεύθερος σήμερα δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις μια νέα γνωριμία. Δεν έχεις χρόνο, ούτε και διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λαμβάνεις ξαφνικά νέα από την δουλειά που σε εκπλήσσουν. Οικονομικά είσαι εγκρατής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Είσαι δραστήριος με έντονη εξωστρέφεια. Κάποια νέα από μακριά σε ξαφνιάζουν. Ενδεχομένως να δεχθείς την απρόσμενή επίσκεψη ατόμου από το εξωτερικό. Μπορεί όμως να κάνεις εσύ ένα έκτακτο ταξίδι! Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και έχεις πολύ καλή ψυχολογία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιθυμείς να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και προτείνεις μια εκδρομή ή ένα ταξίδι. Ενθουσιάζεσαι με τον σχεδιασμό του ταξιδιού και την γλυκιά προσμονή. Αν είσαι ελεύθερος, είναι βέβαιη μια γνωριμία πάνω σε μια μετακίνηση. Μη μείνεις μέσα και χάσεις την ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή και δεν έχεις παρά να αξιολογήσεις και να ανακαλύψεις την καλύτερη. Οικονομικά ξοδεύεις πέραν του επιτρεπόμενου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη κινείται ακριβώς απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αφού παρουσιάζεται ένα ξαφνικό πρόβλημα με τα οικονομικά. Πρόσεχε τις οφειλές και επικεντρώσου στην ανεύρεση λύσεων. Ευτυχώς το μυαλό σου δουλεύει με αυξημένη ταχύτητα και κάτι θα σκαρφιστείς για να το ξεπεράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος νιώθεις την ανασφάλεια να τρυπώνει στην ψυχή σου και θεωρείς πως το ταίρι κάτι κρύβει. Συζητώντας με όμορφο τρόπο μπορείς να το ανακαλύψεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν σε ενθουσιάζει η προοπτική μιας νέας σχέσης κα προτιμάς να συνδεθείς με το παρελθόν και το άτομο που μιλάει ακόμα στην ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι προτάσεις για συνεργασίες εντελώς ξαφνικά. Πρόσεχε τους οικονομικούς διακανονισμούς, γιατί κάπου φαίνεται να μη τα βρίσκεις και κινδυνεύει να σπάσει η συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται σε αντίθεση από τους Ερμή και Ουρανό. Φυτίλια μπαίνουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα βάζουν οι άλλοι. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να συγκρατείς τα νεύρα σου. Όσο κι αν η συμπεριφορά τους σε σοκάρει, όσο κι αν σε προκαλούν μη δίνεις σημασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής και πορεύεσαι μαζί του, μην εκπλαγείς αν δεις κάτι άλλο από αυτό που γνώριζες μέχρι τώρα. Η συμπεριφορά του προς εσένα αλλάζει και ψάχνεις το γιατί. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει. Κράτα τις κεραίες ανοικτές για να εντοπίσεις το μελλοντικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε καλή φάση για να δεχθείς επαγγελματική πρόταση αλλά να προσέχεις τους συνεργάτες γιατί μπορεί να μην είναι σταθεροί στις απόψεις τους. Οικονομικά δεν φαίνεται κάποια σημαντική μεταβολή στα εισοδήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται σε αντίθεση από τους Ερμή και Ουρανό. Δεν είσαι σε καλή διάθεση και επιθυμείς την μοναχικότητα. Είσαι εσωστρεφής και αποζητάς την ησυχία σου. Θέλεις να απομονωθείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες. Γενικά θέλεις χρόνο με τον εαυτό σου και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Απλά φρόντισε να μη σε καταβάλει το άγχος της ενδοσκόπησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος αποστασιοποιείσαι από το ταίρι και μένεις παρέα με την μοναξιά. Δεν έχεις όρεξη για κουβέντες και εξόδους. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις σήμερα να βρεις το ιδανικό ταίρι γιατί δεν υπάρχει. Προσπάθησε το άλλη μέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά είναι πολύ απαιτητική και σου αποσπά την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Στα οικονομικά δεν είσαι ευχαριστημένος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη κινείται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και επιθυμείς να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα. Νοιάζεσαι για τους φίλους και έρχεσαι σε επαφή μαζί τους. Τα ταλέντα και τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα τα προωθείς αλλά σε φρενάρουν κάποια ξαφνικά νέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος βλέπεις την απρόβλεπτη συμπεριφορά του συντρόφου και σοκάρεσαι. Είναι της στιγμής γι’ αυτό μη δίνεις μεγάλη έκταση. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να ανακαλύψεις το ταίρι που επιθυμείς σε χώρο που δεν φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις προϋποθέσεις να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σχέδια και με την στήριξη των φίλων το πετυχαίνεις. Οικονομικά δεν θα αποφύγεις τα έκτακτα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη κινείται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό, που σε τοποθετεί ανάμεσα στην επιθυμία για άνοδο της κοινωνικής θέσης και καταξίωσης με την οικογένεια που σε διεκδικεί. Η συμπεριφορά των οικείων σε σοκάρει γιατί λειτουργούν απρόβλεπτα προκειμένου να κερδίσουν αυτό που θέλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος προτιμάς να μένεις στο σπίτι και να κερδίζεις χρόνο μαζί του, παρά να τρέχεις από δω κι εκεί. Λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο σύντροφος δεν συμφωνεί. Αν είσαι αδέσμευτος υπάρχει η πιθανότητα να έρθεις ξαφνικά πιο κοντά με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει στην δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το σπαθί σου έχεις κερδίσει την επαγγελματική άνοδο και σταθεροποιείς την ανοδική πορεία. Οικονομικά βγαίνουν έκτακτα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Είναι η στιγμή που βελτιώνεται η διάθεση σου και αποκτάς αισιοδοξία για το μέλλον. Η επιθυμία σου για ταξίδια, εκδρομές, επικοινωνίες και συναντήσεις είναι τονισμένη. Μόνο να προσέχεις τις κουβέντες γιατί μπορεί να σου ξεφύγει κάτι που θα μετανιώσεις. Έρχονται ξαφνικές ειδήσεις!

[Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σε βοηθά να σχεδιάσεις το ταξίδι σας. Έχεις κάποιες άλλες προτάσεις για διαφορετικούς προορισμούς και διαφωνεί με τις επιλογές σου. Αν είσαι αδέσμευτος είναι η κατάλληλη μέρα να γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου. Οι μετακινήσεις προσφέρονται για αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ανοίξει τους ορίζοντες και δέχεσαι προτάσεις από μακριά που εξασφαλίζουν το επαγγελματικό μέλλον. Οικονομικά τα έξοδα που κάνεις αφορούν τις διασκεδάσεις και τα ταξίδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη