Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου


Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Σήμερα σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο του Ήλιου-Κρόνου φίλε μου Κριέ, που για σένα σηματοδοτεί μια ανάπαυλα από τα οικογενειακά προβλήματα. Αρκετό βάρος κουβαλάς στις πλάτες σου τόσο καιρό και ήρθε η στιγμή να βάλεις όρια και να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Οι δεσμοί με τα μέλη της οικογένειας σταθεροποιούνται και παίρνεις την ανταμοιβή για την προσφορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει πολύ σοβαρά το θέμα της συγκατοίκησης. Η σχέση έχει αντέξει στο χρόνο και το μόνο που μένει είναι να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις την πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη κα οικειότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά διαγράφουν σταθερή πορεία αν και κάποιες φορές σε αγχώνουν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τα κληρονομικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη και το θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, σε ευνοεί φίλε μου Ταύρε, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επίτευξη των στόχων σου. Τα όνειρα που έχεις κάνει για το μέλλον, βλέπεις ότι υλοποιούνται και έρχεται η αναγνώριση των προσπαθειών σου. Μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις τις ιδέες και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση μοιράζεσαι με τον σύντροφο τις ιδέες σου και μπορείς να τις συζητήσεις μαζί του. Επικοινωνείς, συζητάς και υπάρχει ταύτιση απόψεων. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την θετική όψη της ημέρας για να έρθεις σε επαφή με φίλους και από εκεί μέσα να γνωριστείς με το άτομο που θα σε συντροφεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική πρόταση προκύπτει και σου αναπτερώνει το ηθικό, γιατί είναι πολύ συμφέρουσα και θα ανεβάσει το οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη και ο ευνοϊκός σχηματισμός του τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου σε εστιάζει στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Η δουλειά είναι πρωταρχικής σημασίας και βλέπεις ότι τίποτα από αυτά που έκανες δεν πήγε χαμένο. Οι κόποι και οι θυσίες σου αναγνωρίζονται και λαμβάνεις τόσο ηθική, όσο και υλική ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, νιώθεις την ασφάλεια που σου προσφέρει ο σύντροφος, μόνο και μόνο με την εκμυστήρευση των συναισθημάτων του. Η σχέση είναι σταθερή και δεν υπάρχει κάτι που να σε ανησυχεί. Εσύ που είσαι ελεύθερος, σήμερα σε νοιάζει η δουλειά και η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και δεν έχεις χρόνο για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα μεγάλο στοίχημα που έβαλες στα επαγγελματικά ήταν η άνοδος και η αναγνώριση. Το κέρδισες με το σπαθί σου και απολαμβάνεις καταξίωση και οικονομική ευμάρεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη και ο σχηματισμός του θετικού τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, σε ευνοεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Καταρχάς ο Ήλιος λάμπει μέσα από το ζώδιο σου και σε κάνει ορατό στον κόσμο. Ο Κρόνος σταθεροποιεί τα μελλοντικά σχέδια και τα ταξίδια πραγματοποιούνται. Η συμμετοχή της Σελήνης στον σχηματισμό, δημιουργεί ένα μεγάλο τρίγωνο στον υδάτινο σταυρό που ανήκεις, που σε κάνει πολύ τυχερό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση, νιώθεις την ανάγκη να μεταδώσεις την χαρά που έχεις στην ψυχή και την αισιοδοξία, στον ερωτικό σύντροφο. Περνάς υπέροχες στιγμές μαζί του και πραγματοποιείς ένα ταξίδι που είχες στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, και θέλεις να γνωρίσεις ένα άτομο, μπορείς να βγεις απλά μια βόλτα, ή να κάνεις μια βραδινή έξοδο και θα βρεις τον κατάλληλο χωρίς καμμιά δυσκολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα σχέδια, νέοι συνεργάτες, νέες δουλειές και ότι δεν χωράει η φαντασία σου θα το εισπράξεις και με το παραπάνω. Στα οικονομικά δεν σε ενδιαφέρει να ξοδέψεις γιατί θα περάσεις καλά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Πέμπτη και σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου. Οι θέσεις που καταλαμβάνει στο χάρτη σου είναι δύσκολες και εσωστρεφείς και έρχεται να δημιουργήσει ασφάλειες από εκεί που δεν υπήρχαν. Κινούμενος παρασκηνιακά θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που δίνονται για να αυξήσεις την ρευστότητα των οικονομικών και να νιώσεις ασφάλεια. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση και ανεβαίνει το γόητρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που βρίσκεσαι σε σχέση, έχεις εισπράξει από το ταίρι δυνατές και έντονες εμπειρίες που σε έχουν κρατήσει κοντά του. Δεν θέλεις να χάσεις κάτι τόσο πολύτιμο και προσπαθείς πάντα για το καλύτερο. Αν όμως είσαι ελεύθερος, σε περιτριγυρίζουν σκέψεις από παρελθοντική σχέση που έληξε κάπως άδοξα και επιθυμείς να βρεθείς πάλι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά συνεχίζεις να κινείσαι μυστικά και παρασκηνιακά, προσπαθώντας να πετύχεις τους σκοπούς σου. Έχεις την εύνοια να κατορθώσεις και να κάνεις την δουλειά που επιθυμείς. Στα οικονομικά σταθεροποιείς το εισόδημα και τακτοποιείς τις εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη και σχηματίζεται στον ουρανό το θετικό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου που ευνοεί σχέσεις, συνεργασίες και σχέδια. Δέχεσαι την αμέριστη βοήθεια των συνεργατών αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό σου και θεωρούνται σημαντικοί. Επικοινωνείς τις ιδέες και συζητάς για τα μελλοντικά πλάνα της ζωής σου. Σταθεροποιείς φιλικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, είσαι και ευτυχισμένος με τον ερωτικό σύντροφο και θεωρείς πως τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει την ευτυχία σου. Η σχέση βαδίζει σε σωστό δρόμο και σταθεροποιείται. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, εύκολα μπορείς να κάνεις μια όμορφη γνωριμία σήμερα, που έχεις την τύχη στα πόδια σου. Αρκεί να συναναστραφείς με κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργασίες με άτομα του φιλικού κύκλου δεν αποκλείονται, αφού και στήριξη υπάρχει και εμπιστοσύνη. Οικονομικά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς και όλα είναι υπέρ σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και ο σχηματισμός του ευνοϊκού τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου σε προμοτάρει θετικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα και την δουλειά γενικότερα. Εκεί που βρίσκεσαι νιώθεις ασφαλής και τίποτα δεν απειλεί την σταθερότητα και την σιγουριά που αισθάνεσαι. Οι καθημερινές συνήθειες δεν σε αγχώνουν, αλλά διεκπεραιώνονται πολύ εύκολα και ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ρουτίνα που είχε τρυπώσει στην σχέση φεύγει και ασχολείσαι με πιο ωραία πράγματα. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και το ερωτικό ταίρι σε θέλει περισσότερο από ποτέ. Αν δεν έχεις ταίρι, κοίτα λίγο καλύτερα στο χώρο της εργασίας σου. Υπάρχει ένα άτομο που δεν έχεις εντοπίσει ότι ενδιαφέρεται για σένα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανεβαίνει η καριέρα και καταξιώνεσαι επαγγελματικά μετά από πολύ δουλειά. Επιτέλους αναγνωρίζονται οι κόποι σου. Οικονομικά νιώθεις ασφαλής με αυτά που κερδίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα είναι Πέμπτη και σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο φίλε μου Σκορπιέ, που για σένα σημαίνει, ότι σε ακολουθεί η τύχη κατά πόδας. Η συμμέτοχή δε της Σελήνης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο στον υδάτινο σταυρό, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τα επίπεδα της εύνοιας. Παίρνεις την πρωτοβουλία να πας την ζωή σου ένα βήμα παραπέρα και να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλει η ψυχή σου χωρίς να κρέμεσαι από τους άλλους. Υλοποιείς και σταθεροποιείς σχέδια για την ζωή σου. Γνωρίζεις κόσμους και πολιτισμούς που ούτε καν φανταζόσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις μια όμορφη και ερωτική περίοδο με τον σύντροφο σου. Ταξίδια, εκδρομές, περιπέτειες σε περιμένουν. Επιθυμείς να εξερευνήσεις τον κόσμο παρέα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι μέσα και περιμένεις την τύχη να χτυπήσει την πόρτα. Κάνε εκδρομές, βόλτες και θα ανακαλύψεις πολλούς αξιόλογους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέοι συνεργάτες θα σε βοηθήσουν προσφέροντας την δουλειά που ονειρευόσουν. Στα οικονομικά έχεις απίστευτη τύχη για αύξηση και άνοδο του εισοδήματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη το θετικό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, σε σταθεροποιεί σε τομείς που είναι αρκετά δύσκολοι. Δημιουργούνται οι ευνοϊκές συνθήκες για την σύσφιξη των σχέσεων του οικογενειακού περιβάλλοντος, κάτι που μέχρι πρότινος ήταν ανέφικτο. Παραμερίζονται τα προβλήματα που αφορούσαν κυρίως τα κληρονομικά ζητήματα. Παρόλο που υπάρχουν ακόμα μέσα στην ψυχή ψήγματα ανασφάλειας, καταφέρνεις να τα προσπεράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή διάθεση σε θέλει μέσα στο σπίτι κάνοντας συζητήσεις με το ταίρι. Αποζητάς να έρθεις πιο κοντά του και να συνδεθείς εγκεφαλικά και σωματικά. Αν είσαι ελεύθερος, σε ταλανίζει μια ερωτική σχέση του παρελθόντος και δεν σε ενδιαφέρει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έχεις την τύχη να συνεργαστείς με άτομα από το παρελθόν που δεν μπορούσες μέχρι στιγμής γιατί πάντα κάτι την εμπόδιζε. Στα οικονομικά βάζεις πρόγραμμα στις οφειλές και τις τακτοποιείς μία προς μία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα είναι Πέμπτη και σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που για σένα φίλε Αιγόκερε, είναι πάρα πολύ ευνοϊκό. Η κοινωνικότητα ανεβαίνει στα ύψη και γίνεσαι εξωστρεφής και επικοινωνιακός. Οι προηγούμενες δυσκολίες που σε καθήλωναν σε εσωστρέφεια, ανήκουν στο παρελθόν. Ανανεώνεσαι και συναναστρέφεσαι με κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, αποκαθίσταται η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο και υπάρχει πλέον συνεννόηση και κατανόηση. Ο σχεδιασμός της πορείας της σχέσης γίνεται από κοινού. Αν είσαι αδέσμευτος, αναπτύσσεις τα επικοινωνιακά ταλέντα και η ανεβασμένη διάθεση φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καινούργια δουλειά και νέα συνεργασία προβλέπεται άμεσα. Έχεις μεγάλο άνοιγμα της τύχης και στον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη και ο σχηματισμός του ευνοϊκού τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου σε ωθεί να βάλεις προτεραιότητες πάνω σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τις δυσκολίες που έφερε. Η συναισθηματική και οικονομική ανασφάλεια εξαλείφεται και ασχολείσαι περισσότερο με την αύξηση του εισοδήματος, αλλά και την επαγγελματική, κοινωνική άνοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που είσαι δεσμευμένος, παύουν να σε ενοχλούν παράπονα και γκρίνιες αφού τώρα βρίσκεις μια λογική εξήγηση σε αυτό που συνέβαινε και δικαιολογείς συμπεριφορές. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ανακαλύψεις το ταίρι μέσα από τον εργασιακό χώρο, ή τον ευρύτερο επαγγελματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δουλειές που σου έχουν αναθέσει οι εργοδότες διεκπεραιώνονται γρήγορα και άψογα. Στα οικονομικά ξεπερνάς την στενότητα αυξάνοντας το εισόδημα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη και σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, που για σένα φίλε μου Ιχθύ, σημαίνει πως ξαλαφρώνεις από πολλά βαρίδια που κουβαλάς στους ώμους σου. Η σελήνη που συμμετέχει στον σχηματισμό, δημιουργεί ένα μεγάλο τρίγωνο στον υδάτινο σταυρό, που ανήκει και το δικό σου ζώδιο. Αυξάνει ακόμα περισσότερο την εύνοια και την τύχη που βλέπεις να σου χαμογελά επιτέλους. Αντιμετωπίζεις με ωριμότητα και σοβαρότητα όλες τις καταστάσεις και οι ευκαιρίες που έρχονται δεν πάνε χαμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις μια υπέροχη περίοδο με το ερωτικό ταίρι με διασκεδάσεις, εξόδους και ταξίδια. Ο έρωτας ξανανιώνει τις καρδιές και περνάς στο επόμενο στάδιο της επισημοποίησης. Αν είσαι αδέσμευτος, οι γνωριμίες έρχονται στο δρόμο σου χωρίς καν να κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πλέον ώριμος και έτοιμος για να συνάψεις καινούργιες συμφωνίες για νέα δουλειά. Στα οικονομικά η καλή διαχείριση φέρνει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη