Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, σχηματίζεται το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα. Η μέρα σου είναι πολύ πιεστική και φορτική στα επαγγελματικά, πιέζεις πολύ τον εαυτό σου για την επιτυχία και την διάκριση που ζητάς, αλλά αυτή την ημέρα θα υπάρξουν ίντριγκες, ανταγωνισμοί και ισχυρές πιέσεις! Έλεγξε την παρορμητικότητα, την βιασύνη, που σου στερούν πολλές ευκαιρίες. Η αναγνώριση που αποζητάς δεν θα έρθει με αυτό τον τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έρχεσαι σε δύσκολη θέση με τον σύντροφο, εξ αιτίας της κυκλοθυμίας σου. Μπορεί να έχεις νεύρα για προσωπικούς παράγοντες και γιατί δεν σου έρχονται όπως τα θέλεις, αλλά κι ο άλλος δεν σου φταίει. Αν είσαι αδέσμευτος, την σημερινή μέρα δεν έχεις και πολλές πιθανότητες για γνωριμίες. Είσαι αλλού επικεντρωμένος!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση από την μεριά σου για να αποδώσουν αυτά που επιθυμείς. Οι συνεργασίες προς το παρόν κωλύονται και δεν προχωρούν. Τα εμπόδια θα ξεπεραστούν αν αλλάξεις την συμπεριφορά σου. Οικονομικές μεταβολές δεν υπάρχουν για την ώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου θέλει προσοχή. Κάποιοι βάζουν εμπόδια στα σχέδια σου χωρίς να αντιλαμβάνεσαι το πως και το γιατί. Έχε τις κεραίες ανοικτές γιατί δεν έχουν όλα τα άτομα καλές προθέσεις απέναντί σου, είτε σε προσεγγίζουν για να μάθουν κάτι από εσένα. Μείνε μακριά από τις παγίδες και τα παρασκήνια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα δυσκολευτείς να πραγματοποιήσεις το ταξίδι που έταξες στο ταίρι σου. Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες σε εμποδίζουν. Άθελα σου στεναχωρείς τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για εξωτερικές δραστηριότητες και γνωριμίες. Ασχολήσου με τον σχεδιασμό της προσέγγισης ενός ατόμου που ήδη γνωρίζεις μέσα στο χώρο της δουλειάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα λάβεις κάποιες προτάσεις για δουλειά που θα χρειαστεί να μετακινηθείς από το τόπο διαμονής. Αν σε συμφέρει οικονομικά μπορείς να συμφωνήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Ενώ η διάθεση σου είναι να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο, έρχονται οι έννοιες για τα οικονομικά που χωλαίνουν και αμέσως χαλάει το κλίμα. Η εσωστρέφεια σε βάζει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Προσπάθησε να μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου με αρνητικές σκέψεις, αλλά θυμήσου ότι σήμερα έχεις την τάση να μεγαλοποιείς λίγο παραπάνω τις καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δυσκολεύεσαι να εκδηλώσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου στον σύντροφο και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ένα αίσθημα ζήλιας δεν θα το αποφύγεις, αλλά μάλλον προέρχεται από κάποιο φιλικό άτομο που σε χειραγωγεί, ενάντια στο ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, ο πόθος για ένα πρόσωπο, σιγοκαίει μέσα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια πρέπει να ανακατασκευαστούν. Οι συνεργασίες χρειάζονται μελέτη πριν υλοποιηθούν. Τα οικονομικά βαραίνουν την ψυχή σου διότι αντιμετωπίζεις κάποιες πρόσκαιρες δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Εστιάζεις το ενδιαφέρον στις σχέσεις, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις διαπροσωπικές. Υπάρχει μια δυσκολία στα θέματα της καριέρας που την προκαλούν οι συνεργάτες. Βάζουν εμπόδια επειδή δεν θέλουν την εξέλιξη σου. Έχεις αρκετή υπομονή ώστε να περιμένεις να περάσει η δύσκολη συγκυρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο άνθρωπος σου είναι δύσκολο να σε καταλάβει τούτη τη χρονική περίοδο. Το ενδιαφέρον σου δεν είναι στην σχέση αλλά σε άλλους τομείς. Ενδεχομένως να βγάλει ζήλια και ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα ναι μεν μπορείς να κάνεις μια γνωριμία, αλλά μάλλον δεν θα είναι αντάξια των προσδοκιών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τις συνεργασίες να είσαι προσεκτικός γιατί υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να πας μπροστά. Τουλάχιστον τους γνωρίζεις διότι είναι θρασείς και δεν κρύβονται. Οικονομικά προς το παρόν δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τα μελλοντικά σχέδια πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα στο κενό, γιατί η καθημερινότητα σε προορίζει για άλλα πράγματα. Βασικά υπάρχουν κάποιες αναποδιές και ενώ ξεκινάς για κάπου σε πάει αλλού. Πρέπει να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες και να κλείσεις τρύπες, ώστε να σου φύγει το άγχος. Τα ταξίδια αλλά και τα μεγάλα σχέδια που κάνεις μπορούν να περιμένουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, με την ρουτίνα που υπάρχει στην σχέση δεν βρίσκεις χαρά και ευτυχία. Επειδή κάποιοι παράγοντες σε εμποδίζουν να ταξιδέψεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις έστω ένα μικρό περίπατο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον. Θα νιώσεις οικεία αμέσως μόλις τον δεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πηγή άγχους η δουλειά που την κάνεις σαν αγγαρεία πλέον. Το μυαλό σου δεν είναι συγκεντρωμένο. Οικονομικά πιέζεσαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Όλες οι σχέσεις, επαγγελματικές, αισθηματικές, οικονομικές, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Η αλήθεια είναι πως σε κυνηγά το αδυσώπητο παρελθόν και σου μπλοκάρει την εξέλιξη. Πρέπει να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή και να τελειώσεις με αυτό, ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Προσπάθησε να περιορίσεις τις ανασφάλειες, τις καχυποψίες και τις αμφιβολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε εξιτάρει ερωτικά το ταίρι και θέλεις να βρίσκεσαι συνεχώς μαζί του. Επειδή είσαι ανασφαλής ενδεχομένως βγάλεις ζήλια που θα χαλάσει το κλίμα, αλλά θα δημιουργήσει έντονο πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, κάλλιστα μπορείς να γνωρίσεις το άτομο που θα διεγείρει την σεξουαλικότητα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σε ενδιαφέρουν αυτό το διάστημα αρκεί να μη μπλέξεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά. Οικονομικά βάλε προτεραιότητες και τακτοποίησε σιγά σιγά τις οφειλές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη και το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, σε κάνει να βρίσκεσαι φορτισμένος με θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Οι σχέσεις περνούν δια πυρός και σιδήρου. Οι απόψεις των δικών σου ανθρώπων σε επηρεάζουν αλλά δεν καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να γίνεται πάντα το δικό τους. Είσαι συγκαταβατικός από την φύση σου και προτιμάς την σιωπή για να μη διαταράξεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και μοιράζεσαι την ίδια σκέπη με τον σύντροφο, νιώθεις το σπίτι φυλακή και θέλεις να δραπετεύσεις. Προσπάθησε να αφουγκραστείς και τις ανάγκες του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα ανακαλύψεις σήμερα το άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα αντιμετωπίσουν προσωρινά προβλήματα. Στα οικονομικά δαπανώνται πολλά χρήματα για το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, φέρνει αλαλούμ στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με άνθρωπο και γι’ αυτό προτιμάς να ασχοληθείς με το βαρετό και συνηθισμένο πρόγραμμα σου. Η μέρα σήμερα είναι πιεστική με πολλές υποχρεώσεις τις οποίες μάλιστα δυσκολεύεσαι να τελειώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχει τρυπώσει η ρουτίνα στην σχέση και δεν την βλέπεις για κάποιο λόγο. Πλησίασε το ταίρι και κάνε μια σοβαρή συζήτηση αν θέλεις να καταλήξει κάπου. Αν είσαι αδέσμευτος, ο λιγοστός χρόνος που διαθέτεις δεν φτάνει για να κοινωνικοποιηθείς και να γνωριστείς με κάποιο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν σε χαλάει καθόλου η ρουτίνα της δουλειάς, αρκεί να μη σου αποσπούν την προσοχή και σε καθυστερούν. Οικονομικά τα έξοδα γίνονται για την δική σου φροντίδα και υγιεινή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει την όψη του τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Την ανεμελιά και την αισιοδοξία δεν την εξασφαλίζεις αν όλα γύρω σου είναι προβληματικά. Έτσι προτιμάς να αποκτήσεις πρώτα τις σταθερές βάσεις και το ασφαλές περιβάλλον. Σαφώς και δεν είναι εύκολο αλλά με θέληση και προσπάθεια όλα γίνονται. Ο περιορισμός στα οικονομικά σου στερεί την ανεμελιά που θα ήθελες αυτή την εποχή να είχες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι σε πολύ καλή διάθεση και η επιθυμία σου είναι να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Κρύψε τις ανυπόστατες ανασφάλειες και μη χαλάς την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια, αρκεί να μη φανείς κτητικός από την πρώτη στιγμή και τον τρομάξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανάδειξη των ταλέντων και των δημιουργημάτων ενδείκνυται αυτή την περίοδο. Εκμεταλλεύσου τα και θα έχεις οικονομικά οφέλη και θα εξασφαλίσεις τα προς το ζην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Είσαι αυστηρός κριτής στην σχέση σου με την οικογένεια και αμείλικτος στις αποφάσεις. Έχεις ανυποχώρητη στάση και δεν λες να βάλεις νερό στο κρασί σου. Θυμήσου ότι κάποτε σε στήριξαν και ότι τώρα έφτασε η σειρά σου να κάνεις το ίδιο !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, προσπαθείς να κρύψεις τον εγωισμό, αλλά το ταίρι σε γνωρίζει πολύ καλά για να το ξεγελάσεις. Μην τα θέλεις όλα δικά σου και άσε χώρο στον σύντροφο να αναπνεύσει. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν βοηθά η μέρα για κοινωνική ζωή όπου μπορείς να κάνεις γνωριμίες.

Προσπάθησε κάποια άλλη στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές διαφορές αφορούν την οικογενειακή επιχείρηση, ή απλώς έχουν λόγο στην δουλειά σου. Ξεκαθάρισε την κατάσταση! Οικονομικά έχεις δυσκολίες από τα έξοδα που δαπανώνται για το σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σου αφορούν παρελθοντικές επιλογές που καλείσαι να διαχειριστείς. Λειτουργείς εντελώς διαισθητικά, αλλά κάποιες φορές η διαίσθηση σε εγκαταλείπει. Βάλε την λογική που σου ταιριάζει καλύτερα και προσπάθησε αυτή την ημέρα να αποφύγεις τις σκληρές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να νιώσεις τα συναισθήματα του συντρόφου και να αφουγκραστείς τις δικές του επιθυμίες. Βάλε φρένο στην ανασφάλεια διότι δεν έχει καμία βάση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις την επιθυμία να επικοινωνήσεις με έναν έρωτα από τα παλιά και να μάθεις τα νέα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ορισμένες ιδέες και θέλεις να τις κάνεις πράξη πάνω στη δουλειά σου. Προς το παρόν τις κρατάς μόνο για τον εαυτό σου με άκρα μυστικότητα! Οικονομικά δεν υπάρχει κάτι σημαντικό που να σε προβληματίζει.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Μη σου κακοφανεί αν αναβληθούν τα σχέδια και οι φιλοδοξίες επειδή θα πρέπει πρώτα να ασχοληθείς με την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Για να νιώσεις ασφάλεια θα πρέπει να αποταμιεύσεις κάποια έσοδα. Κάποιες εξελίξεις στο κοινωνικό περιβάλλον σε θλίβουν και αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια άτομα δεν είναι φερέγγυα όπως πίστευες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με το ταίρι κάνεις όνειρα για κοινωνική ζωή και εξωστρέφεια. Τα προβλήματα προς το παρόν σε φέρνουν σε στασιμότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, κάπου ανάμεσα στους φίλους θα βρεις το άλλο σου μισό. Είναι το απόλυτο ταίριασμα αφού διαπιστώνεις ότι ταυτίζεσαι σε όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια υλοποιούνται με την αρωγή των φίλων. Αποκτάς συμμάχους αλλά θα πρέπει να ανακαλύψεις ποιοι είναι αυτοί. Οικονομικά είσαι ανασφαλής γιατί δεν γνωρίζεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη