Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10/7

ΚΡΙΟΣΓενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα είσαι αρκετά εσωστρεφής και νιώθεις έντονη συναισθηματική φόρτιση. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε βρίσκει την λύση του. Χρειάστηκε να συγχωρέσεις για να λυτρωθείς. Ταυτόχρονα σε απασχολεί η επαγγελματική άνοδος και η φήμη. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου που θα προκαλέσει αύξηση των υποχρεώσεων και κουραστική καθημερινότητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση αισθάνεσαι ανασφάλεια και τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Κολλάς σε λεπτομέρειες και ψάχνεις αφορμές για γκρίνια και τσακωμό. Φέρεσαι με επιβλητικότητα στον σύντροφο θέλοντας να κυριαρχείς πάνω του. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είσαι πρόθυμος να παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που ήδη είναι φορτωμένο. Χρόνος δεν υπάρχει για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπαθείς να δώσεις όλη την ενέργεια στην δουλειά για να ανταπεξέλθεις στον όγκο εργασίας που σου έχει ανατεθεί. Στα οικονομικά μάλλον θα πιεστείς αφού δεν υπάρχει βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η σημερινή μέρα εξελίσσεται θετικά και ομαλά. Αρχικά θα λάβεις ειδήσεις και μηνύματα από τους φίλους για να κανονίσεις έξοδο μαζί τους. Δεν λείπει όμως και η έμπνευση, η δημιουργικότητα, οι συζητήσεις για μελλοντικά σου σχέδια και αυτό σου δίνει άπλετη χαρά! Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και βάζει φτερά στον έρωτα, στα δημιουργικά σχέδια και στα επιχειρηματικά ανοίγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το ταίρι σου και να μη νευριάζεις με το παραμικρό. Παράλληλα να μην δίνεις λαβές για σχόλια και μη κάνεις πράγματα που θα εκνευρίσουν τον σύντροφο. Αν δεν έχεις σχέση, θα μπεις στην δράση για να βρεις. Αν κινηθείς σε χώρους διασκέδασης και φλερτάρεις πολύ σύντομα θα έχεις στην αγκαλιά σου το αντικείμενο του πόθου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις για δουλειά θα έχεις και μάλιστα πολύ δελεαστικές. Στα οικονομικά θα φανείς σπάταλος και επιπόλαιος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα και σκέφτεσαι αποκλειστικά τα επαγγελματικά και την αύξηση του εισοδήματος. Βρίσκεις ικανοποιητικές λύσεις και για τα δύο. Λαμβάνεις στήριξη από άτομα που έχουν κύρος και ανώτερη θέση στην δουλειά. Πάντα με το αζημίωτο βέβαια, αφού κι εσύ έχεις να προσφέρεις την εργασία σου. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και σε φέρνει αντιμέτωπο με το οικογενειακό περιβάλλον, για το επόμενο διάστημα … Καλό είναι να βάλεις νερό στο κρασί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, νιώθεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς με τους φίλους, αλλά το ταίρι σε θέλει αποκλειστικά δικό του. Δεν θα αποφευχθούν χειριστικά παιχνίδια. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα να προτιμήσεις να πας μια βόλτα με ένα φιλικό άτομο και πολύ πιθανό να ανακαλύψεις τον έρωτα που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική συνεργασία σε ευνοεί και ανεβάζει την οικονομική ρευστότητα. Μη νομίζεις ότι θα σου μείνουν χρήματα αφού θα τα ξοδέψεις για την τακτοποίηση ενός χρέους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι μια ευνοϊκή μέρα σε γενικές γραμμές που σε εστιάζει στα επαγγελματικά και στην υλοποίηση των στόχων. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε κάνει επικοινωνιακό, μεταδοτικό και προσιτό. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην επαφή με τους άλλους. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου σε παρακινεί για ταξιδάκια και το επόμενο διάστημα είσαι μόνιμα σε κίνηση! Προσοχή να μην σου ξεφεύγουν λόγια και πληροφορίες που δεν πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να δείξεις ότι σε νοιάζει ο σύντροφος και να μη φέρεσαι σκληρά, για να μη πάρει αέρα όπως νομίζεις. Ένα ταξίδι που είχες κατά νου να κάνεις με το ταίρι μην το αμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν και δύσκολα θα ξεκολλήσεις. Θυμήσου ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει και κάνε μια νέα αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου γεννά ιδέες που τις μεταδίδεις στους ανωτέρους στην δουλειά και δέχεσαι φιλοφρονήσεις που σε ικανοποιούν ηθικά. Σε ότι αφορά τα οικονομικά θα στρώσουν γι’ αυτό να μην ανησυχείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η μέρα σήμερα δεν είναι τόσο φωτεινή όσο θέλει ο χαρακτήρας σου. Έχεις αντιληφθεί από καιρό πως κάτι μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σου και είσαι αγχωμένος. Έχεις επηρεαστεί αρνητικά και είσαι καχύποπτος με όλους όσους σε πλησιάζουν. Παρόλα αυτά το παρασκήνιο θα βγει στην επιφάνεια και θα το μάθεις. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου δεν θα καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα, γιατί θα σε καβαλήσουν τα έκτακτα έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, δεν διανύεις και την καλύτερη περίοδο της ζωής σου αφού υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν. Έχεις άγχος σχετικά με την συμβίωση με το ταίρι. Δεν υπάρχουν κοινές συνήθειες να σας ενώνουν. Αν δεν έχεις σχέση, προτίμησε μια άλλη μέρα να ψάξεις, γιατί η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κρατάς κρυμμένη την επαγγελματική συμφωνία που σύναψες. Στα οικονομικά τακτοποιείς ένα δάνειο. Εκτός από αυτό όμως θα κάνεις έξοδα για προσωπικές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, την πρώτη μέρα της εβδομάδας δεν θα λείψει το άγχος. αλλά αυτό είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει και σου είναι προσφιλές. Είναι εντελώς προσωρινό και η μέρα εξελίσσεται με υλοποίηση σχεδίων και φιλοδοξιών. Σε αυτό δεν είσαι μόνος και έχεις φίλους που σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους. Φρόντισε μόνο να ξεχωρίσεις ποιοι είναι αυτοί γιατί δεν είναι όλοι τους καλοί. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου και θα σε βάλει στην πρίζα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, διανύεις μια ρομαντική μέρα με τα συναισθήματα να αναδύονται από την ψυχή σου. Φρόντισε να διατηρήσεις αυτό το κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα σε προβληματίζει η ανάμνηση ενός έρωτα. Θα παραμείνει στο μυαλό, στο παρελθόν, ή θα κάνεις βήματα επανασύνδεσης;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική συνεργασία είναι προ των πυλών. Μάλιστα αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να την προτείνεις εσύ ο ίδιος. Στα οικονομικά σε απασχολεί η λήψη δανείου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει προσηλωμένο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Σε ενδιαφέρει να εξελιχθούν ομαλά ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει, σταθεροποιείται και βελτιώνεται η καθημερινότητα σου. Ο Άρης όμως από την Παρθένο σου τρυπά την πλάτη με το παρασκήνιο να λειτουργεί πισώπλατα και ύπουλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα κάνεις μια ωραία συζήτηση με το ταίρι για να παρθεί η απόφαση της συγκατοίκησης. Ξεπερνάς την κάθε δυσκολία και είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ελπίζεις σε μια καινούργια γνωριμία που θα κρατήσεις κρυφή στην αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε εμπνέει. Είναι αυτό ακριβώς που θέλεις να κάνεις στην ζωή σου. Μην κάνεις το λάθος να αμφιβάλλεις για τις ικανότητες σου. Τα οικονομικά μπορείς να τα διαχειριστείς καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει αγχωμένο με την σκέψη σου να περιστρέφεται στην δουλειά και στις καθημερινές υποχρεώσεις. Δεν παραλείπεις παράλληλα να αδειάζεις το μυαλό σου με εικόνες από ταξίδια και εξωτικούς προορισμούς. Προσπαθείς να ξεκλέψεις χρόνο για να πραγματοποιήσεις μια απόδραση. Ο Άρης από την Παρθένο σε κινητοποιεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την παρέα του συντρόφου και την συζήτηση για το μέλλον, την εξέλιξη της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνε μια έξοδο σε ένα μέρος που βρίσκεται κοντά σου και έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα μελλοντικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις στο νου σου διάφορα επιχειρηματικά πλάνα αλλά ακόμα δεν έχουν ωριμάσει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά δεν θα αποφύγεις τα έξοδα για να ικανοποιήσεις την όρεξη για ένα ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας έχει πολλές πληροφορίες. Είναι η μέρα που θέλεις να φτιάξεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και είσαι προσηλωμένος στην οργάνωση του. Παράλληλα σε απασχολεί η δουλειά, η οικονομία και πως θα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς. Ο Άρης από την Παρθένο σε θέτει σε εγρήγορση για την κατάκτηση των φιλοδοξιών και την άνοδο της καριέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα φαίνεται να μην είναι επηρεασμένη από εξωτερικά γεγονότα που χρειάζονται συζήτηση με το ταίρι. Το σπίτι και η αγκαλιά μοιάζουν ιδανικά! Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την επιθυμία να γνωρίσεις κάποιον, αλλά μάλλον δεν θα το κατορθώσεις προς το παρόν. Δεν θα σου μείνει χρόνος γιατί η μέρα είναι πιεσμένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το κυνήγι της εξουσίας και της ανώτερης θέσης θα ασχοληθείς σήμερα και όχι μόνο. Δεν θα σταματήσεις μέχρι να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά αποδεσμεύεσαι από ένα χρέος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και το μόνο που θέλεις είναι να αράξεις σπίτι και να νιώσεις την ζεστασιά και την θαλπωρή της φωλιάς σου. Τα γεγονότα όμως τρέχουν και εσύ οφείλεις να τα ακολουθήσεις. Φτάνουν στα αυτιά σου κάποια ευχάριστα μηνύματα από το στενό περιβάλλον, αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες που σε ευχαριστούν. Ο Άρης από την Παρθένο σε κινητοποιεί για εκδρομές, ή εκπαίδευση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση διανύεις μια ήρεμη περίοδο με στιγμές ρομαντισμού, αγάπης και ανταπόδοσης συναισθημάτων. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις γνωριμίες που προέρχονται κυρίως από μακριά και να ανέβει η ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες επαγγελματικές συνεργασίες και νέες συμφωνίες θα προχωρήσεις άμεσα. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι πολύ επικοινωνιακή κα με πολλές μετακινήσεις κυρίως για δουλειά. Σε απασχολεί το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σου αλλά και το οικονομικό. Αποζητάς ασφάλεια και σταθερότητα αλλά με τον Άρη στην Παρθένο δύσκολα θα τα βρεις. Βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι και προβλήματα από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αρκείσαι σε συζητήσεις που αφορούν την δουλειά και δεν εστιάζεις στην μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, διόλου απίθανο να σε απασχολήσει μια σχέση από το παρελθόν που σε εξιτάρει ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες γίνονται με άκρα μυστικότητα. Προτιμάς να μην ανοίξεις τα χαρτιά σου για την ώρα. Στα οικονομικά σε ενοχλεί μια οφειλή που τελικά θα βρεις τον τρόπο να την ρυθμίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας παραδόξως δεν σε πιέζει αν και σε βγάζει από την χαλαρή διάθεση που είχες. Ίσως επειδή είναι πολύ δημιουργική. Σήμερα είσαι γενναιόδωρος, εκφραστικός και διασκεδαστικός. Ευχάριστα μηνύματα και όμορφες ειδήσεις φτιάχνουν το κέφι και την μέρα σου. Συζητάς με φίλους και περνάς ιδανικά κάνοντας σχέδια που σε ενθουσιάζουν. Ο Άρης από την Παρθένο, σου κρούει όμως τον κώδωνα του κινδύνου στις διαπροσωπικές σχέσεις, από σήμερα και για το επόμενο διάστημα κυριαρχούν εύφλεκτες διαθέσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι με διασκεδάσεις, εξόδους και έντονη κοινωνική ζωή. Διόλου απίθανο να βρεθείς μαζί του σε μια γιορτή. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται για φλερτ και γνωριμίες. Πήγαινε όπου σε έχουν καλεσμένο και κοινωνικοποιήσου. Μπορείς όμως και σε ένα μικρό περίπατο να ανακαλύψεις τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις σχέδια για την δουλειά και σε ενδιαφέρουν οι συνεργασίες με άτομα που διαθέτεις τον ίδιο τρόπο σκέψης και διαχείρισης των εσόδων. Βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο, αν στο μυαλό σου υπάρχει ένα φιλικό άτομο.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη