Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23/7


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23/7 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Εκεί θα βρεθεί στον ίδιο χώρο και η Αφροδίτη που γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Το ενδιαφέρον σου είναι καθαρά στις σχέσεις κάθε είδους και κυρίως τις ερωτικές. Σε απασχολούν παράλληλα τα επιχειρηματικά σχέδια και τώρα θα καταπιαστείς με παλαιότερα χόμπι και ξεχασμένες δραστηριότητες. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές ειδήσεις σε ότι αφορά την προώθηση ενός ταλέντου, ή ένα σχέδιο που θα ανατραπεί.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να πάρεις από το χέρι τον ερωτικό σύντροφο και να βγεις έξω για διασκέδαση. Προτίμησε ένα μέρος όπου έχεις ξαναπάει για να περάσεις τέλεια. Αν είσαι διαθέσιμος και επιθυμείς την επανασύνδεση με το πρώην ταίρι τώρα είναι η ευκαιρία που έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και αναθεωρείς. Μπαίνει σε πιο σωστή βάση και όλα γίνονται μελετημένα. Στα οικονομικά σίγουρα θα κάνεις έξοδα για να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και εκεί βρίσκεται μαζί η Αφροδίτη στον ίδιο χώρο, που γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Θέματα σπιτιού και οικογένειας σε απασχολούν και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε αυτόν τον τομέα. Επανέρχονται προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις με τους οικείους. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σε ξαφνιάσει από την απόφαση που θα σου ανακοινώνουν τα μέλη της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα επιθυμείς την παραμονή στο σπίτι και την χαλάρωση με τον σύντροφο. Δεν αποκλείεται να μοιραστείς μερικές δουλειές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα γνώριμο πρόσωπο από τα παλιά κάνει την εμφάνιση του και σε πλημμυρίζουν πάλι τα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που είναι Κυριακή και έχεις άλλες έννοιες στο μυαλό σου δεν παραλείπεις να σκεφθείς την δουλειά που σε περιμένει από αύριο. Στα οικονομικά προσπαθείς να βουλώσεις μερικές τρύπες οφειλών που έχουν δημιουργηθεί τελευταία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Κυριακή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και παράλληλα στον ίδιο χώρο βρίσκεται η Αφροδίτη που ξεκινά το ταξίδι της προς τα πίσω. Σήμερα είναι πολύ ερωτική μέρα για σένα και φέρνει σπουδαίες εξελίξεις σε θέματα ερωτικά, συναισθηματικά και παιδιών. Μέρα με έντονη κινητικότητα και εξωστρέφεια. Μετακινήσεις, επαφές και συναντήσεις με φίλους που έχεις να δεις καιρό. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα φέρει μια ξαφνική συνάντηση που θα προτιμούσες να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μη χάσεις την ευκαιρία που προσφέρει αυτή η πολύ ερωτική μέρα και ζήσε το πάθος με τον σύντροφο της ζωής σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι μια ξαφνική πρόταση από ένα άτομο του παρελθόντος και ενδίδεις αφού πρόκειται για το άτομο που είχε καταφέρει να σε αφυπνίσει εσωτερικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καινούργια πρόταση έχει άρωμα παρελθόντος. Ξανασκέψου την! Στα οικονομικά δεν έχεις εστιάσει σήμερα, αφού οι εξελίξεις τρέχουν στους άλλους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Στον ίδιο ζωδιακό χώρο κινείται και η Αφροδίτη σε φαινομενική ανάδρομη πορεία. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα ζητήματα που αφορούν τα χρήματα και τα πράγματα που σου ανήκουν και θεωρείς κεκτημένα. Μπορείς να ελπίζεις σε είσπραξη χρημάτων που είχες δανείσει στο παρελθόν. Από την άλλη ίσως αισθανθείς ένα συναισθηματικό κενό. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα αλλάξει τα σχέδια σου λόγω έκτακτων εξόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση ο σύντροφος σου εμπνέει εμπιστοσύνη και νιώθεις άνετα μαζί του, ώστε να του εξομολογηθείς τα πάντα. Ότι σε κάνει να νιώθεις άβολα για παράδειγμα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ξαφνιάζει η πρόταση ενός φίλου για έξοδο που δεν αποκλείεται να σου εξομολογηθεί τον έρωτα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι μια μέρα που δεν θα βάλεις καμιά σκέψη στο μυαλό σου για δουλειά. Έχεις ρεπό και το απολαμβάνεις στο σπίτι. Τα οικονομικά όμως είναι άλλο κεφάλαιο και σε προβληματίζουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Κυριακή που θεωρείται στην αστρολογία μέρα του Ήλιου. Διόλου τυχαίο που ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο σου και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου. Εκεί βρίσκεται και η Αφροδίτη που ξεκινά την ανάδρομη φαινομενική της κίνηση και προκαλεί επανασυνδέσεις. Όλα για σένα και τα φώτα στραμμένα πάνω σου. Ακτινοβολείς, λάμπεις και γοητεύεις τα πλήθη. Ταυτόχρονα είσαι ρομαντικός, αισθησιακός, σαγηνευτικός και ρομαντικός. Το τετράγωνο του Ερμή, που βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιο σου με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά νέα στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Είσαι ελκυστικός τόσο στο λόγο όσο και στην εμφάνιση. Εκπληρώνονται οι επιθυμίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις όλη την τύχη του σύμπαντος με το μέρος σου και αφού όλα τα μάτια κοιτούν εσένα είναι αδύνατο να μη δεις αυτά τα μάτια που θα μιλήσουν στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλο το παιχνίδι στα επαγγελματικά το παίζεις εσύ, όμως ενδέχεται να σου γίνει μια ξαφνική πρόταση. Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σημαντικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ίδιο ζώδιο και συνεπώς το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον εαυτό σου και στα βαθύτερα συναισθήματα που κρύβεις. Ανακατεύεις παρελθοντικές εμπειρίες ερωτικού περιεχομένου και νοσταλγείς τα παλιά. Συναισθήματα ανασφάλειας ξεπηδούν από την ψυχή σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε αφυπνίζει με απότομο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορεί να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου σπορ της γκρίνιας προς τον σύντροφο. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αλλά έτσι για το αλατοπίπερο της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα σε κατακλύζουν οι αναμνήσεις για ένα ερωτικό παρελθόν που δεν έχεις ξεπεράσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρήματα που σου οφείλουν θα τα πάρεις πίσω αλλά και δεδουλευμένα που σου οφείλουν τα λαμβάνεις μέχρι τελευταίο κέρμα. Στα επαγγελματικά συναντάς παλιούς εργοδότες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα που για σένα συμβολίζει την χαρά και την αισιοδοξία. Είναι μια θετική συγκυρία αφού ταυτόχρονα στον ίδιο ζωδιακό χώρο βρίσκεται και η Αφροδίτη η οποία όμως κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Έρχονται φίλοι από τα παλιά και θα πας σε συγκεντρώσεις που θα σου θυμίσουν το παρελθόν σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά νέα για ένα σχέδιο που είχε μπει στον πάγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την διάθεση να κοινωνικοποιηθείς μαζί με το ταίρι αλλά και τους φίλους. Μια έξοδος σου αναπτερώνει το ηθικό αφού αναπολώντας τα παλιά, διαπιστώνεις ότι ακόμα έχεις πολλά να κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις ένα ενδιαφέρον άτομο αλλά και να ξαναζήσεις έναν προηγούμενο έρωτα. Η επιλογή δική σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική συνεργασία έρχεται εντελώς ξαφνικά. Αφορά ένα σχέδιο που είχες εγκαταλείψει. Με τα οικονομικά να προσέχεις γιατί κάποιο χρέος προς το δημόσιο σου ανατρέπει τα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα που σε επηρεάζει άμεσα γιατί φωτίζει τον τομέα που αφορά τα μεγαλόπνοα σχέδια και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Η Αφροδίτη που κινείται στον ίδιο χώρο ανακόπτει ταχύτητα και βάζει την όπισθεν. Η ανάδρομή τροχιά της θα φέρει καθυστερήσεις στην δουλειά και πισωγυρίσματα σε προηγούμενη εργασία. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε ξαφνιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα τον πρώτο λόγο έχει η δουλειά. Μα θα μου πεις ότι είναι Κυριακή και δεν θα έπρεπε. Ο σύντροφος έχει κατανόηση και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ασχοληθείς με τον πρώην σύντροφο που ακόμα σε επηρεάζει συναισθηματικά. Μην ζεις με αναμνήσεις αφού είναι μια ευκαιρία να τα ξαναβρείς μαζί του. Αν είσαι από αυτούς που επιθυμούν νέα σχέση η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά αν και δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις. Στα οικονομικά λαμβάνεις ένα μπόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα που σε ευνοεί κατά πολύ αφού ανήκεις στην ίδια πύρινη ομάδα κι εσύ. Η Αφροδίτη κινείται στον ίδιο ζωδιακό χώρο με φαινομενικά ανάδρομη τροχιά. Επανέρχονται σχέδια για μακρινά ταξίδια, ή υλοποιούνται τώρα και επισκέπτεσαι παλιά λημέρια. Ότι δεν έχεις ολοκληρώσει σε επίπεδο σπουδών ήρθε η στιγμή να το κάνεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές εξελίξεις στα εργασιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η προοπτική να ζήσεις με το ταίρι την μαγεία ενός ταξιδιού είναι πολύ πιθανή. Μέρη που κρύβουν αναμνήσεις και ξυπνούν υπέροχες στιγμές, σε περιμένουν να τις ξαναζήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, ή να επαναφέρεις μια προηγούμενη κατάσταση κάνοντας ένα ταξίδι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα οικονομικά δεν ασχολείσαι σήμερα. Η Κυριακή δεν είναι μέρα για επαγγελματικούς προβληματισμούς. Από αύριο θα εστιάσεις σε αυτούς τους τομείς για να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα που σε ζορίζει να δεις κατάματα τα απόκρυφα της ψυχής σου φωτίζοντας αυτόν τον σκοτεινό τομέα. Η Αφροδίτη κινείται στον ίδιο ζωδιακό χώρο σε ανάδρομη τροχιά. Επανέρχονται από το παρελθόν πρόσωπα και καταστάσεις που καλείσαι να επανεξετάσεις και να δεις από άλλη οπτική σκοπιά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικά νέα για μια σχέση ή για μια συνεργασία που διακόπηκε απότομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορεί να βγάλεις αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας προς το σύντροφο που δεν θα σε βοηθήσουν σε κάτι. Μην αναμοχλεύεις το παρελθόν γιατί ότι έγινε- έγινε. Αν είσαι αδέσμευτος, εσύ θα εστιάσεις στα παλιά και θα αναζητήσεις ένα πρώην ταίρι. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει μια νέα γνωριμία να ξέρεις ότι θα είναι αρκετά μοιραία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα λάβεις πρόταση για μια συνεργασία που θα σε ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα με οικονομικά οφέλη που θα σε βοηθήσουν να αποπληρώσεις τα χρέη σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα ακριβώς απέναντι σου. Σαφώς και εστιάζεις στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου την στιγμή που και η Αφροδίτη κινείται στον ίδιο χώρο σε φαινομενική ανάδρομη τροχιά. Άτομα από το παρελθόν επανέρχονται. Από όλους τους τομείς, ερωτικά, επαγγελματικά, φιλικά κτλ. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και ένα σημαντικό άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η προσοχή σου είναι όλη εστιασμένη στο πρόσωπο που αγαπάς. Κάνεις σχέδια για αποδράσεις και ταξίδια που θα ανανεώσουν την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες θέλουν προσοχή διότι δεν ευνοούνται ιδιαίτερα. Σε περίπτωση που σε απασχολεί ένα άτομο από το παρελθόν επεδίωξε επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ξαφνιάζει μια επαγγελματική πρόταση για συνεργασία. Σκέψου πριν πάρεις οριστική απόφαση. Οικονομικά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα που θα φέρει πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο στην καθημερινότητα σου. Η Αφροδίτη που κινείται σε φαινομενική ανάδρομη πορεία βρίσκεται και αυτή στο ίδιο ζωδιακό περιβάλλον που από την μια γλυκαίνει το τοπίο από την άλλη βγάζει έξτρα δουλειές από το παρελθόν. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά νέα και ειδήσεις που αφορούν την δουλειά. Τα νέα τρέχουν γρήγορα και δεν θα προλαβαίνεις τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν γλυτώνεις την γκρίνια και τα παράπονα από το ταίρι. Η έλλειψη χρόνου λόγω υποχρεώσεων τα φέρνει αυτά. Οπλίσου με υπομονή! Αν είσαι αδέσμευτος, το μόνο που μπορείς και θέλεις να ασχοληθείς είναι η παλιά γνωριμία που σε έχει γεμίσει αναμνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά αν και σε πιέζει την θεωρείς διέξοδο από τα προβλήματα. Τα οικονομικά είναι τακτοποιημένα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη