Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9/7
ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου. Είσαι εκφραστικός, εξωστρεφής, συναισθηματικός και μπορείς εύκολα να διαισθανθείς την ενέργεια του περιβάλλοντος γύρω σου. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και δημιουργήσεις κάτι καινούργιο που οραματίζεσαι από καιρό. Μην είσαι βιαστικός και κάνε αργά και σταθερά βήματα χωρίς να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι περισσότερο συναισθηματικός από όσο συνηθίζεις και το ταίρι αντιλαμβάνεται το πως νιώθεις. Αποζητάς την αγάπη, την συντροφικότητα και την αγκαλιά. Νοιάζεσαι για την σχέση και επιθυμείς την ομαλή ροή της. Αν δεν έχεις ταίρι, είναι απίθανο να μη βρεις σήμερα που εκπέμπεις οικειότητα, γλύκα και τρυφερότητα. Πολλοί υποψήφιοι σύντροφοι θα ήθελαν να εισπράξουν όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική αρχή σκέφτεσαι να κάνεις σήμερα που η παρορμητικότητα τονώνεται. Επειδή δεν είσαι τόσο αντικειμενικός, όσο θα έπρεπε, φρόντισε να πάρεις μια δεύτερη γνώμη κατά την λήψη αποφάσεων. Στα οικονομικά θα κάνεις έξοδα για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Θα σε διακατέχει η επιθυμία να απομονωθείς και να αποκοπείς από το εξωτερικό περιβάλλον. Η ανάγκη να είσαι μόνος σε οδηγεί σε εσωστρέφεια. Αναπτύσσεται η διαίσθηση, η διορατικότητα κι έτσι μπορείς να δεις με άλλο μάτι ορισμένες καταστάσεις. Αντιλαμβάνεσαι το παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από τις πλάτες σου και πολύ γρήγορα θα σου αποκαλυφθούν όλα. Ποιοι είναι και τι λένε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σχέση σου έχεις κάποιες αμφιβολίες και νιώθεις ανασφάλεια. Η απροθυμία σου να κάνεις την αρχή και να ρωτήσεις ευθέως τον σύντροφο, σε κάνει περισσότερο καχύποπτο. Εσύ που βαδίζεις μόνος είναι γιατί δεν είσαι έτοιμος για να μπεις σε καινούργια σχέση. Δεν έχεις κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα θα περάσει χαλαρά και χωρίς σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις. Εκμεταλλεύσου την Κυριακή με ξεκούραση και χαλάρωση. Τα οικονομικά για την ώρα δεν τα πολυσκέφτεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική ζωή και στην συναναστροφή με φίλους. Η μέρα προσφέρεται για εξόδους, βόλτες και μικρές αποδράσεις. Η διάθεση σου αποζητά την αλλαγή στην ρουτίνα και αυτό θα κάνεις. Πλημμυρίζεις με θετικά συναισθήματα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε άτομα που αγαπάς κι έχεις να δεις καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα εξαιρέσεις τον σύντροφο σου από την συνάντηση με τους φίλους, γιατί αποτελεί και αυτός μέρος τους. Μπορείς να συζητήσεις για τα μελλοντικά σχέδια, τα πλάνα και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης. Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, είναι βέβαιο ότι ο φιλικός σου κύκλος θα βοηθήσει να γνωριστείς με το κατάλληλο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωράς με καινούργια όνειρα και νέα επαγγελματικά σχέδια. Με τα οικονομικά δεν θα ασχοληθείς σήμερα κι ας ξοδευτείς λίγο παραπάνω για να περάσεις καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα είναι Κυριακή φίλε μου Καρκίνε και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η θέση σε βρίσκει επικεντρωμένο στα θέματα καριέρας, καταξίωσης και κοινωνικής προβολής. Αποζητάς να αναρριχηθείς ψηλά και να καταξιωθείς. Σαφώς σου αξίζει μετά από τους κόπους και τις προσπάθειες που κατέβαλες. Πετυχαίνεις ύστερα από μελετημένα βήματα και οργάνωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι δεν σε υποτιμά και κακώς σκέφτηκες κάτι τέτοιο. Μη φέρεσαι εγωιστικά και επιβλητικά στον σύντροφο. Δεν πρόκειται για επαγγελματική σχέση, αλλά για τον έρωτα της ζωής σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη αυτόν τον έρωτα, είναι γιατί ψάχνεις σε λάθος μέρος. Ρίξε μια ματιά στο ευρύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ευσυνειδησία και η στοχοπροσήλωση είναι παράδειγμα προς μίμηση. Η άνοδος στην ιεραρχία είναι δεδομένη. Τα οικονομικά είναι ανάλογα με την θέση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Είναι φανερό ότι σε διακατέχει η επιθυμία για ελευθερία, ανεξαρτησία, αλλά και εμπειρίες. Ψάχνεις τρόπους να εξελίξεις την ζωή σου και να την πας ένα βήμα παρακάτω. Αποκτάς νέο τρόπο σκέψης και φιλοσοφείς την όποια κατάσταση διαμορφώνεται γύρω σου. Η περιπέτεια αρχίζει να κυλά στις φλέβες σου και ξεκινάς το πρώτο βήμα με ένα ταξίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα ήθελες το ταίρι να σε συντροφεύσει στο περιπετειώδες ταξίδι που έχεις στα σκαριά. Εσύ το προτείνεις ελπίζοντας να σε ακολουθήσει, ώστε να το χαρείς πολύ παραπάνω. Πάντως τίποτα δεν σε κρατάει από το φευγιό που έχεις μέσα σου. Αν είσαι μόνος, η θετική στάση απέναντι στη ζωή και η ανεπτυγμένη αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει θα φέρει γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ καλή περίοδος για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου με νέες δεξιότητες και γνώσεις που έχεις βάλει στόχο να αποκτήσεις. Θα χρειαστείς χρήματα για όλα αυτά, αλλά είναι για καλό σκοπό και θα πιάσουν τόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, που θα φέρει από μέρους σου εσωστρέφεια και έλλειψη κοινωνικής ζωής. Είναι μια μέρα που επιθυμείς περισσότερο από οτιδήποτε να μείνεις μόνος και να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Σήμερα δεν θέλεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα για την ψυχολογική σου διάθεση. Θα προτιμήσεις την παρέα ενός καλού βιβλίου για να περάσεις την μέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δίψα σου να βιώσεις μια δυνατή εμπειρία σε φέρνει κοντά στον σύντροφο. Η εγκεφαλική, συναισθηματική και σαρκική ένωση, δίνει όλα αυτά που επιθυμείς αρκεί να μη γίνεις καταπιεστικός. Εσύ που δεν έχεις σχέση, προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική γαλήνη και ισορροπία μέσα σου, κόβοντας το ομφάλιο λώρο που σε κρατά δέσμιο με το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές υποχρεώσεις τρέχουν και τρέχεις κι εσύ να τις τακτοποιήσεις. Ωστόσο είναι πολύ πιθανή μια κερδοφόρα συνεργασία που θα σε βγάλει από το τέλμα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και εξαρτώμενος από το περιβάλλον και τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν. Θέλεις να τους φροντίσεις, να τους κανακέψεις και να προσφέρεις μια μεγάλη αγκαλιά. Συμπονάς και είσαι δεκτικός. Αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες τους και επιθυμείς να προσφέρεις οποιαδήποτε βοήθεια σου ζητηθεί. Είσαι περιζήτητος στον κοινωνικό περίγυρο για τα θετικά στοιχεία που διαθέτεις και τη θετική αύρα που εκπέμπεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί σήμερα να φανείς μυγιάγγιχτος στον σύντροφο γι’ αυτό μετρίασε την ευθιξία. Μη παίρνεις πολύ προσωπικά το κάθε τι που σου λέει. Μια εγκάρδια συζήτηση θα διευκολύνει την κατάσταση. Αν δεν έχεις σύντροφο, η ελκυστικότητα και η αυξημένη δημοτικότητα θα φέρει καινούργιους σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου, όπου θα ανακαλύψεις τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες στηρίζονται στο συναίσθημα. Προκύπτει πρόταση για δουλειά από γνωστό άτομο που έχεις εμπιστοσύνη. Τα οικονομικά είναι εξαρτώμενα από τον συνεργάτη και είναι ανάλογα με τα κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην ρουτίνα. Φυσικά και σε απασχολούν τα επαγγελματικά και οι συνήθειες στην δουλειά. Σε τρέχουν οι υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Πρέπει να φτιάξεις ένα οργανόγραμμα που θα τηρήσεις πιστά. Μόνο έτσι φεύγει το άγχος! Ειδάλλως θα πελαγώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το έντονο στρες που βγάζεις στον σύντροφο, χαλάς την ομαλότητα της σχέσης. Βρες τρόπο να τιθασεύσεις την κυκλοθυμία που σε κάνει αλλοπρόσαλλο στην συμπεριφορά. Ασχολήσου με βαρετές δουλειές και ζήτα την βοήθεια του συντρόφου για να τον φέρεις πιο κοντά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις πολλές ελπίδες σήμερα να βρεις τον έρωτα που ποθείς γιατί η μέρα δεν είναι υποστηρικτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα ο μεγάλος φόρτος εργασίας σε αγχώνει. Δυσκολεύεσαι να τελειώσεις με τις αγγαρείες, αφού δεν βάζεις προτεραιότητες. Με τα οικονομικά προβληματίζεσαι έντονα όταν δεν γνωρίζεις τα έσοδα για να κάνεις τον προγραμματισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Είναι μέρα εξωστρέφειας για σένα και έντονης κοινωνικότητας. Αφιερώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου αποκλειστικά στα χόμπι, στα παιδιά, στην διασκέδαση και στις παρέες. Κάνεις δηλαδή μόνο ότι σε ευχαριστεί και σε ικανοποιεί. Με την γενναιόδωρη συμπεριφορά σου αποζητάς να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και το καταφέρνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φουλ του έρωτα η σημερινή μέρα και περνάς αξέχαστες στιγμές με το αντικείμενο του πόθου σου. Εκτός από την διασκέδαση, την ανεμελιά και το παιχνίδι θα παίξει ρόλο και ο ρομαντισμός που ομορφαίνει την σχέση. Σε περίπτωση που είσαι ακόμη ελεύθερος, ετοιμάσου για μπαράζ κατακτήσεων. Όλα τα μάτια τριγύρω σε κοιτούν και σε ποθούν. Κάποια από αυτά θα σε γοητεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τη σημερινή μέρα δεν απασχολείς το μυαλό σου με την δουλειά. Είναι μέρα ξενοιασιάς και διασκέδασης για σένα και θέλεις να την απολαύσεις στο έπακρο. Σε ότι αφορά τα οικονομικά έχεις πάρει φόρα να ξοδέψεις για να ευχαριστηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Η οικογένεια μπαίνει σε άμεση προτεραιότητα. Η επιθυμία σου για θαλπωρή και ζεστασιά είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Πολύ θετική μέρα για να μείνεις μέσα με τους οικείους και να συζητήσεις τα θέματα που απασχολούν όλη την οικογένεια. Το οικογενειακό τραπέζι προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Η στήριξη που προσφέρεις είναι πολύτιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο στο σπίτι θα περάσεις την μέρα σου σήμερα. Έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος μαζί του, να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο και μια ζεστή αγκαλιά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μάλλον δεν θα κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς. Σήμερα θα μείνεις σπίτι παρέα με φιλικά άτομα, ή θα επισκεφθείς την πατρική οικογένεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που δεν σε ανησυχεί η επαγγελματική πορεία, ωστόσο μπορείς να πάρεις την γνώμη των οικείων σου. Στα οικονομικά θα διαθέσεις χρήματα για την ανανέωση του προσωπικού χώρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Μια δραστήρια μέρα σε περιμένει με πολλές μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Αδυνατείς να συγκεντρωθείς σε ένα θέμα και η προσοχή σου διασπάται από το τηλέφωνο που χτυπά ασταμάτητα και τα μηνύματα που δεν προλαβαίνεις να απαντήσεις. Δεν αποκλείεται αυτό που στην αρχή σε διασκεδάζει στην πορεία της ημέρας να σε κουράσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση η μέρα διαγράφεται πολύ ευνοϊκή και επικοινωνιακή. Ανταλλάσσεις ιδέες, απόψεις και συζητάς ευχάριστα μαζί του. Με αθώα πειράγματα και γελάκια η μέρα κυλάει όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα έχεις την ευκαιρία να βρεις. Η ανεβασμένη διάθεση και η τάση για φλερτ θα φέρει νέες γνωριμίες. Είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να διακρίνεις αυτόν που ενδιαφέρεται πραγματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα σε αυτό το επικοινωνιακό κομφούζιο βρίσκεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με μια επαγγελματική πρόταση που εκκρεμεί και να πάρεις αποφάσεις. Στα οικονομικά θα σε συμβούλευα να περιορίσεις τα έξοδα και να μαζευτείς αν δεν θέλεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Σε διακατέχει η πλεονεξία και επιθυμείς να συγκεντρώσεις όσα περισσότερα μπορείς για να νιώσεις ασφαλής. Θεωρείς ότι μόνο έτσι θα ξεπεράσεις τον φόβο της έλλειψης. Μη γίνεσαι στενόμυαλος και κτητικός ,γιατί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, όπως για παράδειγμα να γίνεις εγκρατής στις συναισθηματικές αγορές, που σε ωθούν να αγοράζεις πράγματα χωρίς να τα έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φέρεσαι αρκετά συντηρητικά στο ταίρι και αγνοείς την επιθυμία του για κοινωνικοποίηση. Θέλεις να μείνεις μέσα χωρίς να κάνεις τίποτα και τον δυσαρεστείς. Άλλαξε τροπάριο αν νοιάζεσαι για τον άνθρωπο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν έχεις την διάθεση για γνωριμίες που δεν έχουν κάτι να προσφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα βγεις ωφελημένος αν υιοθετήσεις πιο μετρημένη συμπεριφορά σε ότι αφορά τις οικονομικές δοσοληψίες. Με τα επαγγελματικά δεν επιθυμείς να ασχοληθείς σήμερα.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη