Ληστές σκότωσαν άτυχο σεκιουριτά


Κλινικά νεκρός είναι ο 54χρονος σεκιούριτι που δέχθηκε επίθεση από ληστές σε εργοτάξιο κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής, όπως ενημέρωσαν το μεσημέρι οι γιατροί του Θριασίου Νοσοκομείου τον γιο του.
Συμμορίες που λυμαίνονται τoν ΧΥΤΑ Φυλής επιτέθηκαν ξημερώματα του Σαββάτου σε 54χρονο σεκιούριτι ο οποιος ήταν υπεύθυνος σε παρακείμενο φυλάκιο εργοταξίου - στην περιοχή κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο.
Οι συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή γνώριζαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεφορτώνονταν στο χώρο του εργοταξίου μεγάλη ποσότητα χαλκό σωλήνων. 
Γνώριζαν επίσης ότι ο σεκιούριτι θα ήταν μόνος του, όποτε οργάνωσαν το σχέδιο τους με σκοπό να τον αιφνιδιάσουν και να κλέψουν τον χαλκό αξίας 30.000 ευρώ. 
Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων υπήρχε φύλακας άλλης εταιρείας ο οποίος δεν αντιλήφθηκε τους ληστές, ούτε το φορτωμένο με κλεμμένο χαλκό τζιπάκι.

Ο 54χρονος δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα με αποτέλεσμα να είναι σήμερα κλινικά νεκρός, όπως αναφέρει ο γιος του ο οποίος ενημερώθηκε από τους γιατρούς του Θριασίου νοσοκομείου που νοσηλεύεται. 
Οι ληστές αφού χτύπησαν με απίστευτη βία τον 54χρονο σεκιούριτι έκλεψαν τον χαλκό και εξαφανίστηκαν. Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Φυλής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη