Συνελήφθη ιερέας που άλειψε με λάδι γυμνό άνδρα


Σε αργία ιερέας που άλειψε με λάδι γυμνό 30χρονο τουρίστα
Σε αργία τέθηκε έως την εκδίκαση της υπόθεσής του από το αρμόδιο δικαστήριο ο 49χρονος ιερέας από τη Ρόδο ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά τη σε βάρος του καταγγελία από 30χρονο Εσθονό ο οποίος υποστηρίζει οτι ο ιερωμένος τον άλειψε με λάδι στα γεννητικά του όργανα.

Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο ιερέας παραπέμφθηκε με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου να δικαστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου στις 11 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής", μετά την εξέλιξη αυτή και με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, σύμφωνα και με την ισχύουσα νομοθεσία, ο ιερέας τιθεται σε αργία από τα καθήκοντά του έως και την εκδίκαση της υπόθεσης από το αρμόδιο δικαστήριο.

Ο ιερέας από την πλευρά του αρνείται τα όσα του καταλογίζονται βάσει της καταγγελίας που έκανε στην αστυνομία στις 13 Ιουλίου ο 30χρονος Εσθονός.

Η καταγγελία-φωτιά για τον ιερέα
Σύμφωνα με την καταγγελία, που οδήγησε στη σύλληψη του 49χρονου ιερέα, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης, όταν ο 30χρονος επέστρεψε στο μοναστήρι, που είχε επισκεφθεί μια ημέρα νωρίτερα, για να πάρει έναν σταυρό που είχε ξεχάσει.

Όπως υποστήριξε στη μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας που υπέβαλε στο αστυνομικό τμήμα της Νότιας Ρόδου ο ιερέας του είχε στείλει μήνυμα για τον σταυρό στο κινητό του τηλέφωνο.

Όταν έφτασε στο μοναστήρι ο 30χρονος τουρίστας, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ιερέας του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιεί για τους επισκέπτες, με σκοπό να του δώσει ένα ιδιαίτερο δώρο.

Εκεί, κατά τον τουρίστα από την Εσθονία, ο εφημέριος του ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι του, το εσώρουχό του και να βγάλει τη μπλούζα του για να τον αλείψει με λάδι. Τότε, όπως υποστήριξε, άρχισε να τον αλείφει στα γεννητικά του όργανα με λάδι και μόνο εκεί για μερικά δευτερόλεπτα. 
Ο αλλοδαπός μηνυτής, όπως υποστήριξε, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μια συνήθη διαδικασία δεν του ζήτησε να σταματήσει και στην πορεία υπέβαλε την μήνυση.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 49χρονο εφημέριο στα όρια του αυτοφώρου και τελικώς τον συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή της δυτικής Ρόδου με τον ιερέα να ισχυρίζεται ότι άλειψε τον τουρίστα γιατί είχε εξανθήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη