Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και λίγο πριν τελειώσει η εργάσιμη εβδομάδα αποφασίζεις να τρέξεις τις υποχρεώσεις και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες, ώστε να σου μείνει χρόνος τις επόμενες μέρες να περάσεις καλά. Ο Άρης βρίσκεται μαζί με τη Σελήνη και σε κάνουν να τρέχεις με πολλές υποχρεώσεις. Παράλληλα επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά και φορτώνεσαι ευθύνες. Η αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να φέρει μεγάλο φόρτο εργασίας που θα σου ρίξει την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, με υποχρεώσεις θα ασχοληθείς σήμερα και ενδεχομένως να ζητήσεις τη συμπαράσταση του συντρόφου. Αντιλαμβάνεται ότι στην ζωή υπάρχουν και ζόρικες μέρες και σε βοηθά με τον τρόπο του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα σε απορροφούν τα καθήκοντα της δουλειάς και δεν έχεις χρόνο για να βγεις και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ναι το επαγγελματικό κομμάτι είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή των ενδιαφερόντων σου. Με τα οικονομικά δεν θα έχεις πρόβλημα αφού το οικονομικό αντίκρισμα που λαμβάνεις είναι ανάλογο με την δουλειά που προσφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή και έχεις ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τις εξόδους και τις διασκεδάσεις που έρχονται τις επόμενες μέρες. Έχεις όρεξη να βγεις, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις κόσμο και να διασκεδάσεις μέχρι πρωίας. Τόσο ο Άρης, όσο και η Σελήνη που βρίσκονται μαζί σε προτρέπουν για ξεφάντωμα. Η αντίθεση του Κρόνου όμως γίνεται για να σου δείξει ότι δεν πρέπει να το παρακάνεις. Επίσης μην εμπιστεύεσαι ένα φίλο και μην κλείνεις τα μάτια στα ελαττώματα του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις αξέχαστες ερωτικές στιγμές γεμάτες έρωτα, έντονα συναισθήματα αγάπης, διασκέδαση και κοινωνικότητα. Τι άλλο να ζητήσεις! Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα δικά σου μέτρα. Μπορείς να γνωρίσεις νέο ερωτικό σύντροφο, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να σε πλησιάσει ερωτικά ένας φίλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου είναι σήμερα στην διασκέδαση και δεν έχεις καμιά έννοια στην δουλειά. Στα οικονομικά σαφώς και θα υπάρξουν έξοδα αφού θα το ρίξεις έξω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Άρη στον τομέα που συμβολίζει για σένα το σπίτι και την οικογένεια. Θα πρέπει να τιθασεύσεις τα νεύρα σου για να αποφύγεις τα καβγαδάκια με όσους αγαπάς, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εύθικτος και υπεραναλυτικός. Η αντίθεση του Κρόνου θα προκαλέσει και κάποιες πιέσεις στα επαγγελματικά Φρόντισε να μην υψώσεις τον τόνο της φωνής σου γιατί θα υψώσεις τοίχους με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή μέρα θα την περάσεις στο σπίτι με το ταίρι γιατί έχεις επιθυμήσει να βρεθείς μαζί του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να βγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά καταλαμβάνουν την μερίδα του λέοντος στα ενδιαφέροντα σου. Πρώτα η δουλειά και όλα τα άλλα έπονται. Με τα οικονομικά θα πιεστείς γιατί θα υπάρξουν έξοδα για το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη έχει ραντεβού με τον Άρη. Είσαι πολύ ευαίσθητος για να αναμετρηθείς σε τέτοια επεισοδιακή συνάντηση. Σαφώς και θα πάρεις μπρος για μετακινήσεις, ταξιδάκια, επαφές και συναντήσεις, αλλά επειδή είσαι εσωστρεφές άτομο μπορεί να κουραστείς. Ο Κρόνος με την αντίθεση του θα σε κουράσει ακόμα περισσότερο γιατί θα φέρνει εμπόδια σε αυτές τις εξωστρεφείς δραστηριότητες. Σε χαρακτηρίζει η υπομονή οπότε οπλίσου με αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί η αυξημένη επικοινωνία που έχεις με τον σύντροφο καθώς και οι ατελείωτες συζητήσεις να φέρουν εκνευρισμό και να ειπωθούν λόγια που δεν τα εννοείς. Η σιωπή είναι χρυσός στην προκειμένη περίπτωση. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη παρόρμηση που έχεις αυτό το διάστημα για να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες συμφωνίες μπλοκάρονται εξαιτίας νομικών διαδικαστικών εκκρεμοτήτων. Τα οικονομικά δεν αποτελούν πρόβλημα. Τα έξοδα που προκύπτουν είναι μικρά ποσά και αφορούν τα καφεδάκια που πίνεις έξω όταν συναντάς τους φίλους.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Άρη καταλαμβάνοντας τον τομέα του χάρτη σου που συμβολίζει τα οικονομικά και γενικότερα την ασφάλεια που νιώθεις, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είσαι διεκδικητικός, μαχητικός και ρίχνεσαι στην μάχη των συμφερόντων σου. Κανείς δεν μπορεί να σου αφαιρέσει ότι είναι πολύτιμο για σένα και έχεις παλέψει για να το κερδίσεις. Η αντίθεση του Κρόνου ενδέχεται να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις αλλά τα υπερπηδάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την ανάγκη να νιώσεις την ασφάλεια που προσδίδει η αγκαλιά του συντρόφου. Την ζητάς χωρίς να σε νοιάζει μήπως ρίξεις τον εγωισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις ένα πρώην ταίρι που σε έκανε να νιώθεις οικεία. Η αίσθηση αυτή είναι που σου έχει λείψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έξοδα και μάλιστα πολλά. Τακτοποιείς οφειλές και ταυτόχρονα ξοδεύεις για τις ανάγκες σου. Ενδεχομένως ποντάρεις σε μια καινούργια συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη συναντά τον Άρη στο ζώδιο σου. Πάρτι γίνεται με αυτούς τους δύο που προσπαθούν να σε μεταβάλουν σε κάτι που δεν είσαι. Από την μια γίνεται μια υπερχείλιση συναισθημάτων και από την άλλη τα νεύρα βρίσκονται στο κόκκινο. Ευτυχώς που είσαι ψύχραιμο άτομο και θα το κοντρολάρεις το θέμα. Η αντίθεση του Κρόνου σημαίνει ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου ταράξει την ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και την παρόρμηση προς τον σύντροφο που δεν φταίει σε τίποτα. Άμα σε κουράζει με την συμπεριφορά του συζήτησε το! Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα που ξαφνικά έγινες τολμηρός και διεκδικητικός μπορείς να φλερτάρεις και να κάνεις την γνωριμία που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι βέβαιο ότι προσπαθείς να πείσεις ένα υποψήφιο συνεργάτη να δουλέψετε μαζί. Ο ενθουσιασμός και η ορμητικότητα θα φέρει θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά δεν έχεις κάποιες προτάσεις για την ώρα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Άρη καταλαμβάνοντας τον τομέα του υποσυνείδητου που είναι κρυφός και μυστικός. Βγάζει από την ψυχή σου πάρα πολύ συναίσθημα και ευαισθησία. Ταυτόχρονα θα σε απασχολήσει το παρελθόν και θα το σκαλίσεις αρκετά. Η αντίθεση του Κρόνου δείχνει ότι όσο ασχολείσαι με πράγματα που δεν έχουν κανένα νόημα, τόσο θα αγχώνεσαι και θα αναρωτιέσαι, γιατί δεν έγιναν τα πράγματα όπως ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η βασική σου επιθυμία είναι να κλειστείς με τον σύντροφο σε ένα χώρο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να απολαύσεις τον έρωτα σου. Αν είσαι αδέσμευτος δεν θα έχεις σήμερα εύνοια για να κάνεις την πολυπόθητη νέα γνωριμία. Άστο για άλλη μέρα που οι συνθήκες θα είναι ιδανικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αρκετή δουλειά αλλά καθόλου όρεξη να την αποτελειώσεις. Μην αγχώνεσαι και όλα θα γίνουν όπως επιθυμείς πριν καν το καταλάβεις. Με το οικονομικό κομμάτι θα ασχοληθείς αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα που η Σελήνη πάει να τα βρει με τον Άρη «πράγμα δύσκολο», εσύ βρίσκεσαι σε καλή διάθεση με ανεβασμένη ψυχολογία. Ευνοείσαι στην προώθηση σχεδίων και στην επίτευξη των στόχων σου. Γίνεσαι μαχητικός και διεκδικείς αυτά που σε κάνουν χαρούμενο, που σου είχαν λείψει και που είχες στερηθεί. Η αντίθεση του Κρόνου θα φέρει κάποια εμπόδια που θα σε φρενάρουν αλλά θα τα παραμερίσεις προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου. Προσοχή σε ένα φιλικό άτομο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανακτάς την αισιοδοξία και με ωραία διάθεση προτείνεις να κοινωνικοποιηθείτε με φίλους. Η έξοδος και η παρέα ατόμων που έχεις να δεις καιρό αναπτερώνουν το ηθικό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα αποδεχθείς μια πρόσκληση από ένα άτομο για να βγείτε. Άρπαξε την ευκαιρία γιατί οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο είναι αυξημένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια ευοδώνονται και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Έξοδα για βόλτες, διασκέδαση και κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη συμπορεύεται με τον Άρη στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Είσαι επικεντρωμένος στην καριέρα και επιδιώκεις να αποκτήσεις την θέση που σου αξίζει. Ο Άρης σε αυτό το σημείο θα σε κάνει μαχητή και διεκδικητικό ως προς την επαγγελματική ανέλιξη που επιθυμείς. Σαφώς και αναρριχάσαι! Η αντίθεση του Κρόνου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με την οικογένεια που θεωρεί ότι δίνεις πιο πολλά από όσα πρέπει στην δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση μάλλον σήμερα δεν θα αφιερώσεις χρόνο στον σύντροφο, αφού το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο αποκλειστικά στην εργασία σου. Ευτυχώς για σένα δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, και βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που είσαι καλεσμένος, θα προκύψει μια σημαντική γνωριμία με άτομο που κατέχει εξέχουσα θέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αποκτήσει επαγγελματικές φιλοδοξίες που δεν είχες και για να τις υλοποιήσεις θα κάνεις ότι μπορείς. Τα οικονομικά δεν παρουσιάζουν κάποια σημαντική αλλαγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Άρη στον τομέα που αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια και αναπτύσσει την τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία. Τώρα θα πέσεις με τα μούτρα στην μάχη για να αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες μέσα από ταξίδια και αναζητήσεις. Υποστηρίζεις τα πιστεύω και τις θεωρίες σου με θάρρος και τόλμη. Η αντίθεση του Κρόνου μπορεί να φέρει εμπόδια στις μετακινήσεις ή να χρειάζεται να δείξεις προσοχή στο μεταφορικό σου μέσο. Πάντως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την φόρα που έχεις πάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, ένα ταξιδάκι πολύ θα το ήθελες αυτή την στιγμή με το ταίρι. Προγραμμάτισε το σωστά και θα γίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα έρωτα από μακριά που θα εξάψει την φαντασία σου. Αν υπάρχει πρόταση για μια μετακίνηση, ή μια εκδρομή μην την αποφύγεις. Κρύβει έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας τομέας που ευνοείται πολύ είναι ο επαγγελματικός με ανοίγματα και επέκταση. Στα οικονομικά θα γίνουν κάποια έξοδα για το μεταφορικό μέσο, ή για τις μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή και η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη αφορά τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Οι διακυμάνσεις της ψυχολογίας γίνονται από τις σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σου και αφορούν το παρελθόν. Έχεις βαλθεί να σκαλίσεις τις στάχτες χωρίς να υπάρχει λόγος ουσιαστικός. Η αντίθεση του Κρόνου σε κάνει να αναπολείς, φέρνοντας στο παρόν τις αναμνήσεις ενός ατόμου που σε έκανε να νιώθεις ιδιαίτερα συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα μην εκφράσεις ζήλια προς το σύντροφο γιατί δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μην επηρεάζεσαι από το παρελθόν το δικό σου και το δικό του. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είσαι έτοιμος ακόμα για νέα σχέση. Ξεκαθάρισε πρώτα τα συναισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καινούργιες συνεργασίες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι αποδοτικές και θα φέρουν έσοδα. Δεν προβλέπεται να σου μείνουν αφού παράλληλα θα έχεις έξοδα για να καλύψεις τις οφειλές σου. Όπως κατάλαβες «ίσα βάρκα ίσα πανιά»

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη και θα συμπορευτούν απέναντι από σένα. Σαφώς όπως αντιλαμβάνεσαι και όπως είναι αναμενόμενο θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τα σημαντικά άτομα της ζωής σου. Είσαι διεκδικητικός σε ότι αφορά τις σχέσεις, είτε είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Ταυτόχρονα το κάνεις με τέτοιο τρόπο που θα βγάλεις και συναίσθημα που ούτως ή άλλως έχεις άφθονο. Η αντίθεση του Κρόνου σε μαζεύει αρκετά για να μη τα θέλεις όλα δικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα μπορείς να δείξεις το πόσο νοιάζεσαι για τον σύντροφο και πόσο τον έχεις ανάγκη. Διεκδικείς την αγάπη του βάζοντας μπρος τα μεγάλα μέσα που διαθέτεις. Ποντάρεις στο συναίσθημα! Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα σημαντικό άτομο που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες και οι οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται γι’ αυτό άρπαξε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη