Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16/8


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16/8


ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Σήμερα Τετάρτη φίλε μου Κριέ, πραγματοποιείται η νέα σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα η οποία φέρνει ενάρξεις κυρίως στα ερωτικά θέματα καθώς ο συγκεκριμένος τομέας φωτίζεται. Το τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ανατροπές σε συναισθηματικό επίπεδο και θα σε ξαφνιάσουν κάποια γεγονότα που θεωρούσες ότι ήταν σταθερά και αμετάβλητα. Αυτή η νέα σελήνη όμως σε κάνει ακόμη περισσότερο εγωιστή από ότι είσαι συνήθως και θέλεις να είσαι εσύ αυτός που θα φέρει τις εξελίξεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Εδώ δεν αποκλείεται αν λειτουργήσεις πάρα πολύ παρορμητικά και βιαστικά να σου έρθει από κει που δεν το περιμένεις και να χάσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου. Σκύψε και δες τα λάθη σου και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό εσύ που είσαι δεσμευμένος. Αν όμως είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου, όμως η διάρκειά του θα είναι αμφίβολη. Ξαφνικά θα έρθει ξαφνικά θα φύγει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξελίξεις θα έχεις στα θέματα της δουλειάς και καλείσαι να σκεφτείς και να βρεις τι δρόμο θα ακολουθήσεις στα επαγγελματικά σου. Και σε ότι αφορά τα οικονομικά είναι πάρα πολύ πιθανό να έχεις ένα extra εισόδημα από κάποια χρήματα που μπαίνουν ξαφνικά στην τσέπη σου και σε βοηθούν να περάσεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Ταύρε η νέα σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, ρίχνει το φως της και την προσοχή σου σε θέματα προσωπικά, συναισθηματικά και οικογενειακά! Ξαφνικά γεγονότα σε αυτούς τους τομείς θα σε δυσαρεστήσουν και θα προκαλέσουν ένταση και εκνευρισμό, άλλωστε μην ξεχνάς ότι Ουρανός από το ζώδιο σου συμμετέχει και αυτός στο φαινόμενο, προκαλώντας ξεσπάσματα, αντιδράσεις και αλλαγές! Μπορεί να νιώθεις αδικημένος και να θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια. Κατά τα άλλα όμως είναι ένα ερωτικό καινούργιο φεγγάρι όπου φέρνει έρωτες φέρνει γνωριμίες οι οποίες είναι ανανεωτικές και ευχάριστες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις μία σχέση ανανεώνεις στον έρωτά σου και νιώθεις εγκεφαλική και σωματική έλξη για το σύντροφο. Αισθάνεσαι οικειότητα και απλότητα με τον άνθρωπο σου. Ο Ουρανός είναι στο ζώδιο σου και φέρνει ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις με διασκέδαση και φλερτ σε σένα που είσαι αδέσμευτος. Με αυτόν τον τρόπο ξεχνιέσαι και ξεπερνάς τα εμπόδια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες φαεινές ιδέες και αναλαμπές φωτίζουν την σκέψη σου και επιθυμείς να κάνεις καινοτόμες αλλαγές στην δουλειά. Θα ξοδευτείς για να πετύχεις αυτά που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Για σένα τώρα φίλε μου Δίδυμε σήμερα με την νέα σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεσαι σε περίοδο ενάρξεων σε τομείς που συνδέονται με επικοινωνίες, συμφωνίες, προτάσεις, ταξίδια! Από τη μία πλευρά η Νέα Σελήνη είναι συμβατή και θετική προς το ζώδιό σου από την άλλη όμως το τετράγωνο της με τον Ουρανό, θα εντείνει το στρες αλλά και την βιασύνη σου! Εσύ τώρα θα πρέπει να προσέχεις στις μετακινήσεις σου γιατί από παντού καραδοκούν δυσάρεστες εκπλήξεις. Επίσης να προσέχεις τις επικοινωνίες σου, τα λόγια που λες τον τρόπο που τα λες ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενδεχομένως θα αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες σε σένα που είσαι σε σχέση, ή θα μάθεις κάποια πράγματα που βρίσκονταν στο παρασκήνιο και κάποια λόγια κρυφά. Καλό θα ήτανε να αποφύγεις τις κρυφές συναντήσεις οι οποίες μπορούν να σε εκθέσουν εσένα που είσαι ελεύθερος. Μην βαδίζεις σε άγνωστα μονοπάτια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά οικονομικά όλα βρίσκονται σε μία κατάσταση αλέρτ αφού το παρασκήνιο καλά κρατεί. Στα δύσκολα υπάρχει η οικογένεια που θα σε βοηθήσει ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, ένα νέο φεγγάρι γεννιέται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα όπου βρίσκεται μέσα στον 2ο ηλιακό οίκο και φέρνεις νέες εξελίξεις για τα οικονομικά, τα περιουσιακά, τα κεκτημένα και ότι νιώθεις εσύ ότι προσδίδει ασφάλεια και σιγουριά. Δείξε προσοχή σε οικονομικές προτάσεις, συμφωνίες και αγορές, γιατί τα νέα δεδομένα που προκύπτουν τώρα ίσως δεν σε συμφέρουν! Σε προσωπικό πλαίσιο θα δημιουργηθούν κάποια ξαφνικά αναπάντεχα γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις συναισθηματική ανασφάλεια. Ένα φιλικό άτομο χρειάζεται προσοχή και να μην του τα λες όλα χαρτί και καλαμάρι γιατί θα σε εκπλήξει με την συμπεριφορά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, αυτό το νέο φεγγάρι θα φέρει ανανεωτικό αέρα με σχέδια για το μέλλον και πλάνα για συμβίωση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο του φιλικού κύκλου θα σου δείξει ερωτικό ενδιαφέρον και θα σε βάλει σε σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα έκτακτο οικονομικό πρόβλημα, ένα έξοδο που δεν είχες προβλέψει σου αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Εκεί που ήθελες να κάνεις οικονομία τώρα να πρέπει να δαπανήσεις χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, για άλλη μία φορά πρωταγωνιστείς αφού σήμερα πραγματοποιείται το νέο φεγγάρι στο δικό σου ζώδιο, με την συμμετοχή του Ουρανού. Σαφώς θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ένα νέο προσωπικό άνοιγμα θα ανοίξεις τους ορίζοντές σου θα ανοίξεις τα φτερά σου και το θέμα που θα εστιάσεις την προσοχή σου είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εκεί τώρα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός για το λόγο ότι καιροφυλακτούν και ξαφνικά ρίχτερ δονήσεων στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σου! Έχει έρθει η ώρα να κάνεις μία δυναμική επαναστατική αλλαγή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, να είσαι προσεκτικός και μην ξεχνάς να ρίξεις λίγο τους τόνους και νερό στο κρασί σου για να απολαύσεις την αγάπη τον έρωτα και την διασκέδαση. Κατέβασε λίγο το θυμό σου και άκου και την άλλη άποψη. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιοι ρίχνουν κλεφτές ματιές και σε ποθούν ερωτικά. Μην αδιαφορείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας τομέας που χρειάζεται προσοχή είναι ότι αφορά τα επαγγελματικά την καριέρα σου και την κοινωνική καταξίωση. Μην είσαι βιαστικός και ανυπομονείς για εξελίξεις και όλα θα συμβούν την κατάλληλη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Παρθένε σήμερα με τη νέα σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας με φόβους απωθημένα και ανασφάλειες. Προσπαθείς να δεις τα λάθη τις παραλείψεις ότι έγινε στο παρελθόν και σε τάραξε και να το βγάλεις μέσα από την ψυχή σου. Από την άλλη θα ασχοληθείς με σπουδές σεμινάρια επιμορφωτικά εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ένα πτυχίο οτιδήποτε μπορείς να συμπληρώσεις στο βιογραφικό σου. Όλα τα παραπάνω θα αρχίσεις να τα σκέφτεσαι από σήμερα και θα τα βάλεις στα σκαριά έως τις 31/8

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με αυτό το νέο φεγγάρι θα γίνεις τολμηρός διεκδικητικός και αυθόρμητος εσύ που είσαι μόνος και δεν θα είσαι για πολύ καιρό ακόμα. Φλερτάρεις και διεκδικείς το αντικείμενο του πόθου σου. Αν έχεις σχέση, σε βοηθά να ανανεωθείς ένα ταξίδι στο εξωτερικό που το σχεδιάζεις εδώ και καιρό και το έχεις τάξει στον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια πολύ καλή νέα συνεργασία που θα σε βοηθήσει οικονομικά συναισθηματικά και κοινωνικά διαφαίνεται στον ορίζοντα. Η φήμη σου επεκτείνεται! Τα οικονομικά ανθίζουν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που θα πρωτοστατήσεις σε ομάδες, συλλόγους,θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και θα ανοίξεις τα φτερά σου προς την υλοποίηση νέων προσδοκιών! Δεν λείπουν ωστόσο αυτό το διάστημα και οι φόβοι, οι ζήλειες, οι εμμονές, οι ανταγωνισμοί αλλά και τα ξαφνικά ευτράπελα με τα οικονομικά! Θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή ανθρώπων που εμπιστεύεσαι ή συνεταιρίζεσαι, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που παρασκηνιακά και ύπουλα προσπαθούν να κερδίσουν κάτι από εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το κλειδί της ευτυχίας σου βρίσκεται στην αποκοπή και στην απαλλαγή από την επαφή με τοξικούς ανθρώπους που δυστυχώς μαζί με τον σύντροφο έχετε μαζέψει πολλούς τριγύρω. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεσαι μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, προσπαθώντας να αποκοπείς από μία τοξική σχέση που σε ταλάνισε αλλά ακόμα δυσκολεύεσαι να κόψεις επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν και να μην κοινοποιείς τα επαγγελματικά σου σχέδια εάν δεν είσαι 100% σίγουρος για την εχεμύθεια τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα πραγματοποιείται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία και φέρνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα αλλά και καινούργια βήματα που αφορούν την κοινωνική ζωή και την καταξίωση σου. Επικεντρώνεσαι στο πώς θα εξελιχθείς και θα ανέβεις στην ιεραρχία της δουλειάς. Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν συνεργάτες, συνέταιροι οι οποίοι σε φρενάρουν και σου δημιουργούν προβλήματα. Μάλιστα δεν το κάνουν μεθοδευμένα αλλά σε ξαφνιάζουν με τη συμπεριφορά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές ανατροπές και αιφνιδιασμοί, προσοχή γιατί εκεί που μπορεί να είσαι αμέριμνος και να περνάς καλά, τσουππππ μπορεί να προκύψει μία ξαφνική διαφωνία που θα προκαλέσει μεγάλη ένταση και αναβρασμό! Αν είσαι ελεύθερος είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος ειδικά αν το άτομο προέρχεται μέσα από τον ευρύτερο φιλικό κοινωνικό σου κύκλο και κάνεις σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις ότι αν διακοπεί η ήδη υπάρχουσα συνεργασία, και η επαγγελματική σχέση αμέσως θα κάνεις το επόμενο βήμα το οποίο θα είναι πιο ευοίωνο. Οπότε μην απογοητεύεσαι. Τα οικονομικά είναι σταθερά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε μου Τοξότη σχηματίζεται η νέα σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο αυτό του Λέοντα. Επικεντρώνεσαι σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, εμπειριών, γνώσεων ή και μακρινών ταξιδιών . Επειδή στο φαινόμενο συμμετέχει ο Ουρανός, θα υπάρξουν και απότομες και ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά σου. Εσύ καλείσαι σήμερα, να είσαι όσο το δυνατόν γίνεται πιο οργανωμένος, χωρίς να ρισκάρεις ή και να τολμάς σε ενάρξεις που θα γίνουν πάνω στον ενθουσιασμό σου, αλλά στην πορεία θα τις μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις κάποιες σημαντικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την ψυχολογία εσένα που είσαι διαθέσιμος. Αν έχεις δεσμό μπορείς να απολαύσεις ένα ταξιδάκι αναψυχής που θα τονώσει την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα σου έχω καλύτερα νέα γιατί θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες θα σου γίνουν πάρα πολλές προτάσεις θα συζητήσεις θα συμφωνήσεις με εργοδότες ή με άτομα τα οποία επιθυμούν να σε έχουν στη δουλειά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα πραγματοποιείται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία και διεγείρει την αίσθηση της ανασφάλειας κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Παρουσιάζονται ξαφνικά με το τετράγωνο του Ουρανού χρέη, οφειλές τα οποία είχες παραλείψει και θα προκληθεί εκνευρισμός! Μετανιώνεις που μπορεί να σκόρπισες χωρίς να το πολυσκεφτείς χρήματα για την ψυχαγωγία ή για κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο! Ο έρωτας σε αιφνιδιάζει, σου δίνει το κίνητρο για χαρά και ζωή, δεν σου προσφέρει όμως εγγυήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ερωτικό επίπεδο κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα δεν λες την πάσα αλήθεια στον σύντροφο και γενικώς τρώγεσαι με τα ρούχα σου ζηλεύεις και κάνεις κάποια χειρίστηκα παιχνιδάκια εξουσίας εσύ που είσαι σε σχέση. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, ξεκίνα και κόψε τις τοξικές σχέσεις και τις συνδέσεις με το παρελθόν διότι ένας καινούργιος έρωτας σε περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα χρέος από το παρελθόν που εμφανίζεται ξαφνικά σε αγχώνει. Έχεις άλλες προτεραιότητες και έξοδα ώστε δεν καταφέρνεις εύκολα να ξεχρεωθείς. Σε ξαφνιάζει μια επαγγελματική πρόταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη έχουμε τον σχηματισμό της Νέας Σελήνη στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από το δικό σου το Λέοντα, αυτό το φαινόμενο σε επηρεάζει άμεσα! Το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο κατά αποκλειστικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μπορεί να είναι σχέσεις με συνεργάτες με συνέταιρο ή ακόμα και τον σύντροφο της ζωής σου. Κάποιες εξελίξεις που θα έρθουν τώρα θα προκαλέσου κόντρα, ένταση και εσύ θα λειτουργήσεις επαναστατικά προσπαθώντας να αποδεσμευτείς από ότι δεν σου ταιριάζει ή σε καταπιέζει! Διεκδικείς την ελευθερία σου και κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνονται ομαλά και χωρίς έντονους διαπληκτισμούς με το ταίρι. Εντάξει εσύ συνήθως έχεις μία φιλικότητα στον τρόπο που συζητάς και μπορείς να συμβιβαστείς τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το παρελθόν ενδεχομένως εμφανιστεί στη ζωή σου και πρέπει να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον και για το αν θα υπάρξει μεταξύ σας εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά και κυρίως αυτά που διαχειρίζεσαι με άλλους θέλουν προσοχή. Θα γίνει μία συζήτηση για τα κοινά περιουσιακά και οικονομικά στοιχεία. Συζητήσεις για ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο και μία νέα δουλειά που έχεις στο μυαλό σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Ιχθύ, η νέα σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγει ένα νέο κύκλο γεγονότων σε θέματα καθημερινότητας ρουτίνας και εργασίας. Σίγουρα έχεις άγχος, τρέχεις να προλάβεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της δουλειάς.Έχεις φορτωθεί πολύ μεγάλο όγκο εργασίας και αυτό θα σε κουράσει ψυχικά και σωματικά. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για σένα γιατί χάνεις πολλή ενέργεια και δεν ξεκουράζεσαι όσο πρέπει. Επίσης να προσέχεις τα λόγια σου γιατί η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευνοείσαι για νέες γνωριμίες νέες σχέσεις οι οποίες μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σου εσύ που είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι αρκεί να μην είσαι εριστικός, βιαστικός και προ πάντων μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή να μην τσακωθείς ξαφνικά με άτομα πού δουλεύεις μαζί. Μελέτησε λίγο καλύτερα τα βήματά σου και μην λειτουργείς αυθόρμητα παρορμητικά και νευρικά στην δουλειά. Προσοχή στα έξοδα γιατί λόγω καλοκαιριού έχεις γίνει πολύ ανοιχτοχέρης και τα σκορπάς χωρίς να το σκεφτείς.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη