Ηλεκτροσόκ για στύσεις διάρκειας, δοκιμάζει ο 45χρονος μεγιστάνας Brian Johnson


Το επόμενο βήμα του στην προσπάθειά του να γίνει ξανά νέος και να κερδίσει τον χρόνο ανακοίνωσε ο 45χρονος μεγιστάνας Μπράιαν Τζόνσον

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter, το επόμενο σκέλος της δαπανηρής και κοπιαστικής θεραπείας του επικεντρώνεται στο πέος του και συγκεκριμένα στην προσπάθεια να έχει στύσεις σαν 18χρονος.

«Ξεκίνησα την θεραπεία αναζωογόνησης του πέους. 
Η θεραπεία είναι με κρουστικά κύματα τρεις φορές την εβδομάδα και κοστίζει 1.000-2.000 λίρες» εξήγησε ο Τζόνσον
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ελεγχόμενες δοκιμές έχουν δείξει ότι η εν λόγω θεραπεία βελτιώνει τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

«Αυτό που εξετάζουμε είναι αν βελτιώνεται ο αριθμός των νυχτερινών στύσεων, οι επιδόσεις και η ερωτική ικανοποίηση» συνέχισε στην ανάρτησή του ο Τζόνσον.

Το μηχάνημα που θα χρησιμοποιηθεί είναι της εταιρείας STORZ Medical και θα τον υποβάλει σε 4.000 «ηλεκτροσόκ» ανά θεραπεία.

Μέχρι στιγμής, όπως επισημαίνει η Daily Mail, η θεραπεία αυτή για άτομα με στυτική δυσλειτουργία εφαρμόζεται στο πανεπιστήμιο της Γιούτα αλλά με την ξεκάθαρη επισήμανση ότι πρόκειται για «πειραματική θεραπεία».

Η θεραπεία αυτή δεν έχει πάρει την έγκριση της αρμόδιας αρχής των ΗΠΑ (Food and Drug Administration - (FDA) και ενέχει κινδύνους όπως πόνος, αιμμοραγία ή πρήξιμο στο πέος, αιματουρία και κυρτότητας του πέους. Παράλληλα επισημαίνεται ότι απαιτούνται από ένας έως τρεις μήνες για να υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα με τα αρχικά αποτελέσματα να σημειώνεται οτι μπορεί να είναι «δραματικά».

Ο Τζόνσον έχει ήδη ανακοινώσει ότι στόχος του είναι να έχει νυχτερινές στύσεις διάρκειας 3,5 ωρών.

Όλες οι θεραπείες που λαμβάνει ο Τζόνσον - ανάμεσά τους δεκάδες συμπληρώματα διατροφής, αυστηρή διατροφή vegan - υπολογίζεται ότι του κοστίζουν περί τα 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας έχει ήδη καταγράψει 33.000 φορές τα έντερά του και καθημερινά κάνει μετρήσεις που περιλαμβάνουν από οστική πυκνότητα μέχρι νυχτερινές στύσεις.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν έχουν ανακοίνώσει ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Τζόνσον έχει μειώσει τη συνολική βιολογική του ηλικία κατά πέντε χρόνια, έχει την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και χωρητικότητα στους πνεύμονες ενός 18χρονου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη