Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2/8


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2/8


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα σχηματίζεται μια δύσκολη όψη αυτή της αντίθεσης του Ερμή με τον Κρόνο. Παρόλο που η επιθυμία σου είναι να βγεις, να συναντήσεις φίλους και γνωστούς, έρχονται μπροστά σου κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις και αφορούν την δουλειά σου. Με αγγαρείες ως επί το πλείστων θα ασχοληθείς κι αυτό σε αγχώνει. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να τελειώσεις όσο πιο σύντομα γίνεται και να σου μείνει ελεύθερος χρόνος για να κάνεις τα δικά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα το ταίρι σε τραβάει από το χέρι για μια έξοδο, αλλά δεν έχεις και πολύ όρεξη για βόλτες. Την γκρίνια δεν θα την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος, σε βασανίζει η σκέψη για ένα άτομο του παρελθόντος που σε πλήγωσε. Ξέχνα το χθες και προχώρα στο σήμερα που υπόσχεται ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά, πολύ άγχος και πολλές ευθύνες έχουν μαζευτεί φίλε μου Κριέ. Στα οικονομικά στριμώχνεσαι από τα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Ταύρε, η σημερινή μέρα σε εστιάζει στα επαγγελματικά κυρίως και στην άνοδο της καριέρας. Η δύσκολη όψη της αντίθεσης του Ερμή με τον Κρόνο σε μπλοκάρει συναισθηματικά από δυσάρεστες ειδήσεις που προκύπτουν. Ένα φιλικό άτομο μπορεί να χώσει τη μύτη του στα ερωτικά σου και να δημιουργήσει πρόβλημα. Λάβε τα μέτρα σου και διαχώρισε την φιλία από τον έρωτα. Οι καλοί λογαριασμοί πάντα κάνουν τους καλούς φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση φρόντισε να διατηρήσεις το καλό και σταθερό κλίμα και σταμάτα να σε βασανίζουν πράγματα που συνέβησαν παλιά. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις μια μικρή πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο αλλά δεν θα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα διότι δεν θα ακούσεις πολύ καλά λόγια από τους φίλους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι δοσμένος στην καριέρα και επιθυμείς να φέρεις εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Υπομονή! Στα οικονομικά δεν θα αποφύγεις κάποιες δαπάνες για να προωθήσεις ένα επιχειρηματικό σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα η μέρα είναι αρκετά απαιτητική και δύσκολη. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται ταυτόχρονα σε δύο βασικούς τομείς της ζωής σου που είναι από την μια ο επαγγελματικός και από την άλλη ο οικογενειακός. Έχεις βρεθεί στην μέση και αυτή η θέση δεν σου ταιριάζει καθόλου, αν και είσαι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει και να βρει τις ισορροπίες. Θα δυσκολευτείς να είσαι συνεπής και στους δύο τομείς, μα θα τα βολέψεις. Εξάλλου η επιθυμία σου για ένα ταξίδι θα σε βάλει στην διαδικασία να επισπεύσεις τις διαδικασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, αποζητάς την ηρεμία και την φυγή από ότι σε αγχώνει, έτσι το πολυπόθητο ταξίδι με τον ερωτικό σύντροφο είναι έτοιμο. Αν δεν είσαι σε σχέση, ασχολείσαι περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας και δεν σου μένει χρόνος να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτεραιότητα θα γίνει η δουλειά, αλλά μη ξεχνάς ότι η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Ούτως ή άλλως, δεν βλέπεις το οικονομικό αντίκρισμα που προσμένεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, μια δύσκολη μέρα έχεις να διανύσεις σήμερα με τον σχηματισμό μιας απαιτητικής και δύστροπης όψης. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, μπλοκάρει τις επικοινωνίες και φέρνει εμπόδια στα σχέδια σου για ένα ταξίδι. Μια δυσάρεστη είδηση θα σε στεναχωρήσει και θα σε αγχώσει ταυτόχρονα. Αν μάθεις για κάποια λόγια που έχουν γίνει φρόντισε να μείνεις ψύχραιμος αν και είσαι από την φύση σου εγκρατής. Το συναισθηματικό κενό όμως δύσκολα θα το καλύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, απέφυγε σήμερα βαρύγδουπες δηλώσεις και συζητήσεις που οδηγούν σε αδιέξοδο. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν προβλέπεται σήμερα νέα γνωριμία γιατί η μέρα δεν είναι ευνοϊκή και γιατί το μυαλό σου είναι στο παρελθόν αναπολώντας μια παλιά σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η νέα συνεργασία που έχεις στα σκαριά καλό θα ήταν να επανεξεταστεί. Μην κάνεις τίποτα βιαστικά και δες τους οικονομικούς όρους αν σε ευνοούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λιοντάρι μου αγαπημένο, σήμερα η μέρα σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις και το βλέμμα σου είναι στραμμένο στους άλλους. Δεν σε νοιάζει για τον εαυτό σου και η επιθυμία σου είναι να συντρέξεις όποιον σε έχει ανάγκη. Είσαι συμπονετικός, ευαίσθητος, δεκτικός. Η δύσκολη όψη της αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο, δημιουργούν ανασφάλεια σε οικονομικά θέματα και νιώθεις ότι χάνεις τα κεκτημένα σου. Μην εμπιστεύεσαι την διαχείριση των οικονομικών σου σε κανένα και κράτα τον έλεγχο αποκλειστικά δικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα είσαι πολύ δοτικός στο σύντροφο και μοιράζεις απλόχερα την αγάπη σου. Νοιάζεσαι για τα συναισθήματα που θρέφει προς το άτομο σου. Αν είσαι αδέσμευτος σε ταλανίζουν οι αναμνήσεις και οι σκέψεις για ένα πρώην ταίρι. Προχώρα μπροστά γιατί υπάρχουν πολλά ερωτικά βλέμματα που έχουν στρέψει την ματιά τους πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να κάνεις ένα καλό διακανονισμό πριν προχωρήσεις σε μια συνεργασία. Μπορεί να δείχνει επικερδής αλλά είναι όντως;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα η μέρα απαιτεί θάρρος και προνοητικότητα. Για το πρώτο θα δυσκολευτείς, άλλα το δεύτερο το έχεις από την κούνια σου. Ένα δύσκολο γεγονός θα φέρει η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου και μάλιστα σε θέση κυριαρχίας, θα σε βάλει σε σκέψεις για μια σχέση που μπορεί να είναι επαγγελματική, αισθηματική, οικογενειακή. Εκεί θα έχεις να αντιμετωπίσεις μια περίεργη συμπεριφορά που δεν έχεις συνηθίσει. Το άγχος το έχεις στο τσεπάκι, αλλά κι αυτό το έχεις από την κούνια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δεν θα αποφύγεις την συζήτηση με τον σύντροφο σου που στο ζητάει επιτακτικά. Αφορά την πορεία της σχέσης αλλά δεν είναι κατάλληλη μέρα για να παρθούν αποφάσεις. Αν δεν είσαι σε σχέση και βαδίζεις μόνος, θα κάνεις το πρώτο βήμα για να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που βλέπεις ότι μπορεί να υπάρξει μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε απασχολεί και μάλιστα επιθυμείς να κάνεις καινούργια συνεργασία, ή να πας σε άλλη δουλειά. Στα οικονομικά σε τρώει το άγχος για τα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, γιατί σχηματίζεται η δύσκολη όψη της αντίθεσης, μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου. Ενώ το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο σε ότι μπορεί να σου προσδώσει χαρά, αισιοδοξία και ευημερία έρχεται η όψη αυτή να σε προσγειώσει σε καθημερινότητα, ρουτίνα και αγγαρείες. Πρέπει να βάλεις πρόγραμμα και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες τόσο της δουλειάς, όσο και της υγείας που έχεις παραμελήσει. Τρως σωστά, ξεκουράζεσαι; Πως θα φορτιστούν οι μπαταρίες για να ανταπεξέλθεις στην κούραση που αντιμετωπίζεις;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αυτό που θέλεις και επιθυμείς είναι να βρεθείς με το ταίρι και να απολαύσεις ερωτικές στιγμές. Δεν χρειάζονται συζητήσεις όταν μιλούν τα σώματα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα βγες, κοινωνικοποιήσου και άσε την πολύ δουλειά που δεν τελειώνει. Ένας μελλοντικός σύντροφος υπάρχει κάπου εκεί έξω και σε περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς και έχεις πάρα πολύ δουλειά και αγχώνεσαι που δεν καταφέρνεις να την αποτελειώσεις. Μην ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες γιατί δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η σημερινή μέρα είναι με πολλές απαιτήσεις και πολλά προβλήματα που θα πρέπει να κάνεις αγώνα δρόμου μετ εμποδίων για να την παλέψεις. Η δύσκολη όψη της αντίθεσης μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου θα φέρει κάποια δυσάρεστα νέα και ειδήσεις στενάχωρες. Μπορεί να μάθεις κάτι για ένα φιλικό άτομο, ή από ένα φιλικό άτομο. Η διάθεση σου είναι ελαφρώς πεσμένη και θέλεις να μείνεις μέσα και να ηρεμήσει το μυαλό σου. Το σπίτι σου εξασφαλίζει την θαλπωρή και την ησυχία που αποζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η σχέση με τον σύντροφο θέλει προσοχή, γιατί μια είδηση θα σε απομακρύνει από κοντά του, μέχρι να διασταυρώσεις τις πληροφορίες. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία που θα προκύψει σήμερα ίσως να μη είναι η κατάλληλη για σένα. Πάρε λίγο χρόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή μέρα δεν έχει κάτι το αξιόλογο να επιδείξει στον επαγγελματικό τομέα. Μένεις στα ίδια και δεν υπάρχει σπουδαία μεταβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, η σημερινή μέρα έχει τις δυσκολίες της και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο σε φέρνει σε αντιπαράθεση μεταξύ του οικογενειακού περιβάλλοντος και της εργασίας. Δυσκολεύεσαι να τα συνδυάσεις και τα δυο μαζί και στεναχωριέσαι που δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους. Ένα δυσάρεστο νέο από τον χώρο της δουλειάς θα σε μπλοκάρει, διότι δεν έρχονται οι εξελίξεις που περιμένεις. Όλα καθυστερούν και σε εκνευρίζει η στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος αποτελεί το μέσο διαφυγής από τα προβλήματα. Μαζί του συζητάς ότι σε απασχολεί και σε βοηθά να βρεις λύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνε την υπέρβαση, άλλαξε την διάθεση, την ροή και βγες με μια παρέα, όπου θα κάνεις μια γνωριμία πολύ ενδιαφέρουσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε στεναχωρεί, σε αγχώνει και σε πιέζει ταυτόχρονα. Κάνε υπομονή και θα έρθουν οι καλύτερες μέρες και θα τρέξουν οι εξελίξεις. Στα οικονομικά κάποια έξοδα που θα κάνεις είναι για να βγεις και να ανέβεις ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι μια απαιτητική μέρα με αρκετές δυσκολίες. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου ο Κρόνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και δημιουργεί μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Μετακινήσεις, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις αναβάλλονται, διότι αν γίνουν θα στεναχωρηθείς. Αν είχες στο μυαλό σου σπουδές και ταξίδια πάνε περίπατο προς το παρόν. Ασχολήσου με την επαναξιολόγηση αυτών και θέσε τα σε νέες βάσεις ώστε όταν έρθει η κατάλληλη ώρα να είσαι έτοιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις βρει το ιδανικό ταίρι, θα πρέπει σήμερα να αποφύγεις τις πολλές και σοβαρές συζητήσεις για την πορεία και το μέλλον της σχέσης. Ασχολήσου με πιο απλά θέματα. Αν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα δέχεσαι μια πρόταση για έξοδο και έχεις αρκετές πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες θέλουν μια πιο λεπτομερή επανεξέταση, ενώ το οικονομικό κομμάτι σε ευνοεί, από έσοδα που μπαίνουν στο λογαριασμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου φίλε Υδροχόε, η σημερινή μέρα είναι αρκετά πιεστική και απαιτητική και χρειάζεται προσοχή. Η δύσκολη όψη της αντίθεσης του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργεί ανασφάλεια σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Το άγχος και οι στενάχωρες σκέψεις σε καταβάλλουν. Εντάξει αγαπητέ μου Υδροχόε δεν έχει έρθει και το τέλος του κόσμου. Η Σελήνη που σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, αφού πρώτα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. Κάπου μέσα σου γνωρίζεις πως θα τα καταφέρεις και θα τακτοποιήσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι η μέρα που η γλύκα και η στοργή που εκπέμπεις στο πρόσωπό σου δεν θα περάσει απαρατήρητη από το ταίρι. Έλκεις κοντά σου τον σύντροφο και η κατάληξη είναι άκρως ερωτική. Αν δεν έχεις σχέση, η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες αφού το μυαλό σου στριφογυρίζει σε έναν πρώην έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με δική σου προτροπή και πρωτοβουλία συνάπτεις καινούργια επαγγελματική – οικονομική συμφωνία. Αν κάτι δεν σε ικανοποιεί σε αυτά που συμφώνησες πες το τώρα πριν είναι αργά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου κι αγαπημένε Ιχθύ, σήμερα είναι μια απαιτητική μέρα όπου η δύσπεπτη αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο φέρνει δυσκολίες στα θέματα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ο Κρόνος που εδώ και καιρό βρίσκεται στο ζώδιο σου, δεν σου αφήνει περιθώρια για επιπολαιότητες και απερισκεψίες, γι’ αυτό έρχεται να στο θυμίσει αυτή η όψη. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με το περιβάλλον μάλλον θλίψη θα σου φέρουν από τα δυσάρεστα νέα που θα ακούσεις. Προστατεύεις τον αυτό σου και προτιμάς να μείνεις μέσα κάνοντας γιόγκα, διαλογισμό, ή απλά απασχολείσαι με χαλαρές δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την επιθυμία να βρεθείς με τον σύντροφο σε ιδιωτικό χώρο και να απολαύσεις ερωτικές στιγμές. Είναι το ελιξίριο ενάντια σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και σε θυμώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος, μια κρυφή ερωτική συνάντηση σε αναζωογονεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια συνεργασία δεν φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά και σε πιέζει. Κάνε την συζήτηση που έχεις δρομολογήσει και μη χάνεις χρόνο για να διορθωθεί η κατάσταση.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη