Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11/8


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11/8


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Δεν λείπει το άγχος, τα εργασιακά μπερδέματα και οι εξελίξεις της ημέρας που θα φέρουν τούμπα το πρόγραμμά σου! Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις και στην οδήγηση, γιατί σήμερα είσαι απρόσεχτος! Οι εκνευρισμοί της ημέρας προκύπτουν από την ασυνέπεια και την αστάθεια, ενώ το σύμπαν χτυπά αλέρτ ότι έχεις ανάγκη από διακοπές!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε σχέση σήμερα η επικοινωνία με το ταίρι γίνεται μετ εμποδίων αφού υπάρχει λεκτική κόντρα. Η εριστική συμπεριφορά δεν οδηγεί πουθενά και σε συμβουλεύω να χαμηλώσεις την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν αποκλείεται να επικοινωνήσει μαζί σου ένα πρώην ταίρι και να ζητήσει συγνώμη που σε πίκρανε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά έχεις πολύ τρέξιμο για τις εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις. Το άγχος δεν θα λείψει! Στα οικονομικά περιόρισε τις παρορμητικές αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Ταύρε, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα προκαλώντας μπελάδες στην καθημερινότητά σου! Παρεξηγήσεις στα αισθηματικά, μπερδέματα και ανασφάλειες για τις διαθέσεις ή τις προθέσεις ενός ατόμου που έχεις ενδιαφέρον, αλλά και μία αναβολή σε κάποιο ραντεβού είναι μερικά από τα ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς! Προσοχή μην το ρίξεις στο shopping therapy γιατί θα δεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει και εσύ μετά να το μετανιώνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις σχέση, σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κουβέντες με τον σύντροφο και να τιθασεύσεις την απότομη συμπεριφορά σου. Αν δεν έχεις σχέση, η κοινωνική δικτύωση και η ενασχόληση με το ίντερνετ είναι ένας τρόπος για να γνωρίσεις άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς ένα επιχειρηματικό σχέδιο που αφορά το ταλέντο που διαθέτεις και θέλεις να το αναδείξεις. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα για την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Δίδυμε, για μία ακόμα ημέρα φιλοξενείς την Σελήνη στο ζώδιο σου, μόνο που σήμερα Παρασκευή σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα επομένως οι παγίδες είναι πολλές. Νεύρα και μπερδέματα έρχονται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών … Αλλιώς είχες κάποια πράγματα στο μυαλό σου και οι αναβολές και οι απογοητεύσεις καραδοκούν! Προσπάθησε να μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ αλλά μην βιάζεσαι να κρίνεις και κάποιες καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στις κουβέντες με το ταίρι και μην μπερδεύεις τα πράγματα. Σήμερα μπορείς να εκφράσεις το συναίσθημα χωρίς δυσκολία αρκεί να είναι θετικό. Αν δεν έχεις ταίρι, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να το ανακαλύψεις φλερτάροντας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά να προσέχεις τις παγίδες που στήνουν κάποιοι συνάδελφοι για να εμποδίσουν την εξέλιξη σου. Χρήματα που δαπανώνται για τις ανάγκες του σπιτιού σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και παρόλο που δεν δέχεσαι άμεση επιρροή από αυτές τις όψεις η διάθεση σου είναι πεσμένη! Κάποιες σκοτεινές σκέψεις σε βυθίζουν σε μία προσωρινή μελαγχολία, ενώ κάποιες ειδήσεις από ένα άτομο του ευρύτερου περιβάλλοντος, δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Η συμβουλή μου για σήμερα;;; Προσπάθησε να μην συγχυστείς με λόγια ανθρώπων που δεν έχουν και τόσο αγνές διαθέσεις απέναντί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι δεν διανύεις την πιο χαρούμενη και αισιόδοξη μέρα σήμερα λόγω χαμηλής ενεργητικότητας. Αυτό που επιθυμείς είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και να ασχοληθείς μόνο με τα δικά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρότρυνση ενός φίλου για έξοδο θα σε φέρει κοντά σε μια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε μια πρόταση που θα γίνει από μακριά γιατί μπορεί να κρύβει κάτι που δεν γνωρίζεις. Ψάξε καλύτερα! Έξοδα για μετακινήσεις σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή το ταυ- τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, εντείνει την ανασφάλεια σου για ζητήματα οικονομικά! Τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός και τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι αναγκαστικά πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου, αυτό σου στερεί το αίσθημα της ελευθερίας και της ανεμελιάς που θα θελες. Επιπλέον, θέλω προσοχή σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο, ενδέχεται να απομακρυνθείς προσωρινά εξαιτίας διαφωνιών που αφορούν την οικονομική διαχείριση. Κάποιοι στόχοι βλέπεις ότι δύσκολα επιτυγχάνονται. Για σένα που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, δεν είναι κατάλληλη μέρα για γνωριμίες αφού έχεις πρόσφατα απογοητευτεί από ένα ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πιεσμένος από μια συνεργασία που δεν ξέρεις πως θα πάει τελικά. Διαφωνείς με τα οικονομικά απαιτώντας μεγαλύτερο μερίδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, προκαλώντας ένα νευρικό κλίμα στην καθημερινότητά σου! Έχεις βάλει στόχους και σχέδια, όμως οι άνθρωποι με τους οποίους είσαι σε στενή επαφή, φαίνεται ότι στέκονται εμπόδιο σε όλα όσα έχεις εσύ κατά νου και αυτό σου προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Συνειδητοποιείς ότι για να πετύχεις όλα όσα θέλεις, πρέπει να βγάλεις μόνος σου το φίδι από την τρύπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απογοήτευση νιώθεις από τον ερωτικό σύντροφο και αυτό σε στενοχωρεί και σε εκνευρίζει. Θεωρείς τον εαυτό σου αδικημένο και πιστεύεις ότι οι θυσίες σου δεν αναγνωρίζονται. Αν είσαι μόνος, μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου που βρίσκεται κάπου τριγύρω στο στενό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί στόχοι θα επιτευχθούν αν παραγκωνίσεις κάποια άτομα που δεν επιθυμούν την άνοδο σου. Διεκδικείς καλύτερη θέση και υψηλότερη αμοιβή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και εσύ έχεις την ανάγκη να παραιτηθείς από τα πάντα! Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σε εξαντλούν, νιώθεις αποδυναμωμένος και η συσσωρευμένη κούραση αυτού του καλοκαιριού σε κάνει να τα βλέπεις όλα αρνητικά! Μην πεις «όχι» σε μία πρόταση για ένα ταξίδι που είναι για λίγο αργότερα, γιατί θα το μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση βαδίζει σέρνοντας αφού σε έχει καταβάλει η ρουτίνα και δεν αισθάνεσαι καμιά ευχαρίστηση. Η ανανέωση της σχέσης θα έρθει μέσα από ένα ταξιδάκι αναψυχής. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα τον σύντροφο της ζωής σου η μέρα δεν υπόσχεται γνωριμίες εκτός αν πας μια μικρή εκδρομή και συναναστραφείς με κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά σε έχει κουράσει σωματικά και ψυχολογικά. Πάρε ρεπό ή άδεια για να ξεκουραστείς. Άγχος στα οικονομικά για έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή το ταυ-τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη και τον Ποσειδώνα φέρνει παρεξηγήσεις ερωτικές, αλλά και οικονομικές! Στα αισθηματικά νιώθεις ότι διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες σου και στήνεις σενάρια με το μυαλό σου, κάτι το οποίο σου προτείνω να σταματήσεις να το κάνεις. Στα οικονομικά, κάποια έκτακτα έξοδα σου δημιουργούν έντονο στρες, γιατί εσύ αλλιώς τα είχες κανονισμένα και αλλιώς σου έρχονται! Πες όχι στις συναισθηματικές υπερβολές και στην δραματοποίηση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να δεις την σχέση ακριβώς όπως είναι και να μην παραμυθιάζεσαι. Είναι λάθος να ωραιοποιείς την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ μιας παλιάς αγάπης που σε πλήγωσε και ενός καινούργιου έρωτα που γνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωράς σε νέα επαγγελματική συνεργασία αλλά τα βήματα να είναι αργά και προσεκτικά. Μια οικονομική οφειλή που εκκρεμεί σε αγχώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Τοξότη, για σήμερα Παρασκευή το ταυ-τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, αναμένεται να φέρει κάποιους προσωρινούς μπελάδες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Γίνεσαι ο αποδέκτης προκλητικών συμπεριφορών και αυτό σε εκνευρίζει. Κάποιο άτομο του στενού περιβάλλοντος σου χαλάει τα σχέδια που κάνατε μαζί και εσύ θυμώνεις και μπαίνεις σε σκέψεις και σε αμφιβολίες! Μην αφήσεις πίσω τίποτα από αυτά που έχεις κανονίσει εξαιτίας της αναβλητικότητας ενός άλλου ανθρώπου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι μπορείς εύκολα να παρεξηγηθείς σήμερα και η αιτία να είναι ένα άτομο του στενού οικείου περιβάλλοντος. Μη μεγαλοποιείς τα πράγματα! Αν είσαι αδέσμευτος σε φλερτάρει ένα άτομο από τον επαγγελματικό χώρο αλλά δεν δίνεις σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πιο πιθανό είναι να σε εκνευρίσει ένας συνάδελφος ή συνεργάτης και να μπλοκάρεις. Διαχειρίσου καλύτερα τον θυμό σου. Χρήματα φεύγουν για το σπίτι

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και εσύ τρέχεις να τα προλάβεις όλα, όμως το πρόγραμμα της ημέρας σε εξαντλεί! Κάποιες υποχρεώσεις πάνε πίσω εξαιτίας της κακιάς συνεννόησης και των παρεξηγήσεων. Παράλληλα σήμερα χρειάζεται να δείξεις λίγο παραπάνω προσοχή σε αποφάσεις, σχέδια, συμφωνίες, καθώς και σε μετακινήσεις και οδήγηση, ίσως λειτουργείς αρκετά απρόσεκτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, αντιμετωπίζεις την κούραση που φέρνει η συνήθεια με στωικότητα και δεν κάνεις κάτι να την αλλάξεις. Ζεις σε ένα δικό σου κόσμο ονειρικά πλασμένο και τα περιμένεις όλα από το ταίρι. Ανέλαβε πρωτοβουλίες! Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα θα σε πλησιάσει ένα άτομο που θα σου πει ωραία λόγια για να σε «ρίξει».

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς επαγγελματικά σχέδια αλλά είσαι βιαστικός και σου ξεφεύγουν οι λεπτομέρειες. Πρόσεχε στις συμφωνίες που κάνεις γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες στα οικονομικά κυρίως θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Υδροχόε, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και εσύ παρασύρεσαι σε λάθη, στα οικονομικά είτε και στα αισθηματικά! Σου είναι δύσκολο να πεις «όχι» ή και να περιορίσεις αυτά που αισθάνεσαι και θέλεις! Πιθανό είναι λοιπόν σήμερα να σκορπίσεις άτσαλα το χρήμα. Στον έρωτα καραδοκούν ερωτικοί πειρασμοί που φέρνουν μπελάδες… συγκρατήσου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα ελεύθερα στο ταίρι για τα συναισθήματα που νιώθεις και μη τα κρατάς για τον εαυτό σου. Με αυτό τον τρόπο θα έρθεις πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, σε βασανίζουν οι αναμνήσεις για ένα πρώην ταίρι και θέλεις να ζητήσεις συγνώμη που δεν φέρθηκες καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες μπορείς να κάνεις αν τα βάλεις κάτω και σκεφτείς με γνώμονα το συμφέρον σου

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Παρασκευή σήμερα και με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και επιρρεπής στις διαθέσεις των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν! Κάποιος από το περιβάλλον σου τροχίζει τα νύχια του για καβγά και φαίνεται ότι δεν θα τον αποφύγεις… Όμως θα στεναχωρηθείς ή και θα μπερδευτείς γιατί θα σε πιάσουν οι δικές σου αμφιβολίες το τι έκανες λάθος και τί πρέπει να κάνεις στην πορεία! Μην παίρνεις τόσο συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις και μην θίγεσαι εύκολα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το να παίρνεις προσωπικά και επί πόνου τις παρατηρήσεις του συντρόφου για την συμπεριφορά σου σε κάνει περισσότερο ευέξαπτο. Δες και την άλλη πλευρά μήπως έχει δίκιο; Αν είσαι αδέσμευτος, η σύγκρουση με ένα άτομο θα ανάψει τα αίματα και θα φέρει ερωτισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι μπερδεμένος και όλα στο μυαλό σου έχουν γίνει ένα κουβάρι για το ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις στα επαγγελματικά. Αν δεν τα καταφέρνεις μόνος σου ζήτα την συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεσαι.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη