Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19/8


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19/8


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Κριέ, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και χαίρεσαι κάθε στιγμή της ημέρας στο έπακρο! Μεγάλη έμφαση δίνεται σήμερα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και εσύ με το διπλωματικό ταλέντο αλλά και το αίσθημα της δικαιοσύνης που σε διακατέχει, καταφέρνεις να τα έχεις καλά με όλους και να περάσεις μία μέρα απίστευτη! Ξεπερνιούνται οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με τον πιο σωστό και δίκαιο τρόπο! Σήμερα μάλιστα αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις αποδοχή και επιβεβαίωση από τους άλλους, είσαι αρκετά δημοφιλής, αγαπητός και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι … ανεβαίνουν οι μετοχές σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε περίοδο μοναξιάς να το θυμάσαι…. μία νέα γνωριμία ή έναρξη μίας νέας σχέσης έρχεται σήμερα! Αν είσαι σε σχέση, ενδυναμώνονται τα συναισθήματα και σταθεροποιείται η σχέση σου με το άλλο σου μισό! Απόλαυσε την τρυφερότητα και την ζεστασιά από το άτομο που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική ή οικονομική ανασφάλεια που ίσως βιώσεις σήμερα, έχει ως αποτέλεσμα να σε ρίξει σε λάθη ή αναποφασιστικότητα, που θα φέρουν καθυστερήσεις και απώλειες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Ταύρε, για σήμερα Σάββατο αυτό που σε διακρίνει είναι το άγχος για όλα όσα πρέπει να διευθετήσεις στην καθημερινότητά σου! Έχεις την αίσθηση ότι η αξία σου, εξαρτάται πολύ από την γνώμη των άλλων με αποτέλεσμα να πιέζεις πολύ τον εαυτό σου να είσαι συνεπής, σταθερός και καθωσπρέπει σε όλα! Είναι όμως και μία μέρα που θα τρέξεις, θα βοηθήσεις, θα σταθείς και θα θελήσεις να εξυπηρετήσεις τον καθένα. Μην φορτώνεσαι στην πλάτη σου τόσα βάρη και θυμήσου πως δεν είσαι εσύ υποχρεωμένος για όλους και για όλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα εργασιακό ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί σήμερα, προσοχή όμως γιατί εύκολα μπορεί να εκτεθείς, οπότε κράτα κάποιες αποστάσεις ασφαλείας. Αν είσαι σε σχέση , μην παραμελείς το ταίρι σου , το η μέρα σου είναι αρκετά φορτωμένη και ίσως δεν δώσεις και τόση πολύ σημασία στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τύχη και εύνοια χαρακτηρίζουν τον επαγγελματικό τομέα και είναι σίγουρη η επιτυχία! Οικονομικά, τρέχεις σήμερα να καλύψεις κενά και να κλείσεις εκκρεμότητες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Δίδυμε για σήμερα Σάββατο σου έχω υπέροχα νέα! Είναι μία μέρα που το κέφι και η διάθεση χτυπούν κόκκινο! Καταφέρνεις χωρίς κόπο και προσπάθεια και κερδίζεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, έλκεις τον θαυμασμό των γύρω σου και είσαι το πρόσωπο της ημέρας! Απολαμβάνεις αυτή την καλοκαιρινή μέρα με ανεμελιά, χαρά και είναι τονισμένες οι ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση! Μέρα δημιουργική, ερωτική, διασκεδαστική ενώ η τονισμένη επιπολαιότητα αυτή την ημέρα δεν θα σου βγει σε κακό, αφού θα χαρείς σαν παιδί πράγματα που σου είχαν λείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα γίνεσαι το πειραχτήρι που τσιγκλάει το ταίρι του για να περάσετε καλά και μάλιστα το καταφέρνεις … Προσπάθησε μόνο να μην ξεφεύγεις από τα όρια και στο τέλος κριθείς ως επιπόλαιος! Αν είσαι ελεύθερος η μέρα φέρνει κατακτήσεις και ερωτικά φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιδεικνύεσαι υπερβολικά στο χώρο εργασίας και ίσως προκαλέσεις αντιδράσεις! Ρισκάρεις πολύ οικονομικά και ίσως αυτό δεν σου βγει σε καλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο δίνεις ως προτεραιότητα τους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένεια και επικεντρώνεσαι σε θέματα προσωπικά και του σπιτιού! Καλείσαι να βρεις λύσεις για την εξομάλυνση κάποιων προσωπικών υποθέσεων , όμως κάποιες καταστάσεις θα τις εκλάβεις με περισσότερη ευαισθησία και θα εκδηλωθούν παράπονα και γκρίνιες, γιατί με κάτι θα παρεξηγηθείς! Σήμερα δεν θα μπορείς εύκολα να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου, έτσι κατά κάποιο τρόπο μπορώ να πω ότι θα «εκτονωθείς»! Η διαίσθησή σου θα είναι το σημαντικό όπλο που θα σου δώσει λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά και απόφυγε την ζήλεια, την γκρίνια και την κτητικότητα! Το ταίρι σου έχει ανάγκη από την τρυφερότητα και κυρίως φροντίδα σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μία κίνηση που θα κάνει προς εσένα, ένας παρελθοντικός έρωτας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές οι εξελίξεις στην δουλειά, ακόμα κι αν έρθουν αργά! Οικονομικά, θα υπάρξουν θέματα που θα φέρουν άγχος και στρες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Λέοντα, δεν θα λείψουν ούτε στιγμή οι επικοινωνίες, οι ιδέες και η εγρήγορση για μετακινήσεις! Θα εξωτερικεύσεις χωρίς δεύτερη σκέψη τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου και θα πεις πράγματα που κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου αλλά αποτελούν τις αλήθειες σου. Πες ναι σε επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις, μηνύματα και επαφές…. προσπάθησε όμως να διακρίνεις το ουσιώδες από το ανούσιο και το επιφανειακό! Οι ειδήσεις της ημέρας, θα είναι η πηγή της χαράς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατάλληλη είναι η μέρα για ραντεβουδάκια, φλερτάκια και ερωτικές επικοινωνίες, πολύ περισσότερο αν είσαι ελεύθερος και σε φάση αναζήτησης ερωτικού συντρόφου! Αν είσαι σε σχέση, ένα ταξιδάκι αναμένεται να φουντώσει και πάλι το πάθος ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποιώντας το επικοινωνιακό σου χάρισμα και την ευστροφία σου, σήμερα θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά τους επαγγελματικούς σου στόχους! Στον οικονομικό τομέα δείξε προσοχή σε προτάσεις , συμφωνίες, υπογραφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Παρθένε, για σήμερα Σάββατο είσαι επικεντρωμένος σε θέματα οικονομικά, αλλά προσπαθείς να οριοθετήσεις και τα τα κεκτημένα σου! Αναζητάς τι είναι αυτό που έχει σημαντική αξία στην ζωή σου, είτε υλική, είτε συναισθηματική. Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να προστατέψεις ότι είναι πολύτιμο και σημαντικό, ενώ θα έχεις και κάποιες θετικές εξελίξεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη σιγουριά για το μέλλον! Ο Κρόνος από το ζώδιο σου είναι γεγονός ότι σε έχει βάλει σε τάξη και οργάνωση και ειδικά σήμερα, λειτουργείς πιο πρακτικά βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα!



Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει κάποιο άτομο που ήδη υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σου και έχει να κάνει με το παρελθόν σου … από αυτό το άτομο θα λάβεις σήμερα κάποια μορφή συναισθηματικής επιβεβαίωσης! Η μέρα σε βοηθά να εκπληρώσεις βαθύτερες επιθυμίες και να περάσεις και … αισθησιακές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά προβλήματα λύνονται και σήμερα θα ικανοποιηθείς από την έκβαση μίας εργασιακής υπόθεσης και θα επανέλθουν η σιγουριά και η ασφάλεια! Στα οικονομικά υπάρχει μία επιτυχία και τα σχέδια της περιόδου σου δίνουν την ελπίδα για καλύτερες μέρες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ φίλε Ζυγέ, δεν έχεις κανένα δισταγμό να απολαύσεις την περιπέτεια ή και να τολμήσεις σε μία νέα εμπειρία. Παίρνεις τα ρίσκα σου και ζεις με πάθος και δυναμισμό την ζωή σου! Σημαντικό είναι να περιορίσεις τον έντονο ενθουσιασμό, ιδίως για νέα πράγματα, γιατί είναι επικίνδυνη η απότομη προσγείωση. Έχεις την αυτοπεποίθηση που απαιτείται, νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, όμως χρειάζεται να λειτουργείς και λογικά σε κάθε κίνησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σήμερα στα ερωτικά σου γίνεσαι ο κυνηγός, θέλεις και καταφέρνεις να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι σε μία σχέση, μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου το ταίρι σου προκειμένου να σου κάνει πραγματικότητα όλες τις επιθυμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στα οικονομικό τομέα λειτουργείς ασυγκράτητα κάνοντας αγορές που δεν είναι απαραίτητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Σάββατο είσαι επικεντρωμένος στην ολοκλήρωση στόχων και διαθέτεις τονισμένη φαντασία, έντονο ένστικτο και κάνεις τα πάντα για να ομορφύνεις τόσο την δική σου καθημερινότητα όσο και των γύρω σου! Θέλω την προσοχή σου όμως… Η υπερβολή, το πείσμα και η επιμονή μπορούν να σε κάνουν να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα… Επιστράτευσε αυτή την ημέρα την διαίσθηση σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα παραμείνεις κολλημένος στο παρελθόν ή σε μία ουτοπική κατάσταση της φαντασίας σου;;; Αυτό το ερώτημα καλείσαι να απαντήσεις σήμερα στα αισθηματικά σου και να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά, για να μην μένεις στάσιμος και ανικανοποίητος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η διορατικότητά σου αποτελεί σήμερα τον άσσο στο μανίκι σου στα επαγγελματικά, όπου θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα και να τελειώσεις από εκκρεμότητες που υπάρχουν. Σου έχω και το άλλο το καλό … Ανακουφίζεσαι από έναν οικονομικό βραχνά που σε ταλαιπωρούσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο φίλε Τοξότη, βάζεις ως προτεραιότητά σου τους φίλους σου, και επιθυμείς διακαώς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Το καλό είναι ότι βρίσκεσαι σε πλήρη οξυδέρκεια και βρίσκεις λύσεις σχεδόν σε όλα τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές! Οι κοινωνικές σου σχέσεις εξομαλύνονται, ενδυναμώνονται και βελτιώνονται κατά πολύ! Δώσε την προσοχή σου στην συμβουλή ενός φίλου, θα σε βοηθήσει στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέψου τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα και θυμήσου ότι υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις σε ένα ερωτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Μην μπαίνεις στην λεκτική επίθεση και μείωσε την κτητική σου διάθεση αν δεν θέλεις να μπουν συναισθηματικές αποστάσεις ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες εξομαλύνονται σταθερά και κατακτάς εργασιακούς στόχους! Στα οικονομικά δεν μαζεύεσαι αφού σε έχει πιάσει η καταναλωτική μανία… προσοχή λοιπόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο σε πιάνει η ανταγωνιστικότητά σου και θέλεις να κυριαρχήσεις, να ξεχωρίσεις να τραβήξεις τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου αλλά και … να περάσει το δικό σου! Χαλάρωσε τις κυριαρχικές σου τάσεις γιατί θα φανείς αρκετά απόμακρος και ψυχρός από ότι συνήθως, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Στην προσπάθειά σου να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων, θυμήσου ότι ο σεβασμός κερδίζεται και δεν απαιτείται. Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την καλή κοινωνική εικόνα, που έχεις χτίσει μέχρι σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα αντιμετωπίζεις την σχέση σου σαν ένα επαγγελματικό έργο, επιβάλλεις ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις… Η στάση σου είναι αρκετά απόλυτη και κυριαρχική, ενώ καλό θα ήταν να προσεγγίσεις με περισσότερη ευαισθησία και υποχωρητικότητα το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ένα άτομο που θα κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό σου, αυτό το άτομο δεν το έχεις δει ερωτικά ως τώρα, μήπως τώρα έφτασε η στιγμή και για αυτό;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα κατάλληλη για την επαγγελματική πρόοδο αλλά και για να θέσεις στόχους για την πορεία της καριέρας σου… Τα σχέδια και οι στόχοι για το μέλλον είναι το καταφύγιο σου σήμερα. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ φίλε Υδροχόε, αξιοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον παράγοντα της τύχης που είναι με το μέρος σου! Έχεις την δίψα για ανεξαρτησία και ελευθερία και δεν μπαίνεις σε καλούπια! Ακολουθείς αυτό που πραγματικά θέλεις και ποθεί η καρδούλα σου, χωρίς να σκέφτεσαι τα «πρέπει» και τα «μη»! Η μέρα είναι κατάλληλη για μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές, νέες εμπειρίες και πρωτότυπες νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν και θα σε βοηθήσουν να δεις τις καταστάσεις αλλιώς! Απόλαυσε την ανεμελιά αλλά και την καλή τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα κατάλληλη για να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου ζητήματα που μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι ήταν άλυτα, θα μπορέσετε να δείτε κάποιες καταστάσεις από μία διαφορετική οπτική γωνία! Αν είσαι ελεύθερος, ευνοούνται ιδιαίτερα οι νέες γοητευτικές γνωριμίες και τα φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, όσο κι αν φαίνεται μία ευκαιρία σαν μια ιδανική λύση, θα σου προκαλέσει αργότερα μεγαλύτερη πίεση! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες και αποφάσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Ιχθύ, αναζητάς την ψυχική σου ηρεμία και βρίσκεσαι σε μία διαδικασία αυτό- ανακάλυψης και εξερεύνησης του εσωτερικού σου κόσμου! Αναζητάς τις βαθύτερες αιτίες σε ζητήματα που έχουν μεσολαβήσει και έχουν αγγίξει την ψυχή σου! Σου δίνεται ωστόσο η ευκαιρία να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου, και να δεις σημαντικά βήματα βελτίωσης στην ζωή σου! Μην αφήσεις τους φόβους σου για το αύριο και τα οικονομικά να επηρεάσουν έντονα τον ψυχισμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις και συγκυρίες που θα σου δώσουν μεγάλη ψυχική δύναμη ενώ θα λάβεις και συναισθηματική ικανοποίηση. Ωστόσο, αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση , θα χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου και να συγχωρέσεις κάποια πράγματα που έγιναν στο παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να έλξεις όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο και να του ξυπνήσεις ένστικτα ερωτικά, που θα τον κάνουν να μην μπορεί να σου αντισταθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά και επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα θα βοηθήσει πολύ να ξεδιαλύνεις διάφορα ζητήματά σου, αν αυτό είναι που θες αυτήν την περίοδο!




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη