Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21/8ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από εσένα, αυτό του Ζυγού και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Σε επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό η γνώμη των άλλων και είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος στις επιθυμίες τους. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό ο οποίος είναι στο ζώδιο σου. Ο εξελικτικός δρόμος για σένα βρίσκεται μέσω της εκπλήρωσης των ταλέντων σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η μέρα που είσαι ευδιάθετος, χαρούμενος και έτοιμος να προτείνεις έξοδο στον σύντροφο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα. Έχεις την εύνοια να γνωρίσεις το άτομο που θα γίνει ο μελλοντικός σου σύντροφος κι ο άνθρωπος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις επαγγελματικές και πολύ δελεαστικές θα δεχθείς αυτό το διάστημα. Κάποιοι ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί για την ανάδειξη των ταλέντων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ταύρε, σήμερα που η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό, βρίσκεται στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από το δικό σου. Θέλεις να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο, αλλά ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σου βάζει υποψίες για ένα φιλικό άτομο που κινείται παρασκηνιακά μπλοκάροντας τα σχέδια σου. Ο Δίας από το ζώδιο σου δεν παύει να προσδίδει άνεση και αισιοδοξία. Πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη σε κάνει αρκετά επιπόλαιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε την σημερινή μέρα να μην δώσεις λαβές για τσακωμό με τον σύντροφο και φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποσχέσεις σου. Εάν είσαι ελεύθερος, σε γοητεύει μια γνωριμία που προέρχεται από τον ευρύτερο φιλικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαψεύδονται τα σχέδια, τα όνειρα για μια συνεργασία και απογοητεύεσαι, ενώ στα οικονομικά αναλαμβάνεις την αποπεράτωση εργασιών στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε η εβδομάδα ξεκινά και είσαι μέσα στην καλή χαρά, ευδιάθετος,, πρόσχαρος, καλοσυνάτος και γεμάτος ενέργεια. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στις παρέες και στις κοινωνικές συναναστροφές. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της σελήνης. Για να γίνεις ένα πιο εξελιγμένο άτομο θα πρέπει να υλοποιήσεις να προσηλωθείς στις φιλοδοξίες σου και να μην παρεκκλίνεις από αυτές. Ο πνευματικός στόχος είναι ιερός για αυτό μην ξοδεύεσαι σε ανούσιες διασκεδάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα διανύεις την πιο ερωτική μέρα για αυτό επιθυμείς να είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς. Ανταλλάσσεις αγκαλιές και χαρούμενα λόγια. Για σένα που είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα. Βγες μία βόλτα με τους φίλους και το σύμπαν σου επιφυλάσσει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και είναι Δευτέρα δεν είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά και προτιμάς να περάσεις μία πιο ξένοιαστη μέρα. Οικονομικά δεν φαίνεται να έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα είναι Δευτέρα και η επιθυμία σου είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι και να μην βγεις για κανέναν λόγο. Αυτό που θέλεις είναι να μείνεις με την οικογένειά σου και να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και δεν συμφωνεί με την εσωστρέφεια σου και την πεσμένη σου διάθεση. Αντιθέτως πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ να κυνηγήσεις τους στόχους σου να αγωνιστείς να παλέψεις για την καταξίωση σου στον επαγγελματικό στίβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος σήμερα δεν σε χαλάει καθόλου να μείνεις στο σπιτάκι σου και να απολαύσεις την θαλπωρή που σου προσφέρει. Να ξέρεις ότι λίγη γκρίνια από τον σύντροφο θα την υποστείς. Εάν είσαι αδέσμευτος μη σε πιάνει η τσιγγουνιά και φοβάσαι πως αν βγεις θα χαλάσεις χρήματα γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κάνεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στόχος σου θα πρέπει να είναι η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και σαφώς η οικονομική ευμάρεια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα η Δευτέρα εγκαινιάζει την εβδομάδα που για σένα σημαίνει ότι είσαι μέσα στην επικοινωνία και στις πολλές μετακινήσεις. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού κάνει το μυαλό σου να τρέχει με χίλιες στροφές αλλά και τα πόδια σου να κάνουν τζόκινγκ να προλάβεις τα πάντα. Ο Ήλιος πού βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και ο δρόμος για την εξέλιξη της ψυχή σου είναι ανοικτός για να τον διαβείς. Πρέπει να αφήσεις πίσω όλο αυτό το τρεχαλητό που κάνεις το οποίο δεν έχει νόημα και να δεις τον κόσμο από ευρύτερη οπτική γωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος η μέρα θα κυλήσει πάρα πολύ ευχάριστα αφού δεν χορταίνεις συζήτηση και κουβέντες με το έτερον σου ήμισυ. Για σένα που είσαι αδέσμευτος το φλερτ, το αστείρευτο χιούμορ και το λέγειν σου, μπορεί να ρίξει στην αγκαλιά σου και τον πιο δύσκολο χαρακτήρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές προτάσεις και συζητήσεις για τα οικονομικά γίνονται χωρίς να παίρνεις μία τελική απόφαση. Προς το παρόν μένεις στα λόγια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και επιθυμείς βόλτες, μετακινήσεις και συναντήσεις. Η Σελήνη από τον Σκορπιό, σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και δημοφιλή στις παρέες. Εξάλλου βρίσκεται και ο Άρης στο ζώδιο σου που σε κάνει γοργοπόδαρο. Η αντίθεση του όμως με τον Ποσειδώνα σε εξουθενώνει από το πολύ τρέξιμο, ενώ δεν λείπουν και τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις στην σχέση σου. Αν δεν βάλεις σύντομα φρένο θα στο βάλει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Δία που σχηματίζουν τετράγωνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια ωραία συζήτηση με το ταίρι θα κάνεις εσύ που είσαι δεσμευμένος, αρκεί να προσέχεις τα λόγια σου που βγαίνουν αυθόρμητα λόγω βιασύνης. Αν είσαι ελεύθερος, επιθυμείς να κάνεις ένα ταξίδι για να βρεθείς σε μια πρώην αγκαλιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεχε πολύ σε νέες προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία. Ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Στα οικονομικά είσαι αισιόδοξος είτε γιατί έρχονται πίσω τα δανεικά, ή αμείβεσαι από μια κρυφή δευτερεύουσα πηγή εισοδήματος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα ξεκινά η εβδομάδα και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να κανακέψεις τον εαυτό σου. Μπορεί όμως να συμπεριφερθείς εγωιστικά και παρορμητικά προς τους άλλους. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και εστιάζεις στα προσωπικά σου ζητήματα. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και σου στέλνει προειδοποιητικό σημάδι. Άσε πίσω τον εγωκεντρισμό την φιλαρέσκεια και κοίτα τους σημαντικούς ανθρώπους που έχεις τριγύρω σου. Αυτοί είναι που θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα και θα σου δείξουν πως πέρα από τον εαυτό σου πρέπει να αγαπάς και τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα μπορεί να προκαλέσεις τον σύντροφο με την κυκλοθυμική συμπεριφορά σου. Συνήθως δεν το κάνεις αυτό αλλά σήμερα νιώθεις πολύ ευάλωτος και θέλεις κάποιον να σου τονώσει το ηθικό. Για σένα που είσαι αδέσμευτος μπορείς σήμερα να προσελκύσεις κάποιο άτομο που θα σε πλησιάσει για να σε γνωρίσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αναλαμβάνεις εσύ την πρωτοβουλία να προτείνεις μία συνεργασία που σε ενδιαφέρει. Οικονομικά δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα ξεκινά η εβδομάδα και η ψυχολογία σου βρίσκεται στα πατώματα. Η Δευτέρα μάλλον δεν σου πάει και θα προτιμούσες να είναι Κυριακή και να χαλαρώνεις στο σπιτάκι σου. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού κάνοντας σε εσωστρεφή με μειωμένη ενέργεια και καθόλου όρεξη για κοινωνική ζωή. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Ο προορισμός σου είναι να ασχοληθείς με τη δουλειά και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όπως βλέπεις η διάθεσή σου πρέπει να αλλάξει το συντομότερο δυνατό και να πιάσεις στα χέρια σου το πηδάλιο της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος σήμερα θα προτιμήσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου μένοντας στο σπίτι με τον σύντροφο απολαμβάνοντας ηρεμία, ησυχία και μία ρομαντική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος θα σε συμβούλευα να αναζητήσεις τον έρωτα κάποια άλλη μέρα που θα είναι πιο ευνοϊκές συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να διακριθείς στην εργασία και μάλιστα να ανέβεις στην ιεραρχία αν εργαστείς σκληρά και διατηρήσεις χαμηλό προφίλ. Το επακόλουθο είναι η οικονομική ανταμοιβή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με ανεβασμένη διάθεση και επιθυμία για κοινωνική ζωή με φίλους και αγαπημένα άτομα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Οι συζητήσεις με την παρέα βοηθούν για να πάρεις αποφάσεις. Ο ‘Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό. Είσαι πάντα ο τύπος που ζητά την προσωπική ανάπτυξη και επέκταση. Το εξελικτικό μονοπάτι βρίσκεται μέσα από την ανάδειξη ενός χόμπι, ή ταλέντου, ή από ένα παιδί σου, ή ακόμα και από τον ερωτικό σύντροφο. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να αφήσεις πίσω τα φιλαράκια και να μην κάνεις κατά γράμμα ότι σου πουν αλλά να έχεις δική σου άποψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα, χαλαρά με μία έξοδο που θα ευχαριστηθείς την συντροφιά του αγαπημένου. Εάν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα διαφαίνεται πολύ ευνοϊκή για νέες γνωριμίες. Ένα ταξιδάκι αναψυχής μπορεί να κρύβει την συνάντηση με τον μεγάλο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεσαι σε επαφή με άτομα του εξωτερικού και συζητάς για μία νέα συνεργασία, η οποία θα σε ευνοήσει οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και είσαι έτοιμος για έξοδο με τους φίλους και την παρέα. Οι ετοιμασίες σου ανεβάζουν την διάθεση, αν και ο Άρης στην αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σου μπλοκάρει τα σχέδια. Δέχεσαι ένα τηλεφώνημα ή μια είδηση που ξεφουσκώνει τη χαρά σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία και διαπιστώνεις πως ούτε τα λεφτά φτάνουν για να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα θα απογοητευτείς γιατί ένα ταξίδι που επιθυμείς να κάνεις με το ταίρι αναβάλλεται. Εάν δεν έχεις σχέση, σε γοητεύει η ιδέα να βρεθείς και πάλι με το πρώην ερωτικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συνεργασίες από το παρελθόν επανέρχονται. Ταυτόχρονα όμως επανέρχεται και μια οικονομική οφειλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε εστιάζει στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου που είναι τα επαγγελματικά αλλά και η κοινωνική καταξίωση. Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ένα οικονομικό πρόβλημα σε πρεσάρει γιατί νιώθεις ανασφάλεια και δεν μπορείς να χαρείς. Παράλληλα η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και έρχεται ένα άτομο από το παρελθόν να σε γεμίσει αισιοδοξία και χαμόγελα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, δεν είναι σωστό να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να ζηλεύεις χωρίς λόγο. Μην είσαι ανασφαλής! Για σένα που είσαι αδέσμευτος προβλέπεται ότι είσαι έτοιμος να ανοίξεις την πόρτα αν σου τη κτυπήσει το παρελθόν και επανέλθει ένας πρώην ερωτικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να προσέχεις σε μια επαγγελματική συμφωνία που φαίνεται κελεπούρι. Υπάρχει ένδειξη να σε παραπλανήσουν στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα με την διάθεσή σου να είναι αρκετά πεσμένη, γιατί προφανώς δεν σου αρέσουν οι Δευτέρες. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σε εστιάζει στα κατάβαθα της ψυχής, αφού από κει μέσα αναδύονται φόβοι και προβληματισμοί για το μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι σε έχει καταβάλει το άγχος. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσεις ξανά σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Αυτό από τη μία επιτυγχάνεται ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου και από την άλλη αυξάνοντας το εισόδημά σου. Τότε οι φόβοι μονομιάς θα εξαφανιστούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα μάλλον θα γίνεις πολύ γκρινιάρης με τον σύντροφο εξαιτίας της ζήλιας που σε παρασύρει. Μην χρησιμοποιήσεις χειριστική συμπεριφορά αρχίζοντας τα παράπονα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος σε προβληματίζει μία παλιά σχέση με τον έρωτα που άγγιξε βαθιά την ψυχή σου και δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρα πολύ άγχος για τα οικονομικά σε βαθμό που χάνεις τον ύπνο σου. Τα χρέη θα τακτοποιηθούν στην ώρα τους για αυτό μην απελπίζεσαι. Τα χρήματα που θα λάβεις από την εργασία σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία ευνοϊκή ρύθμιση.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη