Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4/8


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4/8


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα νιώθεις έντονο το αίσθημα της κούρασης και της ανασφάλειας και αυτός είναι ο λόγος που θέλεις να απομονωθείς και να αφουγκραστείς τις εσωτερικές σου ανάγκες. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε ωθεί σε ξεκούραση και χαλάρωση. Δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα καινούργιο και προτιμάς να αποστασιοποιηθείς από οτιδήποτε σου ρουφά την ενέργεια. Η μέρα είναι ιδανική για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ηρεμήσεις μετά από την δύσκολη μέρα που πέρασες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι για αγκαλιές με τον σύντροφο, για εξομολογήσεις και χαλαρή κουβεντούλα μέσα στο σπίτι. Αν δεν έχεις ταίρι, σήμερα δεν έχεις και πολύ όρεξη να βγεις και να κάνεις γνωριμίες. Προτιμάς να ξεκουραστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κρυφές και μυστικές συναντήσεις. Επαγγελματικά ραντεβού και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Οικονομικά προβλέπονται έσοδα από κρυφή πηγή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η μέρα σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική ζωή με την διάθεση για εξωστρέφεια. Η Παρασκευή προσφέρεται για έξοδο με φιλική παρέα, όπου προβλέπεται να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις. Επιθυμείς να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς γνωρίζοντας καινούργια άτομα. Θέλεις να ασχοληθείς με άλλα πράγματα από αυτά που συνηθίζεις. Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για να κάνεις σχέδια που αφορούν το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την ημέρα για να βγεις με το ταίρι και να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. Ιδανικά θα ήταν να υπάρχουν και φιλικά άτομα στην παρέα όπου θα ανταλλάξεις απόψεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να γνωρίσεις ένα σημαντικό άτομο αφού βρεθείς έξω σε φιλική συγκέντρωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική αλλαγή που επιθυμείς και την σχεδιάζεις καιρό, ήρθε η στιγμή να την πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά ευνοούνται στην πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, είναι Παρασκευή και ασχολείσαι με τις τελευταίες εκκρεμότητες στην δουλειά για να καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρόνο το Σαββατοκύριακο. Η υπέρμετρη φιλοδοξία σου σε ωθεί να δείξεις υπερβάλλοντα ζήλο, όταν οι υπόλοιποι απλά θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους. Η επιθυμία σου να κατακτήσεις μια καλύτερη και ανώτερη θέση, τόσο στην δουλειά. όσο και στην κοινωνία, σε κάνει να παλεύεις όλο και πιο πολύ. Στόχος σου είναι να αναρριχηθείς στην ιεραρχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, την σημερινή μέρα σε απορροφούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν έχεις χρόνο για το ταίρι. Σε μια επαγγελματικό-κοινωνική εκδήλωση μάλλον θα πας μόνος. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα φαίνεται να σε ευνοεί για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που συνεργάζεσαι και να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε ενδιαφέρει πολύ και θέλεις να ανέβεις, τόσο σε θέση, όσο και σε μισθό. Τα σχέδια σου προχωρούν και αναγνωρίζεσαι στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε ευνοεί ανεβάζοντας την διάθεση σου για περιπέτειες και ταξίδια. Ενδεχομένως να προγραμματίζεις διήμερη απόδραση και δεν βλέπεις την ώρα να σχολάσεις για να φύγεις. Αντιμετωπίζεις την ζωή διαφορετικά και βλέπεις με άλλη οπτική γωνία τα πράγματα και τις καταστάσεις. Είσαι γεμάτος αισιοδοξία και κάνεις όνειρα για προσωπική ανάπτυξη επεκτείνοντας τους ορίζοντες σου και εκτός συνόρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση μπορείς να ταξιδέψεις με το ταίρι και να αποδράσεις έστω για λίγο από την ρουτίνα. Η μέρα προσφέρεται επίσης για έξοδο και διασκέδαση. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο, που στο πρόσωπο του βρίσκεις τον δάσκαλο, τον μέντορα, που θα σου διδάξει πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική συνεργασία προβλέπεται με άτομα που έχουν διαφορετική έδρα από την δική σου που θα σε εμπιστευτούν. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή γιατί ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, Παρασκευή σήμερα και δεν βλέπεις την ώρα να πας στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Είσαι εσωστρεφής και η βασική σου επιθυμία είναι να απομονωθείς και να συνδεθείς με τον εαυτό σου. Έχεις πολλά να σκεφτείς, να πάρεις αποφάσεις, οπότε τι καλύτερο από το να μείνεις μέσα και να μην επηρεαστείς από τους άλλους. Μέσα σε όλα δεν θα αποφύγεις το άγχος που έχει δημιουργηθεί από μια οικονομική οφειλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, μάλλον σήμερα θα περάσεις την ημέρα μέσα με τον σύντροφο που ίσως να παραπονεθεί λιγάκι. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ένταση που θα δημιουργηθεί στην σωματική επαφή αφού η λίμπιντο σου είναι ανεβασμένη. Αν είσαι ελεύθερος, σε ταλανίζει ένας έρωτας από το παρελθόν και δεν αποζητάς μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα συνεργασία έρχεται και μάλιστα πολύ συμφέρουσα. Πρώτα όμως θα πρέπει να τακτοποιήσεις μια οικονομική εκκρεμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται ακριβώς απέναντι στο ζώδιο του Ιχθύ εστιάζοντας την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην επαφή που έχεις με τους άλλους ανθρώπους. Είσαι δεκτικός και πρόθυμος να εξυπηρετήσεις τον οποιονδήποτε σε έχει ανάγκη. Δείχνεις συμπόνοια, ενσυναίσθηση και ευαισθησία. Μπορείς να συμβιβαστείς στις επιταγές τους και να κάνεις ένα βήμα πίσω. Προτιμάς τον συμβιβασμό από την αντιπαράθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η βασική σου επιθυμία σήμερα είναι να φροντίσεις τον αγαπημένο σου σύντροφο. Εξομαλύνεις κάθε διαφορά που μπορεί να υπήρχε μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου την μέρα για γνωριμίες, αφού έχεις αυξημένη δημοτικότητα και συζητείται το όνομα σου και τα ταλέντα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σχέσεις με τους συνεργάτες, ή τους συναδέλφους, βελτιώνονται και βλέπεις ότι δεν έχεις τίποτα να χωρίσεις. Στα οικονομικά παίρνεις βοήθειες από ένα άτομο που υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η μέρα είναι γεμάτη άγχος από τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει και σε καθυστερούν. Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα, στην ρουτίνα και δεν σηκώνεις κεφάλι στην δουλειά. Φροντίζεις να βάλεις μια σειρά, αλλά όλο και κάτι καινούργιο προκύπτει. Η κατάσταση ξεφεύγει, παρόλα αυτά η συνεχής προσπάθεια θα σε κάνει να τα καταφέρεις. Μαζί με τις αγγαρείες της δουλειάς έχεις και τόσα άλλα πράγματα να ασχοληθείς που αφορούν τα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι δύσκολη και απαιτητική αφού εκτός από τα δικά σου πρέπει να διαχειριστείς και του συντρόφου. Μάλλον σου έχουν φορτώσει όλοι και από κάτι και σε αγχώνει αυτή η κατάσταση. Λάβε μέτρα! Αν είσαι αδέσμευτος, και να ήθελες μια γνωριμία δεν θα προλάβεις. Ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολύ δουλειά, αλλά ταυτόχρονα σου φορτώνουν και αγγαρείες. Στα οικονομικά έχεις άγχος γιατί δεν σου αρκούν τα χρήματα που βγάζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ είναι εξαιρετική για σένα και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Αυξάνεται η κοινωνικότητα, η εξωστρέφεια και η βασική σου επιθυμία είναι να βγεις και να συναντήσεις κόσμο. Η εκφραστικότητα, ο αυθορμητισμός και η γενναιοδωρία σου φέρνουν δίπλα σου άτομα που αποζητούν λίγη από την αισιοδοξία σου. Σήμερα μεταμορφώνεσαι σε παίκτη που τα ρισκάρει όλα στο όνομα της χαράς και της διάθεσης για ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για έξοδο, διασκέδαση, ανεμελιά και κοινωνικοποίηση με το ταίρι σου. Φίλοι έρχονται για να συμπληρώσουν την ευχάριστη παρέα. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι η μέρα σου και κοίτα να την εκμεταλλευτείς. Τα ερωτικά βλέμματα στρέφονται πάνω σου και δεν περνάς απαρατήρητος. Είσαι ο καρδιοκατακτητής της βραδιάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ρισκάρεις για να προωθήσεις ένα επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο θα καρποφορήσει και σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Παρασκευή σήμερα και η μέρα φέρνει μειωμένη διάθεση και εσωστρέφεια. Δίνεις προτεραιότητα στους οικείους σου και στο σπίτι. Όλοι κάτι θέλουν από σένα και προσπαθείς να τους εξυπηρετήσεις με τον καλύτερο τρόπο, παραμερίζοντας τις δικές σου ανάγκες. Μέσα σε όλα αυτά κι εσύ αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή και την ηρεμία που προσφέρει το σπίτι. Η αγάπη που παίρνεις από τους αγαπημένους σε γεμίζει ασφάλεια και σιγουριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση και έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου, θα περάσεις όμορφες στιγμές με χαλαρή διάθεση μέσα στο σπίτι, όπου θα απολαύσεις έρωτα και αγάπη. Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι ιδανική μέρα για να βρεις το άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Προσπάθησε μια άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την οικογενειακή επιχείρηση θα ασχοληθείς σήμερα και με τα οικονομικά που διαχειρίζεσαι σε σχέση με τους δικούς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, η Παρασκευή για σένα σημαίνει επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις, νέα και ειδήσεις. Φουλ στην επικοινωνία λοιπόν σήμερα σε βαθμό που δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Μπορείς να γίνεις χίλια κομμάτια για να ανταπεξέλθεις στα καλέσματα όλων και να μην αφήσεις κανένα παραπονεμένο. Έρχεσαι σε επαφή με το στενό περιβάλλον, με φίλους. κοντινούς συγγενείς, αδέρφια, γείτονες, κτλ. Μετακινήσεις και μικρά ταξιδάκια ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την επιθυμία σήμερα να πάρεις το ταίρι από το χέρι και να πας μια εκδρομή που θα σε ανανεώσει και θα δώσει άλλη πνοή στην σχέση. Μπορείς να συνεννοηθείς με τον σύντροφο και η εγκεφαλική επικοινωνία να περάσει σε άλλο επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος, κάθε προσπάθεια που κάνεις για φλερτ, με σκοπό την ερωτική γνωριμία, στέφεται με επιτυχία. Μη στέκεσαι ακίνητος γιατί σήμερα μπορείς να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι ειδήσεις και τηλεφωνήματα, για επαγγελματική συνεργασία που θα σε ωφελήσει. Επίσης ευνοούνται οικονομικές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, Παρασκευή σήμερα και εσύ επικεντρώνεσαι στα ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματα, τα αποκτήματα και ότι θεωρείς κεκτημένο. Πιστεύεις ότι όσα περισσότερα έχεις τόσο καλύτερα περνάς στην ζωή σου. Ασχολείσαι με τα περιουσιακά στοιχεία. Υπάρχει μια λεπτή κλωστή ανάμεσα στην οικονομία και την πλεονεξία. Σίγουρα σε ενδιαφέρει η οικονομική άνεση, αλλά μην το παρακάνεις και μην τα θέλεις όλα δικά σου. Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις τον σύντροφο σαν να είναι κτήμα σου και αυτή η συμπεριφορά δεν είναι του χαρακτήρα σου. Μην αφήνεις την ανασφάλεια να τρυπώνει στην ψυχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είσαι σε φόρμα για νέες γνωριμίες. Έχεις αποκτήσει τελευταία πιο συντηρητική στάση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ασφάλεια που προσφέρει η εργασία σου δεν αφήνει περιθώρια για αλλαγές. Ούτως, ή άλλως δεν τις επιθυμείς. Στα οικονομικά νιώθεις επαρκής.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο κάνοντας σε το πρόσωπο της ημέρας. Το συναίσθημα που έτσι κι αλλιώς το έχεις τονισμένο σήμερα υπερτονίζεται. Διαισθάνεσαι την ενέργεια του περιβάλλοντος και των ανθρώπων που σε περιστοιχίζουν. Εκφράζεις τα αισθήματα που νιώθεις για ένα αγαπημένο σου άτομο. Είσαι δεκτικός, αλλά τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Παρόλα αυτά εκπέμπεις ρομαντισμό, γλυκύτητα και ερωτισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα δώσεις έμφαση στην σχέση με τον σύντροφο και θα έρθεις πιο κοντά του. Είσαι ευαίσθητος και επιθυμείς να περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ με το ταίρι απολαμβάνοντας δείπνο υπό το φως των κεριών. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα προσελκύεις τα ερωτικά βλέμματα πάνω σου και είναι βέβαιο ότι θα διακρίνεις αυτά που σε γοητεύουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να προτείνεις συνεργασία σε ένα άτομο που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι. Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν θα σε «ρίξει» στα οικονομικά.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη