Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15/8


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15/8


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα και εσύ είσαι μέσα στο γέλιο, την χαρά, την καλή διάθεση ενώ η μέρα σου , σου επιφυλάσσει και αρκετές όμορφες εκπλήξεις αισθηματικού χαρακτήρα! Ξεφεύγεις από τα όρια της λογικής και λειτουργείς με υπερβολή απολαμβάνοντας τις ομορφιές του καλοκαιριού και ειδικά της σημερινής μέρας.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος είναι γοητευμένος από την παρουσία σου αλλά και τον χαρακτήρα σου που έχει αλλάξει προς το καλύτερο φυσικά. Αν δεν έχεις σύντροφο, μπορείς σήμερα να συναντήσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο σε χώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Από την άλλη θα λάβεις μια είδηση από κάποιον παλιό έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιχειρηματικά σχέδια προωθούνται και αναδεικνύεις τα ταλέντα σου. Τα έξοδα προορίζονται για το άνοιγμα της νέας επιχείρησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο σου και εσύ είσαι μέσα στην συναισθηματική υπερβολή! Επιλέγεις να περάσεις αυτή την ημέρα με ανθρώπους που αγαπάς και αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου! Απολαμβάνεις το καλό φαγητό και την ζεστή, τρυφερή αγκαλιά ανθρώπων που αγαπάς. Προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολή και την δραματοποίηση των συναισθημάτων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος αφιερώνεις την μέρα αποκλειστικά στον σύντροφο. Επιθυμείς να βρεθείς στην αγκαλιά του και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Αν δεν έχεις ταίρι μια τέτοια μέρα θα προτιμήσεις να είσαι με τα άτομα της οικογένειας σου παρά να βγεις για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά καθώς και τα οικονομικά είναι τα μόνα που δεν σε απασχολούν σήμερα που θέλεις να αδειάσει το μυαλό σου από τις έννοιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και εσύ σήμερα δεν μπορείς να βάλεις όρια στον εαυτό σου. Μετακινήσεις αρκετές, συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα, επαφές και τηλεφωνήματα θα προσφέρουν μία νότα διεξόδου και ικανοποίησης. Προσοχή μόνο στις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω βιασύνης να πεις πράγματα που δεν πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι και να συνεννοηθείς για τον τρόπο που θα περάσετε την μέρα. Σε συναντήσεις με φιλικά άτομα καταλήγεις. Αν είσαι μόνος η πρόσκληση από το στενό συγγενικό περιβάλλον, αδέρφια, ξαδέρφια σε βγάζει από την απομόνωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που έχεις τον χρόνο μπορείς να σκεφτείς μια πρόταση για συνεργασία. Τα έξοδα για δωράκια και επισκέψεις δεν θα σε πτοήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και εσύ απολαμβάνεις στιγμές με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος και αναγνωρίζεις την αξία της φιλίας. Νιώθεις πιο σταθερός και σίγουρος για όσα επιθυμείς και για όσα ήδη κατέχεις και ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ένα δώρο θα σε γεμίσει με χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αγκαλιά του συντρόφου μια τέτοια μέρα είναι βάλσαμο στην ψυχή σου και σε γεμίζει συναισθηματική ασφάλεια. Για σένα που βαδίζεις μόνος, τα βήματα θα σε οδηγήσουν σε μια φιλική συνάντηση που ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική εξασφάλιση που προέρχεται από την δουλειά αποτελεί την σταθερότητα που έχεις ανάγκη. Είσαι ευχαριστημένος και δεν ψάχνεις κάτι άλλο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία! Η μέρα σου λοιπόν έχει πληθώρα συγκινήσεων και για μία ακόμα φορά καταφέρνεις να είσαι ο πρωταγωνιστής. Μία σύμπτωση ή αλλιώς τυχαία συγκυρία σε κάνει να αισθάνεσαι τυχερός και γεμάτος ευγνωμοσύνη! Μέρα συναισθηματικής ενδυνάμωσης όπου χαίρεσαι σαν μικρό παιδί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα που λάμπεις από ομορφιά ο σύντροφος δεν θα είναι αδιάφορος. Σε ποθεί και στο δείχνει με κάθε τρόπο. Η αυτοπεποίθηση σου τονώνεται ακόμη πιο πολύ όταν νιώθεις θελκτικός. Αν είσαι ελεύθερος, η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη από όπου κι αν βρεθείς. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως ένα μικρό προβληματάκι που έχει προκύψει στη δουλειά να έχει να κάνει με τα οικονομικά. Κάπου δεν συμφωνείς αλλά θα το εξετάσεις εκτενέστερα από αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και εσύ είσαι γεμάτος ευαισθησίες, συναισθηματισμό όμως κρατάς καλά φυλαγμένα τα δικά σου μυστικά και δεν εκφράζεις όλα όσα έχεις μέσα στην καρδιά σου! Ακόμα και αν βρίσκεσαι μέσα σε παρέα, το μυαλό είναι φευγάτο και ξεφεύγει στο παρελθόν ή σε στιγμές που θα ήθελες να ξαναβιώσεις. Μην μένεις στην νοσταλγία, κάνε πράξη αυτά που αισθάνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο σε δένουν πολλά και νιώθεις ότι θες να ζήσεις περισσότερα μαζί του και να δημιουργήσεις αναμνήσεις. Τι καλύτερο από ένα ταξιδάκι διακοπών. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νοσταλγικές αναμνήσεις που αφορούν μια παλιά σχέση σε προβληματίζουν. Σε περίπτωση που ζητάς επανασύνδεση τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια μυστική συζήτηση θα κάνεις πάνω σε ένα καινούργιο εγχείρημα. Δεν ανακοινώνεις κανένα από τα σχέδια σου μέχρι να πάρεις την τελική απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και οι φίλοι σε παρασύρουν αυτή την ημέρα να το γιορτάσετε να το ρίξετε έξω! Σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς στις προτάσεις που θα δεχθείς, άσχετα αν το άγχος σου για τα οικονομικά αλλά και κάποιες συναισθηματικές σου ανασφάλειες, στέκονται τώρα σαν βραχνάς. Μην μένεις προσκολλημένος σε όνειρα που δεν έκανες πράξη, σύντομα έρχονται νέα σχέδια στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κοινωνικοποίηση με τον σύντροφο και μαζί με την παρέα των φίλων είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις σήμερα και να ευχαριστηθείς, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι. Εάν δεν έχεις ταίρι όμως μη σκας. Με μια έξοδο απόψε είναι σίγουρο ότι κάποιο άτομο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε τρώει το άγχος για τα οικονομικά και μάλιστα αν έχεις οφειλές προς τρίτους σήμερα θα σου έρθουν στο μυαλό. Άσε τις βαριές σκέψεις για αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο! Το αστρολογικό προφίλ της ημέρας καταδεικνύει ότι είσαι επικεντρωμένος στις κοινωνικές υποχρεώσεις της ημέρας και φροντίζεις να κάνεις αυτό που πρέπει και είναι σωστό για την εικόνα σου! Δεν λείπουν και οι ευκαιρίες γνωριμιών και επαφών που μπορούν να σε στηρίξουν σε κάτι που το θέλεις πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι αισθάνεται περήφανο για σένα και όσα έχεις καταφέρει στην εργασία σου. Θαυμάζει την αναγνωσιμότητα και την φήμη σου. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την γιορτινή μέρα και να κοινωνικοποιηθείς με φίλους που ετοιμάζουν κάτι καλό για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά έχεις ήδη βάλει τον πήχη ψηλά και τον έχεις κατακτήσει. Στα οικονομικά είσαι ευνοημένος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και η διάθεσή σου είναι ταξιδιάρικη! Ευνοούνται ταξίδια, επαφές με άτομα που έχεις να δεις καιρό, νέες γνωριμίες και σίγουρα σπας τα δεσμά της ρουτίνας και αλλάζεις ρυθμό στην καθημερινότητά σου, αυτό θα αλλάξει και την ψυχολογία σου! Κάποιες περιπετειώδεις στιγμές θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις εμπειρίες σου και την δίψα σου για αναζήτηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το σχεδιασμό ενός μακρινού ταξιδιού θα ασχοληθείς μαζί με το ταίρι αυτή την μέρα. Προκαλούνται εκδηλώσεις αγάπης από την προσμονή που ανεβάζει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, άσε για λίγο τις δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ και κάνε μια Καλοκαιρινή απόδραση για να ανεβάσεις την ψυχολογία και να ανακαλύψεις καινούργια άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και μόλις το αντιλαμβάνεσαι αρχίζεις να σχεδιάζεις ταξίδια και εκδρομές για να ξεφύγεις. Θα χρειαστείς χρήματα για αυτό μερίμνησε από νωρίς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και δεν αφήνεσαι εύκολα στο εορταστικό κλίμα της ημέρας αλλά θίγεσαι, παρεξηγείσαι και παρασύρεσαι από τα αρνητικά σου συναισθήματα. Μην μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, ή για ζητήματα που αφορούν τα παιδιά! Η βεβαρημένη ψυχολογία και η προσκόλληση στο παρελθόν μπορεί να οδηγήσει σε καβγαδάκια με τους αγαπημένους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή και χαλαρή εσύ πιάνεσαι από λόγια και αστοχίες που έγιναν στο παρελθόν κατηγορώντας το σύντροφο. Μην το παρατραβάς μέρα που είναι. Χρειάζεσαι μια βόλτα με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα το μυαλό σου είναι σε ένα πρώην ερωτικό σύντροφο και επιθυμείς να τα ξαναβρείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά θέλουν τακτοποίηση και αυτό το γεγονός σε αγχώνει αλλά μην το αναβάλλεις διαρκώς γιατί τα βρίσκεις μπροστά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και η διάθεση για συντροφικότητα είναι τονισμένη. Περνάς αυτή την ημέρα παρέα με ανθρώπους που έχεις έναν στενό σύνδεσμο, ικανοποιείσαι από την εξέλιξη μίας αισθηματικής σχέσης, ή και καλύπτεις κάποια συναισθηματικά κενά του παρελθόντος. Συνειδητοποιείς ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται και σήμερα ξεχειλίζεις από αγάπη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχεσαι πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο και ανταλλάσσεις λόγια αγάπης. Η οικειότητα που έχει αναπτυχθεί σε ωθεί στο επόμενο βήμα της επισημοποίησης και συγκατοίκησης. Αν δεν έχεις ταίρι είναι ιδανική μέρα για να το ανακαλύψεις σε ένα οικείο περιβάλλον που θα πας επίσκεψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επανέρχονται συνεργασίες από το παρελθόν ή εσύ ξανασκέφτεσαι και επεξεργάζεσαι μια καινούργια. Όλα τα σενάρια παίζουν και ότι επιλέξεις θα ευνοηθείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και η Σελήνη κινείται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία. Η επιθυμία που εκπληρώνεις είναι να αλλάξεις παραστάσεις, να δεις ανθρώπους, να μιλήσεις με κόσμο και να αλλάξεις παραστάσεις! Η μέρα σου είναι γεμάτη από χαρμόσυνα μηνύματα που σε βοηθούν να χαλαρώσεις από τις Κρόνιες πιέσεις. Προσοχή σε λόγια και κουτσομπολιά με το κοινωνικό περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα δεν είσαι σε καλή διάθεση και δηλώνεις πως έχεις βαρεθεί κάνοντας τα ίδια πράγματα με το ταίρι. Καιρός για αλλαγές που θα ανανεώσουν την σχέση. Αν είσαι μόνος και έχεις βαρεθεί την μοναξιά κάνε μια βόλτα στον περίγυρο και άνοιξε τα μάτια σου γιατί όλο και κάτι γίνεται που δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι μέρα για να ασχοληθείς με την δουλειά εκτός αν εργάζεσαι σε χώρους εστίασης και αναψυχής όπου αλίμονο σε περιμένει πολύ τρέξιμο. Αποκομίζεις οικονομικά οφέλη.
oroskopos.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη