Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας ξεκινά με το σχηματισμό του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία που φέρνει υπερβολές και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Έχεις την διάθεση, παρότι είναι Δευτέρα να βγεις και να διασκεδάσεις, αλλά η υπερβολική αισιοδοξία σου δεν σε αφήνει να δεις πως τα οικονομικά θέλουν προσοχή και όχι σπατάλες. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, αλλά με μέτρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση φωτίζεται για σένα που έχεις βρει το ταίρι σου και βλέπεις ότι το άτομο που έχεις δίπλα σου αξίζει πολλά. Η αυτοπεποίθηση τονώνεται και νιώθεις ασφάλεια στην αγκαλιά του. Για σένα που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η μέρα είναι με θετικές προδιαγραφές για να κάνεις μια ωραία γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, αν κινηθείς μέσα σε χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου γίνει επαγγελματική πρόταση, από άτομο που εμπιστεύεσαι, αλλά καλό θα ήταν να μην αφήσεις την διαχείριση των οικονομικών, στο άλλο άτομο. Να ελέγχεις κι εσύ την κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, σήμερα είναι Δευτέρα και η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας κρύβει εσωστρέφεια για σένα. Το δύστροπο τετράγωνο που σχηματίζεται σήμερα μεταξύ του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου και του Ήλιου φέρνει οικογενειακά θέματα που για να λυθούν πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τους δικούς σου. Υπολόγιζες σε περιουσιακά και κληρονομικά που προορίζονταν για σένα, αλλά μάλλον λογάριαζες χωρίς τον ξενοδόχο. Η υπερβολική αισιοδοξία και ο εγωισμός δεν σε αφήνουν να δεις τι ακριβώς γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να μείνεις μέσα με τον σύντροφο και να κάνεις συζητήσεις πάνω στα θέματα που σε απασχολούν ακούγοντας την γνώμη του. Σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την δική σου, μη συμπεριφερθείς εγωκεντρικά. Αν δεν έχεις σχέση, την σημερινή μέρα δεν θέλεις να κάνεις κάτι σοβαρό και τελικά αποφασίζεις να βγεις για γνωριμίες, άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα σήμερα γιατί δεν υπάρχει κάτι για να προσέξεις. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την δύσκολη όψη του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία. Το φως του Ήλιου πέφτει στον τομέα που αφορά την επικοινωνία, την εξωστρέφεια, τις μετακινήσεις και τις επαφές. Εκεί βγάζεις υπερβολικό συναίσθημα που συνοδεύεται από την υπεραισιοδοξία και την πεποίθηση ότι όλα πάνε ρολόι. Φρόντισε να μην εκτεθείς σε αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς εξαιτίας της επιπολαιότητας. Κράτα και κάτι κρυφό για τον εαυτό σου και μην τα λες όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις σχέση, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο εγωισμός είναι ένα από αυτά, αλλά λύνεται με συγκαταβατικότητα και διατήρηση χαμηλών τόνων. Για σένα που δεν έχεις σχέση, υπάρχει πιθανότητα να συναντήσεις ένα κρυφό έρωτα από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες που θα κρατήσεις κρυφές θα ευνοηθούν. Προσοχή στα οικονομικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου και του Δία δυσκολεύει λίγο τα πράγματα. Δεν αποκλείεται να κάνεις υπερβολές σε ότι αφορά την σχέση που έχεις με τους φίλους. Η τυφλή εμπιστοσύνη που θρέφεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Σε περίπτωση που σου ζητήσει κάποιος δανεικά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις πολύ καλά και να είσαι σίγουρος για την φερεγγυότητα του ατόμου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ασφαλής με τα συναισθήματα του συντρόφου που δεν παύει να στα επικοινωνεί διαρκώς. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας φίλος θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο που θα σε συντροφεύσει. Θα σε συστήσει σε κάποιο άτομο που θεωρεί ότι ταιριάζουν τα γούστα σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς ένα νέο σχέδιο για δουλειά μέσω διαδικτύου και θα έχεις την επιτυχία που ποθείς. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου, Δευτέρα σήμερα και ο Ήλιος λάμπει στο ζώδιο σου κάνοντας τετράγωνο με τον Δία. Μπορεί να φουσκώσεις από περηφάνεια και να φερθείς επιπόλαια και εγωιστικά σε ένα επαγγελματικό θέμα. Ίσως η βεβαιότητα ότι αξίζεις μια καλύτερη θέση να σε κάνει να είσαι εγωιστής και σνομπ. Μπορεί όντως να έχεις δίκιο, άλλα πρέπει να το ζητήσεις, να το συζητήσεις ευγενικά και όχι απαιτητικά. Έτσι θα χάσεις το δίκιο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι νιώθει περήφανο που σε έχει στο πλευρό και στην καρδιά του. Οι κοινωνικές κοινές εμφανίσεις μαζί του σε ανεβάζουν ακόμα περισσότερο στα μάτια του. Αν είσαι αδέσμευτος, τα ερωτικά βλέμματα του περίγυρου είναι στραμμένα πάνω σου και είναι εύκολο να διακρίνεις αυτά που σε γοητεύουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αισιόδοξη στάση σου σε ωθεί σε νέα επιχειρηματικά ανοίγματα που θα φέρουν παράλληλα οικονομικό όφελος. Είσαι σε θέση να επιλέξεις μόνος σου τους συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία. Φωτίζονται τα εσώψυχα και τα απόκρυφα της ψυχής σου με αποτέλεσμα να γίνεται συναισθηματική υπερχείλιση. Είσαι εσωστρεφής και προτιμάς να κλειστείς στον εαυτό σου αν και η καρδούλα σου πεταρίζει για ταξίδια. Τα εμπόδια που παρουσιάζονται μάλλον τα θέτεις εσύ γιατί σε απασχολούν σκέψεις από το παρελθόν και προσπαθείς να κλείσεις κύκλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, τα σχέδια για το μέλλον ανατρέπονται γιατί δεν έχεις σκεφτεί τα υπερ και τα κατά. Πράγμα πολύ περίεργο για σένα που τα περνάς όλα από το κόσκινο. Αν είσαι αδέσμευτος, η τύχη σου βρίσκεται και κυκλοφορεί εκεί έξω, ενώ εσύ επιλέγεις να μείνεις μέσα. Άλλαξε συνήθειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή στα επαγγελματικά αλλά θα πρέπει να κάνεις σωστή επιλογή και να ξεδιαλέξεις την ήρα από το σιτάρι. Κάποιες είναι για το θεαθήναι. Στα οικονομικά δεν σε πτοούν τα έξοδα αρκεί να μην το παρακάνεις τώρα που λειτουργείς με γνώμονα την υπερβολή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου σήμερα Δευτέρα και η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία. Το ενδιαφέρον αν και είναι στραμμένο στους στόχους και στις φιλοδοξίες, κάποια από τα σχέδια μπλοκάρονται, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. Έκανες υπερβολικά έξοδα και σπατάλη χρημάτων και θεωρούσες ότι θα τα καταφέρεις, αλλά βλέπεις ότι τελικά έπρεπε να κάνεις οικονομία. Ποτέ δεν είναι αργά όμως και ξεκίνα να μαζεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα αποφύγεις τις πολλές κοινωνικότητες και εμφανίσεις με τον σύντροφο γιατί σε προβληματίζουν κάποιες εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, οι αναμνήσεις ξεπηδούν από μια νοσταλγική θύμηση ενός έρωτα που δεν προχώρησε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέδια και επαγγελματικοί στόχοι αναβάλλονται, ή και ματαιώνονται. Τα οικονομικά σε πιέζουν και πρέπει να βρεις λύσεις και χρήματα, ώστε να αποπληρώσεις παλιές οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, σήμερα η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία. Δύσκολη μέρα η Δευτέρα και φέρνει εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά. Σε ότι αφορά τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος, γι’ αυτό μπορεί να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Γίνε λίγο πιο σκληρός! Μην νομίζεις ότι η φήμη σου είναι εξαρτώμενη από τους άλλους και γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα σε επηρεάζει η γνώμη του συντρόφου. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να τον περιποιηθείς για να αποδείξεις την αγάπη σου. Τα συναισθήματα του είναι σταθερά γι’ αυτό μην έχεις αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να υπερεκτιμήσεις το ενδιαφέρον ενός συναδέλφου και να εκτεθείς. Περίμενε και τσέκαρε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η βοήθεια που περιμένεις από ένα σημαντικό πρόσωπο για δουλειά, μάλλον δεν θα σου προσφερθεί στο βαθμό που νομίζεις. Οικονομικά τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία που φέρνει δυσκολίες και εμπόδια στα φιλόδοξα σχέδια σου. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα μακρινό ταξίδι που επιθυμείς διακαώς να πραγματοποιήσεις. Οι υποχρεώσεις και οι δουλειές που εκκρεμούν δεν θα σε αφήσουν να το κάνεις. Είχες την εντύπωση ότι θα ξεμπερδέψεις γρήγορα, αλλά έκανες λάθος εκτίμηση και τώρα τα βρίσκεις μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δεν θα καταφέρεις να τηρήσεις την υπόσχεση σου και να ταξιδέψεις με το ταίρι. Αν όμως οργανωθείς και κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό θα το πραγματοποιήσεις λίγο αργότερα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν προσφέρεται για μια νέα γνωριμία αφού σε έχει καταβάλει το άγχος για τις εκκρεμότητες που έχεις μαζέψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα φιλόδοξο σχέδιο για επέκταση της δουλειάς σου προς το παρόν αναβάλλεται αφού έχεις να ρυθμίσεις πρώτα τις οικονομικές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου η εβδομάδα ξεκινά σήμερα με τον σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία. Παρόλο που είναι Δευτέρα η διάθεση σου είναι να βγεις και να διασκεδάσεις. Θέλεις κοινωνική ζωή και παρέα με φίλους. Αυτά προς το παρόν πρέπει να τα ξεχάσεις γιατί η υπεραισιοδοξία σε έχει κάνει να μην έχεις καταλάβει πως τα χρήματα δεν φτάνουν. Η διασκέδαση απαιτεί να ξοδέψεις. Βάλε μέτρο και μην κάνεις υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να εκπληρώσεις τις επιθυμίες του συντρόφου και να κάνεις μια έξοδο που θα ευχαριστηθείτε και οι δυο σας. Σήμερα όμως είσαι πολύ γενναιόδωρος και επιθυμείς να σπαταλήσεις για να εντυπωσιάσεις το ταίρι. Αν δεν έχεις ταίρι, η μέρα προσφέρεται για έξοδο και γνωριμίες, αλλά να προσέχεις γιατί κάπου καραδοκεί ένα άτομο από το παρελθόν που σε θέλει ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο μυαλό σου στριφογυρίζει ένα επιχειρηματικό επαγγελματικό σχέδιο αλλά θα χρειαστείς ένα αρκετά μεγάλο δάνειο για να το πραγματοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας ξεκινά σήμερα με τον σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία. Σε ενδιαφέρουν δύο σημαντικοί τομείς της ζωής σου. Η οικογένεια και ο σύντροφος. Ενδεχομένως το ένα να λειτουργεί εις βάρος του άλλου. Το θέμα της οικογένειας σε έχει κάνει αρκετά ευαίσθητο. Οι οικείοι σου σε επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και αυτό έχει αντίκτυπο στην προσωπική σου σχέση. Τα συναισθήματα σου δεν χρειάζεται να αγγίζουν την υπερβολή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η επιθυμία σου είναι να είσαι μαζί με το ταίρι σου, να τον φροντίσεις και να τον περιποιηθείς όπως θεωρείς ότι του αξίζει. Όλο το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς τον ερωτικό σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα είναι αφιερωμένη στο σπίτι και επιθυμείς να μείνεις μέσα κουβεντιάζοντας με τους δικούς σου ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική πρόταση χρειάζεται σκέψη προτού να συμφωνήσεις. Στα οικονομικά θα κάνεις έξοδα για το σπίτι αφού κρίνεις πως ήρθε η ώρα για ανακαίνιση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με τον σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία. Είναι Δευτέρα και εσύ θέλεις να έρθεις σε επαφή με τα άτομα του στενού κύκλου και να ανταλλάξεις απόψεις. Μην εκτίθεσαι όμως υπερβολικά στους άλλους και μην λες πολλά. Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και να φουσκώνεις τα λόγια σου. Κοίτα τις λεπτομέρειες γιατί σου ξεφεύγουν κάποια πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα επιθυμείς να βγεις έξω με το ταίρι και να συναντήσεις φίλους. Θέλεις να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις διάφορα θέματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η συναναστροφή με γνωστούς και φίλους θα φέρει νέες γνωριμίες. Αξιολόγησε σωστά τα άτομα που θα γνωρίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές προτάσεις για δουλειά αναμένονται και έχεις να επιλέξεις την πιο κερδοφόρα και συμφέρουσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη