Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε Κριέ, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου ενισχύει τόσο τον δυναμισμό σου, ότι και την αυτοπεποίθηση αλλά και το αίσθημα της αυτάρκειας. Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν και επειδή παράλληλα έχουμε και την κορύφωση του τετραγώνου Ήλιου – Δία, μπορώ να πω ότι σήμερα το γλεντάς, κάνεις τις υπερβολές σου και λειτουργείς αυθόρμητα σαν μικρό παιδί! Θυμήσου όμως πως κάποιες συγκυρίες και γεγονότα θέλουν από εσένα και κάποια σοβαρότητα, για αυτό λίγο προσοχή στην επιπολαιότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα διασκεδαστική και ερωτική, με εσένα να απολαμβάνεις τον αυγουστιάτικο έρωτα πέφτοντας με τα μούτρα!! Προσοχή γιατί το ταίρι σου μπορεί σήμερα να σε κρίνει ως επιπόλαιο Αν είσαι ελεύθερος, φεύγουν οι ντροπές και πέφτεις βουρ με τα μούτρα σε ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες λύσεις και ιδέες, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία, αλλά και οικονομικές λύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου Ζώδιο, είσαι εκφραστικός, συναισθηματικός και έτοιμος να δώσεις ως προτεραιότητά σου την ικανοποίηση των αναγκών σου! Το τετράγωνο Ήλιου – Δία, βελτιώνει την διάθεσή σου όμως σε παρασύρει να λειτουργήσεις επιπόλαια, χωρίς δεύτερη σκέψη! Προσοχή λοιπόν γιατί μπορεί να μεγαλοποιήσεις καταστάσεις, είτε και να λειτουργήσεις σήμερα με αρκετή έπαρση, γεγονός που θα σε κάνει να χάσεις ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ανούσιες καυγάδες και διαφωνίες με το ταίρι σου, καταστρέφοντας το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα καταφέρεις να το κατακτήσεις σίγουρα! Ξέρεις πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και είσαι φυσικά ο νικητής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι σε εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όπως επίσης και σε βιαστικές οικονομικές αποφάσεις ή κινήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο Ήλιου – Δία σε γεμίζει με αυθορμητισμό και δύσκολα μπορείς να συγκρατήσεις την διάθεση σου για επικοινωνία, μετακινήσεις και επαφές! Βιάζεσαι να τα κάνεις όλα από πολύ και ίσως δεν σκέφτεσαι τις συνέπειες των επιλογών σου γεγονός που θα σε πάει πίσω! Η μέρα είναι ακατάλληλη για αποφάσεις καίριες για τα επαγγελματικά σου και σίγουρα αν πρέπει να σου δώσω μία συμβουλή είναι πως ο τολμών δεν νικά πάντα, επομένως μην βιάζεσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και πρόσεξε σήμερα μήπως σου ξεφύγει κάποια κουβέντα που λίγο μετά θα μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις εξαιρετικά εύκολα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια! Προσοχή όμως, διότι μπορεί να απογοητευτείς στο τέλος, λόγω ψευδαισθήσεων και ευπιστίας! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως πια δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο και απαγορευμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και πρέπει να προσέχεις! Επίσης να είσαι σωστός στις οικονομικές σου υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο Ήλιου Δία προσφέρει διασκέδαση, αναμελιά αλλά και αρκετά έξοδα! Καλό είναι να τιθασεύσεις την ακατανίκητη επιθυμία σου για αγορές και σπατάλες και να είσαι πιο προνοητικός ότι έρχονται δύσκολες μέρες. Η φιλική παρέα θα αποτελέσει σήμερα την διέξοδο για να περάσεις καλά και οι εκπλήξεις μέσα από τις γνωριμίες σου έρχονται να δώσουν το δικό τους χρώμα σε αυτή την μέρα του καλοκαιριού !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό θα σου δώσει περισσότερη ελευθερία και ταυτόχρονα ενισχυμένο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ πιθανόν εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική διάθεση και όχι μέσα από άμεση ερωτική προσέγγιση! Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σημαίνουν πλέον, πολλά περισσότερα για σένα, αφού είναι ο παράγοντας, που θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση και την επιτυχία, στον τομέα της καριέρας! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, πες όχι στην αλόγιστη γρήγορη δράση και στις λάθος αυθόρμητες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, για σήμερα είσαι ο πρωταγωνιστής αφού ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο! Η μέρα σου είναι γεμάτη υπερβολές, διασκέδαση και εσύ γεμάτος επιθυμίες αλλά και απαιτήσεις… Πολλοί μπορεί να κρίνουν σήμερα ότι λειτουργείς με έπαρση, ή ότι θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα… Σίγουρα υπάρχει αυτή η έντονη τάση να θέλεις να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς σε όλους αυτή την ημέρα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μετριάσεις! Μία επιπόλαιη κίνηση μπορεί σήμερα, να φέρει λάθη που θα πάνε τους στόχους σου πίσω για αυτό πρόσεχε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για παράπονα, αλλά και συνεχείς απαιτήσεις, θα επιφέρει προβλήματα και πιθανόν απομάκρυνση μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα να αρπάξεις την μεγάλη ευκαιρία για μια νέα σταθερή, ουσιαστική και σοβαρή σχέση, ακόμα κι αν αυτή σου δοθεί, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλά και την οικονομική σου ασφάλεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη φίλε Παρθένε, η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, χιούμορ και περιπαικτική διάθεση! Έχεις την διάθεση να δραπετεύσεις από την ρουτίνα και σε αυτό σε βοηθά το τετράγωνο Ήλιου – Δία, που σε παρακινεί να λειτουργήσεις αυθόρμητα, φιλοσοφώντας ότι στην ζωή πρέπει να παραμένουμε παιδιά! Η Σελήνη και αυτή από ένα φιλικό για σένα ζώδιο τον Ταύρο, σε παρακινεί για ταξιδάκια, επαφές, επικοινωνίες επομένως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει τον αυθορμητισμό σου! Προσοχή όμως, γιατί άθελά σου μπορεί να πεις πράγματα που κάποιον θα τον ενοχλήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ναι μεν, το ταίρι σου δείχνει να απολαμβάνει την ζωηρή ανανεωμένη συμπεριφορά σου, αλλά από την άλλη η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία, προκαλεί τις αντιδράσεις του! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε υπέρμετρο ενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες, απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σχέσεις και φλερτ, για να μην προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, αισθάνεσαι σίγουρα λιγότερο άγχος, αφού διαπιστώνεις πως πολλοί από τους στόχους σου, πραγματοποιούνται τώρα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, για σήμερα Τετάρτη κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου – Δία που φέρνει φουλ κοινωνικότητα και πολλές επαφές στην καθημερινότητά σου! Οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες και κυνηγάς το άπιαστο, το ανέφικτο, το δύσκολο … Σήμερα είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε αρκετά έξοδα, είτε να παρασυρθείς σε αγορές που είναι επιπόλαιες, για αυτό συμμαζέψου! Αν είναι κάτι που θα σε συμβούλευα, είναι να μην επηρεάζεται η διάθεσή σου από την συμπεριφορά των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν … Μείνε μακριά από ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν έχουν αγνές προθέσεις απέναντί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το σεξ, το πάθος και ο ερωτισμός, θα είναι αυτά που θα απολαύσεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου, αφού δουλειά, φίλοι, υποχρεώσεις και οικογένεια, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εσύ έτσι καταφέρνεις να πλησιάσεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, βρίσκεις τους ιδανικούς τρόπους για να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας τα πραγματικά τους πρόσωπα! Οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Φίλε Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο Ήλιου – Δία σε κάνει να ατενίζεις φιλόδοξα το μέλλον, όμως δεν σου αρκούν όλα όσα έχεις κατακτήσει ως σήμερα, οι στόχοι σου είναι υψηλοί και βιάζεσαι εδώ και τώρα να τους κάνεις πράξη! Θυμήσου ότι μόνο με τα μικρά και σταθερά βήματα θα μπορέσεις να προσεγγίσεις αυτό που τόσο πολύ λαχταράς. Δεν είναι κατάλληλη η μέρα για να πάρεις κάποια μορφής ρίσκου, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της «μπανανόφλουδας» που θα σε προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα! Μην υποτιμάς σχέσεις και συνεργασίες, ξέρω πως δεν είναι αυτή η πρόθεσή σου, άθελά σου όμως μπορεί να μειώσεις κάποιο άτομο ενώ δεν πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, θα μπορέσεις σήμερα βρει τις σωστές ισορροπίες, αν είσαι δεσμευμένος! Το ταίρι σου, αναγνωρίζει την καλή σου πρόθεση και την ικανότητα σου να είσαι ένας καλός ακροατής, γεγονός που θα ενδυναμώσει της αγάπης σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο σοβαρό και ίσως αρκετά ντροπαλό και εσωστρεφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βελτιώνονται οι συναδελφικές σου σχέσεις και συνεργασίες και επιτέλους ηρεμείς! Οικονομικά, κάνεις αρκετά λάθη στην διαχείριση των χρημάτων σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τετάρτη κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην χαρά και στην ικανοποίησή σου. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα σε γεμίζει με κέφι, αισιοδοξία και σου δίνει την ενέργεια να ταξιδέψεις και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου! Ο κυβερνήτης σου ο Δίας από τον Ταύρο, σχηματίζοντας το τετράγωνό του με τον Δία, επαναφέρει το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεση στην καθημερινότητά σου! Λίγο προσοχή θα έλεγα στις υπερβολές, ενώ φρόντισε να μην φορτώσεις στον κόκορα θέματα που αφορούν υποχρεώσεις και εργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, σου δείχνει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση με το ταίρι σου, να γλυκάνετε κα να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, όπως επίσης και να βρείτε έμπρακτες λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό αναγνωρίζεται, με ανταμοιβές και επαίνους! Οικονομικά, αγχώνεσαι πολύ για ανούσιους λόγους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Τετάρτη με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, είσαι γεμάτος πάθος, ερωτισμό όμως τα θέλεις και όλα δικά σου! Οι προοπτικές που έχεις για την εκπλήρωση των επιθυμιών σου είναι πολλές, όμως οι ανασφάλειές σου και οι φόβοι σου σε κάνουν σήμερα να λειτουργείς σπασμωδικά! Το άγχος για τα έξοδα του σπιτιού και της οικογένειας δεν λείπουν, ενώ η μέρα βγάζει και την ακατανίκητη επιθυμία σου να θέλεις να είσαι σε όλα συνεπής και να μην σου λείψει τίποτα! Στον έρωτα μην πιέζεις τις καταστάσεις να έρθουν εδώ και τώρα στο σημείο που εσύ θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, συναισθηματική τύχη και μπόλικο ερωτικό «παιχνίδι»! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωιστής, δραματικός και απαιτητικός, για να μην χάσεις με τον τρόπο αυτό, την σημερινή εύνοια, που πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό και καλοπέραση με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές δράσεις και σχέδια, θα έχουν σήμερα επιτυχία, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ρίσκα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη ο Ήλιος από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο και η όψη αυτή θα φέρει ένα ύφος επιπολαιότητας και αστάθειας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών! Δεν θα μπορείς να πάρεις πολύ στα σοβαρά τις προθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων και ίσως κρίνεις ότι κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν επιπόλαια, επομένως και εσύ δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους! Επιπλέον, συναισθηματικά παρασύρεσαι σε υπερβολές και ίσως μεγαλοποιείς κάποια συναισθήματά σου … Χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να τσουλήσουν από μόνα τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι συναισθηματικά με το ταίρι σου και περνάτε όμορφα, απολαμβάνοντας μαζί τις μικρές χαρές της ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, για κάποιο λόγο σήμερα, θα επανέλθουν κάποιες αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός ευχάριστου επαγγελματικού περιβάλλοντος και πετυχαίνεις οικονομικούς στόχους με ευκολία!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο του Ήλιου από το Λέοντα με τον Δία από τον Ταύρο, σε κάνει ιδιαίτερα βιαστικό για θέματα που αφορούν την εργασία σου! Βιάζεσαι να αποφασίσεις, να απαντήσεις ή και να εφαρμόσεις σχέδια, όμως δεν είσαι καλά προετοιμασμένος αλλά ούτε και έχεις σκεφτεί όλες τις παραμέτρους, για το λόγο αυτό καλό είναι να μετριάσεις την διάθεση για ρίσκο! Είναι πολύ πιθανό σήμερα, να φορτώσεις το πρόγραμμά σου αρκετά και εντέλει να μην καταφέρεις με συνέπεια να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Και κάτι ακόμη … προσοχή στις διατροφικές ατασθαλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, χρειάζεται άμεσα περισσότερη υπευθυνότητα, εντιμότητα και συναίσθημα από μέρους σου! Σήμερα, αν δεχτείς κάποια παράπονα από το ταίρι σου, κάτσε και άκου τι έχει να σου πει και μην αδιαφορείς ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, επαφές και φλερτ και νιώθεις απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός με συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να οι διαπροσωπικές σχέσεις, να είναι ομαλές. Κάποια μικρά έξοδα, θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, αλλά είναι προσωρινό!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη