Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9/9Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9/9


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, έφτασε το Σάββατο και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε περιορίζει στο σπίτι με την οικογένεια. Ήρθε η ώρα να δώσεις προτεραιότητα στους δικούς σου ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και τους το οφείλεις. Η Σελήνη σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στην Παρθένο που σε βοηθά στην διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων στη δουλειά και σε βγάζουν ασπροπρόσωπο στους εργοδότες. Το δεύτερο εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει αύξηση των οικονομικών και τόνωση της αυτοπεποίθησης.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αποζητάς την ηρεμία του σπιτιού απολαμβάνοντας ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να βρεις το ιδανικό ταίρι σήμερα που διοχετεύεις όλη την ενέργεια στην δουλειά και τις υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να κουράζεσαι λίγο παραπάνω στην δουλειά αλλά έχεις την οικονομική ανταμοιβή που σε ξεκουράζει σε ένα μεγάλο βαθμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, επιτέλους Σάββατο και με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι αντικειμενικά μια από τις καλύτερες μέρες για σένα. Είσαι εξωστρεφής, επικοινωνιακός και σε βοηθά να περάσεις υπέροχα το ευνοϊκό εξάγωνο της Σελήνης με τους Ήλιο και Ερμή που βρίσκονται στην Παρθένο. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση και ανεβαίνει η διάθεση για διασκέδαση και γλέντια. Ο Δίας από το ζώδιο σου σχηματίζει άλλο ένα εξάγωνο με την Σελήνη και φέρνει προσωπική τύχη και επιτυχίες σε ότι καταπιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα περάσεις τις ομορφότερες στιγμές με το ταίρι. Ο έρωτας σε αναζωογονεί και είναι πηγή έμπνευσης και χαράς. Για σένα που είσαι αδέσμευτος δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίσεις το ιδανικό ταίρι σήμερα που όλα δείχνουν την γνωριμία που θα κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή μέρα δεν πρόκειται να σε απασχολήσει η δουλειά. Θέλεις να ευχαριστηθείς το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα κάνεις νέα επαγγελματικά πλάνα. Έξοδα για διασκέδαση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο που σε εστιάζει στα χρήματα. Η οικονομική ρευστότητα αυξάνεται με εισροή εσόδων που προκαλεί το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και Ερμή που βρίσκονται στην Παρθένο. Η οικογένεια βοηθά με την στήριξή που σου προσφέρει και οφείλεις να το αναγνωρίσεις. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει και η διάθεση από το δεύτερο εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία που δημιουργεί ψυχική ευφορία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, έχεις την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας που έχεις ανάγκη αυτή την δεδομένη στιγμή. Δεν αποζητάς κάτι άλλο. Εάν είσαι ελεύθερος, σε πλησιάζει ένα υποψήφιο ταίρι που ήδη γνωρίζεις από κάπου και αποδεικνύεται ιδανικό για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά στρώνουν τα πράγματα και δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα. Επαγγελματικά ευνοείσαι από συνεργασίες που ακόμα κρατάς μυστικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Καρκίνε, επιτέλους Σάββατο και η Σελήνη διανύει το ζώδιο σου. Πρωταγωνιστείς στο έργο που προάγει την συναισθηματική επικοινωνία κάτι που το έχεις στον χαρακτήρα σου. Το αρμονικό εξάγωνο της Σελήνης με τους Ήλιο και Ερμή από την Παρθένο είναι ευνοϊκό και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στην παρέα. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για σένα αφού το αξίζεις. Άλλο ένα ευνοϊκό εξάγωνο έρχεται να προστεθεί σε αυτή την θετική ημέρα, της Σελήνης με τον Δία. Αποκτάς συμμάχους και φίλους που είναι γνήσιοι και τρέφουν αγνά συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφεις για τον σύντροφο και να κερδίσεις κι άλλους πόντους στην καρδιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δέξου την πρόταση φίλων για έξοδο και κάτι καλό σε περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να επεκτείνεις την δουλειά σου μέσω της διαφήμισης στο διαδίκτυο. Σε ευνοεί αυτός ο τρόπος και αν δεν είσαι εξοικειωμένος ζήτα από κάποιον να σε βοηθήσει.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, ήρθε το Σάββατο, αλλά η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε κλείνει μέσα. Τον τελευταίο καιρό δεν σου αρέσει η πολυκοσμία η φασαρία και προτιμάς το σπίτι. Το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στην Παρθένο, σε βοηθούν να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες για αργότερα που θα επανέλθεις στις επάλξεις. Η Σελήνη σχηματίζει άλλο ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία που σε επικεντρώνει σε καριέρα, φιλοδοξίες για επαγγελματική καταξίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, φροντίζεις να μην φορτώνεις την ευθύνη για την διάθεση σου στον σύντροφο και μάλιστα το κρύβεις πολύ καλά για να μην χαλάσεις και την δική του. Αν είσαι ελεύθερος, άδικος κόπος σήμερα να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Άστο για άλλη φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το έχεις ρίξει στη δουλειά και δεν σηκώνεις κεφάλι. Ενώ οι υπόλοιποι τομείς υπολειτουργούν εδώ τα πας πολύ καλά. Σε περιμένει επαγγελματική άνοδος και αύξηση του μισθού

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, ήρθε το Σάββατο και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σου δείχνει το δρόμο προς την ελευθέρια και την ανεξάρτητη ζωή. Το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή, οι οποίοι βρίσκονται στο ζώδιο σου, δείχνουν πως εσύ είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και μπορείς να φέρεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς σε όλους τους τομείς. Με το δεύτερο ευνοϊκό εξάγωνο της Σελήνης με τον επεκτατικό Δία, ετοιμάζεις τις βαλίτσες για να πας ταξίδι και να επισκεφτείς άλλους τόπους μακρινούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σε διακρίνει άριστη επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο και πολύ καλή συνεννόηση που είναι δυσεύρετη στις μέρες μας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, με Ήλιο και Ερμή στο ζώδιο σου νομίζεις ότι θα είσαι για πολύ ακόμα μόνος; Σε κυνηγούν παλιοί και νέοι υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε όλα ευνοείσαι αν ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες και κάνεις συνεργασίες με άτομα του εξωτερικού. Τα οικονομικά αυξάνονται στην πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, φτάσαμε στο Σάββατο που είναι μέρα διασκέδασης αλλά η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου δεν λέει να σε ξεκολλήσει από τα καθήκοντα της εργασίας σου. Το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή που σχηματίζεται από την Παρθένο σε σπρώχνει να τελειώσεις τις δουλειές που όσο εκκρεμούν τόσο σε αγχώνουν. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει κι άλλο ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον ευεργέτη Δία που σε ωθεί να βρεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος ευτυχώς έχει κατανόηση και δεν δυσανασχετεί με τα φουλ ωράρια της εργασίας σου. Έχει υπομονή και αυτό είναι αρκετό για να φανεί η αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον θα κάνεις άλλη μέρα την έξοδο που επιθυμείς για γνωριμίες αφού τώρα δεν προλαβαίνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για χάρη της δουλειάς απαρνείσαι προσκλήσεις που σου κάνουν φίλοι για διασκέδαση. Έχεις βάλει σκοπό να ανέβεις ψηλά και δεν σε ενοχλεί να δουλέψεις παραπάνω. Σκέφτεσαι να πάρεις δάνειο για να τακτοποιήσεις τα χρέη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που σε κάνει χαρούμενο, αισιόδοξο και εξωστρεφή. Το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, δημιουργούν ακόμα πιο ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητα σου. Αποζητάς την παρέα φίλων και η έξοδος μαζί τους σε ανανεώνει. Το επίσης ευνοϊκό εξάγωνο της Σελήνης με τον επεκτατικό Δία, σε φέρνει κοντά στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα διαγράφεται ενδιαφέρουσα σε ότι αφορά την σχέση σου με τον σύντροφο. Οργανώνεις αποδράσεις, εκδρομές που θα ανανεώσουν ακόμη περισσότερο τον έρωτα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη μείνεις μέσα σήμερα και χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον άνθρωπο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι μέρα εργασίας παρά μόνο διασκέδασης οπότε δεν την σκέφτεσαι. Αυτό που σκέφτεσαι είναι τα οικονομικά γιατί ξέρεις πως θα ξοδευτείς αρκετά προκειμένου να καλοπεράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη φίλε μου, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που σε βάζει σε σκέψεις για το μέλλον αφού τα οικονομικά σε προβληματίζουν και δύσκολα τα βγάζεις πέρα. Το ευεργετικό εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο, φέρνουν επαγγελματικό άνοιγμα της τύχης και έχεις κάτι να περιμένεις. Το δεύτερο ευνοϊκό εξάγωνο της Σελήνης με τον πλανήτη της τύχης τον Δία, δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας στην δουλειά και κατά βάθος ξέρεις ότι θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις ήδη βρει τον άνθρωπο που σε συντροφεύει και περνάς καλά μαζί του δεν είναι ανάγκη να χαλάσεις σήμερα το κλίμα λόγω ζήλιας, που είναι αδικαιολόγητη. Για σένα που δεν έχεις βρει τον άνθρωπο σου, άσε πίσω το παρελθόν και την παλιά σχέση και τράβα μπρος σε καινούργιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοϊκές οι εξελίξεις στη δουλειά και η τύχη σε ακολουθεί στα νέα επαγγελματικά βήματα. Τα οικονομικά που σε προβληματίζουν θα στρώσουν μόλις ανέβει η καριέρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου δηλαδή στο διαμετρικά απέναντι σου. Νοιάζεσαι για τους άλλους και θέλεις να δώσεις φροντίδα και αγάπη σε όσους σε περιβάλλουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο, φέρνει κι άλλες γνωριμίες με ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σου για να την βελτιώσουν. Είσαι ανοιχτόκαρδος, επικοινωνιακός και με το δεύτερο ευνοϊκό εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είσαι πολύ τυχερός σε όλους τους τομείς.Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τον έρωτα, την διασκέδαση, τον ρομαντισμό, με τον σύντροφο, που δεν χορταίνεις να παίζεις μαζί του σαν μικρό παιδί. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα που είναι μέρα ιδανική για φλερτ και ανεμελιάς εσύ θα μείνεις μέσα; Βγες να καταπλήξεις τα πλήθη και να κάνεις πολλές καρδιές να σκιρτήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επαγγελματικό εγχείρημα είναι στα σκαριά και ανυπομονείς να το βάλεις σε εφαρμογή. Με τα οικονομικά δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από τα έξοδα για διασκεδάσεις και μποέμικη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σένα Υδροχόε φίλε μου η σημερινή μέρα του Σαββάτου σε βρίσκει αγχωμένο και με πολλές εκκρεμότητες που σε πιέζουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε καθηλώνει μέσα για να τις τακτοποιήσεις. Το θετικό της εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από την Παρθένο, φαίνεται να απαλύνει την κατάσταση και να σε βοηθά. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και το δεύτερο θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία. Τυχερός μέσα στην ατυχία σου. Η οικογένεια σε ανακουφίζει με την στήριξη που προσφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο έχεις απομακρυνθεί γιατί έχεις άλλα στο μυαλό σου. Από την μια τα οικονομικά από την άλλη οι αγγαρείες της δουλειάς δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς μαζί του. Αν δεν έχεις σχέση, δύσκολα θα βρεις σήμερα αφού είσαι εστιασμένος στις δουλειές που εκκρεμούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τις αγγαρείες να σε τρέχουν στην εργασία δεν έχεις χρόνο για κάτι άλλο. Δύσκολη η καθημερινότητα! Όσο για τα οικονομικά έχεις πολύ άγχος που οφείλεται σε χρέη του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που συμβολίζει όλα τα ευχάριστα που συμβαίνουν στην ζωή σου. Την εκφραστικότητα, δημιουργικότητα, γενναιοδωρία, κοινωνικότητα που σε χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα τονίζονται ακόμα περισσότερο από το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή στην Παρθένο. Ένα δεύτερο ευνοϊκό εξάγωνο σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία και αναδεικνύονται οι αρετές και τα ταλέντα αφού τα επικοινωνείς με τον εξαιρετικό λόγο που διαθέτεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις υπέροχες στιγμές που δεν είχες φανταστεί έως τώρα με τον σύντροφο. Θα παίξεις σαν μικρό παιδί και θα βγάλεις από μέσα σου αγνά τρυφερά συναισθήματα. Εάν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η μέρα είναι από τις καταλληλότερες που θα μπορούσες να έχεις. Μπορείς να βγεις, να φλερτάρεις και να γνωρίσεις τον ιδανικό ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις το μυαλό σου στην δουλειά και καλά κάνεις. Η επιθυμία σου είναι να περάσεις την μέρα με πιο ευχάριστες ασχολίες. Σήμερα ούτε τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη