Κασσελάκης : "Με βλέπουν στον δρόμο και κλαίνε"


Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης αιφνιδίασε τους εργαζόμενους στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", που τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια συνεννόηση για προγραμματισμένη συνέντευξη.

Ο 35χρονος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπήκε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής "Σκορ στο Κόκκινο" με την Αλέκα Ζουμή. "Τι έγινε; πώς είστε;" ρώτησε η παραγωγός, εμφανώς αμήχανα, τον Στέφανο Κασσελάκη, καλωσορίζοντάς τον.

Μάλιστα στο κλείσιμο της εκπομπής, η κα. Ζουμή είπε προς τους ακροατές ότι ακούνε καλά και όντως πίσω από το μικρόφωνο είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι η συνέντευξη ήταν "αυθόρμητη" και "καθόλου μα καθόλου προγραμματισμένη".

"Θα έχετε κι άλλες", της απάντησε , ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κατά την τοποθέτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές κατά του Κώστα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει να μιλήσει σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό όπως το Κόκκινο.

"Όλη αυτή η πολιτική του μπλε κράτους από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες και τους δήμους είναι το άκρον άωτον της εξάρτησης και της δηθενιάς" είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε τη στήριξή του στον Χάρη Δούκα, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και έδωσε συγχαρητήρια στον Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος, όπως είπε, έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα κάτω από δύσκολες πολιτικές συνθήκες.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι βλέπει ηλικιώμενους συνανθρώπους μας "που κυριολεκτικά κλαίνε" και του λένε "είσαι η τελευταία μας ελπίδα". Σημείωσε ότι η κατάσταση αυτή τον γεμίζει ευθύνη και νιώθει ότι "πρέπει να στρωθώ στη δουλειά και να βρω λύσεις".

Επίσης, εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία και τις απάνθρωπες -όπως τις χαρακτήρισε- καταστάσεις που ζουν, ενώ αποκάλεσε "κλασική δεξιά πρακτική" τις απειλές προς τους πληγέντες για το τι θα ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο και τις αποζημιώσεις τους.

Τέλος, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι πολύ σημαντική η ενότητα αλλά και η διεύρυνση του χώρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη