Θεσσαλονίκη : Πολυεθνική αλυσίδα λιανικής πώλησης, ανοίγει κατάστημα στο εμπορικό πάρκο Florida 1


Θεσσαλονίκη : Πολυεθνική αλυσίδα λιανικής πώλησης, ανοίγει κατάστημα στο εμπορικό πάρκο Florida 1
Sinsay στη Θεσσαλονίκη
Η γνωστή πολωνική εταιρεία θα ανοίξει στην Θεσσαλονίκη το τέταρτο φυσικό της κατάστημα στην Ελλάδα.

Αυτές τις ημέρες οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Το κατάστημα της Sinsay είναι προγραμματισμένο να ανοίξει στις 25 Οκτωβρίου και βρίσκεται στο εμπορικό πάρκο Florida 1 Park (γνωστό ως εμπορικό πάρκο ΙΚΕΑ) στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σε διάστημα ενός έτους, η πολωνική εταιρεία άνοιξε φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Ηράκλειο και Ιωάννινα, ενώ εκτός από την Θεσσαλονίκη θα επεκταθεί και στην Πάτρα.

Η Sinsay είναι ιδιαίτερα δημοφιλής πλατφόρμα στο διαδίκτυο καθώς διαθέτει ένα ισχυρό e-shop όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ρούχα και είδη σπιτιού. Για τη χώρα μας, στόχος της εταιρείας είναι να φτάσουν τα 10 φυσικά καταστήματα.


Ποια είναι η αλυσίδα Sinsay
Η αλυσίδα Sinsay, το νεότερο μέλος του ομίλου LLP, διαθέτει ενδύματα και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, καθώς και συλλογή ειδών σπιτιού, προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος, σε προσιτές τιμές και γι’ αυτό έχει χαρακτηριστεί ως «πολωνική Zara», ακολουθώντας την πολιτική του fast fashion. 
Επισημαίνεται ότι ο πολωνικός όμιλος διαχειρίζεται πέντε ξεχωριστές μάρκες μόδας: Reserved, House, Cropp, Mohito και Sinsay. Εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Πολωνία και στο εξωτερικό με παρουσία φυσική και ηλεκτρονική σε σχεδόν 40 αγορές παγκοσμίως.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη